Πτυχίο χειριστή ιδιωτικών αεροσκαφών

Πληροφορίες για την εκπαίδευση (ΣΒΕΝ/ΣΠΕΝ), ΥΕΑ, άδειες που δικαιούμαστε και την καθημερινότητα στο στρατό
Απάντηση
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Άβαταρ μέλους
alexiptwtisths
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 1

Δημοσίευση από alexiptwtisths »

Καλησπερα σε ολους/ες, ειμαι κατοχος πτυχιου χειριστη ιδιωτικων αεροσκαφων ξερεις κανεις απο σας αν υπαρχουν καποια προνομια στον στρατο αν εχω το συγκεκριμενο πτυχιο;
Ευχαριστω εκ των προτερων.
D.Y.K
Α/ΓΕΝ
Α/ΓΕΝ
Posts in topic: 2

Δημοσίευση από D.Y.K »

Τι προνόμια ρε λεβεντιά; Όπως πχ το να σου δώσουν κανένα αεροπλάνο να το πετάς πάνω από την Ελευσίνα;

Sorry για την ειρωνεία αλλά με τέτοιου είδους απορίες δεν σου αφήνει και πολλά περιθώρια ο άλλος.

Και για να σου απαντήσω σοβαρά όχι δεν θα έχεις επιπλέον προνόμια με αυτό το πτυχίο.

Άβαταρ μέλους
ΣΤΑΥΡΟΣ_92
Στρατιώτης
Στρατιώτης

Δημοσίευση από ΣΤΑΥΡΟΣ_92 »

Καλημέρα σε όλους.Θα εκτημούσα ιδιαίτερα αν μπορούσε να απαντήσει καποιος στο ερώτημά μου.

Εχοντας τελειώσει κάποιος μία ιδιωτική σχολή πιλότων αναγνωρισμένη, και κατέχοντας το ATPL δίπλομα,

όταν καταταγεί, υπάρχει κάποιο σχετικό πόστο με αεροπλάνα; Προφανώς δεν αναφέρομαι σε μαχητικά, αλλά μεταγωγικά κυρίως,

για να συνεχιστεί ι καταγραφή ορών πτήσης και να μην χαθεί η επαφή για την διάρκεια ολόκληρης της θητείας του.

Ευχαριστώ πολύ.

Άβαταρ μέλους
ΣΤΑΥΡΟΣ_92
Στρατιώτης
Στρατιώτης

Δημοσίευση από ΣΤΑΥΡΟΣ_92 »

Ειδα πως το μηνυμα μου μεταφερθηκε εδω αλλα θελω να διευκρινισω πως το πτυχειο που ανεφερε ο προηγουμενος ειναι το πρωτο σταδιο ιδιωτικου πιλοτου, ενω εγω μιλησα για ATPL (επαγγελματιας πιλοτος), το πτυχειο που χρειαζεται για να προσληφθεις απο τις αεροπορικες εταιριες δηλαδη, το τελευταιο σταδιο με ολα τα απαραιτητα ratings.Ευχαριστω

D.Y.K
Α/ΓΕΝ
Α/ΓΕΝ

Δημοσίευση από D.Y.K »

Δεν έχει σημασία το τι πτυχίο έχει πάρει ο καθένας σας παιδιά και για το που προορίζεται στην πολιτική σας ζωή. Όσον αφορά το στράτευμα γιατί αυτό σας ενδιαφέρει ένα τέτοιο πτυχίο δυστυχώς δεν έχει κάποια ισχύ κατά την διάρκεια της θητείας σας καθώς όλοι οι εκπαιδευμένοι πιλότοι των 3 κλάδων των Ενόπλων Δυνάμεων προέρχονται από τις παραγωγικές Στρατιωτικές Σχολές.
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Απάντηση

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 3 επισκέπτες