Λεγεώνα των ξένων
- dokimos pezonautis
- Στρατιώτης
- Posts in topic: 2
Λεγεώνα των ξένων
Και εγω σκεφτομαι για λεγεωνα των ξενων, υπηρετησα ως δοκιμος εφεδρος αξιωματικος στους πεζοναυτες
Λεγεώνα των ξένων
Και εγώ το σκέφτομαι. Υπηρέτησα ως έφεδρος υποδεκανέας στο 575 τάγμα πεζοναυτών. Ας δούμε συνολικά πόσοι ενδιαφέρονται και ας κανονίσουμε για τις λεπτομέρειες.
Λεγεώνα των ξένων
Κανε λογαιασμο να κανονισουμε
Λεγεώνα των ξένων
manos959 έγραψε:9 Ιουνιου απολυομαι απο τον Ε. Σ.Υπαρχει καποιος που να ενδιαφερεται να παμε μαζι;
Παρακαλω οποιος ειναι ας απαντησει με την σοβατοτητα που αρμοζει σε ενα τετοιο θεμα...
μανο πηγες;
Λεγεώνα των ξένων
Πήγε γνωστός μου. Υπάρχει πληθώρα προσφοράς απο την ανατολική Ευρώπη-Ουκρανία κλπ. Επέστρεψε 2 μέρες μετά. Δεν τον βλέπω και πρόθυμο να ξανα δοκιμάσει. Τώρα το ψάχνει για ασφάλεια πλοίων καθώς έχει περισσότερες πιθανότητες (ΜΑΚ).
Ου καταισχυνώ όπλα τα ιερά.
Λεγεώνα των ξένων
Οχι φιλε μου δεν πηγα. Εχω ενα μικρο προβλημα με την τραπεζα μου και πρεπει να παω απο τα εκδοτηρια να βγαλω εισητηριο. Κατα 99% την εβδομαδα που μας ερχεται φευγω. Θα ψαξω για απευθειας πτηση προς Παρισι να τελειωνω ποιο γρηγορα...
Λεγεώνα των ξένων
Αν ζω και υπαρχει ακομα αυτο το forum ευχαριστως!
Λεγεώνα των ξένων
Σε ενα μηνα το πολυ αναχωρω ποιος θελει να ταξιδεψουμε μαζι ας στειλει
Λεγεώνα των ξένων
Παρασκευη 24 Ιουνιου αναχωρω.10:25 απευθειας πτηση Θεσσαλονικη-Παρισι με aegean. Οποιος το σκεφτεται και ειναι απο Θεσσαλονικη ας σκεφτει και να μου πει.
Κατα τα αλλα ευχηθητε μου καλη τυχη και αναψτε και κανα κερι στην εκκλησια για μενα!
Κατα τα αλλα ευχηθητε μου καλη τυχη και αναψτε και κανα κερι στην εκκλησια για μενα!
Λεγεώνα των ξένων
Πίστη στον εαυτό σου, πείσμα και υπομονή είναι τα 3 βασικά χαρακτηριστικά που θα χρειαστείς και όχι "κεράκια" και μανουάλια σε Εκκλησίες.
Θα χρειαστείς πέρα από την προσπάθεια στην φάση της προεπιλογής και αρκετή δόση τύχης για να γίνεις Λεγεωνάριος όπως καταλαβαίνεις.
Καλή τύχη να έχεις λεβέντη και καλή δύναμη!
Θα χρειαστείς πέρα από την προσπάθεια στην φάση της προεπιλογής και αρκετή δόση τύχης για να γίνεις Λεγεωνάριος όπως καταλαβαίνεις.
Καλή τύχη να έχεις λεβέντη και καλή δύναμη!
Λεγεώνα των ξένων
Σε ευχαριστω φιλε μου!Και καλη τυχη σε οσους αποφασισουν να ερθουν αργοτερα. Ισως τα πουμε καποτε!
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες