ΥΕΑ - Υποψήφιοι Έφεδροι Αξιωματικοί

Πληροφορίες για την εκπαίδευση (ΣΒΕΝ/ΣΠΕΝ), ΥΕΑ, άδειες που δικαιούμαστε και την καθημερινότητα στο στρατό
Απάντηση
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Άβαταρ μέλους
DaMon
Ανθυπασπιστής
Ανθυπασπιστής
Posts in topic: 13

Δημοσίευση από DaMon »

Αυτο που ξερω απο υεα που ηταν πυροβολικο (βεβαια παπατζας ανθρωπος οποτε δε μπορω να ειμαι σιγουρος) ειναι πως εκει εχει λιγοτερο τρεξιμο κτλ απο τη ΣΕΑΠ αλλα δινεται πολυ εμφαση στο διαβασμα και στα μαθηματα.
Άβαταρ μέλους
Konstantinos_
Ανθυπασπιστής
Ανθυπασπιστής
Posts in topic: 32

Δημοσίευση από Konstantinos_ »

Να 'σαι καλά φίλε. Την Τετάρτη θα πάω κέντρο να δω αν θα με πάρουν τελικά.
cuervo

Δημοσίευση από cuervo »

Οι 2 πρώτοι μήνες είναι στάξιμο.
Άβαταρ μέλους
Konstantinos_
Ανθυπασπιστής
Ανθυπασπιστής

Το φαντάζομαι. Ειδικά τώρα το καλοκαιράκι θα την ακούσω για τα καλά. Από την πρώτη μέρα σε αρχίζουν; Και ξέρεις πως είναι γενικά η συντήρηση του μέρους σε σχέση με τις μονάδες; Εννοώ, είναι αυστηροί με την καθαριότητα, την ησυχία και γενικά την τάξη; Γιατί ξενέρωσα άγρια με την ελαστικότητα στο κέντρο! Δεν είναι ότι συμπεριφέρονται φιλικά, απλά δεν τιμωρούν ούτε τις χοντρές μ@#$κίες.
cuervo

Δημοσίευση από cuervo »

Konstantinos_ έγραψε:Το φαντάζομαι. Ειδικά τώρα το καλοκαιράκι θα την ακούσω για τα καλά. Από την πρώτη μέρα σε αρχίζουν; Και ξέρεις πως είναι γενικά η συντήρηση του μέρους σε σχέση με τις μονάδες; Εννοώ, είναι αυστηροί με την καθαριότητα, την ησυχία και γενικά την τάξη; Γιατί ξενέρωσα άγρια με την ελαστικότητα στο κέντρο! Δεν είναι ότι συμπεριφέρονται φιλικά, απλά δεν τιμωρούν ούτε τις χοντρές μ@#$κίες.

Μπορείς να διαβάσεις τα παρακάτω μηνύματα και να πάρεις μια εικόνα για το τι γίνεται στην ΣΠΒ.

Άβαταρ μέλους
DaMon
Ανθυπασπιστής
Ανθυπασπιστής

Δημοσίευση από DaMon »

Καλα η ΣΕΑΠ ειναι καθε σειρα και χειροτερα. Οσο παει πεφτει και αυτη μη νομιζεις... Απο τοτε που χωρισαν τους λοχους τελειωσε πηρε τη κατω βολτα.

Και ασε τις αυστηροτητες κτλ. Πας Ηρακλειο το καλοκαιρι. Ξυπνα. Χεστηκες για το τι γινεται στη ΣΕΑΠ, με το που βγαινεις εξω θα σου πεφτει το σαγονι κατω και θα τα ξεχνας ολα.

Άβαταρ μέλους
Konstantinos_
Ανθυπασπιστής
Ανθυπασπιστής

Από τη δεύτερη πρότασή σου σε έχασα τελείως. Σε εμένα το λες; Τί εννοείς; Ποιές αυστηρότητες; Το καλοκαίρι Ηράκλειο; Με το που βγαίνεις έξω από που; Σου πέφτει το σαγόνι κατά ποιά έννοια; Εικόνα
cuervo

Δημοσίευση από cuervo »

Konstantinos_ έγραψε:Από τη δεύτερη πρότασή σου σε έχασα τελείως. Σε εμένα το λες; Τί εννοείς; Ποιές αυστηρότητες; Το καλοκαίρι Ηράκλειο; Με το που βγαίνεις έξω από που; Σου πέφτει το σαγόνι κατά ποιά έννοια; Εικόνα

Το αυτονόητο, καλοκαίρι, κοπελίτσες ντυμένες με σορτσάκια με μίνι φορεματάκια έτοιμες για όλα και εσύ θα σκέφτεσαι την εκπαίδευση στην ΣΕΑΠ; Δεν δικαιολογείται αρχηγέ εκτός και αν το ζυγίζεις το λουκουμάκι ΕικόναΕικόνα

ΔΕΑ_2αμαλ
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης
Posts in topic: 11

Δημοσίευση από ΔΕΑ_2αμαλ »

Ναι ετσι ακριβως, και εγω οταν δεν εχω φραγκο στην τσεπη περναω απ την αντιπροσωπεια της Lamborghini και χαιδευω τη βιτρινα. Εκτος αν εννοεις οτι 6-11 προλαβαινες και test drive, οποτε πασο
Άβαταρ μέλους
Konstantinos_
Ανθυπασπιστής
Ανθυπασπιστής

Τί συμβαίνει εδώ; Εικόνα
cuervo

Δημοσίευση από cuervo »

ΔΕΑ_2αμαλ έγραψε:Ναι ετσι ακριβως, και εγω οταν δεν εχω φραγκο στην τσεπη περναω απ την αντιπροσωπεια της Lamborghini και χαιδευω τη βιτρινα. Εκτος αν εννοεις οτι 6-11 προλαβαινες και test drive, οποτε πασο
Oφθαλμόλουτρο ΔΕΑ, αυτό εννοούμε.
Άβαταρ μέλους
DaMon
Ανθυπασπιστής
Ανθυπασπιστής

Δημοσίευση από DaMon »

AΥτο ρε ανθρωποι ειναι το κινητρο να εισαι κομμανταρας εντος της σχολης μπας και τσιμπησεις καμια τιμητικη η καμια απομακρυνση εστω.

και 6-11 Αμα θες οδηγας.

Άβαταρ μέλους
Konstantinos_
Ανθυπασπιστής
Ανθυπασπιστής

Συγνώμη μάγκες κάποια μηνύματα δεν εμφανίστηκαν, για αυτόν το λόγο μπερδεύτηκα. Μόλις τώρα είδα το link του Cuervo.
Άβαταρ μέλους
Konstantinos_
Ανθυπασπιστής
Ανθυπασπιστής

cuervo έγραψε:
Konstantinos_ έγραψε:Από τη δεύτερη πρότασή σου σε έχασα τελείως. Σε εμένα το λες; Τί εννοείς; Ποιές αυστηρότητες; Το καλοκαίρι Ηράκλειο; Με το που βγαίνεις έξω από που; Σου πέφτει το σαγόνι κατά ποιά έννοια;Εικόνα

Το αυτονόητο, καλοκαίρι, κοπελίτσες ντυμένες με σορτσάκια με μίνι φορεματάκια έτοιμες για όλα και εσύ θα σκέφτεσαι την εκπαίδευση στην ΣΕΑΠ; Δεν δικαιολογείται αρχηγέ εκτός και αν το ζυγίζεις το λουκουμάκι ΕικόναΕικόνα

Μα πότε είπα ότι σκεφτόμουν την εκπαίδευση στη ΣΕΑΠ; Ρώτησα κάποια πράγματα σχετικά με τη σχολή πυροβολικού στη Νέα Πέραμο. Πότε ρώτησα για ΣΕΑΠ; Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Konstantinos_
Ανθυπασπιστής
Ανθυπασπιστής

Ακόμα δε σας καταλαβαίνω. Τί είναι το 6-11 και που κολλάει η λαμπορκίνι στη συζήτηση;

Δε θα καταλάβω ποτέ το τρολλάρισμα που πέφτει εδώ σε αυτό το forum. Ευχαριστώ πάντως για όσες πληροφορίες μπορέσατε να μου δώσετε.
Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Απάντηση

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 3 επισκέπτες