Προκήρυξη για Λιμενοφύλακες (2015)
Εδώ συνεχίζεται η συζήτηση από το προηγούμενο θέμα των Λιμενοφυλάκων.
-
- Δεκανέας - Έφεδρος
- Posts in topic: 9
Ποιά πτυχία χρειάζονται επικύρωση από δικηγόρο?
μια διευκρινηση σας παρακαλω εχω υπηρετησει ως δοκιμος πεζικου εχω το δικαιωμα να υποβαλλω αιτηση απο την στιγμη που δεν ανηκω στην κατηγορια πλοιαρχων-μηχανικων της α κατηγοριας ουτε της γ... Μπορω λοιπον να υποβαλλω στην β η ειναι αποκλειστικα για ειδικοδυναμιτες;
-
- Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
- Posts in topic: 10
Δυστυχώς μόνο για ειδικές δυνάμεις.βαγγελης έγραψε:μια διευκρινηση σας παρακαλω εχω υπηρετησει ως δοκιμος πεζικου εχω το δικαιωμα να υποβαλλω αιτηση απο την στιγμη που δεν ανηκω στην κατηγορια πλοιαρχων-μηχανικων της α κατηγοριας ουτε της γ... Μπορω λοιπον να υποβαλλω στην β η ειναι αποκλειστικα για ειδικοδυναμιτες;
-323 ΛΕΛΕ- 23 E.M.A.
βαγγελης έγραψε:μια διευκρινηση σας παρακαλω εχω υπηρετησει ως δοκιμος πεζικου εχω το δικαιωμα να υποβαλλω αιτηση απο την στιγμη που δεν ανηκω στην κατηγορια πλοιαρχων-μηχανικων της α κατηγοριας ουτε της γ... Μπορω λοιπον να υποβαλλω στην β η ειναι αποκλειστικα για ειδικοδυναμιτες;
Αν δεν ήσουν ΔΕΑ ειδικών δυνάμεων δυστυχώς δεν μπορείς να συμμετάσχεις όχι.
Καλησπερα να ρωτησω κατι βγηκαν νεες προθεσμιες για τις αιτησεις στην κατηγορια ειδικων δυναμεων?
Κάτι διάβασα ότι παίζει απλά να συνεχιστεί η υποβολή των δικαιολογητικών με την αρχική ημερομηνία Δηλαδή μέχρι τις 30 του μηνός φυσικά δεν ξέρω αν αυτό ισχύει οπότε θα πάρω αύριο τηλέφωνο στο λιμενικό για να το επιβεβαιώσω ευτυχώς έχω μαζέψει τα Δικαιολογητικά για να μην τρέχω τελευταία στιγμή. Έχω όμως μια "χαζή ερώτηση στη προκ. ζητάει "Πιστοποιητικό στρατολογικής κατάστασης και αποδεικτικό των ειδικοτήτων αυτών από τις Ένοπλες Δυνάμεις (εφόσον απονέμεται) από το οποίο να προκύπτει ότι υπηρέτησαν στις Ε. Δ. μέχρι την απόλυσή τους με την ειδικότητα αυτή." Το δικό μου το χα βγάλει το '14 δεν Χρειάζεται να το ξανά βγάλω;
ΝΑ κανω μια ερωτηση τις αιτησεις για να ετοιμασουμε τα χαρτια που τις βρισκουμε; Βγαζουμε φωτοτυπια αυτες τις προκυρηξης;
Teras έγραψε: Έχω όμως μια "χαζή ερώτηση στη προκ. Ζητάει "Πιστοποιητικό στρατολογικής κατάστασης και αποδεικτικό των ειδικοτήτων αυτών από τις Ένοπλες Δυνάμεις (εφόσον απονέμεται) από το οποίο να προκύπτει ότι υπηρέτησαν στις Ε. Δ. Μέχρι την απόλυσή τους με την ειδικότητα αυτή. " Το δικό μου το χα βγάλει το '14 δεν Χρειάζεται να το ξανά βγάλω;
Εξαρτάται το πότε το έβγαλες.
Με λίγα λόγια αν έχει περάσει πάνω από εξάμηνο δεν θα το δεχτεί κατά πάσα πιθανότητα η Υπηρεσία οπότε θα πρέπει να βγάλεις καινούριο.
chriszano έγραψε:ΝΑ κανω μια ερωτηση τις αιτησεις για να ετοιμασουμε τα χαρτια που τις βρισκουμε; Βγαζουμε φωτοτυπια αυτες τις προκυρηξης;
Μπορείς να εκτυπώσεις και την αίτηση της προκήρυξης ναι.
Εγώ που πήρα τηλέφωνο στην στρατολογία της Κοζάνης συγκεκριμένα και μετά στο λιμενικό στο τηλέφωνο που λέει η προκήρυξη μου είπαν πως δεν χρειάζεται να βγάλω καινούργιο πιστοποιητικό τύπου Ά που το έβγαλα τον Σεπτέμβριο Και συγκεκριμένα μου είπε αν η στρατολογία λέει πως δεν υπάρχει θέμα με ημερομηνίες τότε ούτε αυτοί έχουν θέμα.
Οπότε παιδιά αφού σου είπαν έτσι μπορείτε να υποβάλλεται τα πιστοποιητικά που έχετε ήδη βγάλει ανεξάρτητα από το πότε τα βγάλατε. Εγώ μίλησα με βάση προηγούμενους διαγωνισμούς και το τι ίσχυε.
Ότι σας είπαν λοιπόν.
Ότι σας είπαν λοιπόν.
βρηκα αυτο με λιγα λογια λεει θα βγαλουν νεα προθεσμια με αποφαση του Αρχηγου ΛΣ
http://www.hcg.gr/node/9307
http://www.hcg.gr/node/9307
Μόλις μίλησα με το λιμενικό. Μου είπαν ακριβώς αυτό που είπε και ο Νίκος πιο πάνω. Δεν έχει "ξεπαγώσει" ακόμα η διαδικασία όταν γίνει αυτό θα βγει ανακοίνωση στο site καθώς και σε έντυπη μορφή εκεί πέρα.
Επίσης μίλησα με στρατολογία και τους ρώτησα για το δικό μου το πιστοποιητικό τύπου α που το είχα βγάλει το Φεβ. Του '14 και μου είπαν ότι πρέπει να βγάλω καινούργιο οπότε λογικά θα ισχύει αυτό που είπε ο ΔΥΚ για το εξάμηνο. Όπως και να έχει καλό είναι να βγάλετε καινούργιο δε βλάπτει και θα πάρει μόνο κανα 10 λεπτό (τουλάχιστον εκεί που πάω εγώ) για να έχετε το κεφάλι σας ήσυχο.
Επίσης μίλησα με στρατολογία και τους ρώτησα για το δικό μου το πιστοποιητικό τύπου α που το είχα βγάλει το Φεβ. Του '14 και μου είπαν ότι πρέπει να βγάλω καινούργιο οπότε λογικά θα ισχύει αυτό που είπε ο ΔΥΚ για το εξάμηνο. Όπως και να έχει καλό είναι να βγάλετε καινούργιο δε βλάπτει και θα πάρει μόνο κανα 10 λεπτό (τουλάχιστον εκεί που πάω εγώ) για να έχετε το κεφάλι σας ήσυχο.
Η κάθε στρατολογία φαίνεται να λέει τα δικά της οπότε θα συμφωνήσω πως το καλύτερο για να μην την πατήσει κανείς είναι να πάει να βγάλει ένα καινούργιο πιστοποιητικό όπως είπε ο φίλος παραπάνω.
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 8 επισκέπτες