Προκηρύξεις για Σώματα Ασφαλείας (2015)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Άβαταρ μέλους
dimitris mak
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος
Posts in topic: 4

Δημοσίευση από dimitris mak »

Φτιαχνω αυτο το θεμα για να κοινοποιουμε ολοι τις πυγες μας με βαση τον τιτλο και ολο αυτο γιατι ειδα σε θεματα να γινονται ασχετες συζητησεις.
Άβαταρ μέλους
kailas
Λοχίας - Έφεδρος
Λοχίας - Έφεδρος

Δημοσίευση από kailas »

Η σημερινη κυβερνηση αν κανει τις προσληψεις που αναφερει σε ενστολο προσωπικο θα φτασει στις 6.974 λιμενικο, πυροσβεστικη και ελ. Ας! Θα ειναι η μονη χρονια βαση της προηγουμενης κυβερνησης αλλα και της σημερινης, βαση πινακων και σοιχειων του μεσοπροθεσμου, που θα κανει προσληψεις λογω υποχρεωτικων υποχωρησεων 1:1...
Άβαταρ μέλους
glock
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος
Posts in topic: 1

Δημοσίευση από glock »

Με προκυρηξεις το εχουν πει οτι δεν θα βγουν ξανα, μονο με εξετασεις.
Άβαταρ μέλους
dimitris mak
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος

Το αρθρο του εθνους δεν ειναι ξεκαθαρο + του οτι λεει για την προκηρυξη λιμενοφυλακων οτι τρεχει κατι το οποιο δεν ισχυει. Πραγματικα δεν ξερουμε τι θα γινει και τι οχι. Το σιγουρο ειναι οτι οι σχεδον 7000 προσληψεις λεει οτι θα γινουν στο δημοσιας που υπαγεται μονο η αστυνομια και η πυροσβεστικη. Αν αφαιρεσουμε απο αυτες τα ατομα που δεν μπηκαν στις σχολες ο αριθμος των ατομων ειναι πολυ μεγαλος ακομα.
Άβαταρ μέλους
kailas
Λοχίας - Έφεδρος
Λοχίας - Έφεδρος

Δημοσίευση από kailas »

dimitris mak έγραψε:Το αρθρο του εθνους δεν ειναι ξεκαθαρο + του οτι λεει για την προκηρυξη λιμενοφυλακων οτι τρεχει κατι το οποιο δεν ισχυει. Πραγματικα δεν ξερουμε τι θα γινει και τι οχι. Το σιγουρο ειναι οτι οι σχεδον 7000 προσληψεις λεει οτι θα γινουν στο δημοσιας που υπαγεται μονο η αστυνομια και η πυροσβεστικη. Αν αφαιρεσουμε απο αυτες τα ατομα που δεν μπηκαν στις σχολες ο αριθμος των ατομων ειναι πολυ μεγαλος ακομα.

Αφου ειναι μεγαλος οπως λες για πες μου φιλε δημητρη τον αριθμο... γιατι 7000 παντως δε βγαινει

Άβαταρ μέλους
kailas
Λοχίας - Έφεδρος
Λοχίας - Έφεδρος

Δημοσίευση από kailas »

glock έγραψε:Με προκυρηξεις το εχουν πει οτι δεν θα βγουν ξανα, μονο με εξετασεις.
Αυτο μαλλον συμφερει εσενα... εδω μιλαει μεσω ασεπ και οτι εχουν σταλει τα αιτηματα... αληθεια η οχι θα το μαθουμε σε λιγο καιρο

Άβαταρ μέλους
panos2171
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης
Posts in topic: 1

Δημοσίευση από panos2171 »

Ελληνική Αστυνομία: Με τον Ν.4249/2014 έχουν συσταθεί 300 νέες οργανικές θέσεις αστυνομικού προσωπικού ειδικών καθηκόντων και θέσεις ειδικών φρουρών (35 στις ΤΡΑΙΝΟΣΕ και 30 στη ΣΤΑΣΥ), οι οποίες δεν έχουν προκηρυχθεί.

http://policenet.gr/article/11000-%CE%BD%CE%AD%CE%B5%CF%82-%CF%80%CF%81%CE%BF%CF%83%CE%BB%CE%AE%CF%88%CE%B5%CE%B9%CF%82-%CF%84%CE%BF-2015-%CF%83%CE%B5-%CE%BF%CF%84%CE%B1-%CF%83%CF%8E%CE%BC%CE%B1%CF%84%CE%B1-%CE%B1%CF%83%CF%86%CE%B1%CE%BB%CE%B5%CE%AF%CE%B1%CF%82-%CE%B4%CE%B9%CE%BA%CE%B1%CE%B9%CE%BF%CF%83%CF%8D%CE%BD%CE%B7%E2%80%A6

...

Δημοσίευση από ... »

Καλημερα σε ολους σας. Θα ηθελα να ρωτησω αν στην αναδιαρθρωση που θα γινει ωρα το μηνα μαρτιο στην ελ. Ας, θα αναφερει λογικα για τους επιτυχοντες των αστυνομικων σχολων και για συστασεις οτι χρειαζονται ειδικους φρουρους; Εαν παντα χρειαζονται προσληψεις. Ευχαριστω πολυ...
Άβαταρ μέλους
dimitris mak
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος

kaila ξερεις ποια σωματα υπαγοντε στο δημοσιας;
Άβαταρ μέλους
kailas
Λοχίας - Έφεδρος
Λοχίας - Έφεδρος

Δημοσίευση από kailas »

Ακου φιλε μου... Ειμαι ηδη στις ενοπλες δυναμεις του στρατου ξηρας! Μη μου κανεις ειρωνικες ερωτησεις... Σε αυτο που εγραψα πιο πανω θελω να πω οτι τα 7000 ατομα ειναι παρα πολλα... Ακου να δεις τι θα κανεις για να καταλαβεις... Μεσα στο αρθρο γραφει μεσο ασεπ οτι ειναι αυτες οι προσληψεις... Εμεις πες οτι δε το πιστευουμε... Θα κατσεις να βαλεις ποσα ατομα πηρε το πυροσβεστικο σωμα και ποσα πηρε η αστυνομια απο τις πανελληνιες το 2013-2014 αστυφυλακες και ακιωματικους συνολικα... + αυτους που θα παρει Φετος... Μολις το κανεις αυτ βαλε και τους 300 που αναφερει για ειδικες κατηγοριες οπως θα ειναι ψυχολογοι κτλ... Βαλε και αυτα τα 60 ατομα που Αναφερει για ειδικους φρουρους... Και επειδη σιγουρα δε θα συμπληρωθει ο αριθμος βαλε και αυτους που ζητησε ο τοτε υπουργς κ. Κικιλιας! Αν βλεπεις οτι εχω κανει καπου λαθος πες... Μην αρχισεις να μου λες ομως για φυλλαδες και λενε ψεμματα και τετοια... Συζηταμε φιλε μου
Άβαταρ μέλους
dimitris mak
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος

Συμφωνω απολυτα μαζι σου δεν λεω κατι διαφορετικο. Η ερωτηση δεν ηταν ειρωνικη. Το εθνος γραφει οτι ναναι αν ψαξεις θα δεις οτι το εχω ξαναγραψει. Εκτος αν παρει φρουρους κατι που δεν πιστευω γιατι ειναι κατα ο συριζα. Με αυτο το σκεπτηκο πηγα και εγω και μου φανηκαν πολλα τα 7000 ατομα για το δημοσιας... Μονο που δεν υπολογιζω τα 65+300+κικιλια.
Στρατός και θητεία
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 6 επισκέπτες