441 ΑΒΥΥ - Ταύρος
441 ΑΒΥΥ - Ταύρος
Αν το βλέπει κάποιος ας πει για πρόσφατη εμπειρία... Μου ήρθε μετάθεση για εκεί και με αυτά που βλέπω εδώ μέσα μου ριξατε την ψυχολογία.. Ας μας πει κάποιος πως είναι τα πράγματα τώρα εκεί; τι υπηρεσίες έχει; τα μέσα - έξω πόσα είναι;
441 ΑΒΥΥ - Ταύρος
353 σειρά. Οι υπηρεσίες ειναι συνήθως 13.
8 σκοπιά
3 θφ
2 κάμερες.
Αυτό σημαίνει οτι οι εξοδοι θα εξαρτηθούν απο την εκαστοτε δύναμη. Αν για παράδειγμα ειστε 20 ατομα θα παίζετε 1εξω 2με3 μέσα. Γενικά όσο λιγότερο τοσο χειρότερα. Το καλύτερο δυνατο ειναι 1-1 το χειρότερο 12μεσα 1 έξω. Γιατι αν ειστει 30+ μπαινουν παραπανω υπηρεσίες.
Το οτι θα κουραστείς ειναι σίγουρο. Ακομα πιο σιγουρο ειναι οτι δεν θα ενδιαφερθει κανενας. Απαιτούν κάποια πραγματα απο σενα βρέξει χιονίσει.
Γενικά μην είσαι αισιόδοξος γιατι θα πέσεις απο τα σύννεφα. Οσο για τα πρωινά πόστα, μείνε μακριά. Θα κάνεις δουλειά άλλων και θα στα χώνουν και απο πανω.
8 σκοπιά
3 θφ
2 κάμερες.
Αυτό σημαίνει οτι οι εξοδοι θα εξαρτηθούν απο την εκαστοτε δύναμη. Αν για παράδειγμα ειστε 20 ατομα θα παίζετε 1εξω 2με3 μέσα. Γενικά όσο λιγότερο τοσο χειρότερα. Το καλύτερο δυνατο ειναι 1-1 το χειρότερο 12μεσα 1 έξω. Γιατι αν ειστει 30+ μπαινουν παραπανω υπηρεσίες.
Το οτι θα κουραστείς ειναι σίγουρο. Ακομα πιο σιγουρο ειναι οτι δεν θα ενδιαφερθει κανενας. Απαιτούν κάποια πραγματα απο σενα βρέξει χιονίσει.
Γενικά μην είσαι αισιόδοξος γιατι θα πέσεις απο τα σύννεφα. Οσο για τα πρωινά πόστα, μείνε μακριά. Θα κάνεις δουλειά άλλων και θα στα χώνουν και απο πανω.
441 ΑΒΥΥ - Ταύρος
Τι εννοεις ρε φιλε; Γιατι μου ηρθε μεταθεση για εκει για εξηγησε μου λιγο τι παιζει αυτον τον καιρο
441 ΑΒΥΥ - Ταύρος
Θα έρθω με μετάθεση σε λίγο καιρό εκεί; ας ενημερώσει κάποιος πως είναι τα πράγματα τώρα εκεί αν είναι εύκολο
441 ΑΒΥΥ - Ταύρος
Φιλε πως ειναι τα πραματα στην μοναδα γιατι ερχομαι με μεταθεση εκει
441 ΑΒΥΥ - Ταύρος
Καλησπέρα, έχει ιδέα κάποιος τι παίζει στο 441 υγειονομικές αποθήκες στρατού.
441 ΑΒΥΥ - Ταύρος
Έχουμε κανένα νέο σχετικά με τη ζωή στην ΑΒΥΥ; δύναμη φαντάρων, υπηρεσίες κτλ.. Ευχαριστώ!
441 ΑΒΥΥ - Ταύρος
Παιδιά ξέρει κανείς τι παίζει τρελή την περίοδο με την 441 ΑΒΒΥ; Είναι τόσο χάλια πόσο τα περιέγραφαν οι προηγούμενοι (εμπλοκές 10-1 και χωρίς ΔΝ) ;
441 ΑΒΥΥ - Ταύρος
Παιδιά ξέρει κανείς τι παίζει αυτή την περίοδο με την 441 ΑΒΒΥ; Είναι τόσο χάλια όσο τα περιέγραφαν οι προηγούμενοι (εμπλοκές 10-1 και χωρίς ΔΝ) ;
441 ΑΒΥΥ - Ταύρος
Φίλε όσο ειναι διοικητής ο *********** μην περιμένεις τίποτα καλο. Ή κόψε την ή οπλίσου με υπομονή.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Nassos την Παρ Δεκ 04, 2020 4:57 am, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες