Μετατάξεις στο στρατό
Μετατάξεις στο στρατό
Στρατό ξηράς εννοείς.Καλύτερα αεροπορία, είναι πολύ πιο χαλαρά με ασύγκριτα περισσότερες άδειες.
Μετατάξεις στο στρατό
Θεόδωρος έγραψε:Καλησπέρα παιδιά.3η λυκειου οταν δηλώναμε που θέλουμε να καταταγούμε είχα δηλώσει αεροπορία ο χαζός και θελω να παω πεζικο. Θεωρείτε οτι γίνεται κάτι τέτοιο ή θέλει πολύ μεγάλο βύσμα; Ευχαριστω εκ των προτέρων όλους σας
Μπορείς να ζητήσεις μετάταξη μέσω μιας αίτησης που θα συμπληρώσεις στην Στρατολογία σου.
Για περισσότερες πληροφορίες επικοινώνησε μαζί τους ή ακόμη καλύτερα πέρνα και από εκεί.
Μετατάξεις στο στρατό
dn24 έγραψε:ΠΛΑΠΟΥΤΑΣ έγραψε:Γινεται απο ξηρα να παω αεροπορια;
Ναι αλλά με βίσμα γερό, όπως επίσης πρέπει να κινηθείς αρκετά νωρίτερα πρίν ανακοινωθεί η κατάταξη των ΕΣΣΟ, καθότι είναι που είναι δύσκολο αυτό που ζητάς, μην κάνεις ακόμα δυσκολότερη την ζωή του βίσματος. Αν ενδιαφερόσουν για το αντίστροφο, θα σου έλεγα ότι γίνεται και χωρίς βίσμα. Σε κάθε περίπτωση πάντως, πρέπει να πας στην στρατολογία, και να κάνεις αίτηση για μετάταξη, ευχαριστώ.
πως γινεται χωρις βισμας απο αεροπορια να πας στρατο ξηρας;
Μετατάξεις στο στρατό
Καλησπέρα παιδιά!
Αν περάσω από το στρατολογικό και κάνω εγκαίρως αίτηση μετάταξης από στρατό ξηράς σε αεροπορία (χωρίς βύσμα), υπάρχουν έστω κάποιες πιθανότητες να με πάρουν ή να μην μπω καν στον κόπο;
Σκοπεύω να παρουσιαστώ Σεπτέμβριο οπότε έχω ακόμα χρόνο.
Ευχαριστώ
Αν περάσω από το στρατολογικό και κάνω εγκαίρως αίτηση μετάταξης από στρατό ξηράς σε αεροπορία (χωρίς βύσμα), υπάρχουν έστω κάποιες πιθανότητες να με πάρουν ή να μην μπω καν στον κόπο;
Σκοπεύω να παρουσιαστώ Σεπτέμβριο οπότε έχω ακόμα χρόνο.
Ευχαριστώ
Μετατάξεις στο στρατό
Στον κόπο να μπεις, άλλωστε κανείς δεν μπορεί να σου πει ότι δεν έχεις ελπίδες ή να σε αποτρέψει από το να την αιτηθείς την μετάταξη.
Ότι είναι όμως αντικειμενικά δύσκολο χωρίς βύσμα, φαντάζομαι ότι το αντιλαμβάνεσαι και μόνος σου.
Καλή τύχη.
Ότι είναι όμως αντικειμενικά δύσκολο χωρίς βύσμα, φαντάζομαι ότι το αντιλαμβάνεσαι και μόνος σου.
Καλή τύχη.
Μετατάξεις στο στρατό
Έχω αρκετές απορίες και μάλλον θα βάζω την κάθε μια σε ξεχωριστό νήμα. Η πρώτη είναι η παρακάτω : Είμαι απόφοιτος της μοναδικής σχολής ΑΕΙ που έχει σχέση με τη θάλασσα (επιστημών της θάλασσας, πανεπιστήμιο Αιγαίου) με μάθημα ναυτικών χαρτών μέσα στον κύκλο σπουδών. Ρώτησα για μετάταξη απο το στρατό ξηράς στο ναυτικό κάποιους απόστρατους του ναυτικού και μου είπαν μόνο με αίτηση στη στρατολογία και θα εξεταστεί λίγο πριν με καλέσουν και πως πλέον δεν παίζουν ρόλο τα βύσματα στις μεταταξεις. Ισχύουν τα παραπάνω;
Μετατάξεις στο στρατό
- Ισχύει το ότι μπορείς να κάνεις αίτηση για μετάταξη στην Στρατολογία σου έγκαιρα φυσικά αλλά δεν ισχύει το ότι δεν παίζει κανένα ρόλο το βύσμα πλέον. Φυσικά και παίζει ρόλο, αλλά σίγουρα όχι τον πρωτεύοντα ή ότι είναι και απαραίτητο το να έχεις βύσμα για να σε μετατάξουν. Είναι πάντως γεγονός το ότι πλέον έχουν "χαλαρώσει" κάπως τα πράγματα με τον παράγοντα "βύσμα"!
Μετατάξεις στο στρατό
Παιδιά εγώ 5 μέρες πριν παρουσιαστώ με πήραν τηλέφωνο και μου είπαν οτι εγκρίθηκε η μετάταξη που είχα αιτηθεί και από αεροπορία με πήγαν στρατό ξηράς!
Καλή θητεία να έχουμε
Καλή θητεία να έχουμε
-
- Στρατιώτης
- Posts in topic: 1
Μετατάξεις στο στρατό
Γεια σας! Λοιπον, εχω το εξης θεμα. Αρχικα οταν πηγα στρατο, μολις ειχα μπει 18 και η μητερα μου με εβαλε να γραφτω Αεροπορεια. Εγραψα για Ειδικες, αλλα εκανα τη βλακεια να της το πω και τελευταια στιγμη επενεβει μεσο και μπηκα κανονικα Αεροπορεια (ξενερα). Πηρα αναβολη μερικους μηνες μετα για να παω πανεπιστημιο (γιατι με τις Ειδικες θα τελειωνα πανω στην ωρα και θα εμπαινα λογω 9μηνου, ενω η Αεροπορεια θα τραβαγε 12μηνο). Δεν εχω τελειωσει ακομα, αλλα εχω ωριμασει κιολας παραπανω και δεν θελω να ξανασυμβει αυτο, θελω να μπω ακομα παραπανω. Εχω μαθει απο καταδρομεις οτι γινεται να αλλαξεις αμα ησουν σε βασικο σωμα (Πεζικο, Ναυτικο, Αεροπορεια) και δεν τελειωσες. Αυτο που δεν ξερω ειναι, τωρα τι κανω; Πρεπει να παω στρατολογια και να τους πω οταν τελειωσει η αναβολη μου να με εχουν γραψει για Ειδικες;
Μετατάξεις στο στρατό
Μπορείς να ζητήσεις μετάταξη στην στρατολογία σου μέσω μιας αίτησης που θα σου δοθεί να συμπληρώσεις εκεί για τον Στρατό Ξηράς και λογικά θα σου την δώσουν!
Μετατάξεις στο στρατό
Γεια σας παιδια! Μ χε ερθει το χαρτι πριν 5 χρονια για αεροπορια! Πηρα αναβολη κ την εκοψα τον ιουνιο! Θελω να παω ειδικες δυναμεις! Κ αιτηθηκα για μεταταξη στο στρατο ξηρας απο πολεμικη αεροπορια! Μπαινω σημερα στο site της στρατολογιας κ μ βγαζει οτι με πηραν αεροπορια! Διαβασα παραπανω κατι αλλα παιδια κ ελεγαν οτι τους ηρθαν δυο χαρτια το ενα στην αρχη για πα κ πριν παρουσιαστουν τους ηρθε για στρατο ξηρας! Εχω ακομα ελπιδες?
Μετατάξεις στο στρατό
ΠΑΙΔΕς θελω να ζητησω μεταταξη απο πεζικο σε αλεξιπτωτα αλλα στην ζακυνθο που μενω δεν εχουμε στρατολογια. Μπορω να κανω την αιτηση μεσω κεπ. Και εχω ελπιδα να γινει δεκτη; Ευχαριστω
Μετατάξεις στο στρατό
Καλησπερα παιδια! Εχω καταταγει στρατο ξηρας αλλα εχω αναβολη λογω σπουδων. Γινεται οταν τελειωσει η αναβολη να παω στην στρατολογια και να ζητησω να παω ειδικες δυναμεις; Γτ θελω τα μορια για τις προκυρηξεις σε αστυνομια! Ευχαριστω εκ των πρωτερων!
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης