Λεγεώνα των ξένων
Λεγεώνα των ξένων
21 ειμαι
θελω ενα νεο ονομα μια νεα ταυτοτητα και να σβησω το παρον μου
θελω ενα νεο ονομα μια νεα ταυτοτητα και να σβησω το παρον μου
Λεγεώνα των ξένων
Όσοι έχουν βεβαρημένο ποινικό μητρώο πλέον δεν τους δέχονται στην Λεγεώνα. Απλά σας το επισημαίνω για να καταλάβετε ότι έχουν "σφίξει" τα πράγματα και έχουν αλλάξει τα δεδομένα ριζικά τα τελευταία χρόνια.
Δεν αναφέρομαι φυσικά σε... Πταίσματα, αλλά σε πλημμελήματα βαριάς μορφής και φυσικά κακουργήματα. Όσοι ανήκετε σε αυτές τις "κατηγορίες" να το ξανά σκεφτείτε.
Απλά ενημερώνω. Καλή τύχη σε όσους το αποφασίσουν!
Δεν αναφέρομαι φυσικά σε... Πταίσματα, αλλά σε πλημμελήματα βαριάς μορφής και φυσικά κακουργήματα. Όσοι ανήκετε σε αυτές τις "κατηγορίες" να το ξανά σκεφτείτε.
Απλά ενημερώνω. Καλή τύχη σε όσους το αποφασίσουν!
Λεγεώνα των ξένων
Nassos έγραψε:Βασικά στη Λεγε'ωνα των Ξένων πρέπει να ξέρεις πολύ καλά Γαλλικά και επίσης να πείσεις τους πάντες ότι είσαι πρόθυμος να πεθάνεις για τη Γαλλία. Για την εκπαίδευση δεν το συζητάω. Θα κάνεις χιλιόμετρα στην έρημο της Σαχάρας, αλλά θα μάθεις πολύ καλά το ανταρτοπόλεμο.
Για όσους ενδιαφέρνται, υπάρχει και η αντίστοιχη Ισπανική.
http://en.Wikipedia.org/wiki/Spanish_Legion
αν δεν ξερω γαλικα και μαθω εκει δεν γινετε;
Λεγεώνα των ξένων
Σχεδόν οι περισσότεροι δεν γνωρίζουν Γαλλικά έτσι κ αλλιώς.
Θα σε μάθουν εκεί, είτε από την καλή είτε από την ανάποδη lokantzi
Θα σε μάθουν εκεί, είτε από την καλή είτε από την ανάποδη lokantzi

Λεγεώνα των ξένων
Καλησπερα σε ολους.
Χθες το βραδυ επεστρεψα απο Γαλλια. Δυστηχως δεν εγινα δεκτος για λογους τους οποιους δεν μπορω να καταλαβω... Τεσπα μια μικρη βοηθεια για οσους σχεδιαζουν να πανε στην Γαλλια για αυτον τον σκοπο. Δεν εχει σημασια σε ποια πολη θα καταταχθητε. Σημασια εχει το timing και το ποσο τυχεροι ειστε. Εγω ημουν τυχερος ημουν απο τους τελευταιους σε ενα group 20-30 Ατομων. Την πρωτη μερα στο Παρισι μας πηγαν ολους στo Aubagne στην νοτια Γαλλια οπου εκει περιμεναν αλλοι 100 περιπου οι οποιοι ειχαν περασει αθλητικα, οποτε οι διαδικασιες εγιναν γρηγορα. Σαββατο 25 Ιουνιου περασα την πρωτη συνεντευξη απο τον Adjustant chef (καπως ετσι γραφεται) οπου με ρωτησε διαφορα πραγματα, οπως το γιατι βρισκομαι εκει, δεσμους με οικογενεια, στρατιωτικη εμπειρια, ποια ειναι τα πλεονεκτηματα μου εναντι των υπολοιπων. Αυτη ειναι απλη συνεντευξη, δεν κραταει περισσοτερο απο 20 λεπτα. Στην συνεχεια προχωρησαμε στην αλλαγη ονοματος οπου θα πρεπει να τονησω οτι δεν εχεται ΚΑΝΕΝΑ δικαιωμα επιλογης, εγω ημουν τυχερος μου εδωσαν το ονομα Michal (Μιχαλης στα ελληνικα) οποτε και το θυμομουν ευκολα. Τη δευτερη μερα περασαμε αθλητικα (οι 20 που ειχαμε φτασει αργοτερα).Bip τεστ και ελξεις, στο bip τεστ πρεπει να πιασετε το επιπεδο 8 και να κανετε τουλαχιστον 4-5 ελξεις. Να πω οτι το bip τεστ εξαρταται απο τον coporal chef (δεκανεα στα ελληνικα), πχ ο δικος μας ηθελε να περναμε και τα δυο ποδια απο την γραμμη εννω ο αλλος που ηταν στο μεγαλο γκρουπ ηθελε μονο το ενα οποτε ηταν λιγο ποιο ευκολο. Τεσπα αυτην ηταν η δευτερη μερα, το μεσημερακι "φαγαμε" ψωμι (ναι μονο ψωμι) περιμεναμε καθιστοι χωρις καποιον λογο μεχρι το βραδυ οπου και κοιμοιθηκαμε. Τριτη μερα ξυπνημα στις 5 το πρωι, ξυρισματα κλπ, πρωινο ψωμι και καφε και μετα περιμεναμε κανα 2ωρο για να περασουμε ιατρικα και ψυχολογικα. Αφου τελειωσαμε περιμεναμε παλι μεχρι το μεσημερι για το "φαι" και το απογευμα τεστ λογικης (το οποιο δεν βασιζεται σε γνωσεις σχολειου). Γενικα απο τις πτωτες μερες αρχιζεις να κουραζεσαι πολυ ευκολα λογο ελαχιστου φαγητου και υπνου αλλα και επειδη τις περισσοτερες ωρες περιμενεις στον ηλιο σε μη αναπαυτικη θεση...
Συνεχεια αυριο γιατι κουραστικα να γραφω!
Χθες το βραδυ επεστρεψα απο Γαλλια. Δυστηχως δεν εγινα δεκτος για λογους τους οποιους δεν μπορω να καταλαβω... Τεσπα μια μικρη βοηθεια για οσους σχεδιαζουν να πανε στην Γαλλια για αυτον τον σκοπο. Δεν εχει σημασια σε ποια πολη θα καταταχθητε. Σημασια εχει το timing και το ποσο τυχεροι ειστε. Εγω ημουν τυχερος ημουν απο τους τελευταιους σε ενα group 20-30 Ατομων. Την πρωτη μερα στο Παρισι μας πηγαν ολους στo Aubagne στην νοτια Γαλλια οπου εκει περιμεναν αλλοι 100 περιπου οι οποιοι ειχαν περασει αθλητικα, οποτε οι διαδικασιες εγιναν γρηγορα. Σαββατο 25 Ιουνιου περασα την πρωτη συνεντευξη απο τον Adjustant chef (καπως ετσι γραφεται) οπου με ρωτησε διαφορα πραγματα, οπως το γιατι βρισκομαι εκει, δεσμους με οικογενεια, στρατιωτικη εμπειρια, ποια ειναι τα πλεονεκτηματα μου εναντι των υπολοιπων. Αυτη ειναι απλη συνεντευξη, δεν κραταει περισσοτερο απο 20 λεπτα. Στην συνεχεια προχωρησαμε στην αλλαγη ονοματος οπου θα πρεπει να τονησω οτι δεν εχεται ΚΑΝΕΝΑ δικαιωμα επιλογης, εγω ημουν τυχερος μου εδωσαν το ονομα Michal (Μιχαλης στα ελληνικα) οποτε και το θυμομουν ευκολα. Τη δευτερη μερα περασαμε αθλητικα (οι 20 που ειχαμε φτασει αργοτερα).Bip τεστ και ελξεις, στο bip τεστ πρεπει να πιασετε το επιπεδο 8 και να κανετε τουλαχιστον 4-5 ελξεις. Να πω οτι το bip τεστ εξαρταται απο τον coporal chef (δεκανεα στα ελληνικα), πχ ο δικος μας ηθελε να περναμε και τα δυο ποδια απο την γραμμη εννω ο αλλος που ηταν στο μεγαλο γκρουπ ηθελε μονο το ενα οποτε ηταν λιγο ποιο ευκολο. Τεσπα αυτην ηταν η δευτερη μερα, το μεσημερακι "φαγαμε" ψωμι (ναι μονο ψωμι) περιμεναμε καθιστοι χωρις καποιον λογο μεχρι το βραδυ οπου και κοιμοιθηκαμε. Τριτη μερα ξυπνημα στις 5 το πρωι, ξυρισματα κλπ, πρωινο ψωμι και καφε και μετα περιμεναμε κανα 2ωρο για να περασουμε ιατρικα και ψυχολογικα. Αφου τελειωσαμε περιμεναμε παλι μεχρι το μεσημερι για το "φαι" και το απογευμα τεστ λογικης (το οποιο δεν βασιζεται σε γνωσεις σχολειου). Γενικα απο τις πτωτες μερες αρχιζεις να κουραζεσαι πολυ ευκολα λογο ελαχιστου φαγητου και υπνου αλλα και επειδη τις περισσοτερες ωρες περιμενεις στον ηλιο σε μη αναπαυτικη θεση...
Συνεχεια αυριο γιατι κουραστικα να γραφω!
Λεγεώνα των ξένων
Τώρα τη σκέφτεσαι να κάνεις; Βρήκες κανέναν Έλληνα εκεί;
Ο Λοκατζης θα πει Ελλάδα και Ελλάδα Λοκατζής, τετοιας λεβεντιάς καμάρι δε συναντησε κανεις
Λεγεώνα των ξένων
Τώρα θα το αφησω στην άκρη και θα δοκιμάσω σε κάποια χρόνια. Ισως στα 27-28 μου. Μπορεί να είναι και αυτός ενας λόγος που δεν έγινε δεκτός, το ειμαι ακόμα νέος και "ανωριμος" αν και δεν νομίζω οτι θα αποτελούσε πρόβλημα... Ελλήνες δεν βρήκα, ειχε να πατήσει το ποδι του ελληνας. Βρηκα πολλους ρωσους, γαλλους με ελβετικο διαβατηριο, γερμανους, Ισπανούς, μεσανατολιτες και εναν Αμερικανό. Οι περισσότεροι ηυαν φιλικοι και η αλήθεια είναι οτι καναμε κουβέντες, ειδικά με τον αμερικανο.
Λεγεώνα των ξένων
Πόσα χρήματα ξόδεψες; Οι άλλοι οι υποψήφιοι πως τους είδες;
Έδιωξαν και άλλα άτομα;
Έδιωξαν και άλλα άτομα;
Ο Λοκατζης θα πει Ελλάδα και Ελλάδα Λοκατζής, τετοιας λεβεντιάς καμάρι δε συναντησε κανεις
Λεγεώνα των ξένων
Τα μόνα λεφτά που έδωσα ήταν για τα εισιτήρια πήγαινε και έλα. Μέσα δεν μπορείς να ξοδέψεις τίποτα, γιατί ότι εχεις απο λεφτά, συσκευές κλπ στα κρατάνε. Οι αλλοι υποψήφιοι θα έλεγα οτι ηταν νορμαλ τύποι, οι οποίοι ειτε έψαχναν την ποιο ακραία περιπέτεια της ζωης τους, είτε δεν ειχαν ζωη και αποφάσισαν να έρθουν στην λεγεωνα ειτε ηταν πρωην seals,marines,spetsnaz κλπ και ήθελαν να δοκιμάσουν την λεγεωνα. Μαζι με εμενα έφυγαν αλλα 70 άτομα.
Λεγεώνα των ξένων
Από φάτσες πως τους έκοψες; Είχαν γνώσεις στρατιωτικές;
Τη αθλήματα σας έβαλαν;
Τη αθλήματα σας έβαλαν;
Λεγεώνα των ξένων
Τα αθλητικά τα περάσαμε ολοι, μόνο 2-3 δυσκολευτηκαν. Απο φάτσες οπως ειπα νορμαλ αλλα είχε και κάποιους μερικους περίεργους με τατουαζ που δεν μιλούσαν σε άλλους. Αυτοί λογικά πήγαν λαχταροντας να βρεθούν σε καμία έρημο και να κοπανιουνται με 18 χρόνους τζιχαντιστες...
Λεγεώνα των ξένων
Αθληματα να φανταστώ καμψεις, έλξεις,1000 και 100 μέτραΑυτοί που δυσκολεύτηκαν λογικά θα τους έδιωξαν
Στα ιατρικά και ψυχοτεχνικα τη σας έκαναν;
Με αυτούς που μιλούσες τη σου έλεγαν;
Στα ιατρικά και ψυχοτεχνικα τη σας έκαναν;
Με αυτούς που μιλούσες τη σου έλεγαν;
Λεγεώνα των ξένων
Τα αθλητικά τεστ είναι δυο. Ελξεις ( μονοζυγο) και beep test. Στο πρωτο πρέπει να κάνεις τουλάχιστον 4 ελξεις στο δεύτερο να πιάσεις το 7ο επίπεδο. Με τους υπόλοιπους που μιλούσαμε λέγαμε διαφορά. Απο game of thrones μέχρι το ποιος πρέπει να βρει πρόεδρος στις ΗΠΑ αλλα και για το πως μας φαίνεται η ολη κατάσταση με την λεγεωνα. Για μένα ηταν πολυ καλή εμπειρία καθως βρέθηκα για πρωτη φορα σε ξένη χωρα, απόλυτος μονος και χωρίς κάποιον γνωστό στην Γαλλία ( φυσικά δεν ξέρω γαλλικά εκτος απο καμια 2-3 λέξεις).
Λεγεώνα των ξένων
Το beep test τη πςεριλαμβανει μεσα;
Η ανωτεροι ηταν αυστηροι;
αυτοι που περασαν με τη θα συνεχησουν;
Η ανωτεροι ηταν αυστηροι;
αυτοι που περασαν με τη θα συνεχησουν;
Λεγεώνα των ξένων
Κάνε search στο youtube,luc leger test η beep test για να δεις ακριβώς τι είναι. Αυτοί που πέρασαν θα περασουν 4 μηνη βασική εκπαίδευση και μετά ανάλογα με την βαθμολογία στο τέλος της βασικής θα μπορούν να επιλέξουν που να πανε, πχ αλεξιπτωτα, τεθωρακισμενα, ιππικο, πεζικο κλπ. Οι ανώτεροι μην φανταστείς τίποτα το εντυπωσιακό. Οι ποιο πολλοι λοχιες και δεκανεις και που και που βλεπαμε και κανέναν υπολοχαγο. Στο τελος που μας ελεγαν ποιο περασαν πχ υπολοχαγος μας φώναζε.
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες