Αθλήματα για κατάταξη στις Ειδικές Δυνάμεις
Έχω αρχίσει καμψεις θα δω κάποια διαφορά; Σαν αρχάριο τη μου προτείνετε να κάνω
Παιδιά θέλω να περασω από Σβεα αλλά μετά την ορκωμοσία γίνεται να πάω ΕΛ. ΔΥ. Κ;
- Section
- Στρατιώτης
- Posts in topic: 1
Παιδιά όσοι παρουσιάζονται στο ΚΕΕΔ δίνουν αθλήματα για πεζοναύτες ;
Κι εγω 17 χρόνων ειμαι και θελω να καταληξω κάπου αλλα δεν βγαζω ακρη γτ μια λενε 1 χιλιομετρο,4 ελξεις και 20 καμψεις σε 5 λεπτα... μια λενε 1 μιλι στεριας οπου ειναι 1.670 μετρα περιπου,4 ελξεις και 20 καμψεις αλλα σε 7 λεπτα και ακουω και το ιδιο αλλα με επιπλεον 20 κοιλιακούς... Τωρα πιο ειναι το σωστο δεν εχω καταλαβει ακομα ο καθενας λεει τους χρόνους που εχει κανει αλλος λεει 4 λεπτα αλλος 4,5...
Εαν σου ειναι τοσο δυσκολο να βρεις απαντησεις στο forum μπορεις να επισκεπτεις την επισημη σελιδα του στρατου και να δεις εκει ολες τις λεπτομερειες για τα αθληματα
Καλησπερα !
ενα παιδι που οι βαλβιδες της καρδιας Εχουν προβλημα οπως η μια να ειναι πιο μικρη Υπαρχει καποιο θεμα ; Γιατι παρουσιαζομαι μεγαλο πευκο σε ενα μηνα και θελω πολυ να ακολουθησω ειδικες διναμεις
ενα παιδι που οι βαλβιδες της καρδιας Εχουν προβλημα οπως η μια να ειναι πιο μικρη Υπαρχει καποιο θεμα ; Γιατι παρουσιαζομαι μεγαλο πευκο σε ενα μηνα και θελω πολυ να ακολουθησω ειδικες διναμεις
Section έγραψε:Παιδιά όσοι παρουσιάζονται στο ΚΕΕΔ δίνουν αθλήματα για πεζοναύτες ;
Κανονικα όπως και για ΜΑΚ/ΛΟΚ/Αλεξίπτωτα.
mixalakis έγραψε:Καλησπερα !
Φίλε ότι και να κάνεις και όποιο Ι και να σε βγάλουν να θυμάσαι ότι η υγεία σου είναι σημαντικότερη από τις Ε. Δ.
GrEeKaRmY έγραψε:Κι εγω 17 χρόνων ειμαι και θελω να καταληξω κάπου αλλα δεν βγαζω ακρη γτ μια λενε 1 χιλιομετρο,4 ελξεις και 20 καμψεις σε 5 λεπτα... Μια λενε 1 μιλι στεριας οπου ειναι 1.670 μετρα περιπου,4 ελξεις και 20 καμψεις αλλα σε 7 λεπτα και ακουω και το ιδιο αλλα με επιπλεον 20 κοιλιακούς... Τωρα πιο ειναι το σωστο δεν εχω καταλαβει ακομα ο καθενας λεει τους χρόνους που εχει κανει αλλος λεει 4 λεπτα αλλος 4,5...
Παρουσιάστηκα Μαρτιο στο ΚΚΕΔ. Για Καταδρομείς και Πεζοναύτες δώσαμε τρέξιμο:4 γύρους το γήπεδο (περίπου 1,5χλμ) σε λιγότερο από 5 λεπτά,20 κάμψεις,4 έλξεις. Τα αλεξίπτωτα έτρεξαν 6 γύρους σε λιγότερο από 7 λεπτά και κάμψεις κι έλξεις έπρεπε να πάρεις όσες περισσότερες μπορείς.
tomas έγραψε:Κοπηκαν ατομα στα αθληματα;
Οταν υπηρετουσα εγω Ειδικες Δυναμεις δεν κοβανε κανενανε. Κοβοντουσαν μονο οσοι οικειοθελως τα παρατουσανε.
Πάλι με Φάνη Πετραλιά, πάλι δικια μας θα'ναι...
Οποιος εκανε λιγοτερα απο αυτα που ζητανε δεν τον κοβουν?
Όχι, είναι υπερβολικά επιεικείς με τα όρια.
Μην αγχώνεσαι.
Μην αγχώνεσαι.
Αμα κανω 4 καμψεις θα με παρουν
και μισι γυρα τρεξιμο;
και μισι γυρα τρεξιμο;
Λεβέντη, μάλλον υποτιμάς την νοημοσύνη σου και προσπαθείς να βγάλεις από την μύγα ξύγκι...
Το θέμα για να τελειώνουμε αν όντως ενδιαφέρεσαι να υπηρετήσεις στις ΕΔ είναι απλό: Δεν κόβουν ΚΑΝΕΝΑΝ αρκεί να προσπαθήσεις να κάνεις μια φιλότιμη προσπάθεια να είσαι έστω κοντά στα όρια... Αν είσαι υπερβολικά ... "χαλαρός" τότε φυσικά κανείς δεν σου εγγυάται ότι θα σε πάρουν! Απλά τα πράγματα!
Το θέμα για να τελειώνουμε αν όντως ενδιαφέρεσαι να υπηρετήσεις στις ΕΔ είναι απλό: Δεν κόβουν ΚΑΝΕΝΑΝ αρκεί να προσπαθήσεις να κάνεις μια φιλότιμη προσπάθεια να είσαι έστω κοντά στα όρια... Αν είσαι υπερβολικά ... "χαλαρός" τότε φυσικά κανείς δεν σου εγγυάται ότι θα σε πάρουν! Απλά τα πράγματα!
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης