1η ΜΑΛ - Μάλεμε

Πληροφορίες για όλα τα στρατόπεδα ανά την Ελλάδα, τις εγκαταστάσεις, το φαγητό, τις υπηρεσίες και τα στελέχη που υπηρετούν εκεί
Απάντηση
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 1

1η ΜΑΛ - Μάλεμε

Δημοσίευση από Greek_Army »

Τα ερωτημάτα σου έχουνε απαντηθεί στα κατάλληλα θέματα εδώ /forum/forum_posts.asp?TID=32 και εδώ /forum/forum_posts.asp?TID=755
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Greek_Army την Δευ Ιουν 07, 2010 7:38 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Μανος

1η ΜΑΛ - Μάλεμε

Δημοσίευση από Μανος »

έγραψε:1η μαλ καμποτζη βιετναμ Οταν υπηρετησα εγω τοτε ηταν πραγματικη αλεξιπτοτιστες στην 1η μαλ Και πριν

Τωρα τα διαλυσανε ολα

Εσο 94β σειρα 229

Αλματα 26

Τρεις επιστρατευσεισ

15 μηνες στην καμποτζη οχι 12

Τωρα τα εχεται ολα τι να λεγαμαι και εμεις τοτε;

Επειδη εγω ημουν 231 σεορα 94Δ εσσο μπορεις να μου πεις πως εκανες 15 μηνες γκαμποτζη οταν ολη σου η θυτεια ηταν 15; Πευκο δεν περασες; Σβεα στην Σχαλ; Και πως ειχες 3 επιστρατευσεις; Μηπως θες να πεις μεταικπαιδευσεις;
Cpt.Tsakalof
Λοχίας - ΕΠΟΠ
Λοχίας - ΕΠΟΠ
Επικοινωνία:

1η ΜΑΛ - Μάλεμε

Δημοσίευση από Cpt.Tsakalof »

Παπάτζες all the wayΕικόνα. Έλληνας δεν είναι άλλωστε;

Μανωλης

1η ΜΑΛ - Μάλεμε

Δημοσίευση από Μανωλης »

Γειά σας παιδιά!
είμαι νέο μέλος στην σελίδα! θα ηθελα απλα να ρωτησω αν στην 1η ΜΑΛ ειναι μονο αλεξυπτωτα ή ειναι και ΛΟΚ.

D.Y.K
Α/ΓΕΝ
Α/ΓΕΝ

1η ΜΑΛ - Μάλεμε

Δημοσίευση από D.Y.K »

Μανωλης έγραψε:Γειά σας παιδιά!
είμαι νέο μέλος στην σελίδα! θα ηθελα απλα να ρωτησω αν στην 1η ΜΑΛ ειναι μονο αλεξυπτωτα ή ειναι και ΛΟΚ.

Η 1η ΜΑΛ είναι Μοίρα Αλεξιπτωτιστών (αυτό άλλωστε σημαίνουν και τα αρχικά της) και εδρεύει στα Χανιά της Κρήτης.

- Εννοείται φυσικά ότι υπάρχουν και κοινές ασκήσεις Εικόνα

Διάβασε επίσης και το μοίρες αλεξιπτωτιστών καθώς και το ΛΟΚ : Εκπαίδευση / ασκήσεις για να καταλάβεις περίπου περί τίνος πρόκειται.
Άβαταρ μέλους
HALO/HAHO
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Posts in topic: 3

1η ΜΑΛ - Μάλεμε

Δημοσίευση από HALO/HAHO »

Παιδια το Μαλεμε ειναι κεντρο; Η πανε τα ελεξιπτωτα μονο για εκπαιδευση και μετα περνουν μεταθεση για μοναδες; Ευχαριστω
Άβαταρ μέλους
Mazda 6
Υποδεκανέας
Υποδεκανέας

1η ΜΑΛ - Μάλεμε

Δημοσίευση από Mazda 6 »

Το Μάλεμε δεν είναι κέντρο. Αλλού θα παρουσιαστείς και μετά θα σε στείλουν εκεί.

Είναι γνωστή τακτική πολλών Χανιωτών για να είναι κοντά στο σπίτι τους (το Μάλεμε είναι 20 λεπτάκια αμα πηγαίνεις πολύυυ χαλαρά με το αυτοκίνητο απ' τα Χανιά).
Άβαταρ μέλους
HALO/HAHO
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος

1η ΜΑΛ - Μάλεμε

Παιδιά το Μαλεμε είναι ακόμα μονάδα αλεξιπτωτιστών; Με ρωτάει ένα φιλαράκι αν ξέρει κανείς αν θέλει βύσμα να πάει εκεί αν είναι από Αθηνά; Ευχαριστούμε!
typos

1η ΜΑΛ - Μάλεμε

Δημοσίευση από typos »

Στο Μαλεμε εδρευει η 1η ΜΑΛ που ειναι ακομη ενεργη μοιρα αλεξιπωτιστων.
Αν εισαι Αθηναιος και θες να πας εκει, δεν εχεις παρα να το δηλωσεις, αλλα οπως με πολλα αλλα πραγματα στο στρατο, μπορουν να μη το λαβουν υπ οψιν.

Άβαταρ μέλους
HALO/HAHO
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος

1η ΜΑΛ - Μάλεμε

Ευχαριστώ. Κατάλαβα αρά να κινητοποιηθούμε. )
Άβαταρ μέλους
PanPot
Στρατιώτης
Στρατιώτης

1η ΜΑΛ - Μάλεμε

Δημοσίευση από PanPot »

Καλησπερα είναι κανεις για 1 Μαλ τωρα στις 15 Οκτομβρη ;
Μαριος Νικολαΐδης

1η ΜΑΛ - Μάλεμε

Δημοσίευση από Μαριος Νικολαΐδης »

Καλησπέρα φίλε είμαι 358 και έδωσα αθλήματα στην Αλεξανδρούπολη και πέρασα, δεν έχει έρθει η μετάθεση.. λες να έρθει μετά τα σπεν η αμα ήταν θα είχε έρθει; Εσυ τι σειρά είσαι; Το λεω αυτι γιατί ειμασταν 4 ατομα που περάσαμε τα αθλήματα και εγω δήλωσα ως δεύτερη επιλογή την θ'μακ αλλα η μετάθεση για τους αλλους βγηκε για να πανε κω και Σάμο δηλαδη θ μακ και μακ στην κω, και σκέφτηκα πως αν δεν με περναν αλεξίπτωτα θα με περναν μακ αλλα για να μην μου ήρθε απο μακ σημαίνει οτι δεν παω μακ σωστα?
Honda s2000

1η ΜΑΛ - Μάλεμε

Δημοσίευση από Honda s2000 »

Παιδια η απαντηση σας θα μου ηταν πολύ χρησιμη για να ξεκαθαρισω κάποια πραγματα. αρχικά ποσες μεταθεσεις στο περίπου έχει η σμυα και η ικαρων και αν μπορουστε να μ πείτε με τι μισθο ξεκινάει καποιος απο τη σμυα και την ικαρων αντιστοιχα και σς τι μπορει να φτάσει καθως και τις ευκαιριες ανελιξης
Γιαννης

1η ΜΑΛ - Μάλεμε

Δημοσίευση από Γιαννης »

Γειασου κοντοσειρι 204 90α κεεδ σχαλ 1 μαλ 2 σαλ
Στρατός και θητεία
Απάντηση

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 4 επισκέπτες