Προκήρυξη για Λιμενοφύλακες (2015)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
MYA

Δημοσίευση από MYA »

Αποφασίστηκε η τροποποίηση του θεσμικού πλαισίου για την διεξαγωγή Διαγωνισμού για την κατάταξη στο Λ. Σ.-ΕΛ. ΑΚΤ. Σαράντα εννέα (49) συνολικά Δοκίμων Λιμενοφυλάκων και η άμεση επαναπροκήρυξή του με νέους όρους

http://www.hcg.gr/node/9799
Άβαταρ μέλους
tryphon
Δεκανέας - ΟΒΑ
Δεκανέας - ΟΒΑ
Posts in topic: 2

Δημοσίευση από tryphon »

Κατι ειναι και αυτο. Τουλαχιστον ειχαμε καποια εξελιξη. Μακαρι το "αμεση επαναπροκηρυξη" να μην αργησει πολυ!
Άβαταρ μέλους
swat_521tpn
Λοχίας - ΕΠΟΠ
Λοχίας - ΕΠΟΠ
Posts in topic: 20

Δημοσίευση από swat_521tpn »

manolis88 ευχαριστούμε φίλε για την πληροφορία! Να σαι καλα!
Vardou
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Posts in topic: 10

Δημοσίευση από Vardou »

Γεια σας, όσον αφορά για την πρόσληψη των 49 Λ/Φ, πιστεύετε ότι θα γίνει μόνο με μόρια και όχι με μαθήματα. Ώστε να γίνει δικαιότερος και πλήρως αδιάβλητος ο τρέχων διαγωνισμός ;

-323 ΛΕΛΕ- 23 E.M.A.
Teras
Αρχιλοχίας
Αρχιλοχίας
Posts in topic: 13

Δημοσίευση από Teras »

Έχω απορία να δω πόσο γρήγορο είναι το άμεσα του Σύριζα γιατί της προηγούμενης κυβέρνησης μας πήρε 1 χρόνο...
ΔΕΑ_2αμαλ
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης
Posts in topic: 1

Δημοσίευση από ΔΕΑ_2αμαλ »

takaros123
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος
Posts in topic: 9

Δημοσίευση από takaros123 »

Καλά τη βίσμα έπεσε στους Υπαξ και στους Σημαιοφόρους ! Έλεος
310LELE
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος
Posts in topic: 6

Δημοσίευση από 310LELE »

Ευχάριστα νέα κύριοι, καλή επιτυχία σε όλους. Αποψή μου αν όχι η τελευταία από τις τελευταίες προκηρύξεις!
mastixas
Λοχίας - Έφεδρος
Λοχίας - Έφεδρος
Posts in topic: 5

Δημοσίευση από mastixas »

takaros123 έγραψε:Καλά τη βίσμα έπεσε στους Υπαξ και στους Σημαιοφόρους ! Έλεος

Που το στηριζεις αυτο μαγκα μου;

Άβαταρ μέλους
Diasostis31
Στρατοπεδάρχης
Στρατοπεδάρχης
Posts in topic: 3

Δημοσίευση από Diasostis31 »

mastixas έγραψε:
takaros123 έγραψε:Καλά τη βίσμα έπεσε στους Υπαξ και στους Σημαιοφόρους ! Έλεος

Που το στηριζεις αυτο μαγκα μου;

Ταυτόχρονα σύμφωνα με ανακοίνωση του Υπουργείου Ναυτιλίας αποστέλλεται Ερώτημα προς το Νομικό Συμβούλιο του Κράτους σχετικά με τη δυνατότητα πρόσληψης 83 επιλαχόντων του διαγωνισμού κατάταξης Δοκίμων Υπαξιωματικών έτους 2014 και 69 επιλαχόντων του διαγωνισμού Δοκίμων Σημαιοφόρων έτους 2014, οι οποίοι έλαβαν υψηλότερη βαθμολογία από επιτυχόντες συνυποψηφίους τους.

www.dikaiologitika.gr

cuervo

Δημοσίευση από cuervo »

To ο, τι μερικοί έλαβαν υψηλότερη βαθμολογία στα γραπτά δεν σημαίνει κάτι, το σύστημα ήτανε 70% μόρια και 30% γραπτά.
mastixas
Λοχίας - Έφεδρος
Λοχίας - Έφεδρος

Πεστα ρε κουερβο οτι θελει λεει ο καθενας

Λοιπον μαγκες χωνεψτε το: ΟΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΜΟΡΙΑ + ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΠΕΡΝΑΕΙ. ΤΕΛΟΣ

οι υπολοιποι που κραζουν συνηθως δεν εχουν μορια, ασχολουνται μονο με το θεμα της αναξιοκρατιας και δεν αφιερωνουν το χρονο τους στο να τα αποκτησουν.

Άβαταρ μέλους
glock
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος
Posts in topic: 23

Δημοσίευση από glock »

Κραζεις; Θαυμαζεις

mastixas
Λοχίας - Έφεδρος
Λοχίας - Έφεδρος

Χαχαχ επικαιρο!

δε θαυμαζω αντιθετως βλεπω οτι ζουμε μεσα σε μια κοινωνια μιζεριας, κακίας και παντογνωσίας. Ειμαι ηδη Επιτυχων στους Υπαξ. Και εγω ξερω τί τράβηξα για να το πετύχω αυτο, οχι μονο στα τοσα χρονια σπουδων αλλα και στους μηνες διαβασματος για τις γραπτες εξετασεις. Βασικα πριν τα γραπτα σε σειρα καταταξης ημουν μεσα στους πρωτους 25 (μονο με μορια 70%) και μετα τις γραπτες εξετασεις μεσα στους 15. Και διαβαζω και καλα οτι εγινε χαμος με τα βυσματα. Ρε άιντε να μαζεψετε κανενα μοριο λεω εγω να περασετε και αφηστε τις ιστοριες.

Άβαταρ μέλους
Saiyan
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος

Δημοσίευση από Saiyan »

mastixas έγραψε:Χαχαχ επικαιρο!

δε θαυμαζω αντιθετως βλεπω οτι ζουμε μεσα σε μια κοινωνια μιζεριας, κακίας και παντογνωσίας. Ειμαι ηδη Επιτυχων στους Υπαξ. Και εγω ξερω τί τράβηξα για να το πετύχω αυτο, οχι μονο στα τοσα χρονια σπουδων αλλα και στους μηνες διαβασματος για τις γραπτες εξετασεις. Βασικα πριν τα γραπτα σε σειρα καταταξης ημουν μεσα στους πρωτους 25 (μονο με μορια 70%) και μετα τις γραπτες εξετασεις μεσα στους 15. Και διαβαζω και καλα οτι εγινε χαμος με τα βυσματα. Ρε άιντε να μαζεψετε κανενα μοριο λεω εγω να περασετε και αφηστε τις ιστοριες.

Όλοι επικροτούν όσους προσπαθούν στη ζωή τους και πετυχαίνουν. Μπράβο σου και ς'εσένα και σε όποιον πέτυχε με την αξία του. Και εις ανώτερα. Στα νήματα του φόρουμ γίνεται συζήτηση ιδίως επι των βυσματικών καταστάσεων επειδή άτομα που συμμετέχουν στους διαγωνισμούς παραδοσιακά κάθονται και λένε στους άλλους συμμετέχοντες ποιόν άνθρωπο έβαλαν και τι τους έταξε ή τι προσδοκούν.
Γραπτές εξετάσεις χωρίς την βαθμολόγηση καθηγητών που θα προέρχονται και θα διορίζονται μόνο για την προκήρυξη απο τον ΑΣΕΠ (αφού στην Ελλάδα μόνον αυτόν θεωρούμε ως αξιοκρατικό θεσμό ς. Σ. Που ακόμη κ γι αυτόν έχουν ακουστεί διάφορα), θα μας κάνουν να λέμε σε κάθε προκήρυξη τα ίδια και τα ίδια και θα έχουμε και δίκιο να το κάνουμε γιατί πρέπει να λέγονται και ας γινόμαστε κουραστικοί και γραφικοί. Εγώ δεν έδωσα καν για την προκήρυξη (για όσους ίσως θεωρήσουν οτι είμαι ο πικραμένος της ιστορίας), και πιστεύω ακράδαντα οτι μπαίνουν άτομα χωρίς μέσον, το έχω δει με τα μάτια μου, απλά έχω δει επίσης άτομα πολύ διαβασμένα, με πολλά μόρια να μη πετυχαίνουν στο τέλος. Οι καθηγητές-λιμενικοί που αξιολογούν και βαθμολογούν τα γραπτά δεν είναι καθηγητές σε κανένα σχολείο, ούτε και έχουν την εμπειρία της συνεχούς βαθμολόγησης γραπτών. Είναι στελέχη του Λ. Σ. Που το περισσότερο διάστημα ασχολούνται με άσχετα πράγματα απο αυτά που σας βάζουν ως θέματα στις εξετάσεις, και ακόμη περισσότερο με τα μαθήματα που δώσατε. Κανείς δε μπορεί να αποδείξει οτι μεροληπτούν, ή οτι δίνουν μέρος απο τις πιθανές ερωτήσεις που θα μπούνε στις εξετάσεις. Το οτι έχουν εννέα χαρτάκια (όπως εγινε στους σημαιοφόρους του 2011) με θέματα δε σημαίνει οτι κάποιο απο αυτά δεν έχει την ίδια ακριβώς ερώτηση, ούτε οτι κάποιος απο τους υποψηφίους δεν έχει κάνει στοχευμένο διάβασμα με αποτέλεσμα να γράφει σαφώς καλύτερα απο άλλους που ανοίξαν όλη την ύλη. Συνοψίζω οτι αφού δεν υπάρχει ΑΣΕΠ ΙΔΙΩΣ στα γραπτά, και αφού δεν επιδέχεται η εκάστοτε προκήρυξη ένσταση επι της βαθμολογίας ο, τι να πει και να σκεφτεί κανείς δεν είναι ούτε παράλογο, ούτε ρίχνει λάσπη, αλλά φυσικά και δεν αποδεικνύεται. Μένουμε μόνο στο οτι μιλάμε με κακία-εμπάθεια ενώ δεν είναι έτσι. Καμιά φορά σας παίρνει η μπάλα και εσάς, που αγωνίζεστε με το σπαθί σας, οκ δεκτό. Κάτι τελευταίο, όταν μπούνε οι σημαιοφόροι και οι υπαξ, θα ήθελα όταν θα είναι κοντα στο να τελειώσει η σχολή και αναρτηθούν οι αρχαιότητες και οι πρώτες τοποθετήσεις να ξανακάνουμε την ίδια συζήτηση, σε άλλο νήμα, αλλά για την ίδια ιστορια.
Στρατός και θητεία
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες