Κόψιμο από τις Ειδικές Δυνάμεις
Με στείλαν για ειδικότητα Σπάρτη και μετά Β ΜΚ Νάουσα. Στο ΚΕΕΜ στη Σπάρτη μπορώ να δηλώσω εκεί ότι δε θέλω ειδικές δυνάμεις και να πάρω κανονικά μετάθεση για πεζικό χωρίς να χρειαστεί να πάω στη Νάουσα; Θα μείνω κανά μήνα Σπάρτη.
Γειά σας ήθελα να κάνω μια ερώτηση με διάλεξαν για πεζοναυτη και μονάδα μένω μεγάλο πευκο εγώ όμως θέλω να κοπω και για πρόβλημα υσχιαλγιας και ιλιγγο και χονδροπαθεια γνωρίζεται τώρα δευτέρα που θα πάω να κοπω αν φύγω κατευθείαν; ευχαριστώ
Δυσμενης μεταθεση, κανα νησι η προς τα συνορα
Νικος έγραψε:Γειά σας ήθελα να κάνω μια ερώτηση με διάλεξαν για πεζοναυτη και μονάδα μένω μεγάλο πευκο εγώ όμως θέλω να κοπω και για πρόβλημα υσχιαλγιας και ιλιγγο και χονδροπαθεια γνωρίζεται τώρα δευτέρα που θα πάω να κοπω αν φύγω κατευθείαν; Ευχαριστώ
Και γιατί δε το δήλωσες από την πρώτη ημέρα; Τώρα θα ταλαιπωρηθείς.
Γειά σας έπαθα ρογμοδες σπάσιμο πρώτου φύγο από το κεντρο και σε 10 μέρες πάω μονάδα και στης 28 εχουμε τα πεν υπάρχει περίπτωση να με κοψουν από τα πεν;
Καλησπέρα, περνάω τπεν σε κάποια μονάδα αλλά τελικά κατάλαβα ότι δεν εείναι του χαρακτήρα μου.. Γενικά δεν έχω πρόβλημα στις ασκήσεις κτλπ ίσα ίσα πάω αέρας απλά δεν μ αρέσει η υπόλοιπη συμπεριφορά που επικρατεί.. λογικα λόγω ηλικίας και του ότι έχω ολοκληρώσει σαν χαρακτήρας και κάποια πράγματα που πιο παλιά τα έβλεπα με άλλο μάτι τώρα τα βλέπω κάπως χαζά. Αν κοπω τώρα πριν πάρω μπερέ θα φύγω για άλλη μονάδα ή θα κάτσω εδώ σαν πεζικαριος ή κάποιο άλλο οπλο/σώμα ;
χαιρεται παιδια. Ανηκω στη σειρα 353 και πριν 1 βδομαδα ορκιστηκα στο ΚΕΕΔ. Αν και ειχα ζητησει αλλαγη της δηλωςης μου απο καταδρομεας σε πεζικο, παλι με στελνουν Ε μκ Δραμας. Πηρα τηλεφωνο εκει και μου ειπαν πως εαν ζητησω μεταθεση εκει, θα παρει κανα μηνα ισως να βγει.
Αυτο που θελω να ξερω ειναι, τι ακριβως θα κανω εκει αυτον τον χρονο; Απο οτι εχω καταλαβει, δεν χρεωνεσαι οπλο και εξοπλισμο; Δεν συμμετασχεις στα πεν; Απλα καθαριζεις τουαλετες μεχρι να φυγεις; Με τρωει πολυ αυτη η αβεβαιοτητα, μηπως εχει κανεις μια ιδεα;
Αυτο που θελω να ξερω ειναι, τι ακριβως θα κανω εκει αυτον τον χρονο; Απο οτι εχω καταλαβει, δεν χρεωνεσαι οπλο και εξοπλισμο; Δεν συμμετασχεις στα πεν; Απλα καθαριζεις τουαλετες μεχρι να φυγεις; Με τρωει πολυ αυτη η αβεβαιοτητα, μηπως εχει κανεις μια ιδεα;
Καλησπερα, υπηρερω στις ειδικες δυναμεις (ΛΟΚ) εχω παρει τον μπερε εδω και 2μιση μηνες, πριν 1 εβδομαδα βγηκα αναφερομενος γιατι καπνιζα σε ωρα υπηρεσιας (σκοπια) και εδωσα κακο παραδειγμα σε στρατιωτη ιδιας εσσο που ηταν μαζι μου αλλα τωρα περναει τπεν. Βγηκα στην αναφορα μοιρας αφου πηρα 5 μερες απο τον λοχαγο και 10 απο τον διοικητη μου ειπε οτι ειμαι εκτος ειδικων δυναμεων. Εχω αγχωθει παρα πολυ και δεν θελω να φυγω σε καμια περιπτωση. Ειναι η πρωτη φορα που παιρνω φυλακη. Πιστευετε οτι θα με διωξει; Γενικα γινονονται τετοια ή απλα το λενε για να αγχωθεις και να φοβηθουν η νεα εσσο; Ας βοηθησει οποιος γνωριζει γιατι κοντευω να τρελαθω αυτες τις μερες...
Εγω εφυγα απο Ε. Δ που ημουνα αμφιβιος και δεν μου αλλαξαν το Ι μπορει να εκανε γυρω στον 1,5 μηνα να φυγω αλλα εφυγα, εσπροξε και λιγο ενα βυσμα και δεν περασα απο γιατρο και δεν μου αλλαξαν το Ι αλλα παρεμηνε Ι1
Καλησπέρα μάγκες, καλή θητεία σε όσους μπαίνουν Σεπτέβρη. Με στείλανε Υγειονομικό στη Ρόδο αλλά θέλω να υπηρετήσω στις Ειδικές Δυνάμεις. Έχω μυωπεία η όπως γράφεται 1.25 και στα 2 και μια μικρή ανεπάρκεια στην Αορτική βαλβίδα (ο γιατρός μου είπε ότι δεν με επειρεάζει καθόλου στη ζωή μου και στον αθλητισμό, καθώς ασχολούμαι με το bodybuilding τα τελευταια 5 χρόνια). Μόλις παρουσιαστώ το ζητάω αμέσως για Ειδικές Δυνάμεις και μήπως υπάρχει λερίπτωση να μην με επιλέξουν αν δώσω τη γνωμάτευση του καρδιολόγου ; Ευχαριστώ εκ των προτέρων!
Φιλε μου οσα λιγοτερα τους πεις τοσες περισσοτερες πιθανοτητες εχεις να μη σε κοψουν. να μην τους πεις τιποτα
Σε ευχαριστώ. Κάτι ακόμα, κλιμάκια των Ε. Δ. περνάνε από όλα τα στρατόπεδα ;
Καλησπέρα, η χρήση λοσιόν μινοξιδίλης λόγω τριχόπτωσης, η οποία δεν επηρεάζει κάπως την σωματική ικανότητα είναι αιτία κοψίματος από ε. Δ.
guest1312 έγραψε:Καλησπέρα, η χρήση λοσιόν μινοξιδίλης λόγω τριχόπτωσης, η οποία δεν επηρεάζει κάπως την σωματική ικανότητα είναι αιτία κοψίματος από ε. Δ.
Όχι.
Ευχαριστώ για Την απάντηση. Επομένως όταν παρουσιαστώ να το αναφέρω σε κάποιον γιατρό ή να περάσω απλά την λοσιόν στο ντούκου και εάν με ρωτήσει κανείς να του πω τι είναι εκ των υστέρων;
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης