625 ΤΠ - Ιωάννινα (Τεθωρακισμένα)
- δημητρης98
- Ταγματάρχης
- Posts in topic: 9
Παιδια τις δικιας μου σειρας την ειχαν κοπανησει απο το πασχα
Μου ήρθε και εμένα μετάθεση για το 625. Τόσο άσχημα είναι ρε παίδες; Είχα ακούσει από γνωστούς πως παιρνούσες καλά, αλλά η αλήθεια είναι πως αυτό για τα βύσματα το έμαθα μια μέρα πρν φύγω από τη μονάδα μου. Έχει σώματα εκεί πέρα;
Παιδια παρουσιαζομαι Περαμα 17 αυγουστου... Πως ειναι. Απο γιαννενα ξερω γιατι εδω ειμαι και φοιτητης.
Παρουσιάζομαι 4 /2 στο στρατόπεδο κατσιμητρου στο Πέραμα Ιωαννίνων υγειονομικό λόγω και σπουδών, πως είναι τα πράγματα εκεί πέρα παίδες, Απο γιαννενα ξέρω καθώς κατάγομαι από τα χωριά του καλπακιου
- δημητρης98
- Ταγματάρχης
Χριστος έγραψε:Παρουσιάζομαι 4 /2 στο στρατόπεδο κατσιμητρου στο Πέραμα Ιωαννίνων υγειονομικό λόγω και σπουδών, πως είναι τα πράγματα εκεί πέρα παίδες, Απο γιαννενα ξέρω καθώς κατάγομαι από τα χωριά του καλπακιου
καλα ειναι αφου εισαι υγειονομικο στα στεπ θα εισαι, σκοπιες δεν κανετε
Επίσης λέει μονάδα τοποθέτησης 8τυπ, τί είναι αυτο;
- δημητρης98
- Ταγματάρχης
Χριστος έγραψε:Επίσης λέει μονάδα τοποθέτησης 8τυπ, τί είναι αυτο;
http://www.ellinikos-stratos.com/forum/forum_posts.asp?TID=18542
υπαρχει και θεμα
Και εγώ παρουσιάζομαι 5/2 στο στρατόπεδο. Τεχνικός λέει τι είναι αυτό καλό; Ξέρει κανείς; Κινητό με κάμερα δεν παίρνουμε μαζί στην αρχή έτσι?
Χριστος έγραψε:Παρουσιάζομαι 4 /2 στο στρατόπεδο κατσιμητρου στο Πέραμα Ιωαννίνων υγειονομικό λόγω και σπουδών, πως είναι τα πράγματα εκεί πέρα παίδες, Απο γιαννενα ξέρω καθώς κατάγομαι από τα χωριά του καλπακιου
Γεια σου, φίλε!
Παρουσιάζομαι 4/2 στο Πέραμα Ιωαννίνων και μετά πάω επίσης Υγειονομικό. Στείλε μου να γνωριστούμε!
Αντώνης
Χαιρετώ και εγώ κύριοι. Και εγώ υγειονομικό 4/2 οδοντίατρος. Υπάρχει οδοντιατρείο; Σε τι κατάσταση βρίσκεται; Κινητά και υπνόσακους φέρνουμε; Πόσο αυστηρά είναι γενικά;Σας ευχαριστώ, θα γνωριστούμε από κοντά!
Δημιουργήθηκε νέο νήμα για όσους παρουσιάζονται στο 625 με τη 2019 Β ΕΣΣΟ.
2019 Β ΕΣΣΟ - 625 ΤΠ (Γιάννενα)
2019 Β ΕΣΣΟ - 625 ΤΠ (Γιάννενα)
Καλησπέρα παιδιά συγνώμη που γράφω σαν απάντηση εδώ αλλά τώρα μαθαίνω το φόρουμ...625 ΤΠ Ιωάννινα 15/7 Γ ΕΣΣΟ. Το χαρτί λέει τεθωρακισμένα... Για καλπάκι με κόβω δηλαδή ε;
Ομάδα Διαχείρισης: Απαγορεύονται τα κεφαλαία στο φόρουμ! Διαβάστε ξανά τους όρους!
Ομάδα Διαχείρισης: Απαγορεύονται τα κεφαλαία στο φόρουμ! Διαβάστε ξανά τους όρους!
Παιδια μπαινω 11/10 625 ΤΠ στο Πέραμα Υγειονομικο. Τι φαση ειναι εκει; Υπαρχει κατι να προσεχω; Με άδειες κλπ τι παιζει;
Ιωαννίνων.
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 6 επισκέπτες