Προκήρυξη για Σωφρονιστικούς (2015)
- giorgos30
- Υποψήφιος Βαθμοφόρος
- Posts in topic: 16
Αυτο με την προτεραιοτητα ειναι σχετικο. Τι να λεει αν ειναι απο τον κορυδαλλο ο αλλος και ειναι σκατα σε ολα τα αλλα.
Dea_Lok έγραψε:Καστανός πάνω απο 1,82 θα μοριοδοτείτε ;

- _KOURSAROS_
- Συνταγματάρχης
- Posts in topic: 19
Dea_Lok έγραψε:Καστανός πάνω απο 1,82 θα μοριοδοτείτε ;
Αν βγάλει προκήρυξη η syrina πιστεύω ναι.
Είς οιωνός άριστος αμύνεσθαι περί πάτρης.
Τα γράφω εδώ γιατί δεν σας κρύβω ότι έχει αρχίσει και εξαντλείται η υπομονή μου με τα "μαργαριτάρια" που μου στέλνετε και με ρωτάτε σε ΠΜ σχετικά με την επικείμενη (;) προκήρυξη των Σωφρονιστικών. Ο ένας μου στέλνει και με ρωτάει αν θα ισχύσει ο χρόνος ανεργίας σαν προϋπόθεση, ο άλλος μου στέλνει και με ρωτάει αν θα προλάβει να συμμετάσχει γιατί έπαθε διάστρεμμα στην μπάλα και βγήκε off, η άλλη με ρωτάει αν θα πάρει και γυναίκες, ο παράλλος με ρωτάει πως θα πάρει υπηκοότητα για να υπηρετήσει στην Αστυνομία της Κύπρου και ότι άλλη μπαρούφα μπορεί να φανταστεί ο ανθρώπινος νους.
Λοιπόν λεβέντες είστε μεγάλα παιδιά και νομίζω μετά από τόσα χρόνια ανυπόστατων και αναληθών δημοσιευμάτων από συγκεκριμένες φυλλάδες μπορείτε να αξιολογήσετε / κρίνετε ποιες γράφουν παπαντζιλίκια και ποιες όχι. Έτσι θέλω να πιστεύω δηλαδή. Ειδικά όσοι έχετε υπηρετήσει ως κομάντος με εκθέτεται ανεπανόρθωτα. Μου φαίνεται θα αρχίσω τα διαδικτυακά ΣΩ. ΒΕ. Μπας και βάλουν μυαλό ορισμένοι τελικά.
Επίσης, για να τελειώνουμε επειδή με ρωτάτε και αυτό συνέχεια αν δεν ολοκληρωθεί η συμφωνία μην περιμένετε καμία προκήρυξη για μόνιμο προσωπικό και πόσο μάλλον για ένστολους. Τώρα κάτι 8μηνα σε δήμους, κάτι κοινωφελείς εργασίες και κάτι voucher είναι της πλάκας και για παρηγοριά στον άρρωστο.
Υ Π Ο Μ Ο Ν Η
Λοιπόν λεβέντες είστε μεγάλα παιδιά και νομίζω μετά από τόσα χρόνια ανυπόστατων και αναληθών δημοσιευμάτων από συγκεκριμένες φυλλάδες μπορείτε να αξιολογήσετε / κρίνετε ποιες γράφουν παπαντζιλίκια και ποιες όχι. Έτσι θέλω να πιστεύω δηλαδή. Ειδικά όσοι έχετε υπηρετήσει ως κομάντος με εκθέτεται ανεπανόρθωτα. Μου φαίνεται θα αρχίσω τα διαδικτυακά ΣΩ. ΒΕ. Μπας και βάλουν μυαλό ορισμένοι τελικά.
Επίσης, για να τελειώνουμε επειδή με ρωτάτε και αυτό συνέχεια αν δεν ολοκληρωθεί η συμφωνία μην περιμένετε καμία προκήρυξη για μόνιμο προσωπικό και πόσο μάλλον για ένστολους. Τώρα κάτι 8μηνα σε δήμους, κάτι κοινωφελείς εργασίες και κάτι voucher είναι της πλάκας και για παρηγοριά στον άρρωστο.
Υ Π Ο Μ Ο Ν Η
Παιδιά ερώτηση γιατί πουθενά δεν βρήκα κάτι σχετικό... Ξέρει κανείς αν υπάρχει κάποιο όριο για τη μυωπία ή αν δεν συγκαταλέγεται καν στις υγειονομικές εξετάσεις;
Στις προκηρύξεις των εξωτερικών φρουρών, των σωφρονιστικών όπως και των Ειδικών Φρουρών η επάρκεια της σωματικής αλλά και της ψυχικής υγείας κρίνεται με βάση ότι ισχύει και για τους υποψήφιους δόκιμους Αστυφύλακες με βάση το (Π. Δ.133/2002) συνεπώς δεν έχεις παρά να ανατρέξεις και να διαβάσεις τις προηγούμενες προκηρύξεις των Αστυνομικών Σχολών για να σου λυθεί η απορία 

Παιδες καλημερα. Βλεπεω καποια γεγονοτα πως εξελισσονται... Βλεπω οι καθαριστριες κανανε αγωνα και δικαιωθηκαν... Η ερτ σημερα ανοιξε... Δε ξερω αλλα λεω μηπως οσοι πιστευουμε πως εχουμε αδικηθει που εριξαν Χ σε προκυρηξεις γενικα απο το 2012 ισως και προγενεστερα να κινητοποιηθουμε με οτιδηποτε μπρουμε μηπως βγει η γινει κατι... Οσο περιμενουμε με αδρανεια ισως να νομιζουν πως δεν ενδιαφετεραι κανεις πια για το θεμα... Μια σκεψη ριχνω κατω... Ξερω ισως να μην μπορεσουμε να κανουμε κατι αλλα αν προσπαθουσαμε>
Εγώ μέσα είμαι αρκεί η προσπάθεια να είναι συλλογική και όχι μόνο λίγων ατόμων διότι έτσι απλά δεν θα ακουστούμε. Ίσως να κανονίζαμε κάποια συνάντηση πχ με τον υπουργό ώστε να του γνωστοποιήσουμε το βαθμό θέλησης αλλά και ανάγκης λόγω ελλείψεων; σίγουρα θα τα ξέρει και ο ίδιος όμως έτσι θα το εντείνουμε κάπως...pame_pali έγραψε: Παιδες καλημερα. Βλεπεω καποια γεγονοτα πως εξελισσονται... Βλεπω οι καθαριστριες κανανε αγωνα και δικαιωθηκαν... Η ερτ σημερα ανοιξε... Δε ξερω αλλα λεω μηπως οσοι πιστευουμε πως εχουμε αδικηθει που εριξαν Χ σε προκυρηξεις γενικα απο το 2012 ισως και προγενεστερα να κινητοποιηθουμε με οτιδηποτε μπρουμε μηπως βγει η γινει κατι... Οσο περιμενουμε με αδρανεια ισως να νομιζουν πως δεν ενδιαφετεραι κανεις πια για το θεμα... Μια σκεψη ριχνω κατω... Ξερω ισως να μην μπορεσουμε να κανουμε κατι αλλα αν προσπαθουσαμε>
VickyP έγραψε:Εγώ μέσα είμαι αρκεί η προσπάθεια να είναι συλλογική και όχι μόνο λίγων ατόμων διότι έτσι απλά δεν θα ακουστούμε. Ίσως να κανονίζαμε κάποια συνάντηση πχ με τον υπουργό ώστε να του γνωστοποιήσουμε το βαθμό θέλησης αλλά και ανάγκης λόγω ελλείψεων; Σίγουρα θα τα ξέρει και ο ίδιος όμως έτσι θα το εντείνουμε κάπως...pame_pali έγραψε: Παιδες καλημερα. Βλεπεω καποια γεγονοτα πως εξελισσονται... Βλεπω οι καθαριστριες κανανε αγωνα και δικαιωθηκαν... Η ερτ σημερα ανοιξε... Δε ξερω αλλα λεω μηπως οσοι πιστευουμε πως εχουμε αδικηθει που εριξαν Χ σε προκυρηξεις γενικα απο το 2012 ισως και προγενεστερα να κινητοποιηθουμε με οτιδηποτε μπρουμε μηπως βγει η γινει κατι... Οσο περιμενουμε με αδρανεια ισως να νομιζουν πως δεν ενδιαφετεραι κανεις πια για το θεμα... Μια σκεψη ριχνω κατω... Ξερω ισως να μην μπορεσουμε να κανουμε κατι αλλα αν προσπαθουσαμε>
μεσα και εγω Βικυ αρκει να γινει κατι δυνατο και συστηματικο. Οχι μεσω φβ η τουιτερ και αλλα χαζα. Γιατι εκει κατι ηδη υπαρχει αλλα το αγνοουνε ολοι.
Καλησπερα κ απο εμενα! Θα ηθελα να ρωτησω επειδη δεν γνωριζω... Αυτη η δουλεια για γυναιακ ειναι πολυ δυσκολη; Ποιες θεσεις μπορουν να καλυψουν οι γυναικες?
ΘΕΛΕΙ ΑΡΕΤΗ ΚΑΙ ΤΟΛΜΗ Η ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ
Δυσκολη δεν ειναι καμια δουλεια αμα την κανεις σωστα! μια γυναικα μπορει να κανει οτι και ενας αντρας!
Παιδες μονο μν κανετε καμια πορεια εξω απο τη βουλη γιατι θα φατε ξυλο. Οι καθαριστριες παντως φαγαν.
toro έγραψε:Δυσκολη δεν ειναι καμια δουλεια αμα την κανεις σωστα! Μια γυναικα μπορει να κανει οτι και ενας αντρας!
2 προτάσεις έγραψες, διαφωνώ και στις 2 φίλε

Θελω και μπορώ !
Οταν λεω μια γυναικα μπορει να κανει οτι και ενας αντρας εννοω βαση δικαιοματων τις υπηρεσιας! οχι βαση ικανοτητας!δηλαδη μια γυναικα αστυνομικος δεν εχει τα ιδια δικαιοματα στην υπηρεσια της οπως και ενας αντρας αστυνομικος?
Οσο για την δυσκολια της δουλειας πιστευω αυτο που εγραψα παρα πανω!
Οσο για την δυσκολια της δουλειας πιστευω αυτο που εγραψα παρα πανω!
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 7 επισκέπτες