Αθλήματα για κατάταξη στις Ειδικές Δυνάμεις

Πληροφορίες για τους καταδρομείς, πεζοναύτες, αλεξιπτωτιστές, ΟΥΚ, ΕΤΑ, ελεύθεροι σκοπευτές, εκπαίδευση και προϋποθέσεις κατάταξης
Απάντηση
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
anaktas
Υπολοχαγός
Υπολοχαγός
Posts in topic: 4

Δημοσίευση από anaktas »

ΙΩΑΝΝΗΣ έγραψε:Παρουσιαζομαι την σεπτεμβρη στο μ. Πευκο. Θελω να παω Ε. Δ.ειμαι 94 κιλα, και 1,77

βγαζω 25 καμψεις,30 κοιλιακους, και το 1χλμ. Λογικα το εχω

απο ελξεις ομως 2 κιαυτες με το ζορι. Υπαρχει περιπτωση να με παρουν ;

Υ. Γ. Σχετικα με τους κοιλιακους, οπως θελει ο καθενας; Πχ με τα χερια στους γοφους; Η πρεπει τα χερια να κρατανε αυστηρα το σβερκο;

Μέσα είσαι με αυτά που λες, αν και τις καμψεις καλό θα ταν να τις ανεβάσεις. Τους κοιλιακούς τους κάνεις με τα χέρια πλέγδην στο σβέρκο παντα και ένας σου κρατάει τα πόδια. Το χιλιόμετρο πόσο το κανεις;
Amat victoria curam
Άβαταρ μέλους
zlatan
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος

Δημοσίευση από zlatan »

Παίδες, όταν εγώ παρουσιάστηκα στο ΚΕΕΔ πριν δυο χρόνια δεν δίναμε αθλήματα. Μόνο όσοι θελάνε να πάνε για ΔΕΑ, ίσως και για αλεξίπτωτα -δεν θυμάμαι. Υποθέτω ότι τα πράγματα αλλάξανε με βάση αυτά που διαβάζω εδώ.
Τότε, στην μονάδα στο τέλος του ΠΕΝ δώσαμε αθλήματα. Ήταν το τρεξιμο 1 μίλι (1600 μέτρα), κάμψεις, κοιλιακοί, έλξεις, η λεγόμενη μπεργκινάδα (τρέξιμο με τα μπέργκιν στην πλάτη) και χρονομετρούμενη διέλευση απ'τον στίβο μάχης.
Στην πράξη όλα είναι αέρας κοπανιστός. Κανείς δεν κόπηκε, κι ας μην βγάζαμε έλξεις και χρόνους. Κάποια ζώα που στο μίλι περπατούσανε τους είπανε θα σας κόψουμε, κι αφού κλάφτηκαν λίγο τους βάλαν και ξανατρέξανε.
Γενικά, δεδομένο είναι πως οι μονάδες δεν έχουν την πολυτέλεια να κόβουν κόσμο, γιατί έχουν μεγάλο πρόβλημα. Στο κέντρο πάντως, για να λέμε την αλήθεια, είχαν κόψει οι γιατροί πολλούς λόγω βάρους. Στην μονάδα δεν υπήρχε χοντρός. Παλιότερα (βλέπε 2011) φιλαράκι που είχε υπηρετήσει μου είχε πει πως είχανε και χοντρούς. Δεν ξέρω αν έχει αλλάξει η κατάσταση με τον κόσμο, αλλά χλωμό το βλέπω αφού ούτε ΕΠΟΠ πέρνουνε ούτε την θητεία αυξήσανε.
Κουταντος Κ.

Δημοσίευση από Κουταντος Κ. »

Καλησπερα παιδια ειμαι 17 χρονων και το Φλεβαρη περναω περιοδευον. Κοιταξα προσεκτικα και τις αλλες αναρτισεις και ειδα ποια ειναι τα αθληματα. Εγω θα δηλωσω Λ. Ο. Κ. Το 1χλμ το βγαζω χαλαρα και τις καμψεις με πολυ προσπαθεια τις βγαζω και αυτες επισης και τους κοιλιακους. Το προβλημα μου εμενα ειναι η ελξεις. Δεν μπορω να βγαλω καμια ελξη καο φοβαμε οτι θα με κοψουν. Αν βγαλω ολα τα αλλα αθληματα αλλα δεν βγαλω τις ελξεις θαε κοψουν ;Υ. Γ: το πολυ να βγαλω μια ελξη

anaktas
Υπολοχαγός
Υπολοχαγός

Δημοσίευση από anaktas »

Κουταντος Κ. έγραψε:Καλησπερα παιδια ειμαι 17 χρονων και το Φλεβαρη περναω περιοδευον. Κοιταξα προσεκτικα και τις αλλες αναρτισεις και ειδα ποια ειναι τα αθληματα. Εγω θα δηλωσω Λ. Ο. Κ. Το 1χλμ το βγαζω χαλαρα και τις καμψεις με πολυ προσπαθεια τις βγαζω και αυτες επισης και τους κοιλιακους. Το προβλημα μου εμενα ειναι η ελξεις. Δεν μπορω να βγαλω καμια ελξη καο φοβαμε οτι θα με κοψουν. Αν βγαλω ολα τα αλλα αθληματα αλλα δεν βγαλω τις ελξεις θαε κοψουν ;Υ. Γ: Το πολυ να βγαλω μια ελξη

Έχεις παρα πολύ χρόνο να ξεκινήσεις προπόνηση αμα θες. Αν κάνεις καθημερινά κάμψεις και έλξεις για αρχή θα δυναμώσουν οι μύες σου και θα το βρείς. Μην ανησυχείς, θέληση και πείσμα να υπάρχει. Πάντως και έτσι δύσκολα σε κόβουν αλλά καλό για σένα είναι να παίρνεις καμια δεκαριά έλξεις.
Amat victoria curam
Αλεξανδρος

Δημοσίευση από Αλεξανδρος »

Καλησπέρα. Παίζει ρόλο άμα κάποιος Έχεις Πλατυποδία... Υπάρχει περίπτωση να μην σε πάρουν... Στις Ε. Δ.
Άβαταρ μέλους
zlatan
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος

Δημοσίευση από zlatan »

Αλεξανδρος έγραψε:Καλησπέρα. Παίζει ρόλο άμα κάποιος Έχεις Πλατυποδία... Υπάρχει περίπτωση να μην σε πάρουν... Στις Ε. Δ.

Δεν ξέρω πώς είναι η πλατυποδία. Αν δεν το αναφέρεις δεν θα το λάβουν υπόψη και θα βγεις Ι1. Το θέμα είναι αν σε περιορίζει εσένα. Θυμάμαι πως στον λόιχο μου είθχαμε έναν ο οποίος νομίζω κόπηκε μόνος του γιατί είχε πλατυποδία και μετά από ένα σημείο είχε ο ίδιος πρόβλημα. Αν θεωρείς πως με την γυμναστική και τις πορείες θα τα καταφέρνεις τότε κανείς δεν θα ασχοληθεί με την πλατυποδία σου.
nonserviam
Πολίτης
Πολίτης
Posts in topic: 1

Δημοσίευση από nonserviam »

Παιδιά να κάνω μια ερώτηση γιατί έχω μπερδευτεί. Από ότι έχω καταλάβει, αν είσαι πεζικό και θες να πας ειδικές δυνάμεις θα πρέπει να περιμένεις να περάσει ένα κλιμάκιο και στη συνέχεια να περάσεις ορισμένα αθλήματα. Αυτό που δεν έχω καταλάβει είναι το πότε θα πας στη μονάδα ειδικών δυνάμεων (κατά τη διάρκεια της βασικής εκπαίδευσης ή μετά το τέλος της) ; Επιπλέον, σε περίπτωση που πας μετά το τέλος της βασικής εκπαίδευσης και ταυτόχρονα έχεις δηλώσει για αλεξιπτωτιστής, θα κάνεις την επιπρόσθετη εναέρια εκπαίδευση;
Αλεξανδρος

Δημοσίευση από Αλεξανδρος »

Ευχαριστω πολυ και κατι τελευταιο γιατι κανενας δεν απανταει... Για να μπεις ΛΟΚ... Θελω σιγουρη απαντηση... Τι αθληματα δίνεις αν δινεις;
cuervo

Δημοσίευση από cuervo »

Αλεξανδρος έγραψε:Ευχαριστω πολυ και κατι τελευταιο γιατι κανενας δεν απανταει... Για να μπεις ΛΟΚ... Θελω σιγουρη απαντηση... Τι αθληματα δίνεις αν δινεις;

Άμα διαβάσεις τις προηγούμενες σελίδες θα καταλάβεις, άμα βαριέσαι να κουνήσεις το χεράκι σου Θα περιμένεις απάντηση και δεν θα βλέπεις.

ΙΩΑΝΝΗΣ

Δημοσίευση από ΙΩΑΝΝΗΣ »

Καλησπερα, παρουσιαζομαι 8/9/15 στο Μ. ΠΕΥΚΟ ειμαι 1,76

93 κιλα

καμψεις κανω 40, κοιλιακους 25, και το 1 χιλιομετρο σε 5 λεπτα Με μια διαφορα 10 δευτερα πανω κατω αναλογα την ημερα.

αμεσως μετα το χιλιομετρο η αποδοση μου σε καμψεις και κοιλιακους μειωνεται περιπου στις 33 καμψεις και 20 κοιλιακους.

Αν εχω καταλαβει καλα σε αυτα τα 3 γινεται η εξεταση; Αν ναι... Εχω πιθανοτητες να με παρουν ή κατα πασα πιθανοτητα ειμαι εκτος;

3η ΜΑΛ
Επιλοχίας
Επιλοχίας
Posts in topic: 6

Δημοσίευση από 3η ΜΑΛ »

Παρουσιαστηκα στο ΚΕΕΔ 9/9 ..10/9 δωσαμε αθληματα.

Για ΛΟΚ/ΜΑΚ/Πεζοναυτες :4 γυροι σε γηπεδο ποδοσφαιρου σε 5 Λεπτα ,25 καμψεις και 25 κοιλιακους.

Για Αλεξιπτωτα :5,5 γυροι σε γηπεδο ποδοσφαιρου σε 7:30 Λεπτα,30 καμψεις,25 κοιλιακοι και 4 ελξεις. Δεν ειναι τοσο αυστηρα ως προς την εκτελεση των ασκησεων.

Για ΟΥΚ :5,5 γυροι σε γηπεδο ποδοσφαιρου σε 7:30 Λεπτα,30 καμψεις,30 κοιλιακοι,8 ελξεις και 8 βυθισεις. Ειναι αρκετα αυστηρα ως προς την εκτελεση, διαφορετικα σου αφαιρουν επαναληψεις.. οπως και αν διαμαρτυρηθεις για κατι. Απλα εκτελεις χωρις να μιλας.

Think less..Live more...
cuervo

Δημοσίευση από cuervo »

3η ΜΑΛ έγραψε:Παρουσιαστηκα στο ΚΕΕΔ 9/9.10/9 δωσαμε αθληματα.

Για ΛΟΚ/ΜΑΚ/Πεζοναυτες :4 γυροι σε γηπεδο ποδοσφαιρου σε 5 Λεπτα,25 καμψεις και 25 κοιλιακους.

Για Αλεξιπτωτα :5,5 γυροι σε γηπεδο ποδοσφαιρου σε 7:30 Λεπτα,30 καμψεις,25 κοιλιακοι και 4 ελξεις. Δεν ειναι τοσο αυστηρα ως προς την εκτελεση των ασκησεων.

Για ΟΥΚ :5,5 γυροι σε γηπεδο ποδοσφαιρου σε 7:30 Λεπτα,30 καμψεις,30 κοιλιακοι,8 ελξεις και 8 βυθισεις. Ειναι αρκετα αυστηρα ως προς την εκτελεση, διαφορετικα σου αφαιρουν επαναληψεις. Οπως και αν διαμαρτυρηθεις για κατι. Απλα εκτελεις χωρις να μιλας.

Τι ΟΥΚ μωρέ ; ΕικόναΕικόνα Σε 9 μήνες θα γίνεται βάτραχοι; Νέο σε πείραξε το χακί στο κεφάλι; Εικόνα

3η ΜΑΛ
Επιλοχίας
Επιλοχίας

Δημοσίευση από 3η ΜΑΛ »

Παιρνουν ξανα ατομα. Ηρθε ενας απο το πολεμικο ναυτικο και μας μιλησε. Ημασταν καμια 900 ατομα που τον ακουσαμε. Ολο και καποιος μπορει να το επιβεβαιωσει. Μας ειπε πως κανεις κανονικα τη θητεια και το σχολειο εχει διαφορες φασεις που πρεπει να περασεις. Πχ 8 ναυτικα μιλια κολυμπι σε 6:30 ωρες.. ελευθερη καταδυση 20 μετρων.. μαραθωνιος.. κλπ. Σε 3 χρονια εχουν βγει 5 ατομα ειπε. Ο ενας ηταν νεοσυλλεκτος. Και γω ηξερα οτι δεν παιρνουν ατομα αλλα εχουν αλλαξει τα πραματα. Στο ΚΕΕΔ δηλωσαν καμια 10αρια ατομα. Επισης ειπε καλο ειναι να δηλωσουμε και ισως εχουμε την ευκαιρια να μας κρατησουν σαν ΟΒΑ. Επομενως.. πλεον παιρνουν ατομα για ΟΥΚ.
Think less..Live more...
cuervo

Δημοσίευση από cuervo »

3η ΜΑΛ έγραψε:Παιρνουν ξανα ατομα. Ηρθε ενας απο το πολεμικο ναυτικο και μας μιλησε. Ημασταν καμια 900 ατομα που τον ακουσαμε. Ολο και καποιος μπορει να το επιβεβαιωσει. Μας ειπε πως κανεις κανονικα τη θητεια και το σχολειο εχει διαφορες φασεις που πρεπει να περασεις. Πχ 8 ναυτικα μιλια κολυμπι σε 6:30 ωρες. Ελευθερη καταδυση 20 μετρων. Μαραθωνιος. Κλπ. Σε 3 χρονια εχουν βγει 5 ατομα ειπε. Ο ενας ηταν νεοσυλλεκτος. Και γω ηξερα οτι δεν παιρνουν ατομα αλλα εχουν αλλαξει τα πραματα. Στο ΚΕΕΔ δηλωσαν καμια 10αρια ατομα. Επισης ειπε καλο ειναι να δηλωσουμε και ισως εχουμε την ευκαιρια να μας κρατησουν σαν ΟΒΑ. Επομενως. Πλεον παιρνουν ατομα για ΟΥΚ.

Εγώ θα σου προτείνω να μην ακούτε τίποτα από όλα αυτά, ο καθένας πουλάει την παπάτζα του, αυτά να σας κρατήσουν ΟΒΑ κτλπ δεν είναι κάτι που αποφασίζει αυτός από το πολεμικό ναυτικό, αυτές είναι διαταγές και κανονισμοί.

3η ΜΑΛ
Επιλοχίας
Επιλοχίας

Δημοσίευση από 3η ΜΑΛ »

Ναι σιγουρα. Τεσπα, ας μην βγαινουμε off topic. Απλα ηθελα να ενημερωσω για τα αθληματα και κυριως για τα ΟΥΚ αφου πλεον εχουν αλλαξει τα πραματα και παιρνουν ατομα. Το σχολειο ξεκιναει μετα την ορκωμοσια των νεοσυλλεκτων.

Think less..Live more...
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Απάντηση

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης