Προεδρική Φρουρά - Γενικά
Δηλαδή φιλέ μου επειδή και εγω μπαίνω νοεμβριο και με ενδιαφέρει η ΠΦ υπεγραψες χαρτί αλλά δεν πέρασε επιτροπή;
-
- Στρατιώτης
- Posts in topic: 5
Περασε η επιτροπη εγιναν οι επιλογες για ΠΦ, μετα απο λιγες μερες με καλεσαν για υπογραφη οτι θελω να παω ΠΦ και μετα τη βασικη εκπαιδευση Μου ηλθε χαρτι για ΣΠΕΝ... Δεν εχω καμμια επισημη ενημερωση τι θα γινει μετα τα ΣΠΕΝ... Θα παω, δεν θα παω, κοπηκα;
Δηλαδή φιλέ για να καταλάβω επειδή και εγώ μπαίνω τώρα και με ενδιαφέρει η ΠΦ δηλωσες κάπου για ΠΦ αλλά δεν περασε επιτροπή για να διαλέξει;
Μπορείς φιλέ μου να μου πεις πως διαλέγουν τι φαση και τα λοιπα... και αν περνάει η επιτροπή απο όλα τα στρατόπεδα;
Καλησπέρα.
Θα ήθελα να ρωτήσω κάτι.
Εάν δεν δηλώσεις στην αρχή οτι θες να πας ΠΦ, μετά έχεις την δυνατότητα πλέον να πας, εφόσον πληρείς τις προυποθέσεις;
Ρωτάω γιατι τώρα που αλλάξαν τα κέντρα δεν ξέρω πως λειτουργεί.
Θα ήθελα να ρωτήσω κάτι.
Εάν δεν δηλώσεις στην αρχή οτι θες να πας ΠΦ, μετά έχεις την δυνατότητα πλέον να πας, εφόσον πληρείς τις προυποθέσεις;
Ρωτάω γιατι τώρα που αλλάξαν τα κέντρα δεν ξέρω πως λειτουργεί.
παντως μεχρι το 2017 σιγουρα αμα πηγαινες ΠΦ δεν περναγες ΣΠΕΝ. Τωρα πλεον δεν ξερω τι γινεται φιλε μου.GIORGOS0918 έγραψε:Περασε η επιτροπη εγιναν οι επιλογες για ΠΦ, μετα απο λιγες μερες με καλεσαν για υπογραφη οτι θελω να παω ΠΦ και μετα τη βασικη εκπαιδευση Μου ηλθε χαρτι για ΣΠΕΝ... Δεν εχω καμμια επισημη ενημερωση τι θα γινει μετα τα ΣΠΕΝ... Θα παω, δεν θα παω, κοπηκα;
αυτο σε εξαιρετικες σπανιες περιπτωσεις. Μονο αμα τυχει και εχει τοσους πολλους ψηλους μια σειρα. Αμα εισαι 1.90 ευκολα πας ΜΑΣ.GIORGOS0918 έγραψε:Οι ευζωνες αναλογως του υψους φυλανε το απο 1,95 και πανω το μνημειο και οι κατω του 1,95 το προεδρικο μεγαρο αποκλειστικα; Ειναι αληθεια αυτο;
Καλησπέρα... μέσα στα κρητιρια για προεδρική φρουρά παιζει ρολο και το βαρος;
Καλησπέρα παιδιά,
Ενδιαφέρομαι για εύζωνας.
1ον έχω ύψος 1,77 υπάρχει πιθανότητα να με πάρουν;
2ον τι βύσμα χρειάζεται για να καταταγεί κάποιος;
Ενδιαφέρομαι για εύζωνας.
1ον έχω ύψος 1,77 υπάρχει πιθανότητα να με πάρουν;
2ον τι βύσμα χρειάζεται για να καταταγεί κάποιος;
Καλησπέρα.
Μήπως ξέρετε εάν παιρνάει κλιμάκιο της ΠΦ άπο το νέο κεντρο του έβρου;
Μήπως ξέρετε εάν παιρνάει κλιμάκιο της ΠΦ άπο το νέο κεντρο του έβρου;
Ξερει κανεις αν απο πυροβολικο μπορω να παω προεδρικη φρουρα; Η διαλεγουν μονο απο πεζικο;
-
- Στρατιώτης
- Posts in topic: 5
Θα παρακαλεσω κι εγω να μας πει καποιος πως ειναι στα ΛΦΑΤ/ΓΕΕΘΑ. Στο Γενικο επιτελειο στεγαζονται; Εχουν τελειωσει το Χαιδαρι και τα μλατ; Τι εκπαιδευση εχει; Αν κοπεις πας αλλου;Καθε βοηθεια δεκτη γιατι παω αυτες τις μερες. Ευχαριστω οποιον μπει στον κοπο να απαντησει
Καλησπερα.
Εχω παρουσιαστει θηβα 12.11.2018 και δηλωσα την πρωτη μερα οτι θελω ΠΦ και πληρω τις προυποθεσεις. Το χαρτι καταταξης λεει για πεζικο ελδυκ αλλα δηλωσα οτι δεν επιθυμω. Κλιμακια απο το στρατοπεδο περασαν ολα εκτος απο της ΠΦ. Σε αυτη τι περιπτωση τι γινεται πας ΠΦ η οχι ;
Ευχαριστω εκ των προτερων.
Εχω παρουσιαστει θηβα 12.11.2018 και δηλωσα την πρωτη μερα οτι θελω ΠΦ και πληρω τις προυποθεσεις. Το χαρτι καταταξης λεει για πεζικο ελδυκ αλλα δηλωσα οτι δεν επιθυμω. Κλιμακια απο το στρατοπεδο περασαν ολα εκτος απο της ΠΦ. Σε αυτη τι περιπτωση τι γινεται πας ΠΦ η οχι ;
Ευχαριστω εκ των προτερων.
ΞΕΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΕ ΤΗΝ Α ΕΣΣΟ 19 ΓΙΑ ΠΡΟΕΔΡΙΚΗ ΦΡΟΥΡΑ; ΚΑΝΕΝΑΣ ΠΑΛΙΟΣ ΝΑ ΠΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ;
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης