Θητεία στο Σώμα Έρευνας - Πληροφορικής

Πληροφορίες για την εκπαίδευση (ΣΒΕΝ/ΣΠΕΝ), ΥΕΑ, άδειες που δικαιούμαστε και την καθημερινότητα στο στρατό
Απάντηση
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
steven

Δημοσίευση από steven »

Καλησπέρα παιδιά,

Μου έχει έρθει το χαρτί για Θήβα, αλλά αναφέρει Πυροβολικό και όχι ΕΠ. Μπορώ να δηλώσω στο κέντρο οτι θέλω ΣΕΠ ή είναι αδύνατο?
Ευσταθιος7
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 1

Δημοσίευση από Ευσταθιος7 »

Καλησπέρα σας. Ειμαι υπόχρεος για την εσσο του Νοεμβρίου στις 9/11 στο Μεσολόγγι. Εχω καταθέσει πτυχιο Πληροφορικής αει και δεν εχω πουθενά την ενδειξη επ. Σημαίνει οτι δεν έχω καμία πιθανότητα να είμαι στο σώμα;

Ευχαριστώ για το χρονο σας

Βασίλης

Δημοσίευση από Βασίλης »

steven έγραψε:Καλησπέρα παιδιά,

Μου έχει έρθει το χαρτί για Θήβα, αλλά αναφέρει Πυροβολικό και όχι ΕΠ. Μπορώ να δηλώσω στο κέντρο οτι θέλω ΣΕΠ ή είναι αδύνατο;

Αν γνωρίζει κάποιος παιδία ας απαντίσει γιατί και εμένα στο site της στρατολογίας αναφέρει Πυροβολικό αλλά στο κέντρο θα προσκομίσω πτυχίο Πληροφορικής και θα ήθελα να ξέρω αν υπάρχει πιθανότητα για ΕΠ.

tp
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος
Posts in topic: 21

Δημοσίευση από tp »

Στην ιστοδελίδα του στρατου συμπληρώνεις κάποιο βιογραφικό για την καλύτερη αξιοποίηση των γνωσεων σου. Μηπως ξερει καποιος αν πρωτα πρέπει να συμπληρώσω αυτά τα έντυπα-βιογραφικό και να Τα στειλεις στη διευθυνση που σου ζηταει ή το αντιστροφο. Ευχσριστω εκ των προτερων

CompSci

Δημοσίευση από CompSci »

Παιδιά στη stratologia.gr μου λέει το εξής:

Έχετε κατανεμηθεί σε Στρατός Ξηράς,'Ερευνας Πληροφορικής.
Υποχρεούσθε να παρουσιαστείτε σε Κέντρο Εκπαιδεύσεως Πυροβολικού (ΚΕΠΒ) (ΘΗΒΑ)

Αυτό σημαίνει ότι θα είμαι σίγουρα στην έρευνα πληροφορικής;
Αν επιλέξω να πάω Κύπρο στην Κύπρο θα είμαι έρευνα πληροφορικής ή θα με αλλάξουν;
thkar

Δημοσίευση από thkar »

CompSci έγραψε:Παιδιά στη stratologia.gr μου λέει το εξής:

Έχετε κατανεμηθεί σε Στρατός Ξηράς,'Ερευνας Πληροφορικής.
Υποχρεούσθε να παρουσιαστείτε σε Κέντρο Εκπαιδεύσεως Πυροβολικού (ΚΕΠΒ) (ΘΗΒΑ)

Αυτό σημαίνει ότι θα είμαι σίγουρα στην έρευνα πληροφορικής;
Αν επιλέξω να πάω Κύπρο στην Κύπρο θα είμαι έρευνα πληροφορικής ή θα με αλλάξουν;

Την πρωτη ή τη δευτερη βδομάδα που θα είσαι στο Κέντρο θα περάσεις συνέντευξη από ανωτερους αξιωματικούς του Σώματος ΕΠ, όπου μπορείς να επανακαταθέσεις τα πτυχία σου και την εργασιακή σου εμπειρία. Αν είναι σχετικά με το αντικείμενο (Πληροφορική ή Ηλεκτρ. Μηχανικος και Μηχανικός ΗΥ) κατα πάσα πιθανότητα θα παραμείνεις στο Σώμα. Όσον αφορά τη μετάθεση, το Σωμα σου δίνει καποια δυνατοτητα επιλογης (πρωτοφανές για το Στρατό) αλλα εδώ αρχίζουν τα δύσκολα, γιατι εκει θέλεις ή πολύ καλό βιογραφικό ή δυνατό βύσμα. Ακόμη μπορεις να αρνηθείς την παραμονή σου στο Σώμα, αλλα δεν ξερω μετα σε ποιο Οπλο θα σε στείλουν. Αν σε "κοψουν" αυτοί λόγω βιογραφικου, τοτε κατα 90% στο φυλλο πορείας σου θα δεις οτι εχεις γίνει Διαβιβαστής. Τέλος, εχω την εντύπωση πως αν δηλώσεις οτι θες να γινεις ΥΕΑ στο ΕΠ, τοτε σιγουρα παραμένεις με το αντίστοιχο τίμημα σε μηνες θητειας.

Για Κυπρο και ΕΠ δεν ξερω τι παίζει, αλλα σιγουρα χρειαζονται και εκει οπλίτες του Σώματος.

savvas_21
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Posts in topic: 1

Δημοσίευση από savvas_21 »

Καλημερα σας,

Ο αδερφος μ παρουσιαζετε αυλωνα στο σωμα τεθωρακισμενων τον ιανουαριο. Ειναι πτυχιουχος πληροφορικης απθ απλα το πτυχιο το πηρε αφου βγηκαν οι καταταξεις.

Το εστειλε το πτυχιο του μεσω κεπ αλλα ηταν πλεον αργα.

Θα το δηλωσει ομως στην καταταξη.

Υπαρχουν πιθανοτητες μετα το κεν να του αλλαξουν σωμα απο τεθωρας σε σωμα πληροφορικης ή Διαβιβασεις λογω πτυχιου;

Σας ευχαριστω πολυ

Nassos
Α/ΓΕΣ
Α/ΓΕΣ
Posts in topic: 3
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Nassos »

Αν είναι πολύ τυχερός, μπορεί να πάρει μετάταξη στο Σώμα Έρευνας-Πληροφορικής.
Stratis

Δημοσίευση από Stratis »

Καλησπέρα,

επειδή δεν είδα πουθενά να απαντιέται το ερώτημα, στην καταταξη αναφερεται οτι θα είμαι στο Σώμα Ερευνας - Πληροφορικής λόγω σχολής. Πτυχίο ομως δεν έχω ακόμα καθώς χρωστάω 2 μαθήματα. Λογικά ξεχνάω αυτό το σώμα γιατί είναι απαραίτητο το πτυχίο?
Γιάννης

Δημοσίευση από Γιάννης »

Καλησπέρα,

ολοκληρώνω σε λίγους μήνες το μεταπτυχιακό μου στην Πληροφορική (έχω και πτυχίο Πληροφορικής από ΑΠΘ). Δηλώνω κάπου στη στρατολογία όταν θα σπάσω την αναβολή μου τι πτυχία έχω κι ότι επιθυμώ να πάω στο ΕΠ;

Ή βρίσκουν αυτόματα αυτές τις πληροφορίες;
tp
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος

Δημοσίευση από tp »

Καλησπέρα σας, στο site https://katataxi.army.gr/el/content/enimerosi-opliton-ep υπάρχουν κάποια έγγραφα προς συμπλήρωση για την καλύτερη αξιοποίηση των γνώσεων και τεχνικών δυνατοτήτων που έχω. Αυτά τα έγγραφα τα συμπληρώνεις πριν ή μετά που μαθαίνεις που θα καταταγείς?
Άβαταρ μέλους
JohnTehGreek
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης
Posts in topic: 4

Δημοσίευση από JohnTehGreek »

tp έγραψε:Καλησπέρα σας, στο site https://katataxi.army.gr/el/content/enimerosi-opliton-ep υπάρχουν κάποια έγγραφα προς συμπλήρωση για την καλύτερη αξιοποίηση των γνώσεων και τεχνικών δυνατοτήτων που έχω. Αυτά τα έγγραφα τα συμπληρώνεις πριν ή μετά που μαθαίνεις που θα καταταγείς;

Αν δεν έχεις βύσμα τζάμπα θα μπεις στον κόπο

tp
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος

Δημοσίευση από tp »

Απογοητευτική η απαντηση σουΕικόναΘα κανω μια προσπάθεια αλλωστε η ελπιδα πεθαινει παντα τελευταιαΕικόνα

Άβαταρ μέλους
JohnTehGreek
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης
Posts in topic: 4

Δημοσίευση από JohnTehGreek »

Καλά θα κάνεις, απλά στο λέω γιατί μάλλον δεν ξέρεις πόσο χάλι είναι ο Ε. Σ.
tp
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος

Δημοσίευση από tp »

Επισης στο stratologia.gr μου λεει πεζικο. Μπορει μετα να με αλλαξουν αν τους παρουσιασω και τα παρακατω εγγραφα; Ευχαριστω για τον χρονο σας
Στρατός και θητεία
Απάντηση

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης