Πότε παρουσιάζομαι στο στρατό (2014-2018)

Πότε παρουσιάζομαι στο στρατό και ποια υλικά χορηγούνται; Επιτρέπονται τα κινητά τηλέφωνα και οι υπνόσακοι; Πως είναι οι πρώτες ημέρες κατάταξης;
Κλειδωμένο
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
unstoppablegr
Υποδεκανέας
Υποδεκανέας
Posts in topic: 3

Δημοσίευση από unstoppablegr »

Νταξει, αφου δεν ειμαι ο μονος ησηχασα καπως.
Άβαταρ μέλους
akis19
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 2

Δημοσίευση από akis19 »

Καλησπέρα και από εμένα. Εγώ είμαι γεννηθείς το 1996, έχω περάσει περιοδεύων εδώ και 1-2 χρόνια δεν θυμάμαι ακριβώς. Έχω φτάσει 19 και δεν έχω κανένα σημείο ζωής από τον Ε. Σ τι παίζει μπαίνω στο stratologia.gr δεν δέχεται τα στοιχεία μου και τα βάζω και σωστά, βέβαια χθες στην μάνα μου δεν ξέρω πως το κατάφερε της έβγαλε πως δεν έχω καταταχθεί σε καμία ΕΣΣΟ και τώρα βάζω να δω και μου λέει πως τα στοιχεία μου είναι λάθος, κάνα φως; Να σημειώσω πως δεν ξέρω τον Στρατολογικό Αριθμό έβγαλε έναν χθες τον πατάω και δεν τον δέχεται. Η τελευταία μου ελπίδα είστε εσείς ή το ΡΟΥΦ
D.Y.K
Α/ΓΕΝ
Α/ΓΕΝ
Posts in topic: 1

Δημοσίευση από D.Y.K »

Καλύτερα να επικοινωνήσεις με το Ρούφ καθώς το πιθανότερο είναι ότι ακόμη δεν έχεις κατανεμηθεί να υπηρετήσεις με την επόμενη ΕΣΣΟ αν δεν έχεις αναβολή.
Άβαταρ μέλους
akis19
Στρατιώτης
Στρατιώτης

Δημοσίευση από akis19 »

Όχι δεν έχω πάρει αναβολή τουλάχιστον δεν δήλωσα όταν πέρασα περιοδεύων. Άλλο χαρτί από τότε δεν μου έχει έρθει. Αν και σπουδάζω τώρα για αναβολή πάω έτσι και αλλιώς απλά έχω φτάσει 19 εδώ και 2 μήνες και κανένα σημάδι! Τώρα όταν έχω ελεύθερο χρόνο θα πάω μέχρι το ΡΟΥΦ να δω τι παίζει!
cuervo

Δημοσίευση από cuervo »

akis19 έγραψε:Όχι δεν έχω πάρει αναβολή τουλάχιστον δεν δήλωσα όταν πέρασα περιοδεύων. Άλλο χαρτί από τότε δεν μου έχει έρθει. Αν και σπουδάζω τώρα για αναβολή πάω έτσι και αλλιώς απλά έχω φτάσει 19 εδώ και 2 μήνες και κανένα σημάδι! Τώρα όταν έχω ελεύθερο χρόνο θα πάω μέχρι το ΡΟΥΦ να δω τι παίζει!

Μην τρελαίνεσαι και εμένα 19,5 μου ήρθε το χαρτί.

Λάμπρος

Δημοσίευση από Λάμπρος »

Καλησπερα θα ηθελα να ρωτησω ποτε περιπου θα μου ερθει το χαρτη για να παρουσιαστω... Ειμαι γενηθεις 5/6/1997 εχω περασει περιοδευον απτο φεβρουαριο.
ziaba
Ανθυπασπιστής
Ανθυπασπιστής
Επάγγελμα: Βοηθός χειριστή πριονοκορδέλας

Δημοσίευση από ziaba »

Λάμπρος έγραψε:Καλησπερα θα ηθελα να ρωτησω ποτε περιπου θα μου ερθει το χαρτη για να παρουσιαστω... Ειμαι γενηθεις 5/6/1997 εχω περασει περιοδευον απτο φεβρουαριο.

αν ξερεις τον στρατιωτικο σου αριθμο μπορεις να το δεις απο την σελιδα stratologia.gr πχ γω το ειδα 1,5 μηνα πριν με παρει τηλ ο αστυνομικος για να περασω να παρω το χαρτι

Πολίτης !!!336 !!!
tsad
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος

Δημοσίευση από tsad »

ziaba έγραψε:αν ξερεις τον στρατιωτικο σου αριθμο μπορεις να το δεις απο την σελιδα stratologia.gr πχ γω το ειδα 1,5 μηνα πριν με παρει τηλ ο αστυνομικος για να περασω να παρω το χαρτι
Από που μπορώ να μάθω τον στρατιωτικό αριθμό;

Dr. House
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος

Δημοσίευση από Dr. House »

Το ΣΑ το μαθαινεις απο το χαρτι που σου στελνουν οταν ειναι να παρουσιαστεις...
δε θυμαμαι ομως αν το λεει στο χαρτι που σου στελνουν οταν περνας περιοδευων... Εχουν περασει και τα χρονια... ΕικόναΕικόναΕικόναΕικόνα
tsad
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος

Δημοσίευση από tsad »

Dr.House έγραψε:Το ΣΑ το μαθαινεις απο το χαρτι που σου στελνουν οταν ειναι να παρουσιαστεις...
δε θυμαμαι ομως αν το λεει στο χαρτι που σου στελνουν οταν περνας περιοδευων... Εχουν περασει και τα χρονια... ΕικόναΕικόναΕικόναΕικόνα
Ευχαριστώ. Για μελλοντική γνώση ο ΣΑ αναφέρεται στο δελτίο απογραφής.

Λάμπρος

Δημοσίευση από Λάμπρος »

Δεν ξέρω γιατί άλλα όταν πήγα στα ΚΕΠ να περάσω περιοδεύων... Μου σημείωσε η υπάλληλος σε ένα χαρτάκι αριθμούς σε αυτί τη μορφή 203/909990/2018 και από πάνω έγραψε Σ. Α... Τελωσπαντων μπένω στο σίτε της στρατολογίας και βάζω όλα τα στοιχειά και ΑΦΜ που επέβαλα πρόσφατα και δεν μου βγάζει τπτ... Ποτε περιπου να περιμενω το χαρτι λετε; Πριν 4 μερες εγινα 18
Λάμπρος

Δημοσίευση από Λάμπρος »

ziaba έγραψε:
Λάμπρος έγραψε:Καλησπερα θα ηθελα να ρωτησω ποτε περιπου θα μου ερθει το χαρτη για να παρουσιαστω... Ειμαι γενηθεις 5/6/1997 εχω περασει περιοδευον απτο φεβρουαριο.

αν ξερεις τον στρατιωτικο σου αριθμο μπορεις να το δεις απο την σελιδα stratologia.gr πχ γω το ειδα 1,5 μηνα πριν με παρει τηλ ο αστυνομικος για να περασω να παρω το χαρτι

Καλησπερα και παλι... Τον Σ. Α εμενα μου τον δωσαν στα ΚΕΠ οταν πηγα για το περιοδευων... Βαζω τα στοιχεια στη στρατολογια και το ΑΦΜ που εβγαλα προσφατα και δεν μου βγαζει τιποτα κατι για λανθασμενα στοιχεια ενω δεν κανω λαθος... Ποτε να περιμενω το χαρτι κατα τι γνωμη σας; Μετα τα χριστουγεννα;

Άβαταρ μέλους
Konstantinos_
Ανθυπασπιστής
Ανθυπασπιστής

Δημοσίευση από Konstantinos_ »

Φίλε, ευτυχώς που είδα το μήνυμά σου!

Όταν είπες ότι δε σου εμφανίζει την ημερομηνία κατάταξης στη Στρατολογία, πήγα να το τσεκάρω και ανακάλυψα ότι μου αλλάξαν την ημερομηνία κατάταξης από Σεμπτέμβρη σε Ιούλιο.Εικόνα

Ακόμα δε μου έχουν στείλει χαρτί εμένα, ούτε με έχουν πάρει τηλέφωνο, οπότε δεν μπορώ να σου πω.

ziaba
Ανθυπασπιστής
Ανθυπασπιστής
Επάγγελμα: Βοηθός χειριστή πριονοκορδέλας

Δημοσίευση από ziaba »

Λάμπρος έγραψε: Δεν ξέρω γιατί άλλα όταν πήγα στα ΚΕΠ να περάσω περιοδεύων... Μου σημείωσε η υπάλληλος σε ένα χαρτάκι αριθμούς σε αυτί τη μορφή 203/909990/2018 και από πάνω έγραψε Σ. Α... Τελωσπαντων μπένω στο σίτε της στρατολογίας και βάζω όλα τα στοιχειά και ΑΦΜ που επέβαλα πρόσφατα και δεν μου βγάζει τπτ... Ποτε περιπου να περιμενω το χαρτι λετε; Πριν 4 μερες εγινα 18
Άσε τα αφμ βάλε το σα και το όνομα σου στην σελίδα στρατολογίας αν θέλεις περνά και απο την στρατολογία και ρωτά και δήλωσε και τον αφμ και τον αμκα
Πολίτης !!!336 !!!
Λάμπρος

Δημοσίευση από Λάμπρος »

ziaba έγραψε:
Λάμπρος έγραψε: Δεν ξέρω γιατί άλλα όταν πήγα στα ΚΕΠ να περάσω περιοδεύων... Μου σημείωσε η υπάλληλος σε ένα χαρτάκι αριθμούς σε αυτί τη μορφή 203/909990/2018 Και από πάνω έγραψε Σ. Α ... Τελωσπαντων μπένω στο σίτε της στρατολογίας και βάζω όλα τα στοιχειά και ΑΦΜ που επέβαλα πρόσφατα και δεν μου βγάζει τπτ... Ποτε περιπου να περιμενω το χαρτι λετε; Πριν 4 μερες εγινα 18
Άσε τα αφμ βάλε το σα και το όνομα σου στην σελίδα στρατολογίας αν θέλεις περνά και απο την στρατολογία και ρωτά και δήλωσε και τον αφμ και τον αμκα

μπησα στη στρατολογια---> Ερωτησεις για καταταξη
εβαλα τα στοιχεια και μου βγηκε αυτο...
Δεν έχετε προγραμματιστεί για κατάταξη με την ΕΣΣΟ που ακολουθεί. Για περισσότερες πληροφορίες απευθυνθείτε στην αρμόδια Στρατολογική Υπηρεσία.
η επομενη ΕΣΣΟ ειναι ιουλιο αν θυμαμε καλα και η αλλη σεπτεμβριο... Οποτε εχω χρονο ακομα

ευχαριστω πολυ για τις απαντησεις σας
Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης