Λεγεώνα των ξένων
Λεγεώνα των ξένων
Κατι ακομα Παιδια αοαντηστε ειναι αβαγκη δεν ξερω γρι καμια γλωσσα εαν βαλω ενα φιλο που ξερει γαλλικα να γραψει σε ενα χαρτι ενδιαδερομαι να καταταγω λεγεωνα των ξενων στα γαλλικα παιζζει να με δεχτουν η οχι?
Λεγεώνα των ξένων
Ειμαι ετοιμος για λεγεωνα ενδιαφερεται κανεις να παει να ταξιδουμε παρεα?
- dokimos pezonautis
- Στρατιώτης
- Posts in topic: 2
Λεγεώνα των ξένων
Που υπηρετησες στο ελλινικο στρατο?
- antartis13
- Στρατιώτης
Λεγεώνα των ξένων
Εγω ειμαι σχεδον ετοιμος αδερφε μου να παμε μαζι
Απαγορεύεται η δημοσίευση τηλεφώνων στο forum (Nassos)
Απαγορεύεται η δημοσίευση τηλεφώνων στο forum (Nassos)
Λεγεώνα των ξένων
9 Ιουνιου απολυομαι απο τον Ε. Σ.Υπαρχει καποιος που να ενδιαφερεται να παμε μαζι;
Παρακαλω οποιος ειναι ας απαντησει με την σοβατοτητα που αρμοζει σε ενα τετοιο θεμα...
Παρακαλω οποιος ειναι ας απαντησει με την σοβατοτητα που αρμοζει σε ενα τετοιο θεμα...
Λεγεώνα των ξένων
Έτσι θα πάτε εκεί χωρίς να έχετε επικοινωνησει;
Λεγεώνα των ξένων
OΧι βεβαια. Οποιος θελει στελνει pm για ποιο ενδελεχη κουβεντα.
Λεγεώνα των ξένων
Μανο θα φτιαξω λογαριασμο και θα στειλω να τα πουμε. Ο ανταρτης που χαθηκε
- antartis13
- Στρατιώτης
Λεγεώνα των ξένων
Φιλε σου εχω στειλει το τηλ μου για πιο αμεση επαφη... Δεν είναι όλα τοσο ευκολα για να πας εκει. Εδώ με ψάχνεις?
Λεγεώνα των ξένων
Το τηλ σβηστηκε ανταρτη δες ποιο πανω. Θα φτιαξω μαιλ να τα πουμε με πμ
Λεγεώνα των ξένων
ASK\\R έγραψε:Το τηλ σβηστηκε ανταρτη δες ποιο πανω. Θα φτιαξω μαιλ να τα πουμε με πμ
Ρε φιλαράκι, γιατί δεν κάνεις μια εγγραφή στο φόρουμ όπως ο αντάρτης να ανταλλάξετε όσα προσωπικά στοιχεία θέλετε μέσω προσωπικών μηνυμάτων;
Δεν θα σου πάρει πάνω από 1 λεπτό η όλη διαδικασία.
- JohnTehGreek
- Ταγματάρχης
- Posts in topic: 18
Λεγεώνα των ξένων
Όλοι οι Έλληνες στην Γαλλική λεγεώνα έχουν κάψα να πάνε :P
Τεσπα να δώσω μερικές πληροφορίες επειδή το έχω ψάξει αρκετά το θέμα.
Καταρχάς Γαλλικά δεν είναι ανάγκη να ξέρεις θα σου τα μάθουν εκεί με τον χειρότερο τρόπο εκμάθησης που υπάρχει και αν μετά από καιρό δεν μπορείτε να επικοινωνήσετε σπίτια σας όπως είστε.
Ο Αρχων ανέφερε ότι δεν ξέρει γρι καμία γλώσσα... Αν δεν ξέρεις Αγγλικά δεν ξέρω κατα πόσο θα μπορείς να πας... Φαντάζομαι πριν σε σκίσουν για να μάθεις Γαλλικά οι οδηγίες κτλ. Θα είναι στα Αγγλικά... Οπότε λογικά θα έχεις μεγάλο θέμα και φυσικά Έλληνες εκπαιδευτές δεν υπάρχουν.
Προτείνω όποιος θέλει να πάει καλύτερα να μάθει Γαλλικά από πριν ώστε να είναι λίγο πιο εύκολα τα πράγματα.
Από εκει και πέρα να ξέρετε ότι θα σας πιουν το αίμα κανονικά στην εκπαίδευση. Θα κάνουν ότι περνάει από το χέρι τους (νόμιμο ή μη) για να σας κάνουν να αποτύχετε.
Τέλος όπου έχει συμφέρον η Γαλλία θα πάτε και αν πεθάνετε φυσικά δεν γίνεστε Εθνικοί Ήρωες της Γαλλίας.
Τώρα από χώρες σίγουρα μετά από ένα μικρό διάστημα θα φύγετε για όποια καυτή ζώνη στον κόσμο υπάρχει.
Αυτήν την στιγμή αν δεν κάνω λάθος οι δυνάμεις της Λεγεώνας βρίσκονται στο Μαλί οι περισσότερες και οι υπόλοιποι είναι σκορπισμένοι σε διάφορες αποικίες της Γαλλίας ανά τον κόσμο.
Καλή τύχη όσοι το πήρατε απόφαση αλλά εγώ θα πω ένα πράγμα. Ο Πόλεμος δεν είναι Call of Duty. Μια σφαίρα είναι αρκετή να σας στείλει αδιάβαστους.
Και κάτι ακόμα, ο Βέλγικος στρατός δέχεται Ευρωπαίους πολίτες. Οπότε θεωρώ ότι είναι μια πολύ καλή επιλογή μιας και είναι πολύ πιο εύκολο να μπει κανείς και επίσης ο κίνδυνος να πεθάνεις είναι σχεδόν απίθανος μιας και δεν παίρνει μέρος σε πολέμους συχνά το Βέλγιο.
Τεσπα να δώσω μερικές πληροφορίες επειδή το έχω ψάξει αρκετά το θέμα.
Καταρχάς Γαλλικά δεν είναι ανάγκη να ξέρεις θα σου τα μάθουν εκεί με τον χειρότερο τρόπο εκμάθησης που υπάρχει και αν μετά από καιρό δεν μπορείτε να επικοινωνήσετε σπίτια σας όπως είστε.
Ο Αρχων ανέφερε ότι δεν ξέρει γρι καμία γλώσσα... Αν δεν ξέρεις Αγγλικά δεν ξέρω κατα πόσο θα μπορείς να πας... Φαντάζομαι πριν σε σκίσουν για να μάθεις Γαλλικά οι οδηγίες κτλ. Θα είναι στα Αγγλικά... Οπότε λογικά θα έχεις μεγάλο θέμα και φυσικά Έλληνες εκπαιδευτές δεν υπάρχουν.
Προτείνω όποιος θέλει να πάει καλύτερα να μάθει Γαλλικά από πριν ώστε να είναι λίγο πιο εύκολα τα πράγματα.
Από εκει και πέρα να ξέρετε ότι θα σας πιουν το αίμα κανονικά στην εκπαίδευση. Θα κάνουν ότι περνάει από το χέρι τους (νόμιμο ή μη) για να σας κάνουν να αποτύχετε.
Τέλος όπου έχει συμφέρον η Γαλλία θα πάτε και αν πεθάνετε φυσικά δεν γίνεστε Εθνικοί Ήρωες της Γαλλίας.
Τώρα από χώρες σίγουρα μετά από ένα μικρό διάστημα θα φύγετε για όποια καυτή ζώνη στον κόσμο υπάρχει.
Αυτήν την στιγμή αν δεν κάνω λάθος οι δυνάμεις της Λεγεώνας βρίσκονται στο Μαλί οι περισσότερες και οι υπόλοιποι είναι σκορπισμένοι σε διάφορες αποικίες της Γαλλίας ανά τον κόσμο.
Καλή τύχη όσοι το πήρατε απόφαση αλλά εγώ θα πω ένα πράγμα. Ο Πόλεμος δεν είναι Call of Duty. Μια σφαίρα είναι αρκετή να σας στείλει αδιάβαστους.
Και κάτι ακόμα, ο Βέλγικος στρατός δέχεται Ευρωπαίους πολίτες. Οπότε θεωρώ ότι είναι μια πολύ καλή επιλογή μιας και είναι πολύ πιο εύκολο να μπει κανείς και επίσης ο κίνδυνος να πεθάνεις είναι σχεδόν απίθανος μιας και δεν παίρνει μέρος σε πολέμους συχνά το Βέλγιο.
- JohnTehGreek
- Ταγματάρχης
- Posts in topic: 18
Λεγεώνα των ξένων
Κάτι που ξέχασα. Στους Λεγεωνάριους δεν υπάρχει απολύτως κανένας σεβασμό από τον κόσμο. Σαν σκουπίδια τους θεωρούν. Να μην έχει κανείς αυταπάτες ότι θα γίνει Λεγεωναριος και θα τον κοιτάνε με θαυμασμό οι Γάλλοι. Ένας μισθοφόρος είσαι και τίποτα άλλο.
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης