Κατάταξη Σημαιοφόρων Λιμενικού (2014)
-
- Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
- Posts in topic: 8
https://diavgeia.gov.gr/doc/6%CE%955%CE%A5465%CE%A6%CE%98%CE%98-%CE%9A5%CE%93?inline=true με επαύξηση των ποσοτήτων... Τους τελείωσαν; Θέλουν στοκ; Θέλουν και επιλαχόντες; ... Ίδωμεν...
-323 ΛΕΛΕ- 23 E.M.A.
Δεν κουνιέται ούτε ακούγεται τίποτα. Εσύ που λες Σεπτέμβρη που βασίζεσαι;
- Giorgospcline
- Υπολοχαγός
- Posts in topic: 4
Πάλι το καθυστερούν. Δεν ξέρω γιατί. Αυτός που είπε για Σεπτέμβριο μάλλον τρολάρει. Κανείς δεν ξέρει τίποτα.mema έγραψε:Δεν κουνιέται ούτε ακούγεται τίποτα. Εσύ που λες Σεπτέμβρη που βασίζεσαι;
Ιούλιο, Αυγουστο είναι κλειστή η σχολή, οπότε αν γίνει κατάταξη θα γίνει τέλος Σεπτέβρη με αρχές Οκτώβρη με τη νέα σειρά. Δεν νομίζω να βάλουν σειρά για 2 μήνες να ξεκινήσει προπέδευση και μετα να κλεισουν την σχολή για διακοπές, οι σειρές μπαίνουν όλες μαζι. Τώρα αν κάνει καμιά πατέντα το Λιμενικό που είναι καλο σε αυτες δε ξέρω. Πάντως απο όσο ξέρω δεν έχει μπεί ποτέ σειρά Μάιο - Ιούνιο.

Αν θέλουν να βρεθεί λύση για τη σχολή και είναι μόνο αυτό το πρόβλημα, υπάρχουν τόσα κτήρια δημόσια. Όπως σχολές εμποροπλοιάρχων, σχολή δοκίμων Π. Ν. Όπως Κέντρο κατάταξης Π. Ν στο Σκαραμαγκά.
Ο ελεγχος των δικαιολογητικων που βρισκεται; Γνωριζει κανεις?
Σημερα μου έσκασε τηλέφωνο απο το υπουργειο για ενα χαρτί μου. Μου ειπαν ότι ό´ έλεγχος τελειώνει και ειναι ετοιμο και το ΠΔ. Και απο οτι έμαθα και σε ενα αλλο παιδί το ιδιο για μια ταυτοπροσωπιεια. Η καταταξη υπολογίζεται το Μάιο απο οτι ρώτησα και η Μαυτικων Δοκιμων δεν εχει κανενα προβλημα να μας πάρουν τωρα απλα θα κανουμε πιο νωρις το εκπαιδευτικό ταξίδι. Υπομονη παιδιά
- Giorgospcline
- Υπολοχαγός
- Posts in topic: 4
Ποιος στα είπε αυτά; Ρωτάω επειδή στο τηλέφωνο συνεχίζουν να λένε ότι δεν ξέρουν τίποτα. Επίσης, λογικά ο έλεγχος των δικαιολογητικών έχει τελειώσει. Η ανακοίνωση έγραφε ότι θα διαρκούσε 5 εργάσιμες μέρες για τους σημαιοφόρους και 10 εργάσιμες μέρες για τους υπαξ/κούς.dok.simaiof.14 έγραψε:Σημερα μου έσκασε τηλέφωνο απο το υπουργειο για ενα χαρτί μου. Μου ειπαν ότι ό´ έλεγχος τελειώνει και ειναι ετοιμο και το ΠΔ. Και απο οτι έμαθα και σε ενα αλλο παιδί το ιδιο για μια ταυτοπροσωπιεια. Η καταταξη υπολογίζεται το Μάιο απο οτι ρώτησα και η Μαυτικων Δοκιμων δεν εχει κανενα προβλημα να μας πάρουν τωρα απλα θα κανουμε πιο νωρις το εκπαιδευτικό ταξίδι. Υπομονη παιδιά
-
- Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
- Posts in topic: 8
Ποιος στα είπε αυτά; Ρωτάω επειδή στο τηλέφωνο συνεχίζουν να λένε ότι δεν ξέρουν τίποτα. Επίσης, λογικά ο έλεγχος των δικαιολογητικών έχει τελειώσει. Η ανακοίνωση έγραφε ότι θα διαρκούσε 5 εργάσιμες μέρες για τους σημαιοφόρους και 10 εργάσιμες μέρες για τους υπαξ/κούς.
Μάλλον, θα ήθελαν να γράψουν 5 μήνες...
Μάλλον, θα ήθελαν να γράψουν 5 μήνες...

-323 ΛΕΛΕ- 23 E.M.A.
Σήμερα ξανακάλεσα και μιλησα με τον υπευθυνο του γραφειου εκπαιδευσης. Μου είπε ξεκάθαρα οτι σήμερα η επιτροπή τελειώνει το έργο της και πως το ΠΔ της κατάταξης είναι άμεσα έτοιμο για υπογραφη. Επίσης στην ερώτηση περι του προγράμματος της Ναυτικών Δοκιμων, μου είπε ''οτι θα καταταγείτε όποτε το θέλουμε εμείς και πως η μπορεί να φεύγουν οι δόκιμοι του Ναυτικού αλλά η σχολή δεν βάζει λουκέτο και παιρνουν δύο μηνες άδεια, καθώς συνεχίζει κανονικά. Απλά μου είπε οτι θα φυγετε πιο γρηγορα για τον εκπαιδευτικό πλου και το διάστημα που δεν θα είναι οι δικιμοι του ναυτικού η εκπαίδευση θα γίνεται απο στελέχη του ΠΝ. Και του ΛΣ''. Οπότε τα συνπεράσμαρα περί του δεν γινεται κατάταξη τον Μαιο -Ιούνιο κτλ είναι αυθαίρετα και το μόνο που μπορεί να προκαλούν είναι συγχηση και άγχος.
Φιλε εσυ με αυτη την ορθογραφία πως πέρασες αξιωματικός ένας θεός ξερει..
Παιδια μην περιμενετε για καλοκαιρι, εδω και μια εβδομαδα η επιτροπη λεει πως ειναι στο 99% του ελεγχου και απο εκει που ελεγαν για μεσα Μαιου τωρα λενε παρτε τηλεφωνο σε δυο εβδομαδες. Επιτηδες γινεται νομιζω ολο αυτο και παιζουν με την υπομονη μας.
- Salamis87
- Στρατιώτης
- Posts in topic: 2
Καλημέρα σε όλους τους συνεπιτυχόντες! Είμαι καινούργιο μέλος ανάμεσα σας! Δυστυχώς δεν βλέπω κάποιο φως για την κατάταξη μας, μόνο εικασίες μπορούμε να κάνουμε! Η αναμονή τράβηξε πολύ, σαν προερχόμενος από ΑΕΝ, αποφάσισα να ταξιδέψω (εάν βρω πλοίο εγκαίρως) και με το καλό όταν μας καλέσουν θα δηλώσω παραίτηση από το πλοίο... Εύχομαι τα καλύτερα για όλους, είμαστε επιτυχόντες και αυτό είναι το κυριότερο! Ένα βήμα απομένει... Η κατάταξη μας, θα έρθει... Αργούν, αλλά δεν λησμονούν. Αισιοδοξία και λίγη υπομονή!
- Salamis87
- Στρατιώτης
- Posts in topic: 2
Απόφαση κατανομής υπάρχει και για τους Δοκ. Σημαιοφόρους, αντίστοιχα όπως και με τους Δοκ. Υπαξιωματικούς. ΦΕΚ B 3544/2014 και με ημερομηνία δημοσίευσης 30/12/2014!
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 4 επισκέπτες