Προστασία Υψηλών Προσώπων

Οτιδήποτε δεν ανήκει στις υπόλοιπες συζητήσεις
Απάντηση
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
nikytheguy
Επιλοχίας
Επιλοχίας
Posts in topic: 2

Δημοσίευση από nikytheguy »

Τι γνώμη έχετε για τον τομέα της προσωποφύλαξης στην Ελλάδα;
Άβαταρ μέλους
electrolisa
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 1

Δημοσίευση από electrolisa »

Νομιζω πως θελει να επενδυσεις πολλα λεφτα για την εκπαιδευση σου και πρεπει να εχεις γνωριμιες για να βρεις δουλεια. Για το οπλο τωρα που θα φερει καποιος πανω του, λογικα θα τους το βγαζει ο v.i.p που θα θελει τη φυλαξη.Καλα λεφτα, αναλογα και τον εργοδοτη. Αρκετο stress και γενικα δυσκολο και επικινδυνο επαγγελμα, συναρτησει με τι εχθρους, μπορει να εχει ο v.i.p.(αυτα τα κοιτας πριν πεις το "ναι" φανταζομαι).Τωρα, εσυ λες για συνοδεια, οχι να πας να φυλαξεις το σπιτι, να κανεις ενα νυχτοκαμα και να φυγεις. Ετσι;

υ. Γ. Ο. Τι εχω ακουσει γενικα, δν εχω προσωπικη εμπειρια.

edit σε ακυρο thread ποσταρες την ερωτηση σου. Μετακινηση σε 3...2...1... Εικόνα

The greatest oak was once a little nut who held its ground. ~Author Unknown
Άβαταρ μέλους
panos2171
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης

Δημοσίευση από panos2171 »

Υπάρχει ένα ντοκιμαντέρ στο yt ελληνικό και λέει πολλά χρήσιμα πράγματα. Αυτό που κατάλαβα είναι ότι ναι μεν παίρνεις πολύ καλά λεφτά (2000+? το μήνα) αλλά δεν έχεις προσωπική ζωή μιας και πρέπει συνέχεια να είσαι μαζί με το πρόσωπο που φυλάς.
nikytheguy
Επιλοχίας
Επιλοχίας

Δημοσίευση από nikytheguy »

Αναφέρομαι στην προστασία υψηλών προσώπων (VIP protection) φυσικά.
Ο κλάδος είναι ακόμα στα σπάργανα στην Ελλάδα, υπάρχουν βέβαια κάποιες καλές σχολές όπως η shadow close protection που είναι στα ρωσικά πρότυπα ή η VIP protecton group του Βενέτη και κάποιες ακόμα.
Σαν δουλειά είναι ιδιαίτερα ιδιόρρυθμη αφού δεν έχεις ωράριο.
Η επικυνδυνότητα υπάρχει βέβαια αλλά είναι και ανάλογα με τον επίσημο που φυλάς.
Τα λεφτά δε νομίζω οτι είναι τόσο καλά (2000 που ανέφερε ο φίλος) εκτός αν είσαι κορυφή με πολλές εκπαιδεύσεις και εμπειρία. Γύρω στα1000-1500 πρέπει να είναι για εναν νέο στο χώρο.

Άβαταρ μέλους
Kourtembeu
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός

Δημοσίευση από Kourtembeu »

Πείτε μου αν κάνω λάθος. Αλλά δεν υπάρχει εταιρία που να εκπαιδεύει στην Ελλάδα. Σε πρότυπα επαρκώς σοβαρά... Εγώ αυτή που ξέρω είναι η http://www.thortac.com/en, Τσέχικη εταιρία που μπορείς να πάρεις καλή εκπαίδευση κάθε είδους.

Τώρα λες για VIP... Μπράβοι και νονοί της νύκτας κάνανε την δουλειά αυτή για πολλά χρόνια στην Ελλάδα. Μετά μπήκαν πρώην των Ειδικών Δυνάμεων και κάπως άλλαξε η κατάσταση. Δυστυχώς μέχρι και σήμερα υπάρχουν άτομα της ΕΛ. ΑΣ. Και του Στρατού που κάνουν νυχτοκάματα. Για να βγάλουν κάτι παραπάνω. Αλλά ναι χύμα είναι η κατάσταση στην Ελλάδα.

Ε δεν υπάρχουν και τρελοί VIP... Όσοι είναι έχουν εξοπλιστεί και φρουρά τώρα δεν αλλάζουν... Πρώην Στρατιωτικοί και σια. Έχουν μαζέψει το καλό μέλι! Τώρα αν θεωρήσουμε την γκόμενα του Κοντομηνά.VIP. Ε εκεί θα πρέπει να φτιάξουμε εταιρίες, γιατί είναι που είναι χαζοβιόλες, με λίγο μπλα μπλα θα πέφτουν τα πακέτα φύλαξης βροχή.

Νορμάλ ωράρια πάντως... Γιοκ! Γιορτές καρα-γιοκ του κερατά. Το καλό είναι ότι οι άντρες που δεν συνήθιζαν να πηγαίνουν στο Σούπερ Μάρκετ, τώρα θα εμπλουτίσουν τις γνώσεις τους σε επίπεδο Μάστερ και βάλε. Εικόνα

vip

Δημοσίευση από vip »

Καανω αυτο το επαγγελμα λοιπον τα λςυτα ειναι 1500 εως 2000 το πολυ σπανια να παει παραπανω, το συγκεκριμενο επαγγελμα βοηθεια πολυ η γνωριμια. Υπαρχουν σχολες στην Ελλαδα αλλα καλα ειναι να εκπεδευτη και εξω καποιος πχ εχω τελειωσει σχολεια σωματοφυλακης ισραηλ αγγλια απ τα καλυτερα που υπαρχουν δουλευω εξωτερικο τωρα πολυ καλα λευτα!!! Μπταβοι αστυνομικοι στρατιωτικοι δεν κανουν για το επαγγελμα μη μπερδευουμε τα μπουτια μαςΕικόνα οποιος θελει κατι να ρωτησει εδω ειμαι
aggelos

Δημοσίευση από aggelos »

Καλησπερα φιλε... ψαχνω μια σχολη γοα συνοδους κ μου προεκυψε η σχολη τ Βενετη... ειναι καλη σαν σχολη; Αξιζει τν χρονο μ για να παω εκει?
Άβαταρ μέλους
crimsonglory868
Πολίτης
Πολίτης

Δημοσίευση από crimsonglory868 »

Καλησπερα σας απο μενα.
ποιος μπορει να μου πει ποια σχολη μετραει στην ελλαδα για εκπαιδευση ομως το χαρτι που περνουμε να ειναι αναγνωρισμενο και για εξωτερικο μην παω και με διωξουν με της κλοτσιες...
V.I.P

Δημοσίευση από V.I.P »

Αμα εχεις fb η κανα mail στειλε να σου πω να γινω μελος δεν παιζει με την καμια!
Άβαταρ μέλους
blood
Ενδιαφέροντα: Να πεθανω
Επάγγελμα: Αχρηστος

Δημοσίευση από blood »

Λοιπον η εκπεδευση σωματοφυλακης στην Ελλαδα αγγιζει τα 1000 ευρω! Δουλέια πως βρισκεις οταν τελειωσεις την σχολη σε στελνει ο ιδιος ο εκπεδευτης να δωσεις συνεντευξεις και εαν δωσεις καλη εντυπβση σε παιρνουν! Τα λευτα παιζουν απο 1000 ευρω μεχρι 2500 εως 3000 κυριως ομως τα στανταρ ειναι 1500. Δουλυεις οχταωρα ποτε βραδυ ποτε μερη η απογευμα αναλογως το ωραριο +1 ρεπο την εβδομαδα ωραριο στην ουσια δεν εχεις γιατι και εκτος δουλειας μπορει να σε παρει ο vip και πρεπει να εισαι σε επιφυλακη! Δεν ξεκινας ποτε με συνοδεια σαν αρχαριος ξεκνας στατικη φυλαξη στο σπιτη και μετα με τον καιρο κανεις φυλαξη συνοδεις δηλαδη ακολουθας τον vip η εκπεδευση ειναι επιπονη και σκληρη και κοβεσαι για πλακα εγω εχω τελειωσεις σε εξω σχολες ισραηλ αγγλια! Τωρα για Ελλαδα καλη σχολη ειναι το vip prodeciton η σχολη του βενετη οτι θελετε να ρωτησετε εδω ειμαι. Α επισης αδειαα οπλοφοριας δεν γινεται να εχει ο σωματοφυλακας απλα παιρνει ο vip και τα δινει στους σωματοφυλακες του
Δεν υπαρχει μυικα ποιο δυνατος απο εμενα στο κοσμο
Nassos
Α/ΓΕΣ
Α/ΓΕΣ
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Nassos »

bruce lee έγραψε:Α επισης αδειαα οπλοφοριας δεν γινεται να εχει ο σωματοφυλακας απλα παιρνει ο vip και τα δινει στους σωματοφυλακες του

Πάντα έτσι ήτανε. Το θυμάμαι γιατί στα μέσα της δεκαετίας του 1990 ο ΑΝΤ1 είχε κάνει ρεπορτάζ για τους σωματοφύλακες.
VIP

Δημοσίευση από VIP »

Όχι δεν κανει καμία ελληνικη δεν δίνει αναγνωρισμένο χαρτί για να δουλέψεις εξωτερικό Και αυτές που ειναι ελλαδα στα τρώνε

Άβαταρ μέλους
blood
Ενδιαφέροντα: Να πεθανω
Επάγγελμα: Αχρηστος

Δημοσίευση από blood »

VIP έγραψε:Όχι δεν κανει καμία ελληνικη δεν δίνει αναγνωρισμένο χαρτί για να δουλέψεις εξωτερικό Και αυτές που ειναι ελλαδα στα τρώνε

Ειναι αναγνωρισμενο χαρτι. Καλα εαν θες να δουλεψεις εξωτερικο πας ισραηλ και βγαζεις χαρτι κι αγγλια οπως εχω παει εδω αν θες για ελλαδα βγαζεις εδω χαρτι τι εννοεις στα τρωνε?
Άβαταρ μέλους
SkorzenyOtto
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 6

Δημοσίευση από SkorzenyOtto »

Καλησπερα παιδες

Λοιπον για να αρχισουμε. Ειμαι σε αυτον τον τομεα σχεδον 2 χρονια. Για εκπαιδευση στην Ελλαδα μην το ψαχνετε καν. Απατεωνες ειναι ολοι τους που ψαχνουν απελπησμενους πιτσιρικαδες (σαν και εμενα τοτε) να εκμεταλλευτουν.1-2 βδομαδες ψευτοεκπαιδευσης και βαρια βαρια 5-10 βολες σε σκοπευτηριο. Τα λεφτα ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ για το επιπεδο εκπαιδευσης που σου προσφερουν. Γενικα ειναι απατη. Εγω προσωπικα αφου ψαχτηκα αρκετα μου προτειναν και βρηκα μια απο της καλυτερες σχολες στην Ευρωπη στην Πολωνια οπου με τα ιδια και πιο λιγα λεπτα, κανεις πραγματικα εξωπραγματικη εκπαιδευση απο παλιους sas,seals κτλ. Η σχολη ειναι ουσιαστικα σχολειο μισθοφορον που ομως και καλο κοματι στο close protection. Πηγα και δεν ηθελα να φυγω. Δεν γραφω το ονομα για να μην κανω διαφημηση γιατι δεν ξερω αμα επιτρεπετε.

Τωρα στο κομματι του μισθου. Απλα απελπισια. Η μισθοι που λενε καποια παιδια πιο πανω δεν ισχυουν με την καμια. Εγω και οι υπολοιποι παιρναμε 1000 ευρω με ατελειωτες ωρες πανω σε μηχανες και χωρις ωραριο. Ο υπευθνος ασφαλειας του επιχειρηματια, που ηταν 20 χρονια και πλεον μαζι του, επαιρνε 2500. Και μιλαμε για ενα ονομα που το ξερει και ενα 10χρονο.

Τελος, σημερα πλεον εργαζομαι σαν φυλακας πλοιων σε εταιρια στο εξωτερικο, με προοπτικη να παω σε γιοτ η κρουαζιεροπλοιο. Γενικα οποιος θελει να ασχοληθει με το επαγγελμα να κοιταξει εξω απο Ελλαδα για σωματοφυλακας οπου οι μισθοι ξεκινανε τουλαχιστον απο τα 5000$ και το περιβαλλον εργασιας ειναι απειρος ανωτερο.

Οποιος θελει να ρωτησει καποιος κατι ειμαι στην διαθεση του.

Άβαταρ μέλους
SkorzenyOtto
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 6

Δημοσίευση από SkorzenyOtto »

blood έγραψε:
VIP έγραψε:Όχι δεν κανει καμία ελληνικη δεν δίνει αναγνωρισμένο χαρτί για να δουλέψεις εξωτερικό Και αυτές που ειναι ελλαδα στα τρώνε

Ειναι αναγνωρισμενο χαρτι. Καλα εαν θες να δουλεψεις εξωτερικο πας ισραηλ και βγαζεις χαρτι κι αγγλια οπως εχω παει εδω αν θες για ελλαδα βγαζεις εδω χαρτι τι εννοεις στα τρωνε;

Φιλε μου δεν χρειζεται κανενα χαρτι για να δουλεψεις επισημα στην Ελλαδα προσωποφυλακας. Το μονο χαρτι που ζηταει ο νομος σε περιπτωση ελεγχου ειναι η γνωστη αδεια του ΚΕΜΕΑ. Ολα τα αλλα χαρτια και πιστοποιησεις, εκπαιδευσης κτλ ειναι για αποδειξεις στο ατομο που θες την ικανοτητα και το επιπεδο εκαιδευσης που εχεις.
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Απάντηση

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης