Άδειες στη διάρκεια της θητείας
Αν ψάξεις ελάχιστα θα μάθεις πως ο υπουργός έδωσε 5 μέρες τιμητική άδεια στους φαντάρους που βοήθησαν να γίνει το πασχαλινό γλέντι στο γουδί, ακόμα και στις ειδήσεις το είπανε.
Καλησπερα να ρωτησω αν γνωρίζετε ημουν σαμο 5 μηνες αρα εχω 5 εταπ μουεδωσν μεταθεση πηγα σχετικα κοντα στο σπιτι μου. Τωρα αυτες της μερες τα εταπ μου λενε δεν τα περνεις σε αυτην την μοναδα αλλα η μοναδα απο σαμο λεει δεν χανονται. Τι να κανω πειτε μου ευχαριστω
Παιδια, εγω που εχω αδεια η οποια πεφτε. μεσα στν ημ/νια του δημοψηφισματος, παιζει ν κοπει;
Γεια σας... Θελω να ρωτήσω κάτι... Μπορώ να μαζεύω κάποιες από τις 3ημερες άδειες που δίνουν και να τις πάρω όλες μαζί 1-2 εβδομάδες πριν το τέλος της θητείας; Ευχαριστώ.
lazos έγραψε:Γεια σας... Θελω να ρωτήσω κάτι... Μπορώ να μαζεύω κάποιες από τις 3ημερες άδειες που δίνουν και να τις πάρω όλες μαζί 1-2 εβδομάδες πριν το τέλος της θητείας; Ευχαριστώ.
Όχι.
Τουλαχιστον στην Ε'ΕΣΣΟ πηγαν ολα βολικα απο αδειες στην μοναδα... Οι τιμιτικες ειναι παντα στην ευχερια του διοικιτη λοχου η της μοναδας... Με μια καλη σκεψη μπορείτε αναλογα το διοικιτη να παρετε και μεγαλη αδεια στο τελος μαζι με καποια ειδικη αδεια... Για το τελος μαζεψα 26 μερες αδεια ετσι ωστε να γυρισω ΜΟΝΟ για να παραδωσο ρουχα και να μαζεψω υπογραφες για την απολυση... Το καλοκαιρι ειναι σφιχτα τα πραγματα αν θα ειστε μεσα οι επομενες σειρες αλλα υπομονη μεχρι σεπτεμβρη που χαλαρωνουν καπως τα πραγματα!
Για σας στους 7 μήνες θητείας μου είχα ένα τροχαίο εκτός στρατοπέδου (κανονική άδεια) ήμουν πολύ χάλια στην υγειά μου και χρειάστηκα 1 χρόνο αναρρωτικη πόσο είναι το υπολοίπο της θητείας μου γτ με έχουν μπερδεψει
Καλημερα ηπηρετω στο 95 ΤΥΠΕΘ στην ροδο! Και θα ήθελα να κάνω την εξής ερώτηση!! Υπαρχει καποια εντολή που απαγορεύει της μπριζες ; Επίσης θα ήθελα να μάθω αν υπαρχει κάποιο έγγραφο για το πόσες υπηρεσίες θα πρεπει να κάνουμε τον μηνα η αν δεν υπαρχει τοτε να μου πει κάποιος αν ξερει πόσες ειναι;
-
- Υπολοχαγός
- Posts in topic: 2
17 υπηρεσίες το μήνα είναι το κανονικό!
Καλησπέρα σας. Θα ήθελα να ρωτήσω για τις άδειες την περίοδο των Χριστουγέννων. Ισχύει αυτό που λένε για τις τρεις περιόδους και οτι παίρνουμε 8 μερες; Παίρνουμε σίγουρα άδεια τις γιορτές ή υπάρχει περίπτωση να μη μας δώσουν καθόλου;
geo31 έγραψε:Καλησπέρα σας. Θα ήθελα να ρωτήσω για τις άδειες την περίοδο των Χριστουγέννων. Ισχύει αυτό που λένε για τις τρεις περιόδους και οτι παίρνουμε 8 μερες; Παίρνουμε σίγουρα άδεια τις γιορτές ή υπάρχει περίπτωση να μη μας δώσουν καθόλου;
Πάσχα και Χριστούγεννα παίρνουν όλοι άδεια, τώρα τα γκρουπ και πόσες οι ημέρες θα πάρετε το μαθαίνετε από τις μονάδες, στέλνει σήμα το ΓΕΣ.
Εγώ πάντως κανω κάθε μέρα υπηρεσία και άδεια δεν μου δίνουν
DD έγραψε:Εγώ πάντως κανω κάθε μέρα υπηρεσία και άδεια δεν μου δίνουν
Κανένας φαντάρος δεν μένει πάνω από 68 ημέρες χωρίς άδεια.
-
- Ανθυπασπιστής
- Posts in topic: 4
- Επάγγελμα: Βοηθός χειριστή πριονοκορδέλας
Πριν ή μετα τα χριστουγεννα θα παρεις αδεια τιμητικη 100% και θα πας Στο σπιτακι σου
Πολίτης !!!336 !!!
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης