Επιτρέπονται τα κινητά στο στρατό;

Πότε παρουσιάζομαι στο στρατό και ποια υλικά χορηγούνται; Επιτρέπονται τα κινητά τηλέφωνα και οι υπνόσακοι; Πως είναι οι πρώτες ημέρες κατάταξης;
Απάντηση
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
sixtypounder
Πολίτης
Πολίτης
Posts in topic: 1

Δημοσίευση από sixtypounder »

Εγώ που έχω smartphone (galaxy s3) Και μπορώ να αφαιρέσω και την μπροστινή και την πίσω κάμερα, μπορώ να το περάσω στο στρατόπεδο; Ή υπάρχει περίπτωση Να έχω πρόβλημα?
skidrow
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Posts in topic: 3

Δημοσίευση από skidrow »

Δε ξέρω αν αξίζει το κόπο να λύσεις το κινητό και άντε να το αποδείξεις μετά ότι δεν έχει καμερα. Οι περισσότεροι λένε να το έχεις πάνω σου και δεν έχω ακουσει απο κανέναν να του το βρισκουν αν το έχει πάνω του. Φυσικά έχεις μαζι σου ενα για ξεκάρφωμα απλό. Εγώ αυτό θα κάνω αλλά δεν είμαι σιγουρος αν θα πάρω το παλαιό κινητό που κάνει τα βασικα τουλαχιστον.
unstoppablegr
Υποδεκανέας
Υποδεκανέας

Δημοσίευση από unstoppablegr »

Εγω ρε παιδια στο κεντρο δεν θα επαιρνα καλο κινητο... Πρεπει να δεις και τι παιζει πρωτα...
ziaba
Ανθυπασπιστής
Ανθυπασπιστής
Posts in topic: 2
Επάγγελμα: Βοηθός χειριστή πριονοκορδέλας

Δημοσίευση από ziaba »

sixtypounder έγραψε:Εγώ που έχω smartphone (galaxy s3) Και μπορώ να αφαιρέσω και την μπροστινή και την πίσω κάμερα, μπορώ να το περάσω στο στρατόπεδο; Ή υπάρχει περίπτωση Να έχω πρόβλημα?

Αν αφαιρέσεις τις κάμερες δεν υπάρχει κανένα απολύτως προβλημα

Πολίτης !!!336 !!!
Άβαταρ μέλους
Ψαρακας96
Στρατιώτης
Στρατιώτης

Δημοσίευση από Ψαρακας96 »

Αν δεν γινεται να αφαιρεσω την καμερα, αλλα την αχρηστεψω και να μην φαινετε κιολας μετραει; Ευχαριστω
Άβαταρ μέλους
Kourtembeu
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός

Δημοσίευση από Kourtembeu »

Ψαρακας96 έγραψε:Αν δεν γινεται να αφαιρεσω την καμερα, αλλα την αχρηστεψω και να μην φαινετε κιολας μετραει; Ευχαριστω

Δώσε 24 ευρώ (αν πας στην Αθήνα θα το βρει και με 17 ή 18 ευρώ) και πάρε το Νοκια 130 Dual Sim να ξεμπερδεύεις, όλοι αυτό παίρνουν για το στρατό.

D.Y.K
Α/ΓΕΝ
Α/ΓΕΝ
Posts in topic: 12

Δημοσίευση από D.Y.K »

Ψαρακας96 έγραψε:Αν δεν γινεται να αφαιρεσω την καμερα, αλλα την αχρηστεψω και να μην φαινετε κιολας μετραει; Ευχαριστω

Δεν υπάρχει λόγος να καταστρέψεις το κινητό σου μόνο και μόνο για δύο εβδομάδες.

Καλύτερα όπως σου γράφει και ο φίλος από πάνω να πάρεις ένα της πλάκας με ένα εικοσάρικο να κάνεις την δουλειά σου.

Άβαταρ μέλους
Ψαρακας96
Στρατιώτης
Στρατιώτης

Δημοσίευση από Ψαρακας96 »

Ευχαριστω για τις συμβουλες και τις προτασεις
skidrow
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Posts in topic: 3

Δημοσίευση από skidrow »

Απλά δεν έχει καν internet το 130
Άβαταρ μέλους
silaxim
Στρατιώτης
Στρατιώτης

Δημοσίευση από silaxim »

Παιδια καλησπερα. Παρουσιαζεται φιλος στο Πολεμικο Ναυτικο. Εχει την εξης απορια: Επιτρεπεται να παρει μαζι του smartphone ή θα του το παρουν στον ελεγχο; Αν παρει κανενα απλο οπως το νοκια 215 dual που εχει καμερα 0.3mp θα εχει προβλημα; Κι αν ναι, αμα τη καλυψει με κανενα αυτοκολλητο γινεται τιποτα ή παλι θα του την πουν; Εννοω το παιρνουν και το τσεκερνουν οι ιδιοι αν εχει καμερα ή οχι; Σας ευχαριστω εκ των προτερων

Γιάννης

Δημοσίευση από Γιάννης »

Γειά σας παιδιά μια ερώτηση μπαίνω τρ τον Μάρτιο αυλωνα τεθωρακισμενα και από ότι έχω ρωτήσει στην στρατολογια αν αφερεσω την κάμερα από το κινητό αφής μου τελείως δεν θα έχω θέμα.. το έκανα αλλά έχω αμφιβολίες αν το δείξω μην μείνω ξεκρεμαστος και μου το πάρουν.. Εσείς τι λέτε;
D.Y.K
Α/ΓΕΝ
Α/ΓΕΝ

Δημοσίευση από D.Y.K »

Και γιατί να κάνεις όλη αυτή τη διαδικασία αγόρι μου;

Άντε πάρε ένα κινητάκι με ένα δεκάρικο να βγάλεις τις πρώτες μέρες και μετά βλέπεις.

Εγώ πιστεύω με βάση την εμπειρία μου, ότι και αυτό να κάνεις που λες θα σου το κρατήσουν το κινητό στην πύλη.

Γιάννης

Δημοσίευση από Γιάννης »

Από την στιγμή που το έκανα και δεν είναι δύσκολο δεν έχω θέμα.. απλά θέλω να μιλάω με την κοπέλα μουαπό 0.Facebook και τα μηνύματα όσο να έχει δεν συμφερουν αυτές τις εποχές. δλδ είναι σίγουρο αν το δείξω θα μου το πάρουν; Τζάμπα λεφτά είναι να πάρω κι άλλο κινητό
Άβαταρ μέλους
blood
Ενδιαφέροντα: Να πεθανω
Επάγγελμα: Αχρηστος

Δημοσίευση από blood »

Γιάννης έγραψε:Γειά σας παιδιά μια ερώτηση μπαίνω τρ τον Μάρτιο αυλωνα τεθωρακισμενα και από ότι έχω ρωτήσει στην στρατολογια αν αφερεσω την κάμερα από το κινητό αφής μου τελείως δεν θα έχω θέμα. Το έκανα αλλά έχω αμφιβολίες αν το δείξω μην μείνω ξεκρεμαστος και μου το πάρουν. Εσείς τι λέτε;
Παρε απλο κινητο να εχεις το κεφαλι σου υσηχο στο κεντρο το ποιο πιθανον να στο παρουν το κινητο στη μοναδα ειναι χαλαρα παρε οτι κινητο θες! Επισης στο κεντρο παιζουν πολλες βουτες κοινως κλοπες οποτε αμα εχεις καλο κινητο μην το ρισκαρεςι
Δεν υπαρχει μυικα ποιο δυνατος απο εμενα στο κοσμο
D.Y.K
Α/ΓΕΝ
Α/ΓΕΝ

Δημοσίευση από D.Y.K »

Γιάννης έγραψε:Από την στιγμή που το έκανα και δεν είναι δύσκολο δεν έχω θέμα. Απλά θέλω να μιλάω με την κοπέλα μουαπό 0.Facebook και τα μηνύματα όσο να έχει δεν συμφερουν αυτές τις εποχές. Δλδ είναι σίγουρο αν το δείξω θα μου το πάρουν; Τζάμπα λεφτά είναι να πάρω κι άλλο κινητό

Όχι σίγουρο δεν είναι, εξαρτάται από το σε ποιους θα πέσεις στην πύλη.

Βέβαια και αυτό σχετικό είναι καθώς η "γραμμή" δίνεται από τον Δκτη του Στρατοπέδου.

Τέλος πάντων, επιχείρησε να κάνεις αυτό που λες και βλέπεις. Εμένα η συμβουλή μου είναι αν δεν έχεις ήδη κάποια παλιά συσκευή (πέρα από το κινητό που χρησιμοποιείς δηλαδή), να πας να αγοράσεις και μια φτηνιάρα με κάνενα δεκάρικο σε περίπτωση που στο κρατήσουν στην πύλη να μην μείνεις χωρίς κινητό. Κάτι άλλο να σου πω δεν υπάρχει. Καλή θητεία να έχεις.

Στρατός και θητεία
Απάντηση

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες