Στις εξοδους μας επιτρεποταν να φοραμε βερμουδα (με 38 βαθμους Μάη μηνα δεν νομιζω να γινοταν διαφορετικα).
Απ'την αλλη σκισμενα τζιν και ανοιχτα V μπλουζακια σε κραταγαν μεσα.

D.Y.K έγραψε:Προφανώς έχουν αλλάξει πολλά πράγματα σε σχέση με κάποτε.
Όταν υπηρετούσα εγώ κάτω οι βερμούδες και τα πουστριλίκια απαγορευόντουσαν δεν πα να χε 400 βαθμούς έξω και φυσικά οι καμπάνες έπεφταν βροχή για το τίποτα ακόμη και σε "έτοιμους" ντυμένους εξοδούχους. Και φυσικά να προσθέσω επίσης ότι ήμουν και ΔΕΑ κάτω. Αίμα, πολλά δάκρυα και ιδρώτας με το κιλό. Υγεία και διάθεση να υπήρχε μόνο. Το μισό Στρατόπεδο το είχα χτίσει εγώ με άλλα 15 φανταράκια εκεί μέσα. Επίσης ο μισθός Ελλάδας και Κύπρου έπεφτε κανονικότατα κάθε μήνα στην ώρα του.
Καλύτερα να γράφουν οι νεότεροι λοιπόν που υπηρέτησαν πρόσφατα και έχουν επαφή με το άθλημα σε σχέση με εμάς τις παλιές καραβάνες.
Ζητώ συγγνώμη για τις αναληθείς πληροφορίες που έγραψα παραπάνω.
tsad έγραψε:Σας ευχαριστώ όλους. Με τον ΛΥΒ τι παίζει; Αξίζει να το κυνηγήσω; Πυροβολικό είμαι.
lephleg έγραψε:
Ποτε υπηρετησες,DYK;
Πρεπει να εχουν αλλαξει οντως αρκετα. Πλεον ΔΕΑ και Κυπρος δεν υφισταται, οπως φυσικα και ΕΠΟΠ. Το κενο αναπληρωνεται απο τους Δεκανεις και εν συνεχεια απο τους τιμητικα Λοχιες (προαγωγη παιρνουν γραφιαδες/εκπαιδευτες/εποπτες/βυσματα επι το πλειστον). Βεβαια ολα τα παραπανω αλλαζουν αρδειν σε καθε αλλαγη διοικησης οποτε δεν ειναι να τα παιρνει κανεις τοις μετρητοις.
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες