ΟΥΚ: Εκπαίδευση Υποβρυχίων Καταστροφέων
Παιδια μας ρωτησαν για την μυκ Ως κληρωτους με την Ε' Εσσο (ειμαι πεζικο 124πβε τριπολης), εδωσα τρα αθληματα και μονο εγω περασα τις συγκεκριμενες δοκιμασιες, το θεμα μ ειναι οτι αρχικα ηθελα να γινω απλος καταδρομεας, και τωρα στην αδεια των εκλογων σκεφτομαι οτι ισως να μη παω στην μυκ αλλα απλες ειδικες δυναμεις, ξερει κανεις που μπορω να το πω το κλιμακιο για ειδικες δυναμεις εφυγε τη μερα που καναμε τις δοκιμασιες;
Καλησπερα σας, ανοιγω το παρον θεμα με σκοπο να βρω ατομα τα οποια εχουν περασει με επιτυχια το σχολειο Υποβρυχιων Καταστροφων του πολεμικου ναυτικου. Σκοπος μου ειναι να ενημερωθω για τον τροπο ζωης αυτων των ανθρωπων. Εχω διαβασει ολοκληρα τα προηγουμενα θεματα του φορουμ με το σχετικο θεμα ομως δεν εχει ειπωθει κατι σιγουρα.
Γενικα υπαρχει ενα "πεπλο" ισχυει δεν ισχυει; Για ολα αυτα. Μπορω να κατανοησω τον λογω αυτου, αλλα θελω να κανω μια προσπαθεια μηπως και αποκομησουμε κατι παραπανω. Για αυτο θα παρακαλεσω τα συγκεκριμενα ατομα της παρεας μας να μας δωσουν τα φωτα τους. Αποριες σχετικα με την καθημερινοτητα οσο εισαι στο σχολειο Πχ: Απο τι ωρα ξυπνας, τι ωρα κοιμασαι, εισαι 24/24 και 7/7 μεσα στις εγκαταστασεις; Η μηπως εχεις και free μερες κατα το 6μηνο;
Δευτερον οσοι ειναι εν ενεργεια βατραχια τους καλυπτει ο ελληνικος τομεας ή τους αποθαρυνει μερα με την μερα; Θα το ξανα εκαναν ή θα επελεγαν κατι διαφορετικο; Και γενικα οτι θελει ο καθενας να μοιραστει με την παρεα μας. Ελπιζω να παρουμε αξιοπιστες πληροφοριες ευχαριστω εκ των προτερων!
Γενικα υπαρχει ενα "πεπλο" ισχυει δεν ισχυει; Για ολα αυτα. Μπορω να κατανοησω τον λογω αυτου, αλλα θελω να κανω μια προσπαθεια μηπως και αποκομησουμε κατι παραπανω. Για αυτο θα παρακαλεσω τα συγκεκριμενα ατομα της παρεας μας να μας δωσουν τα φωτα τους. Αποριες σχετικα με την καθημερινοτητα οσο εισαι στο σχολειο Πχ: Απο τι ωρα ξυπνας, τι ωρα κοιμασαι, εισαι 24/24 και 7/7 μεσα στις εγκαταστασεις; Η μηπως εχεις και free μερες κατα το 6μηνο;
Δευτερον οσοι ειναι εν ενεργεια βατραχια τους καλυπτει ο ελληνικος τομεας ή τους αποθαρυνει μερα με την μερα; Θα το ξανα εκαναν ή θα επελεγαν κατι διαφορετικο; Και γενικα οτι θελει ο καθενας να μοιραστει με την παρεα μας. Ελπιζω να παρουμε αξιοπιστες πληροφοριες ευχαριστω εκ των προτερων!
- blood
- Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
- Posts in topic: 1
- Ενδιαφέροντα: Να πεθανω
- Επάγγελμα: Αχρηστος
Ωραιο θεμα ανοιξες αδερφε 

Σε ευχαριστω φιλε μου, πιστευω οτι πολλοι απο εμας θελουμε να ενημερωθουμε για το αντιστοιχο θεμα και ελπιζω να γινει μεσω αυτου του θεματος!bruce lee έγραψε: Ωραιο θεμα ανοιξες αδερφε
To ντοκιμαντερ με ονομασια "navy seals buds class 234" θα σου παρεχει ολες τις πληροφοριες που θελεις. Απο την 1η μερα εως την αποφοιτηση.Υπαρχει στο youtube.To σχολειο δεν ειναι ιδιο αλλα υπαρχουν παρα πολλα κοινα στοιχεια
Φιλε αν θυμαμαι καλα βγαινεις τεταρτη απογευμα μπαινεις πεμπτη πρωι και βγαινεις παρασκευη βραδυ μπαινεις δευτερα πρωι..
Να ρωτήσω εγω κανω καμια 30 αρια κάμψεις εε 12 ελξεις και το τρεξιμο το εχω και καλη αντοχη θα τα καταφέρω τι πιστευετε
Μου στελλεις το προγραμμα των ΟΥΚ στο xgermanosn@hotmail.com;
-
- Δεκανέας - Έφεδρος
- Posts in topic: 2
Βασικά, αν το έχει κανείς το πρόγραμμα και θέλει να το μοιραστεί μαζί μας εδώ, θα του ήμασταν ευγνώμονες.
"Όλοι θέλουν το καλό σου, αρκεί να μην είναι καλύτερο από το δικό τους."
-
- Δεκανέας - Έφεδρος
- Posts in topic: 2
"Όλοι θέλουν το καλό σου, αρκεί να μην είναι καλύτερο από το δικό τους."
Λοιπόν επειδή βλέπω σε αυτό το forum πολλές βλακείες ακούστε πως έχει. Τα αθλήματα που πρέπει να περάσει κάνει για να αρχίσει την εκπαίδευση υποβρυχίων καταστροφών είναι τα έχεις:
(1) Τροχάδην ενός (1) μιλίου ξηράς (1.609m) σε χρόνο μικρότερο των επτάμιση (7½) λεπτών, με στολή επιχειρήσεων ή φόρμα παραλλαγής και άρβυλα.
(2) Τριάντα (30) τουλάχιστον συνεχόμενες κάμψεις (push ups), άνευ χρονικού περιορισμού.
(3) Τριάντα (30) τουλάχιστον συνεχόμενες αναδιπλώσεις κοιλιακών, άνευ χρονικού περιορισμού.
(4) Οκτώ (8) τουλάχιστον συνεχόμενες έλξεις στο μονόζυγο (λαβή λίγο πιο ανοιχτή από το ύψος των ώμων με τις παλάμες αντίθετα του προσώπου (να μην κοιτάνε το πρόσωπο)), άνευ χρονικού περιορισμού.
(5) Οκτώ (8) τουλάχιστον συνεχόμενες βυθίσεις στο δίζυγο άνευ χρονικού περιορισμού.
(6) Αναρρίχηση επί κάλω (μπόντζος) πέντε (5) μέτρων, άνευ υποβοηθήσεως ποδιών (άνευ χρονικού περιορισμού).
(7) Συνεχής κολύμβηση τριακοσίων (300) μέτρων σε ελεύθερο στυλ (άνευ πτερυγίων) με περιβολή κολυμβήσεως, σε χρόνο μικρότερο των επτά (7) λεπτών (Εκτελείται στο κολυμβητήριο).
(8) Υποβρύχια κολύμβηση (μακροβούτι) τουλάχιστον δεκαπέντε (15) μέτρων με περιβολή κολυμβήσεως, άνευ χρονικού περιορισμού.
Αυτά είναι από την ιστοσελίδα της ΔΥΚ
Εσύ αν θες να πας και να βγάλεις το σχολείο άκου τι θα κάνεις. Προσπάθησε να κάνεις καλύτερες επιδόσεις από αυτά που χρειάζεται. Δηλαδή, αν σου ζητάει 30 συνεχόμενα push up εσύ θα προπονησε να κάνεις 60 . Αν το κάνεις αυτό για όλα τα αθλήματα είσαι κομπλέ. Η φυσική σου κατάσταση θα αναπτυχθεί κατά την διάρκεια της εκπαίδευσης. Αν καταφέρεις να κάνεις επιδόσεις καλύτερε (... συνεχίζεται ...)
(1) Τροχάδην ενός (1) μιλίου ξηράς (1.609m) σε χρόνο μικρότερο των επτάμιση (7½) λεπτών, με στολή επιχειρήσεων ή φόρμα παραλλαγής και άρβυλα.
(2) Τριάντα (30) τουλάχιστον συνεχόμενες κάμψεις (push ups), άνευ χρονικού περιορισμού.
(3) Τριάντα (30) τουλάχιστον συνεχόμενες αναδιπλώσεις κοιλιακών, άνευ χρονικού περιορισμού.
(4) Οκτώ (8) τουλάχιστον συνεχόμενες έλξεις στο μονόζυγο (λαβή λίγο πιο ανοιχτή από το ύψος των ώμων με τις παλάμες αντίθετα του προσώπου (να μην κοιτάνε το πρόσωπο)), άνευ χρονικού περιορισμού.
(5) Οκτώ (8) τουλάχιστον συνεχόμενες βυθίσεις στο δίζυγο άνευ χρονικού περιορισμού.
(6) Αναρρίχηση επί κάλω (μπόντζος) πέντε (5) μέτρων, άνευ υποβοηθήσεως ποδιών (άνευ χρονικού περιορισμού).
(7) Συνεχής κολύμβηση τριακοσίων (300) μέτρων σε ελεύθερο στυλ (άνευ πτερυγίων) με περιβολή κολυμβήσεως, σε χρόνο μικρότερο των επτά (7) λεπτών (Εκτελείται στο κολυμβητήριο).
(8) Υποβρύχια κολύμβηση (μακροβούτι) τουλάχιστον δεκαπέντε (15) μέτρων με περιβολή κολυμβήσεως, άνευ χρονικού περιορισμού.
Αυτά είναι από την ιστοσελίδα της ΔΥΚ
Εσύ αν θες να πας και να βγάλεις το σχολείο άκου τι θα κάνεις. Προσπάθησε να κάνεις καλύτερες επιδόσεις από αυτά που χρειάζεται. Δηλαδή, αν σου ζητάει 30 συνεχόμενα push up εσύ θα προπονησε να κάνεις 60 . Αν το κάνεις αυτό για όλα τα αθλήματα είσαι κομπλέ. Η φυσική σου κατάσταση θα αναπτυχθεί κατά την διάρκεια της εκπαίδευσης. Αν καταφέρεις να κάνεις επιδόσεις καλύτερε (... συνεχίζεται ...)
Επειδή μου το έκοψε το τελειώνω σε αυτό το μήνυμα.
Αν καταφέρεις να κάνεις επιδόσεις αρκετά καλύτερες από αυτές που απαιτούνται το μόνο που χρειάζεσαι από εκεί και πέρα είναι ψυχικό σθένος το οποίο παίζει ΠΟΛΥ σημαντικό ρόλο. Δεν θέλω να ακούω βλακείες του τύπου " τρέξε 20χλμ μετά 150 push up ,300 κοιλιακούς ,7 αεροτουμπες ,30 χλμ κολύμπι κάθε μέρα χωρίς ξεκούραση και μπορεί να τα καταφέρεις" . ΟΧΙ ΟΧΙ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΟΧΙ. ΠΕΙΘΑΡΧΙΑ ΚΑΙ ΨΥΧΙΚΟ ΣΘΕΝΟΣ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ. Η ΣΩΜΑΤΙΚΗ ΔΥΝΑΜΗ ΑΝΑΠΤΎΣΣΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ.
Αυτά από εμένα
Αν καταφέρεις να κάνεις επιδόσεις αρκετά καλύτερες από αυτές που απαιτούνται το μόνο που χρειάζεσαι από εκεί και πέρα είναι ψυχικό σθένος το οποίο παίζει ΠΟΛΥ σημαντικό ρόλο. Δεν θέλω να ακούω βλακείες του τύπου " τρέξε 20χλμ μετά 150 push up ,300 κοιλιακούς ,7 αεροτουμπες ,30 χλμ κολύμπι κάθε μέρα χωρίς ξεκούραση και μπορεί να τα καταφέρεις" . ΟΧΙ ΟΧΙ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΟΧΙ. ΠΕΙΘΑΡΧΙΑ ΚΑΙ ΨΥΧΙΚΟ ΣΘΕΝΟΣ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ. Η ΣΩΜΑΤΙΚΗ ΔΥΝΑΜΗ ΑΝΑΠΤΎΣΣΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ.
Αυτά από εμένα
Καλησπέρα. Οι διαφορές μεταξύ ουκ 1,2,3,4,5 ποιες ακριβώς είναι γιατί δεν μπόρεσα να βρω κάτι ανάλογο στο διαδίκτυο. Επίσης το σχολείο είναι διαφορετικό;
Η ΟΥΚ 5 είναι έφεδροι Βατραχάνθρωποι.Διοίκηση Υποβρυχίων Καταστροφών (Δ. Υ. Κ)
Η ΔΥΚ αποτελεί αυτόνομη ξεχωριστή μονάδα της Δ. Ν. Ε, καλύπτοντας τις ανάγκες του Πολεμικού Ναυτικού στον τομέα των ειδικών επιχειρήσεων και στην οποία εντάσσονται:
- Ομάδες Ανορθόδοξου Πολέμου (ΟΑΠ - O.Y.K 1 &2) Που έχουν αποστολή τη διείσδυση στο εχθρικό έδαφος για συλλογή και μετάδοση πληροφοριών, εκτέλεση δολιοφθορών κτλ
- Ομάδα Αμφίβιων Επιχειρήσεων (ΟΑΕ - Ο. Υ. Κ 3) , που έχει αποστολή την προετοιμασία ενός αιγιαλού απόβασης με την εκκαθάρισή του από εμπόδια και την αναγνώρισή του,
- Ομάδα Εξουδετερώσεων Ναρκών (ΟΕΝ - Ο. Υ. Κ 4) Που έχει αποστολή την εκκαθάριση θαλασσίων περιοχών από νάρκες, τα Σκάφη Ανορθόδοξου Πολέμου (Σ. Α. Π),
- Υποβρύχια Οχήματα (ΥΠ. ΟΧ)
- Σχολή Υποβρυχίων Καταστροφών (Σ. Υ. Κ)
oyk-shop.gr
- Βάση Υποβρυχίων Καταστροφών (Β. Υ. Κ)
Ευχαριστώ Νάσο. Τα όρια για να μπεις είναι ίδια έτσι;
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 3 επισκέπτες