Λεγεώνα των ξένων
-
- Στρατιώτης
- Posts in topic: 4
Λεγεώνα των ξένων
Καλησπέρα σε εσάς, είμαι ένας τύπος 17 χρονών και αγαπάω την δράση και τον στρατό, υπήρξα μέλος στην ΛΕΦΕΔ. Η μεγάλη επιθυμία μου είναι να καταταγώ στην Λεγεώνα των Ξένων αφότου ολοκληρώσω την στρατιωτική μου θυτία στους καταδρομείς. Μιας και διάβασα τα μηνύματά κάποιων από εσάς θα ήθελα να με συμβουλέψετε σαν γνώστες του θέματος.
Λεγεώνα των ξένων
Sturmkolonnen έγραψε:Καλησπέρα σε εσάς, είμαι ένας τύπος 17 χρονών και αγαπάω την δράση και τον στρατό, υπήρξα μέλος στην ΛΕΦΕΔ. Η μεγάλη επιθυμία μου είναι να καταταγώ στην Λεγεώνα των Ξένων αφότου ολοκληρώσω την στρατιωτική μου θυτία στους καταδρομείς. Μιας και διάβασα τα μηνύματά κάποιων από εσάς θα ήθελα να με συμβουλέψετε σαν γνώστες του θέματος.
Αφού αγαπάς την δράση και τον στρατό η συμβουλή που έχουμε να σου δώσουμε σαν αρκετά μεγαλύτεροι σου είναι να δώσεις βαρύτητα και προσοχή στα μαθήματα σου και αν το θέλεις τόσο πολύ να το παλέψεις για να μπεις σε κάποια στρατιωτική σχολή. Στην τελική αν δεν τα καταφέρεις πήγαινε να κάνεις την θητεία σου πρώτα στους καταδρομείς και στην πορεία τα ξαναλέμε. Να είσαι καλά αγόρι μου.
-
- Στρατιώτης
Λεγεώνα των ξένων
Στον Ελληνικό στρατό δεν υπάρχει δράση, αλλά και από την άλλη δεν το έχω με τα μαθήματα. Θέλω να καταταγώ στην λεγεώνα για να εμπλακώ σε μάχη, δεν με ενδιαφέρουν τα λεφτά.
Λεγεώνα των ξένων
Sturmkolonnen έγραψε:Στον Ελληνικό στρατό δεν υπάρχει δράση, αλλά και από την άλλη δεν το έχω με τα μαθήματα. Θέλω να καταταγώ στην λεγεώνα για να εμπλακώ σε μάχη, δεν με ενδιαφέρουν τα λεφτά.
Μην κάνεις όνειρα. Αρκετοί Λεγεωνάριοι τη πέρναγαν στη Γαλλία ως χορτοκόπτες.

Αν θές δράση, θα πάς σε επίλεκτο σώμα, όπως το 2eme REP (Αλεξίπτωτα) ή DINOPS (Ανιχνευτές ή Βατραχάνθρωποι/Αλπίνιστές/Χειμερινού Αγώνα).
-
- Στρατιώτης
Λεγεώνα των ξένων
Εκεί θέλω να πάω σε επίλεκτο σώμα, μήπως γνωρίζεις που έχει έδρα το καθένα;
Λεγεώνα των ξένων
Μπές στην ιστοσελίδα της Λεγεώνας ή στο wikipedia, αναφέρονται αναλυτικά οι έδρες καθεμιας μονάδας.
-
- Στρατιώτης
Λεγεώνα των ξένων
Θα ήθελα να σας περιγράψω την κατάστασή μου γιατί είναι είμαι σε δύσκολη θέση. Είμαι 1,78 ύψος 70 κιλά είχα σπάσει το χέρι μου και το πόδι μου πριν από 7 χρόνια, αλλά είναι σε άριστη κατάσταση τώρα. Πριν δύο χρόνια είχα πάθει μια θλάση στον δεξί μου ώμο αλλά έχει επανέλθει πλήρως. Έχω και κάποια σφραγίσματα στα δόντια. Από πολεμικές τέχνες ασχολούμαι με το κουνγκ φου και από ασκήσεις είμαι άριστος στην πεζοπορία, ορειβασία και έχω γνώσεις από τα βουνά και τα δάση. Σας τα ανέφερα αυτά μήπως κάποιος από εσάς έχει γνώσεις και για κάποια από τα παραπάνω ατυχήματα δεν έχω τα προσόντα για την λεγεώνα. Θα ήθελα μια απάντηση γρήγορα από κάποιων που ξέρει, γιατί πρέπει να πάρω κάποιες πολύ σημαντικές αποφάσεις για την ζωή μου.
- marsupilami
- Συνταγματάρχης
- Posts in topic: 2
Λεγεώνα των ξένων
Θα ηθελα να κανω μια ερωτηση τo βιντεακι που υπαρχει στο youtube για την λεγεωνα των ξενων ισχυουν τα οσα αναφερονται για εκει?
Λεγεώνα των ξένων
Αμφιβάλλω αν όλα αυτά τα ντοκιμαντέρ δείχνουν το 20% αυτών που γίνονται και λέγονται.
Προσωπικά πάντως θα βαριόμουν αφάνταστα να κάθομαι να φτιάχνω κάθε Χριστούγεννα "μοντελίστικο" σκετς με "φάτνες" κλπ.
Προσωπικά πάντως θα βαριόμουν αφάνταστα να κάθομαι να φτιάχνω κάθε Χριστούγεννα "μοντελίστικο" σκετς με "φάτνες" κλπ.
- marsupilami
- Συνταγματάρχης
- Posts in topic: 2
Λεγεώνα των ξένων
Μμμμμ... Καταλαβα... Ευχαριστω για την απαντηση! Εχετε απολυτο δικιο!
- blood
- Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
- Posts in topic: 9
- Ενδιαφέροντα: Να πεθανω
- Επάγγελμα: Αχρηστος
Λεγεώνα των ξένων
Τελικα τι ισχυει στην λεγεωνα; Αλλος λεει οτι εχει πολυ φασινα και αγγαρειες και τετοια αλλως λειει εχει πολυ εκπεδευση τι ισχυει τελικα; Οποιος ξερει καποιος εγκαιρα ας μας απαντησει
- JohnTehGreek
- Ταγματάρχης
- Posts in topic: 18
Λεγεώνα των ξένων
Δεν έχω περασει από την Λεγεώνα.
Αλλά αμφιβάλω ότι ο φορολογούμενος θα πληρώνει τόσο ακριβά καθαρήστριες.
Δεν είναι Ελληνικός στρατός. Εκεί μπορεί να έχεις και μερικές αγγαρείες αλλά το 90% είναι σκληρή εκπαίδευση και μετά έφυγες όπως είσαι για εμπόλεμη ζώνη.
Γιατί γιαυτό πληρώνεσαι. Για να σκοτωθείς εσύ αντί για τους Γάλλους.
Δεν είναι Ελληνικός στρατός. Εκεί μπορεί να έχεις και μερικές αγγαρείες αλλά το 90% είναι σκληρή εκπαίδευση και μετά έφυγες όπως είσαι για εμπόλεμη ζώνη.
- blood
Λεγεώνα των ξένων
εισαι σιγουρος απο που ειναι αυτη η πηγη σου; Εχω ακουσει πολλα παντως μεχρι και οτι γαλλοι μπαινουν μεσα ως αλλη εθνικοτητα και εχουν μεσων να πανε σε εμπολεμη ζωνη γιατι παιζουν αρκετα λευτα εκει κατα ποσο ισχυσει δεν ξερω αλλα εχω ακουσει παρα πολλα πρει λεγεωνας... Αν εχει παει καποιος ας μας πει εμπειριες... Αλλιως του τυπου ακουσα διαβασα κλπ δεν εχουν νοημα...JohnTehGreek έγραψε:Δεν έχω περασει από την Λεγεώνα.
Δεν υπαρχει μυικα ποιο δυνατος απο εμενα στο κοσμο
- JohnTehGreek
- Ταγματάρχης
- Posts in topic: 18
Λεγεώνα των ξένων
Αρχικα γνωρίζω μερικα πράγματα γιατί ένα φεγγάρι με ενδιέφερε αρκετά το θέμα και είχα φάει ολόκληρο το internet και όλα τα Forums για να διαβάσω τι λένε οι άνθρωποι που υπηρέτησαν.
Φυσικά δεν βάζω το χέρι μου στην φωτιά για όσα έχω διαβάσει.
Παρόλα αυτά ναι μεν τα λεφτά αν σε στείλουν σε εμπόλεμη ζώνη είναι πολλά αλλά και η Λεγεωνα δεν είναι ένα σώμα που μπαίνει όποιος γουστάρει. Ξύπνησες ένα πρωί και είπες να πας και πήγες...
Όπως είπαν τα παιδιά πιο πάνω 1 στους 10 περνάει και μπαίνει στο σώμα.
Επίσης η αποστολές σε εμπόλεμες ζώνες δεν κρατάνε και για πάντα. Από ότι διάβασα κρατάνε περίπου 5 μήνες. Μετά θα πας στην Γαλλία για άλλα καθήκοντα με τον βασικό μισθό.
Και μετά ξανα φεύγεις.
Με λίγα λόγια δεν ισχύει ότι όποιος μπαίνει θα κάνει περιουσία.
Όπως είπα μπορεί να έχεις και μερικές αγγαρείες αλλά το 90% θα είσαι σε εμπόλεμη ζώνη.
Παρόλα αυτά ναι μεν τα λεφτά αν σε στείλουν σε εμπόλεμη ζώνη είναι πολλά αλλά και η Λεγεωνα δεν είναι ένα σώμα που μπαίνει όποιος γουστάρει. Ξύπνησες ένα πρωί και είπες να πας και πήγες...
Επίσης η αποστολές σε εμπόλεμες ζώνες δεν κρατάνε και για πάντα. Από ότι διάβασα κρατάνε περίπου 5 μήνες. Μετά θα πας στην Γαλλία για άλλα καθήκοντα με τον βασικό μισθό.
Και μετά ξανα φεύγεις.
Όπως είπα μπορεί να έχεις και μερικές αγγαρείες αλλά το 90% θα είσαι σε εμπόλεμη ζώνη.
- blood
Λεγεώνα των ξένων
αμα εισαι καλος σωματικα και φυσικη κατσσταη κλπ δεν υπαρχει περιπτβση να μην σε παρουνJohnTehGreek έγραψε:Αρχικα γνωρίζω μερικα πράγματα γιατί ένα φεγγάρι με ενδιέφερε αρκετά το θέμα και είχα φάει ολόκληρο το internet και όλα τα Forums για να διαβάσω τι λένε οι άνθρωποι που υπηρέτησαν.
Και μετά ξανα φεύγεις.

Δεν υπαρχει μυικα ποιο δυνατος απο εμενα στο κοσμο
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες