ΥΕΑ στις Ειδικές Δυνάμεις

Πληροφορίες για τους καταδρομείς, πεζοναύτες, αλεξιπτωτιστές, ΟΥΚ, ΕΤΑ, ελεύθεροι σκοπευτές, εκπαίδευση και προϋποθέσεις κατάταξης
Απάντηση
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Nassos
Α/ΓΕΣ
Α/ΓΕΣ
Posts in topic: 28
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Nassos »

Ναι, οι ΥΕΑ υπηρετούν 5 μήνες παραπάνω. Απλούστατα θα δηλώσεις ότι δεν ενδιαφέρεσαι.

Καταδρομέας
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης
Posts in topic: 34

Δημοσίευση από Καταδρομέας »

dikeys έγραψε:Επειδη θα παρουσιαστω αμεσα στο Μ. Πευκο μπορει καποιος να μου πει με σιγουρια αν οι ΥΕΑ υπηρετουν παραπανω μηνες. Αν ισχυει αυτο εχω την επιλογη να κοπω απο ΥΕΑ και να συνεχισω ειδικες δυναμεις κανονικα;
1. Ναι, οι ΔΕΑ κάνουν 14 μήνες θητείας αντί για 9.

2. Το ότι το σημείωμα κατάταξης φέρει την ένδειξη ΥΕΑ δεν σημαίνει ότι ντε και καλά πρέπει να πας. Στο Πεύκο απλά μπορείς να μην δηλώσεις προτίμηση για ΥΕΑ και να συνεχίσεις κανονικά ως Στρατιώτης.(Αν δεν κάνω λάθος όλοι όσοι είναι απόφοιτοι Λυκείου (ΓΕΛ, ΕΠΑΛ) και πάνω έχουν ένδειξη ΥΕΑ.)

Όλα αυτά έχουν αναφερθεί σε προηγούμενες σελίδες και σίγουρα θα σου λυθούν άλλες τυχόν απορίες. Αν θες κάνε τον κόπο και ρίξε μια ματιά.

Καλή θητεία!

dikeys
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 4

Δημοσίευση από dikeys »

Καταδρομέας έγραψε:
dikeys έγραψε:Επειδη θα παρουσιαστω αμεσα στο Μ. Πευκο μπορει καποιος να μου πει με σιγουρια αν οι ΥΕΑ υπηρετουν παραπανω μηνες. Αν ισχυει αυτο εχω την επιλογη να κοπω απο ΥΕΑ και να συνεχισω ειδικες δυναμεις κανονικα;
1. Ναι, οι ΔΕΑ κάνουν 14 μήνες θητείας αντί για 9.

2. Το ότι το σημείωμα κατάταξης φέρει την ένδειξη ΥΕΑ δεν σημαίνει ότι ντε και καλά πρέπει να πας. Στο Πεύκο απλά μπορείς να μην δηλώσεις προτίμηση για ΥΕΑ και να συνεχίσεις κανονικά ως Στρατιώτης.(Αν δεν κάνω λάθος όλοι όσοι είναι απόφοιτοι Λυκείου (ΓΕΛ, ΕΠΑΛ) και πάνω έχουν ένδειξη ΥΕΑ.)

Όλα αυτά έχουν αναφερθεί σε προηγούμενες σελίδες και σίγουρα θα σου λυθούν άλλες τυχόν απορίες. Αν θες κάνε τον κόπο και ρίξε μια ματιά.

Καλή θητεία!

Σε ευχαριστω. Αληθευει οτι αν με επιλεξουνε για ΥΕΑ και περασω αλλα κοπω αργοτερα θα συνεχισω στο πεζικο και οχι στις ειδικες δυναμεις; Στις προηγουμενες σελιδες γραφουνε οτι χρειαζεται και βυσμα για να σε επιλεξουνε.

Καταδρομέας
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης
Posts in topic: 34

Δημοσίευση από Καταδρομέας »

1. Ναι αυτό ισχύει.2. Ναι, έχει αναφερθεί πολλές φορές αυτό. Δεν ξέρω να σου πω πολλά, απλά επειδή ο ανταγωνισμός είναι μεγάλος πρέπει να τα πας πολύ καλά στις αθλητικές εξετάσεις στην ΣΕΑΠ για να μπεις στο γκρουπ που πάει στο ΚΕΑΠ.

dikeys
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 4

Δημοσίευση από dikeys »

Καταδρομέας έγραψε:1. Ναι αυτό ισχύει.2. Ναι, έχει αναφερθεί πολλές φορές αυτό. Δεν ξέρω να σου πω πολλά, απλά επειδή ο ανταγωνισμός είναι μεγάλος πρέπει να τα πας πολύ καλά στις αθλητικές εξετάσεις στην ΣΕΑΠ για να μπεις στο γκρουπ που πάει στο ΚΕΑΠ.

Αλλα οπως ειπες και να περασεις στο ΚΕΑΠ και να κοπεις μετα τοτε θα πας απλα πεζικο και οχι εκπαιδευτης πεζικου. Απο κει και περα τα καλυψες ολαΕικόνα

alexis

Δημοσίευση από alexis »

Καλησπερα παιδια ηρθε το χαρτι εχετε επιλεγει Ε. Δ Υ. Ε. Α εγω δεν εχω θεμα να παω ΑΛΛΑ με ενδιαφερει κατι αν κοπω, μπορω να ειμαι μετα στρατιωτης απλος στις Ε. Δ ή θα παω ΠΖ;
Άβαταρ μέλους
Λοχαγός
Λοχαγός
Posts in topic: 20

Δημοσίευση από Avatar »

Αν κοπείς στο κεαπ ή αν δεν επιλαγείς για δεα (εδ) τότε θα είσαι δεα (πζ)
αν κοπείς στην σεαπ τότε γίνεσαι στρ (πζ)
Νεοσύλλεκτος στρατιώτης 2013 Ε'ΕΣΣΟ--> ΥΕΑ/Α--> Λοχίας ΥΕΑ/Β--> ΔΕΑ(ΠΖ)--> Ανθυπολοχαγός(ΠΖ)
ΦΩΤΗΣ

Δημοσίευση από ΦΩΤΗΣ »

Καλησπέρα παιδια μου ηρθε σημείωμα κατάταξης μεγαλο πευκο ΥΕΑ ξερω πανω κατω πως είναι απλα θελω να μου πει οποιος ξερει αν μπορω να παω σαν ΥΕΑ στην κυπρο. Ευχαριστω
D.Y.K
Α/ΓΕΝ
Α/ΓΕΝ
Posts in topic: 64

Δημοσίευση από D.Y.K »

ΦΩΤΗΣ έγραψε:Καλησπέρα παιδια μου ηρθε σημείωμα κατάταξης μεγαλο πευκο ΥΕΑ ξερω πανω κατω πως είναι απλα θελω να μου πει οποιος ξερει αν μπορω να παω σαν ΥΕΑ στην κυπρο. Ευχαριστω

Πλέον όχι δυστυχώς.

ΦΩΤΗΣ

Δημοσίευση από ΦΩΤΗΣ »

Ωραια ευχαριστω για την γρηγορη απαντηση την χρειαζομουν... Κατι άλλο τωρα κανω τα τελευταια χρονια πυγμαχια και κικ μποξινγκ λετε να δυσκολευτο καθολου στα αθλήματα που βαζουν γιατι από αλλους ακουω πως είναι δυσκολα από αλλους ευκολα ουτε που ξερω ποιον να πιστεψω... Επισης αν αξιζει για ΥΕΑ η περρισσοτερο για κυπρο Ε. Δ. Ευχαριστω
Άβαταρ μέλους
Λοχαγός
Λοχαγός

Δημοσίευση από Avatar »

Η γνώμη μου είναι Ότι ΔΕΑ (και να μην είσαι ΕΔ) αξίζει παραπάνω
τα αθλήματα για ΥΕΑ είναι εύκολα, τα αθλήματα για ΔΕΑ (ΕΔ) έχουν κάποια δυσκολία αλλά βατά
Νεοσύλλεκτος στρατιώτης 2013 Ε'ΕΣΣΟ--> ΥΕΑ/Α--> Λοχίας ΥΕΑ/Β--> ΔΕΑ(ΠΖ)--> Ανθυπολοχαγός(ΠΖ)
ΦΩΤΗΣ

Δημοσίευση από ΦΩΤΗΣ »

Ωραια ευχαριστω πολύ, και από ότι διαβασα και στο forum πηρα μια εικονα μαλλον πρεπει να το σκεφτω λιγο πριν μπω... Ευχαριστω και παλι.
ΔΕΑ_2αμαλ
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης
Posts in topic: 25

Δημοσίευση από ΔΕΑ_2αμαλ »

Για τα αθληματα οπως ειπε ο παραπανω, για Κυπρο αξιζει οπωσδηποτε απο οικονομικης αποψης γιατι θα παιρνεις γυρω στα 300 ευρω μηνιαιως, ενω ως ΔΕΑ θα παιρνεις γυρω στα 550 αλλα θα μενουν στην τσεπη μονο αν μενεις σπιτι σου. Για το αν αξιζει ως εμπειρια στην Κυπρο δε γνωριζω. Για ΔΕΑ, αξιζει οπου και αν πας κατα τη γνωμη μου
ΦΩΤΗΣ

Δημοσίευση από ΦΩΤΗΣ »

Ποσο δυσκολα είναι από δεα πεζικου να παω δεα Ε. Δ και αν κατά την γνωμη σας αξιζει τον κοπο... Παρουσιαζωμαι στο μεγαλο πευκο αν αυτό παιζει ρολο δηλαδή από την αρχη Ε. Δ θα ειμαι
Άβαταρ μέλους
Λοχαγός
Λοχαγός

Δημοσίευση από Avatar »

Τίποτα δεν είσαι στην αρχήείσαι απλά ένας νεοσύλλεκτος στρατιώτης, αν Εννοείς σε ποιο όπλο/σώμα θα γίνεις μετά την ορκωμοσία, Αφού είσαι στο μεγάλο πεύκο είσαι για πεζικό λογικά

είναι δύσκολο να σε επιλέξουν, τώρα μετά στο σχολείο είναι ανάλογα σε τι σχόλαρχο θα πέσεις. Για την εμπειρία αν γουστάρεις αξίζει

Στρατός και θητεία
Απάντηση

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες