ΥΕΑ - Υποψήφιοι Έφεδροι Αξιωματικοί

Πληροφορίες για την εκπαίδευση (ΣΒΕΝ/ΣΠΕΝ), ΥΕΑ, άδειες που δικαιούμαστε και την καθημερινότητα στο στρατό
Απάντηση
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
WANNABEFEDEDROS

Δημοσίευση από WANNABEFEDEDROS »

Σε ευχαριστώ πολύ.
man93

Δημοσίευση από man93 »

Καλησπέρα, παιδιά!
Θα μπω με την Α ΕΣΣΟ 2017, ειδικές δυνάμεις!
Θέλω ομως να παω ΔΕΑ στο πεζικό. Γίνεται να πω πως δεν επιθυμώ να υπηρετήσω ειδικές δυνάμεις και να δηλώσω για ΔΕΑ πεζικού;
Άβαταρ μέλους
Λοχαγός
Λοχαγός
Posts in topic: 26

Δημοσίευση από Avatar »

man93 έγραψε:Καλησπέρα, παιδιά!
Θα μπω με την Α ΕΣΣΟ 2017, ειδικές δυνάμεις!
Θέλω ομως να παω ΔΕΑ στο πεζικό. Γίνεται να πω πως δεν επιθυμώ να υπηρετήσω ειδικές δυνάμεις και να δηλώσω για ΔΕΑ πεζικού;

ναι απλά θα δηλώσεις επιθυμία για ΥΕΑ, η επιλογή για τις ειδικές δυνάμεις για τους ΥΕΑ γίνεται αργότερα
εφόσον έχεις επιλεγεί για ειδικές δυνάμεις είναι σαν να έχεις επιλεγεί για πεζικό
Νεοσύλλεκτος στρατιώτης 2013 Ε'ΕΣΣΟ--> ΥΕΑ/Α--> Λοχίας ΥΕΑ/Β--> ΔΕΑ(ΠΖ)--> Ανθυπολοχαγός(ΠΖ)
Άβαταρ μέλους
gimitrop
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Posts in topic: 2

Δημοσίευση από gimitrop »

Giopezikoz έγραψε:Στο φύλλο κατάταξης με έχουν ΥΕΑ Πεζικού. Εφόσον δεν το επιθυμώ, σε τι ειδικότητα μπορούν να με εντάξουν;

T/Φ: Τυφεκιοφόρος=σκοπετάνθρωπος

Όπως εγώ Εικόνα

Στρ (ΠΖ) Τ/Φ 2016 Β´ ΕΣΣΟ 343 Καλαμάτα --> Καστελλόριζο --> Πύργος
kotsos

Δημοσίευση από kotsos »

Εάν βγω ΔΕΑ και μετά δηλώσω ότι είμαι προστάτης (στον 5ο ή 6ο μήνα) και επιθυμώ να κάνω 8 μήνες τι συνέπειες θα έχω και αν γίνεται;
Lazaros95

Δημοσίευση από Lazaros95 »

Παιδιά καλησπέρα κ από μένα , μου ήρθε το χαρτί για ΥΕΑ διαβιβάσεις Α ΕΣΣΟ 2017 , θέλω πολύ μπω αλλά φοβάμαι τα αθλήματα στις εισαγωγικες...
Άβαταρ μέλους
Λοχαγός
Λοχαγός
Posts in topic: 26

Δημοσίευση από Avatar »

kotsos έγραψε:Εάν βγω ΔΕΑ και μετά δηλώσω ότι είμαι προστάτης (στον 5ο ή 6ο μήνα) και επιθυμώ να κάνω 8 μήνες τι συνέπειες θα έχω και αν γίνεται;

ως δόκιμος απαλλάσσεσαι από κάθε δικαίωμα μειωμένης θητείας
Lazaros95 έγραψε:Παιδιά καλησπέρα κ από μένα, μου ήρθε το χαρτί για ΥΕΑ διαβιβάσεις Α ΕΣΣΟ 2017, θέλω πολύ μπω αλλά φοβάμαι τα αθλήματα στις εισαγωγικες...

δοκίμασε και αν σε κόψουν σε κόψανε σίγα. Πάντως γενικά είναι εύκολα και ελαστικά τα αθλήματα
Νεοσύλλεκτος στρατιώτης 2013 Ε'ΕΣΣΟ--> ΥΕΑ/Α--> Λοχίας ΥΕΑ/Β--> ΔΕΑ(ΠΖ)--> Ανθυπολοχαγός(ΠΖ)
gr_ar

Δημοσίευση από gr_ar »

kotsos έγραψε:Εάν βγω ΔΕΑ και μετά δηλώσω ότι είμαι προστάτης (στον 5ο ή 6ο μήνα) και επιθυμώ να κάνω 8 μήνες τι συνέπειες θα έχω και αν γίνεται;

Για κάτι τέτοιους πονηρούς σαν και σένα έχουν προνοήσει.ΕικόναΕικόνα

Λευτέρης

Δημοσίευση από Λευτέρης »

Καλησπέρα παιδιά. Παρουσιάζομαι αυλωνα 18 του μηνός στο των διαβιβασεων. Έχω ένδειξη για ΥΕΑ. Αν περάσω όλα τα παραλειπόμενα παιζει να με στείλουν Χαϊδάρι η στη Κρήτη ; Ευχαριστώ εκ τον προτέρων !!!
D.Y.K
Α/ΓΕΝ
Α/ΓΕΝ
Posts in topic: 44

Δημοσίευση από D.Y.K »

Ναι έχεις 1% πιθανότητα αν έχεις μπάρμπα τον Καμμένο.
Λευτέρης

Δημοσίευση από Λευτέρης »

Τους διαβιβαστες δηλαδή μπορεί να τους στείλουν για εκπαίδευση στη ΣΕΆΠ αντί για ΚΕΔΒ;
Άβαταρ μέλους
samloxias
Υπολοχαγός
Υπολοχαγός
Posts in topic: 2

Δημοσίευση από samloxias »

D.Y.K έγραψε:Ναι έχεις 1% πιθανότητα αν έχεις μπάρμπα τον Καμμένο.

Εικόνα Ναί D.Y.K μόνο άν πάρει άδεια ο Καμμένος απο εμένα ΕικόναΕικόναΕικόναΕικόνα
Gr_Ar

Δημοσίευση από Gr_Ar »

Λευτέρης έγραψε:Τους διαβιβαστες δηλαδή μπορεί να τους στείλουν για εκπαίδευση στη ΣΕΆΠ αντί για ΚΕΔΒ;

Διαβιβαστής θα γίνεις αν και εφόσον τοποθετηθείς σε μονάδα Διαβιβάσεων... Στο Κέντρο Εκπαίδευσης όλοι στρατιώτες πεζικού είναι.

mtls
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 1

Δημοσίευση από mtls »

Εχω ενδειξη ΥΕΑ ΤΕΘΩΡΑΚΙΣΜΕΝΑ ΑΥΛΩΝΑ. Αλλα δικαιουμαι μειωμενη θητεια. Αν με φερουν κοντα η μεσα στην πολη μου ΒΟΛΟΣ θα παω για δοκιμος. Αν διαφορετικα ομως θα προτιμησω την μειωμενη θητεια.

Γνωριζετε αν μπορω να αλλαξω απο ΤΕΘ σε Ειδικες δυναμεις; Στελνουν μαυρους κοντα στον Βόλο";

Άβαταρ μέλους
Νικοςjk
Πολίτης
Πολίτης
Posts in topic: 1

Δημοσίευση από Νικοςjk »

Γεια σε ολους!
Εχω μια ερωτηση, ειχα κανει ενα λαθος με την αναβολη μου και μου ηρθε χαρτι οτι ειμαι υποχρεως προσθετης στρατιωτικης υποχρεωσης ενος μηνα... Υπαρχη περιπτωση να μην με δεχτουν στους Υ. Ε. Α; Γνωριζω οτι δεν μπορεις να εισαι Υ. Ε. Α εαν ''Έχεις ποινές μέχρι 20 μέρες λόγω χαρακτήρα και ήθους ή μέχρι 30 μέρες συνολικά''... Αλλα ειναι το ιδιο; Παντως δεν προκληθηκε λογου ηθους ή χαρακτηραΕικόνα
στο ΚΕΠΒ θα ειμαι στης 14/3/2017 β΄εσσο
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Απάντηση

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες