Σχέσεις Ελλάδας - ΠΓΔΜ
-
- Αντισυνταγματάρχης
- Posts in topic: 4
Σχέσεις Ελλάδας - ΠΓΔΜ
Ναι γνωρίζω οτι είναι ταξιδιωτική οδηγία.
Απλά ολα αυτά τα προβλήματα που δημιουργούν οι Σκοπιανοί, έπρεπε να μας τα ανακοινώσουν μετα απο την επίθεση Σκοπιανών φασιστών;
Πιο πριν δε μπορούσαν να ενημερώσουν για τις αυθαίρετες τακτικές των;
Αυτο είναι το ερωτημά μου.
Απλά ολα αυτά τα προβλήματα που δημιουργούν οι Σκοπιανοί, έπρεπε να μας τα ανακοινώσουν μετα απο την επίθεση Σκοπιανών φασιστών;
Πιο πριν δε μπορούσαν να ενημερώσουν για τις αυθαίρετες τακτικές των;
Αυτο είναι το ερωτημά μου.
-
- Επιλοχίας
- Posts in topic: 6
Σχέσεις Ελλάδας - ΠΓΔΜ
Γιατι εχεις δει κατι στην Ελλαδα να γινεται στην ωρα που πρεπει, για να γινει και αυτο; Μας δουλευεις; Στο κατω κατω, αν γινοτανε αυτο στην Ελλαδα εναντιων των Σκοπιανων θα ετρωγες τα λυσακα σου για την ανανδρη επιθεση των φασιστων Ελληνων εναντια στους φιλησηχους και κακομοιρους Σκοπιανους; Τωρα ειναι κατι το ασυμαντο, ε; Αρε κλωτσες στα παϊδια...
-
- Αντισυνταγματάρχης
- Posts in topic: 4
Σχέσεις Ελλάδας - ΠΓΔΜ
A επειδή δε γίνεται τίποτα στην ώρα που πρέπει, να συνεχίσουμε να είμαστε καθυστερημένοι ε; Οχι, δεν είμαι αυτης της λογικής. Δε θα έτρωγα καθόλου τα "λυσακά" μου. Φυσιολογική αντίδραση των φασιστών μας θα ήταν. Τα "λυσακά" μου θα τα έτρωγα αν επικροτούσαν η εκμηδένιζαν αυτές τις πράξεις.
Πάψτε να έχετε παιδική λογική. "Έκλεψε και Αυτός, γιατί μου τη λες εμένα τώρα; " ...
Γιαυτό δε προχωράει η Ελλάδα μπροστά. Γιατί παρόλο που κοκορεύεστε για τον πολιτισμό που σας άφησαν (μη γνωρίζοντας σε ποιούς) κάποιοι κάτοικοι πριν χρόνια, αδυνατείτε να σκεφτείτε και το χειρότερο. Αρνείστε να το δουλέψετε το ρημάδι...
Πάψτε να έχετε παιδική λογική. "Έκλεψε και Αυτός, γιατί μου τη λες εμένα τώρα; " ...
Γιαυτό δε προχωράει η Ελλάδα μπροστά. Γιατί παρόλο που κοκορεύεστε για τον πολιτισμό που σας άφησαν (μη γνωρίζοντας σε ποιούς) κάποιοι κάτοικοι πριν χρόνια, αδυνατείτε να σκεφτείτε και το χειρότερο. Αρνείστε να το δουλέψετε το ρημάδι...
-
- Επιλοχίας
Σχέσεις Ελλάδας - ΠΓΔΜ
Καταρχην μην αλοιωνεις τα λεγομενα των αλλων για να πεις αυτο που σε βολευει. Ειναι που... Κη τακτικη, δεν κανει. Αυτο που ειπα ειναι οτι τιποτα δεν δουλευει σωστα, γιατι να δουλεψει αυτο; Πολλα επρεπε να εχουν γινει εδω και χρονια Και δεν εχουν γινει. Το οτι εβγαλαν και Ταξιδιωτικη Οδηγια, μονο εκπληκτο με αφηνει. Εδω και χρονια επρεπε να εχουμε κανει εμπορικο αποκλεισμο τουλαχιστον και εμεις με τους προδωτες πολιτικους και επιχειρηματιες μονο χρυσους δεν τους εχουμε κανει. Ας τους σφιγκαμε τα ζωναρια να φτασει το στομαχι στην πλατη, οπως κανουν ολες οι υποληπες << Απολιτιστες>> Χωρες οταν αφορα Εθνικα Συμφερωντα τους και θα βλεπαμε ποσο μαγκες θα ητανε για να βγαζουνε και γλωσσα. Δεν ειδα να σχολιαζεις το << Κακομοιρους Σκοπιανους>> Ομως. Μονο να λες ψεματα για πραγματα που λεει καποιος ξερεις να μιλας;
-
- Ταξίαρχος
- Posts in topic: 11
Σχέσεις Ελλάδας - ΠΓΔΜ
Hellista αυτό με τους "προδότες πολιτικούς και επιχειρηματίες" είναι μόνο γραφικό και τίποτα άλλο.
Φταίμε όλοι. Αυτοί που πήγανε για τουρισμό εκεί δεν φταίνε; Αυτοί που γεμίζουνε τα καζίνο τους δεν φταίνε;
Ας μην ρίχνουμε πάντα το φταίξιμο σε όλους εκτός από μας.
Φταίμε όλοι. Αυτοί που πήγανε για τουρισμό εκεί δεν φταίνε; Αυτοί που γεμίζουνε τα καζίνο τους δεν φταίνε;
Ας μην ρίχνουμε πάντα το φταίξιμο σε όλους εκτός από μας.
Σχέσεις Ελλάδας - ΠΓΔΜ
Έλα βρε Μάρκο, οι κυβερνήσεις που έδιναν κίνητρα για να μετεγκατεσταθούν οι επιχειρήσεις ιματισμού στα Σκόπια και στις Ρουμανία-Βουλγαρία και να αφήνουν στο έλεος του Θεού τους εδώ εργαζομένους τι είναι;
Και τώρα που κλείνουν η μια μετά την άλλη σε αυτές τις χώρες παρακαλούν γονατιστοί τις Ελληνικές τράπεζες να τους αναχρηματοδοτήσουν. Αλλά, όταν τους έδιναν την επιδότηση ή τσέπωναν τις ενισχύσεις του Αναπτυξιακού Νόμου ήταν μέλι-γάλα.
Όσο για το εμπάργκο Helistas, ασ'το. Οι δαιμόνιοι Έλληνες επιχειρηματίες το 1994 άνοιγαν επιχειρήσεις στα Σκόπια μέσω Βουλγαρίας.
Για τα μάτια του κόσμου ήταν τότε το εμπάργκο.
Όσο για τους κακόμοιρους Σκοπιανούς, μην ανησυχείς. Ακόμη και οι πολιτικοι τους έχουν Βουλγαρικό διαβατήριο...
Και τώρα που κλείνουν η μια μετά την άλλη σε αυτές τις χώρες παρακαλούν γονατιστοί τις Ελληνικές τράπεζες να τους αναχρηματοδοτήσουν. Αλλά, όταν τους έδιναν την επιδότηση ή τσέπωναν τις ενισχύσεις του Αναπτυξιακού Νόμου ήταν μέλι-γάλα.
Όσο για το εμπάργκο Helistas, ασ'το. Οι δαιμόνιοι Έλληνες επιχειρηματίες το 1994 άνοιγαν επιχειρήσεις στα Σκόπια μέσω Βουλγαρίας.
Για τα μάτια του κόσμου ήταν τότε το εμπάργκο.
Όσο για τους κακόμοιρους Σκοπιανούς, μην ανησυχείς. Ακόμη και οι πολιτικοι τους έχουν Βουλγαρικό διαβατήριο...
-
- Ταξίαρχος
Σχέσεις Ελλάδας - ΠΓΔΜ
Και αυτό δηλαδή Νάσο τι σημαίνει, ότι μας απαλάσσει τους υπόλοιπους από το μερίδιο ευθύνης;
Που οι μεν που αναφέρεις πήγανε εκεί έχοντας ως γνώμονα την προσωπική ανάπτυξη και βιωσιμότητα της επιχείρησής τους, κάτι πολύ πιο αναγκαίο και σοβαρό από απλά μια τουριστική εκδρομή.
Οι κυβερνήσεις πάντως δεν έδιναν οι ίδιες κίνητρα από αυτά που ξέρω εγώ. Τα κοινωνικο-οικονομικά δεδομένα ώθησαν αυτές τις μετακινήσεις.
Που οι μεν που αναφέρεις πήγανε εκεί έχοντας ως γνώμονα την προσωπική ανάπτυξη και βιωσιμότητα της επιχείρησής τους, κάτι πολύ πιο αναγκαίο και σοβαρό από απλά μια τουριστική εκδρομή.
Οι κυβερνήσεις πάντως δεν έδιναν οι ίδιες κίνητρα από αυτά που ξέρω εγώ. Τα κοινωνικο-οικονομικά δεδομένα ώθησαν αυτές τις μετακινήσεις.
Σχέσεις Ελλάδας - ΠΓΔΜ
Σαφώς και έχουν ευθύνη Μάρκο. Αυτοί που πάνε για να πιούν και να διασκεδάσουν είναι υποκριτές.
Έδιναν κίνητρα Μάρκο, απλώς, και με την ανοχή της ΓΣΕΕ, δεν το έλεγαν.
Ναι, και για λόγους επιβίωσης έφευγαν από την Ελλάδα. Αλλά τώρα που κλείνουν και εκεί, τι θα κάνουν;
Έδιναν κίνητρα Μάρκο, απλώς, και με την ανοχή της ΓΣΕΕ, δεν το έλεγαν.
Ναι, και για λόγους επιβίωσης έφευγαν από την Ελλάδα. Αλλά τώρα που κλείνουν και εκεί, τι θα κάνουν;
-
- Ταξίαρχος
Σχέσεις Ελλάδας - ΠΓΔΜ
Τι να σου πω, σε περιοχή δίπλα ακριβώς στα σύνορα μένω και για κίνητρα δεν ξέρω τίποτα απολύτως.
Το ότι κλείνουνε πάντως εγώ το βλέπω απλά ότι είναι κι αυτοί θύματα των καιρών μας, όπως και οι χιλιάδες υπάλληλοι που χάνουνε τις δουλειές τους και όχι κάτι περισσότερο ή λιγότερο.
Για να επανέρθουμε στο θέμα μας πάντως, αυτοί που ταξιδεύουνε στην γείτονα, είναι πάρα μα πάρα πολλοί.
Το ότι κλείνουνε πάντως εγώ το βλέπω απλά ότι είναι κι αυτοί θύματα των καιρών μας, όπως και οι χιλιάδες υπάλληλοι που χάνουνε τις δουλειές τους και όχι κάτι περισσότερο ή λιγότερο.
Για να επανέρθουμε στο θέμα μας πάντως, αυτοί που ταξιδεύουνε στην γείτονα, είναι πάρα μα πάρα πολλοί.
Σχέσεις Ελλάδας - ΠΓΔΜ
Σαφώς και είναι πολλοί.
Ξέρεις τι δέλεαρ αποτελούν τα Σκόπια για φθηνές αγορές; Θυμάμαι είχα διαβάσει σε μια εφημερίδα ότι οργανόνωνταν εκδρομές μόνο για τα ψώνια!
Θυμάμαι πολλοί πήγαιναν και αγοράζαν φαγητό, αλλά πλέον στο τελωνείο το κατάσχουν.
Άλλοι πάνε για "σεξοτουρισμό".
Ξέρεις τι δέλεαρ αποτελούν τα Σκόπια για φθηνές αγορές; Θυμάμαι είχα διαβάσει σε μια εφημερίδα ότι οργανόνωνταν εκδρομές μόνο για τα ψώνια!
Θυμάμαι πολλοί πήγαιναν και αγοράζαν φαγητό, αλλά πλέον στο τελωνείο το κατάσχουν.
Άλλοι πάνε για "σεξοτουρισμό".
-
- Επιλοχίας
Σχέσεις Ελλάδας - ΠΓΔΜ
Νασσο, μηπως το μπερδευεις με την Βουλγαρια; Νομιζω εκει γινεται αυτο που λες. Μαρκο, σαφως και φταιμε και εμεις. Αλλα ποσους ξερεις σημερα να διατηρουνε αρχες, για να μην κανουν καποια πραγματα και να τιμουν καποια αλλα. Και δευτερον, εμεις δεν ειμαστε αυτοι, που ψηφιζουν τους ιδιους πολιτικους, που τα τελευταια 30 χρονια μας π***νε απο το πρωι ως το βραδυ;
Σχέσεις Ελλάδας - ΠΓΔΜ
Και στη Βουλγαρία και στα Σκόπια γίνονται αυτά που λέω.
-
- Ταξίαρχος
Σχέσεις Ελλάδας - ΠΓΔΜ
Για τον "σεξοτουρισμό" το ξέρω και γω ότι γίνεται στα Σκόπια. Όπως και για τα καζίνο που δουλεύουνε ως επί το πλείστον με Έλληνες. Για φθηνές αγορές δεν γίνεται τόσο Νάσο. Περισσότερο οι εκδρομές αυτές οργανώνονται στην Βουλγαρία.
-
- Επιλοχίας
Σχέσεις Ελλάδας - ΠΓΔΜ
Πασο, δεν το'ξερα και για εκει. Γειρασκει αει διδασκομενος.Nassos έγραψε:Και στη Βουλγαρία και στα Σκόπια γίνονται αυτά που λέω.
Μηπως ξερεις και που ακριβως;

-
- Ταξίαρχος
Σχέσεις Ελλάδας - ΠΓΔΜ
AΝαίσχυντε!(Θα σε πάω εγώ που με ξέρ... Εεεε... Που πάω και τους κράζω θέλω να πω) 

Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης