Αθλήματα για κατάταξη στις Ειδικές Δυνάμεις

Πληροφορίες για τους καταδρομείς, πεζοναύτες, αλεξιπτωτιστές, ΟΥΚ, ΕΤΑ, ελεύθεροι σκοπευτές, εκπαίδευση και προϋποθέσεις κατάταξης
Απάντηση
Στρατός και θητεία
Άβαταρ μέλους
kritikos96
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 3

Δημοσίευση από kritikos96 »

Soap σε ευχαριστώ πολυ...
ΣΤ ΕΣΣΟ 2015

Δημοσίευση από ΣΤ ΕΣΣΟ 2015 »

Εάν σε περίπτωση που κάνω τους 4 γύρους για τα ΛΟΚ σε παραπάνω από 5 λεπτά (πχ.6-7) υπάρχει περίπτωση να με περάσουν; Ή να μην έχω ελπίδες ; Θέλω πολύ να υπηρετήσω στα ΛΟΚ.
cuervo

Δημοσίευση από cuervo »

ΣΤ ΕΣΣΟ 2015 έγραψε:Εάν σε περίπτωση που κάνω τους 4 γύρους για τα ΛΟΚ σε παραπάνω από 5 λεπτά (πχ.6-7) υπάρχει περίπτωση να με περάσουν; Ή να μην έχω ελπίδες ; Θέλω πολύ να υπηρετήσω στα ΛΟΚ.

Άμα θέλεις πολύ να υπηρετήσεις κάνε προετοιμασία, πήγαινε σε ένα γήπεδο και κάνε προπόνηση.

Άμα δυσκολεύεσαι σε 4 γύρους, μετά στην εκπαίδευση τι θα κάνεις; Θα τους λες παιδιά δεν μπορώ αλλά θέλω πολύ να υπηρετήσω;

Άβαταρ μέλους
zlatan
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος
Posts in topic: 4

Δημοσίευση από zlatan »

D.Y.K έγραψε:
kritikos96 έγραψε:Ρε παιδια μια διευκρινιση... Τλκα το τρεξιμο για λοκ ειναι 1 χιλιομετρο 1 μιλι η 4-5 γυρους που λενε αλλοι>
η καθε φορα βαζουν και ενα απο αυτα./;

Τα αθλήματα είναι συγκεκριμένα λεβέντη μου και τα γράφει αναλυτικά το κομάντο παρακάτω που υπηρετεί τώρα τη θητεία του.

3η ΜΑΛ έγραψε:Παρουσιαστηκα στο ΚΕΕΔ 9/9.10/9 δωσαμε αθληματα.

Για ΛΟΚ/ΜΑΚ/Πεζοναυτες :4 γυροι σε γηπεδο ποδοσφαιρου σε 5 Λεπτα,25 καμψεις και 25 κοιλιακους.

Για Αλεξιπτωτα :5,5 γυροι σε γηπεδο ποδοσφαιρου σε 7:30 Λεπτα,30 καμψεις,25 κοιλιακοι και 4 ελξεις. Δεν ειναι τοσο αυστηρα ως προς την εκτελεση των ασκησεων.

Για ΟΥΚ :5,5 γυροι σε γηπεδο ποδοσφαιρου σε 7:30 Λεπτα,30 καμψεις,30 κοιλιακοι,8 ελξεις και 8 βυθισεις. Ειναι αρκετα αυστηρα ως προς την εκτελεση, διαφορετικα σου αφαιρουν επαναληψεις. Οπως και αν διαμαρτυρηθεις για κατι. Απλα εκτελεις χωρις να μιλας.

Γήπεδο από γήπεδο διαφέρουν. Άλλος ο γύρος στο ΚΕΕΔ, άλλος στη Ρεντίνα. Κρίνοντας από αυτά που γράφει ο 3η ΜΑΛ και από ένα πρόχειρο μέτρημα στο google earth, ο γύρος του γηπέδου στο ΚΕΕΔ είναι περίπου 300 μέτρα.
ΣΤ ΕΣΣΟ 2015

Πιστεύω πως δεν γεννήθηκαν όλοι καταδρομείς αλλά κάποιοι έγιναν! Έχω παραδείγματα τον φίλο μου που είχε έναν φίλο στη Νέα Σάντα και ήταν γύρο στα 120 κιλά!(αλλά ήταν αρκετά ψηλός [1.90]) και τα αθλήματα δεν τα έβγαλε όλα σωστά αλλά στα ΤΠΕΝ στην Δράμα τα πέρασε λόγο του κινήτρου που είχε.

Τέλος πάντων, εγώ θα προσπαθήσω να δώσω τον καλύτερο μου εαυτό και εάν αυτό δεν αρκεί ας το αποφασίσουν οι μεγαλύτεροι σε βαθμό.

Υ. Γ. Κάθε μέρα προπονούμε στο γήπεδο και προσπαθώ...
cuervo

Δημοσίευση από cuervo »

Καλά παπάτζα νίντζα, βύσμα ήτανε και εσάς σας έλεγε πως δεν τον έκοψαν λόγω κινήτρου! Το 50% στις Ε. Δ. Είναι βύσματα του κερατά, μην ακούς τι σου λένε.
ΣΤ ΕΣΣΟ 2015

Και άντε πες ήταν βύσμα, πως κατάφερε και άντεξε ΤΠΕΝ και συνέχισε την θητεία του κανονικά με χειμερινές,50άρες και πολλές πολλές ασκήσεις καταδρομών ; Δεν είναι δίκαιο να κρίνουμε ανθρώπους δίχως να τους ξέρουμε! Τέλος πάντων... Άλλη ήταν η ερώτηση μου... Θα τα δούμε όλα στο κέντρο! Καλή μας θητεία - ΚΕΕΔ.
neo101115
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 1

Δημοσίευση από neo101115 »

Καλημερα, Το μιλι το τρεχουμε με τα αρβυλα ή μπορούμε να φοραμε αθλητικο παπουτσι;

Άβαταρ μέλους
Vasss
Λοχίας - ΕΠΟΠ
Λοχίας - ΕΠΟΠ

Δημοσίευση από Vasss »

neo101115 έγραψε:Καλημερα, Το μιλι το τρεχουμε με τα αρβυλα ή μπορούμε να φοραμε αθλητικο παπουτσι;

Καλημέρα. Εξαρτάται από τον αξιωματικό που επιβλέπει. Εμάς μας είχε αφήσει με αθλητικό.
Dimitrisgew
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 1

Δημοσίευση από Dimitrisgew »

Καλησπέρα. Όταν με το κάλο έρθει Το κλιμάκιο των ΕΔ Και δώσεις τα αθλήματα σε ενημερώνουν εκείνη την ώρα άμα πέρασες Η κόπηκες; Ευχαριστώ
Άβαταρ μέλους
Vasss
Λοχίας - ΕΠΟΠ
Λοχίας - ΕΠΟΠ

Δημοσίευση από Vasss »

Dimitrisgew έγραψε:Καλησπέρα. Όταν με το κάλο έρθει Το κλιμάκιο των ΕΔ Και δώσεις τα αθλήματα σε ενημερώνουν εκείνη την ώρα άμα πέρασες Η κόπηκες; Ευχαριστώ

Αν περάσεις τα όρια που έχουν τεθεί φίλε, είσαι μέσα. Δεν τους περισσεύουν τα άτομα στις ειδικές δυνάμεις, για να κόβουν για πλάκα. Τρέξε το χιλιόμετρο σε λιγότερο από 5', βγάλε 5 έλξεις και καμμιά 20αριά κάμψεις και μην ανησυχείς.
Σπύρος

Δημοσίευση από Σπύρος »

Καλησπερα σε όλους. Μήπως ξέρει κανεις σε ποια ΕΣΣΟ έρχεται κλιμακιο τον ΟΥΚ; Τον Μάιο τελειώνω με τις σπουδές μου και θελω να δοκιμάσω να γίνω ΟΥΚας.
Ζαχαρίας

Δημοσίευση από Ζαχαρίας »

Καλησπέρα! Για κατάταξη σε ΜΑΚ πέρα από τα αθλήματα υπάρχουν κάποιες άλλες προυποθέσεις; Έχω 2 βαθμούς μυωπιας σε κάθε μάτι και αναρωτιέμαι αν αυτό θα με αποκλείσει.
Άβαταρ μέλους
saiko91
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 3

Δημοσίευση από saiko91 »

Παίδες καλήμερα !σε συζήτηση με φίλο ειπώθηκε οτι παιζει να παρουν ατομα σ ειδικες δυνάμεις η προεδρικη φρουρα χωρις να το ζητήσεις λογο έλλειψης ατόμων...

ισχυει αυτο ;

και γενικα αν παει κανεις ειδ. Δυναμεις αξιζει η ειναι πιο πολυ ο μπερές απο την ουσία.

Άβαταρ μέλους
zlatan
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος

Δημοσίευση από zlatan »

saiko91 έγραψε:Παίδες καλήμερα !σε συζήτηση με φίλο ειπώθηκε οτι παιζει να παρουν ατομα σ ειδικες δυνάμεις η προεδρικη φρουρα χωρις να το ζητήσεις λογο έλλειψης ατόμων...

ισχυει αυτο ;

και γενικα αν παει κανεις ειδ. Δυναμεις αξιζει η ειναι πιο πολυ ο μπερές απο την ουσία.

Για προεδρική φρουρά δεν ξέρω, αλλά ειδικές δυνάμεις όταν ήμουνα εγώ ήταν όλοι εθελοντές, κι ας έλειπαν άτομα.
Για το αν αξίζει να πάει κανείς ειδικές δυνάμεις είναι μεγάλη κουβέντα. Δεν θα λάβεις την εκπαίδευση που θα νόμιζες ότι θα λάβεις -στην πραγματικότητα θα λάβεις πολύ κακή εκπαίδευση- και θα ζοριστείς γενικά σε όλες τις υπόλοιπες πτυχές της θητείας περισσότερο από έναν άλλο φαντάρο. Πχ περισσότερες φυλακές, λιγότερες άδειες, λιγότερος ύπνος κοκ. Από την άλλη, ιδίως αν το επιδιώξεις, θα συμμετέχεις σε πολλές και διαφορετικές εκπαιδεύσεις. Επίσης δεν θα πεις ποτέ βαριέμαι και πλήττω. Θα πρόσθετα, με επιφύλαξη, ότι οι σχέσεις στελεχών-κληρωτών είναι καλύτερες, ή τουλάχιστον υπάρχει ένας βαθμός σεβασμού που σε άλλα όπλα δεν φαίνεται να υπάρχει.

Η συζήτηση πάντως αν "αξίζει" είναι καθαρά για όσο είσαι μέσα. Αφού απολυθείς θα σου φαίνεται αστεία. Κι ας έχασες τον ύπνο σου, κι ας ίδρωσες λίγο παραπάνω, όλοι 9 μήνες κάναν και επιστρέψαν στην κανονική ζωή τους. Μαγκιά σου που ήσουνα καταδρομέας. Δεν είναι ο μπερές, που μόνος του δεν λέει κάτι. Πολλοί τον πήραν και μετά εξαφανίστηκαν με βύσματα ή χωρίς (υπάρχουν άτομα που απογοητεύτηκαν πολύ από την ειδικότητα και την μετάθεση που τους δώσαν). Οι εμπειρίες είναι που θα σου μείνουν. Μακάρι να ήταν πιο σοβαρή η εκπαίδευση.
Στρατός και θητεία
Απάντηση

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης