Αθλήματα για κατάταξη στις Ειδικές Δυνάμεις
Να ρωτήσω κάτι ακόμα... Μαθαίνεις κατι σ περίπτωση πολεμου η ουσιαστικά τιποτα ; Δλδ αν εχεις υπηρετησει στις ειδικες δυναμεις τι κανεις σ περίπτωση πολεμου ; Είσαι μάχιμος Η απλα καλυπτεις τους επαγγελματιες μάχιμους ;
Γιατι αν ειναι να κανεις σκοπιες και τιποτα αλλο και μορια σ ειναι αχρηστα καλυτερα να υπηρετησεις οπου κατσει σαν κυριος και να κρατήσεις τα χακι αν σ ξανακαλέσει η πατριδα...
Μπορεί να ειμαι λαθος αλλα σαν πατριωτης πλεον αρνούμαι να ακολουθήσω προδοτικές...
Γιατι αν ειναι να κανεις σκοπιες και τιποτα αλλο και μορια σ ειναι αχρηστα καλυτερα να υπηρετησεις οπου κατσει σαν κυριος και να κρατήσεις τα χακι αν σ ξανακαλέσει η πατριδα...
Μπορεί να ειμαι λαθος αλλα σαν πατριωτης πλεον αρνούμαι να ακολουθήσω προδοτικές...
Άμα κληθεί η Ελλάδα να αντιμετωπίσει γενική σύρραξη (πράγμα δύσκολο και άκρως μακρινό για να λέμε την αλήθεια) δεν αλλάζει κάτι αν υπηρετείς εκείνη τη στιγμή πεζικό ή ΕΔ. Αναγκαστικά θα χρειαστεί να είσαι μάχιμος, δηλαδή στη πρώτη γραμμή γιατί οι μονιμάδες που διαθέτουμε είναι πολύ λίγοι αριθμητικά.
Πάλι με Φάνη Πετραλιά, πάλι δικια μας θα'ναι...
Καλημερα και παλι !Ευχαριστω παιδες για τις απαντησεις !
Να ρωτησω και κατι ακομα που με προβληματιζει. Ειμαι 1,90 και 99/100 κιλα. Παιζει να εχω θεμα με την κατηγορια πχ Ι1-Ι2 ; Γιατι μπαινω γεναρη και αν ειναι να πλακωθω διαιτα να χασω οτι μπορω... Θελω Ι1 απλα διαβασα καπου στο φορουμ για Ι2 και δεν παιζει με την καμια να βγω Ι2 ... Αν ξερει κανεις ας μ πει... Κατα τ αλλα εχω μονο ενα σφραγισμα.
Να ρωτησω και κατι ακομα που με προβληματιζει. Ειμαι 1,90 και 99/100 κιλα. Παιζει να εχω θεμα με την κατηγορια πχ Ι1-Ι2 ; Γιατι μπαινω γεναρη και αν ειναι να πλακωθω διαιτα να χασω οτι μπορω... Θελω Ι1 απλα διαβασα καπου στο φορουμ για Ι2 και δεν παιζει με την καμια να βγω Ι2 ... Αν ξερει κανεις ας μ πει... Κατα τ αλλα εχω μονο ενα σφραγισμα.
saiko91 έγραψε:Καλημερα και παλι !Ευχαριστω παιδες για τις απαντησεις !
Δεν θα έχεις πρόβλημα αρκεί να κάνεις μια προσπάθεια να χάσεις κανα 5αρι κιλάκια για να είσαι και εσύ πιο άνετος.
Στις ΕΔ με αυτό τον ΔΜΣ σε παίρνουν πάντως αρκεί να μην ξεφύγεις.
- Laskaris
- Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
- Posts in topic: 12
Χαιρετώ όλο το φόρουμ. Αναφέρω τα αθλήματα που δώσαμε στο ΚΕΕΔ η ΣΤ ΕΣΣΟ. Για ΛΟΚ/ΜΑΚ/ΠΕΖΟΝΑΎΤΕΣ 1 χιλιόμετρο κάτω από πέντε λεπτά,20 κάμψεις και τέσσερις ελξεις. Τα αθλήματα τα δώσαμε με αθλητικά όσοι είχαν για αυτό κοιτάξτε να έχετε μαζί σας, αρκετοί δεν είχαν και τα έδωσαν με αρβύλα. Οι ελξεις μόνο πρώτη λαβή, δηλαδή οι παλάμες να κοιτάνε μπροστά, να κατεβαίνεις τέρμα κάτω και το πηγούνι να περάσει την μπάρα. Επιπλέον δεν επέτρεπαν να πάρεις όσες μπορούσες, έπιανες τα όρια και τελος. Αρκετοί πάντως δεν μπόρεσαν να τα βγάλουν κυρίως το χιλιόμετρο και τις έλξεις. δεν σημαίνει όμως ότι κόπηκαν όλοι από ειδικές δυνάμεις, όπως μας είπε ο αξιωματικός τα στοιχεία όλων θα σταλούν στο ΓΕΣ και αναλόγως των αναγκών θα πάρουν και τα ανάλογα άτομα. Όσοι την πάλεψαν κάπως και έκαναν π. χ. το χλ. σε 5:10 η έβγαλαν 3 ελξεις λογικά θα τους πάρουν, όσοι δεν την πάλευαν καθόλου εννοείται πως κόπηκαν Για αλεξίπτωτα τα όρια ήταν 1 μίλι κάτω από 7:30 λεπτά,30 κάμψεις,30 κοιλιακούς και τέσσερις ελξεις, αλλά λόγω ανταγωνισμού έπαιρνες όσες επαναλήψεις μπορούσες. Επιπλέον καλό είναι να γνωρίζετε ότι τα αθλήματα δεν τα δίνεις ξεκούραστος, έχει μια διαδικασία μέχρι να τα δώσεις που περιλαμβάνει αρκετές ώρες αναμονής. Εμείς ξεκινήσαμε μετά το πρωινό κατά τις 6:30 και τελικά τα δώσαμε κατά τις δώδεκα μισή.
Καλή φάση, όταν ήμουν εγώ στο ΚΕΕΔ μόνο όσοι πηγαίνανε για αλεξίπτωτα δίνανε αθλήματα.
Πάλι με Φάνη Πετραλιά, πάλι δικια μας θα'ναι...
καλησπέρα σε 'ολους! Μου κι εγώ παρουσιάζομαι στο ΚΕΕΔ την 18η του Γενάρη με την Α εσσο!'έχω καταλάβει ότι είμαι ήδη στις ε. Δ. Οπότε δεν θα δώσω σα αθλήματα για να πάω εκεί! Μετ μως επειδή θέλω να πάω ΣΧ. ΑΛ μπορεί κάποιος με γνώσεις επί του θέματος ή με πιο πρόσφατες αναμνήσεις να με κατατοπίσει σχετικά, κατά πόσο είναι εφικτό και να μου δώσει σίγουρα τις δοκιμασίες που ακολουθούνται από τους υποψήφιους;(αθλήματα, σωματοδομή, κλπ) ευχαριστώ εκ των προτέρων!
- Laskaris
Δες το μήνυμα μου λίγο πιο πάνω, αναφέρω τα όρια για τα αλεξίπτωτα , είμαι ΣΤ ΕΣΣΟ.
Εχεις 1000 δικια δεν προσεξα την εσσο ! Ευχαριστω παρα πολυ! Οσο για τα αλεξιπτωτα αληθευουν αυτα που διαβασα για βισματα ακομα για μυωπια κλπ;
- Laskaris
Φιλε το βυσμα στο στρατό ειναι μία τεράστια συζήτηση. Παντού μπορει να παίξει κάποιον ρόλο. Εγω θα σού πω αυτό που ξέρω. Στον λόχο μου όσα παιδιά ήξερα που δήλωσαν αλεξιπτωτα και πέρασαν τα αθλήματα τους πήραν, είτε είχαν βυσμα είτε όχι. Αυτό βέβαια ειναι σχετικο μπορεί σε άλλος λόχους η στην ΕΣΣΟ σου να ειναι διαφορετικά τα δεδομένα. Πάντως με μια καλή επίδοση π. χ το μίλι γύρω στο 6:30,50+ καμψεις και κοιλιακούς και 10 σωστές ελξεις λογικά δεν θα έχεις πρόβλημα. Σίγουρος πάντως μέχρι μα δεις τον πίνακα των μεταθέσεων δεν μπορείς να εισαι για αυτό εαν το θες πολύ κάνε ο, τι καλυτερο μπορείς.
Σε ευχαριστω πολυ! Και μιας και εισαι ο πιο προσφατα στρατευμενος δεν υπαρχει αμφιβολια γι αυτα που λες! Οποτε καλη θητεια και σε ξανα ευχαριστω πολυ! Για τα νουμερα που εγραψες πιο πανω τα πιανω ανετα εκτος του μιλιου (8,10) μου βγαινει αλλα ειχα καιρο να τρεξω οποτε πιστευω προλαβαινω!
- Laskaris
Φίλε τα νούμερα που σου έγραψα είναι απλώς ενδεικτικά μίας "καλής" επίδοσης. Κάποιες σειρές μου έπιασαν απλώς τα όρια και τους πήρανε. Εσύ προσπάθησε να πιάσεις το μέγιστο και άσε τα άλλα να έρθουν από μόνα τους. Έχεις αρκετό χρόνο πάντως για να προετοιμαστείς για το μίλι, το οποίο θεωρείται και το σημαντικότερο αγώνισμα. Καλή θητεία να έχεις και με την πουλάδα στο στήθος σου εύχομαι. Αν έχεις καμία απορία σχετικά με το ΚΕΕΔ στείλε μου π. Μ
Ειχα μια απορια βαθια καθισματα (squats) πως και δεν εξεταζουν?
-
- Στρατηγός
- Posts in topic: 17
- Επικοινωνία:
Πολλές είναι οι δύσκολες ασκήσεις, όμως οι κλασσικές/παραδοσιακές έχουν επικρατήσει. Εδώ δεν ρυθμίζονται άλλες και άλλες αγκιλώσεις, όπως καταλαβαίνεις φίλε μου αυτο είναι πολυτέλεια.arnold13 έγραψε: Ειχα μια απορια βαθια καθισματα (squats) πως και δεν εξεταζουν;
Ναι καταλαβαινω απλα θεωρειται ο βασιλιας για τα ποδια
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες