Προκήρυξη για ΕΠΟΠ (2015-2016)

Πληροφορίες για όλες τις προκηρύξεις για πρόσληψη ΕΠΟΠ και ΟΒΑ, οι προϋποθέσεις, τα αθλήματα και η μοριοδότησή τους
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
Άβαταρ μέλους
PetrosGn
Λοχίας - ΕΠΟΠ
Λοχίας - ΕΠΟΠ
Posts in topic: 56

Δημοσίευση από PetrosGn »

dimitris mak έγραψε:Γνωριζει καποιος που στελνουμε αυτα τα mails;

Βρες την εκπομπη στο ιντερνετ και καπου θα εχει και το μαιλ τους...

kala

Δημοσίευση από kala »

sword έγραψε:Εγώ δεν μπορώ να καταλάβω γιατί να μπείτε σε αυτήν την διαδικασία ενώ όλοι ξέρουμε την απάντηση έκανε επίσημο αίτημα για 3859 προσλήψεις, που σημαίνει ότι το 70% αφορά προσλήψεις επαγγελματιών οπλιτών, το θέμα είναι το ποσες θέσεις θα πάρει εντός του τρέχοντος έτους!

τι ειναι αυτα που λες;
που ειδες επισημο ετοιμα υπογραφες και σφραγιδες;
βασιζεσαι σε μια φυλλαδα που απλα παραθετει αριθμους; Αν ειναι δυνατον. Αυτη η φυλλαδα γραφει για συνολικα 30,000 αιτημα φορεων στο δημοσιο; Θεωρεις ρεαλιστικο να καλυφθουνε ολα αυτα τα αιτηματα;
Άβαταρ μέλους
PetrosGn
Λοχίας - ΕΠΟΠ
Λοχίας - ΕΠΟΠ
Posts in topic: 56

Δημοσίευση από PetrosGn »

Αυριο ολοι εδω μεσα και στελνουμε αβερτα μνμτα τοτε...
stokairo
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος
Posts in topic: 45
Επάγγελμα: πολεμικο ναυτικο

Δημοσίευση από stokairo »

Τουλαχιστον δωθηκε η ευκαιρια να ρωτησετε απ ευθειας τον υπουργο πολυ συμαντικο παιδια ελπιζω να σας δωσουν το λογο και να διαβασουν τα μηνυματα σας
ΜΕΓΑ ΤΟ ΤΗΣ ΘΑΛΑΣΣΗΣ ΚΡΑΤΟΣ!
Άβαταρ μέλους
sword
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος
Posts in topic: 39

Δημοσίευση από sword »

kala έγραψε:
sword έγραψε:Εγώ δεν μπορώ να καταλάβω γιατί να μπείτε σε αυτήν την διαδικασία ενώ όλοι ξέρουμε την απάντηση έκανε επίσημο αίτημα για 3859 προσλήψεις, που σημαίνει ότι το 70% αφορά προσλήψεις επαγγελματιών οπλιτών, το θέμα είναι το ποσες θέσεις θα πάρει εντός του τρέχοντος έτους!

τι ειναι αυτα που λες;
βασιζεσαι σε μια φυλλαδα που απλα παραθετει αριθμους; Αν ειναι δυνατον. Αυτη η φυλλαδα γραφει για συνολικα 30,000 αιτημα φορεων στο δημοσιο; Θεωρεις ρεαλιστικο να καλυφθουνε ολα αυτα τα αιτηματα;
Δηλαδή 3 εφημερίδες που δημοσιεύσανε το άρθρο με τα αιτήματα είναι ψέματα; Και επίσης εγώ ποτε δεν είπα ότι θα καλυφθούν και οι 36000 θέσεις, ξαναδιάβασε καλύτερα από που έγραψα, εγώ είπα ότι από το αίτημα που έκανε το υπουργείο άμυνας, είναι άλλο θέμα το ποσες θέσεις θα πάρει.

Και για να γίνει επίσημο αίτημα πρώτα πρέπει να του εγκριθούν οι θέσεις που ζήτησε η μέρος τον θέσεων που θέλει για προσλήψεις, οποτε δεν είναι καθαρά και μονο αρμοδιότητα του καμμένου αλλα και του υπουργείου οικονομικών που θα αποδεσμεύσει το κονδύλι για να προχωρήσει σε προκήρυξη, τότε θα υπάρχουν σφραγίδες όπως λες!
pame_pali
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 78

Δημοσίευση από pame_pali »

sword έγραψε:
kala έγραψε:

τι ειναι αυτα που λες;
Δηλαδή 3 εφημερίδες που δημοσιεύσανε το άρθρο με τα αιτήματα είναι ψέματα; Και επίσης εγώ ποτε δεν είπα ότι θα καλυφθούν και οι 36000 θέσεις, ξαναδιάβασε καλύτερα από που έγραψα, εγώ είπα ότι από το αίτημα που έκανε το υπουργείο άμυνας, είναι άλλο θέμα το ποσες θέσεις θα πάρει.

περσι το ειχαν αναμασησει για σεφεαα 15χ το αρθρο επομενως μην κολλας στις φυλλαδες.

pame_pali
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 78

Δημοσίευση από pame_pali »

dimitris mak έγραψε:Γνωριζει καποιος που στελνουμε αυτα τα mails;

αν βλεπεις ον λαιν την εκπομπη τα γραφει απο κατω συνεχεια.

kala

Δημοσίευση από kala »

sword έγραψε:
kala έγραψε:

τι ειναι αυτα που λες;

Και για να γίνει επίσημο αίτημα πρώτα πρέπει να του εγκριθούν οι θέσεις που ζήτησε η μέρος τον θέσεων που θέλει για προσλήψεις, οποτε δεν είναι καθαρά και μονο αρμοδιότητα του καμμένου αλλα και του υπουργείου οικονομικών που θα αποδεσμεύσει το κονδύλι για να προχωρήσει σε προκήρυξη, τότε θα υπάρχουν σφραγίδες όπως λες!

κάνεις για ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡ τεραστιο λάθος και παραπληροφορεις χωρις να ξερεις.
πρωτα απο ολα πρεπει ο καμμενος να καταθεσει γραπτο επισημο αιτημα για αναγκες προσληψεων με ακριβη αριθμο θεσεων και ειδικοτητων στον κατρουγκαλο. Μετα ο κατρουγκαλος προωθει το αιτημα στο λογιστηριο του κρατους και εφοσον το λογιστηριο του κρατος βγαλει θετικη αποφαση για προσληψεις βασει των οικονομικων στοιχειων τοτε ο καμμενος περενει ΠΥς, δηλαδή έγκριση χρηματοδοτησης για την προσληψη υπαλληλων. Μολις ο καμμενος παρει ΠΥΣ απο το λογιστηριο του κρατους, την καταθετει στο ΑΣΕΠ ή στο Υπουργειο Αμυνας και κινουνται οι διαδικασιες προκηρθξει του διαγωνισμου. Μιλαμε δηλαδη για μια διαδικασια που δεν ειναι τοσο απλη και δεν γινεται σε μια μερα.
Άβαταρ μέλους
sword
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος

Δημοσίευση από sword »

pame_pali έγραψε:
sword έγραψε:
kala έγραψε:

τι ειναι αυτα που λες;

περσι το ειχαν αναμασησει για σεφεαα 15χ το αρθρο επομενως μην κολλας στις φυλλαδες.

Συγκρίνεις πάλι ανομοια πράγματα.
Δεν κολλάω στις φυλλάδες αλλα 1) Πέρσι δεν έγινε Και καμια καταγραφή των αναγκών των υπουργείων,2) Ο κατρούγκαλος είχε δώσει και επίσημα πράσινο φως σε όλα τα υπουργεία για τις ανάγκες του τρέχοντος έτους οποτε, οι φυλλάδες δεν τους κάπνισαν έτσι και βγάλανε έναν αριθμό στην τύχη!

Και όπως είπα στον επισκέπτη Και για να γίνει επίσημο αίτημα πρώτα πρέπει να του εγκριθούν οι θέσεις που ζήτησε η μέρος των θέσεων που θέλει για προσλήψεις, οποτε δεν είναι καθαρά και μονο αρμοδιότητα του καμμένου αλλα και του υπουργείου οικονομικών που θα αποδεσμεύσει το κονδύλι για να προχωρήσει σε προκήρυξη, τότε θα υπάρχουν σφραγίδες όπως λεει!
abck
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 3

Δημοσίευση από abck »

Αυτο ειναι το προφιλ του Χατζηνικολαου στο facebook στειλτε του μαιλ. Εγω μολις εστειλα. Οσο πιο πολλα μαιλ τοσο πιο καλο.

https://www.facebook.com/profile.php?id=100006495724077&fref=ufi

το μαιλ της εκπομπης

enikoslive@gmail.com
Άβαταρ μέλους
sword
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος

Δημοσίευση από sword »

kala έγραψε:
κάνεις για ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡ τεραστιο λάθος και παραπληροφορεις χωρις να ξερεις.
πρωτα απο ολα πρεπει ο καμμενος να καταθεσει γραπτο επισημο αιτημα για αναγκες προσληψεων με ακριβη αριθμο θεσεων και ειδικοτητων στον κατρουγκαλο. Μετα ο κατρουγκαλος προωθει το αιτημα στο λογιστηριο του κρατους και εφοσον το λογιστηριο του κρατος βγαλει θετικη αποφαση για προσληψεις βασει των οικονομικων στοιχειων τοτε ο καμμενος περενει ΠΥς, δηλαδή έγκριση χρηματοδοτησης για την προσληψη υπαλληλων. Μολις ο καμμενος παρει ΠΥΣ απο το λογιστηριο του κρατους, την καταθετει στο ΑΣΕΠ ή στο Υπουργειο Αμυνας και κινουνται οι διαδικασιες προκηρθξει του διαγωνισμου. Μιλαμε δηλαδη για μια διαδικασια που δεν ειναι τοσο απλη και δεν γινεται σε μια μερα.
Καλά την παλεύεις είπα εγώ κάτι διαφορετικό από όλα αυτά που γραφεις; Εσύ απλά το εμβάθυνες το θέμα, εγώ μίλησα ξεκάθαρα ότι πρέπει να του εγκρίνουν θέσεις, αν δεν του εγκρίνουν θέσεις μέσα στις 15000 για το 2015 πως θα βγάλει επίσημο αίτημα για επαγγελματίες οπλίτες; Πρώτα σκεφτόμαστε και μετά λέμε αυτό που είναι να πούμε, γιαυτο τον λόγο γίνονται οι καταγραφές στα υπουργεία αν ήταν έτσι θα έκανε απευθείας αίτημα για επαγγελματίες οπλίτες χωρίς να παραδώσει ως οφείλει τις έλλειψης ώστε να του εγκριθούν θέσεις και να προκήρυξη τον ανάλογο διαγωνισμό με βάση τις ανάγκες που έχει. Παράδειγμα ο πρωθυπουργος ανάγγειλε 4500 θέσεις στην υγεία, το πως θα προκηρυχθεί ο διαγωνισμός είναι θέμα του υπουργείου υγείας, αυτό θα αποφασίσει τι ειδικότητες θα προσλάβει, δεν θα τις καταθεσει στον κατρουγκαλο και ο κατρουγκαλος θα αποφασισει τι ειδικοτιτες θα παρει!
Άβαταρ μέλους
ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ
Λοχίας - ΕΠΟΠ
Λοχίας - ΕΠΟΠ
Posts in topic: 7

Δημοσίευση από ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ »

abck έγραψε:Αυτο ειναι το προφιλ του Χατζηνικολαου στο facebook στειλτε του μαιλ. Εγω μολις εστειλα. Οσο πιο πολλα μαιλ τοσο πιο καλο.

https://www.facebook.com/profile.php?id=100006495724077&fref=ufi

το μαιλ της εκπομπης

enikoslive@gmail.com
Εγώ προσωπικά του έστειλα και στο μαιλ και στο φβ. Ευχαριστούμε φίλε για τις πληροφορίες.

- Ουκ εωμεν αρχειν ανθρωπον, αλλα τον Νομον -
Άβαταρ μέλους
sword
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος

Δημοσίευση από sword »

Και κάτι τελευταίο αφού εγκριθούν θέσεις στο υπουργείο άμυνας, μετά τις θέσεις αυτές τις διαμορφώνουν οι φορείς υπό την αιγίδα του υπουργείου άμυνας και προχωράνε σε επίσημο αίτημα για προσλήψεις επαγγελματιών οπλιτών, πολιτικού προσωπικού, και σπουδαστών σε στρατιωτικές σχολες.
Άβαταρ μέλους
sword
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος

Δημοσίευση από sword »

Και το ποιος κάνει παραπληροφόρηση δες καλύτερα

FAQs ΓΙΑ ΘΕΜΑΤΑ ΠΡΟΣΛΗΨΕΩΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΣΥΝΟΠΤΙΚΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΠΡΟΣΛΗΨΕΩΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΚΑΙ ΕΥΡΥΤΕΡΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΤΟΜΕΑ

Ποιες είναι οι προϋποθέσεις για την κίνηση της διαδικασίας πρόσληψης προσωπικού στους φορείς του δημόσιου τομέα;
Όλες οι Δημόσιες Υπηρεσίες και οι λοιποί φορείς του δημόσιου τομέα υποχρεούνται να υποβάλλουν προγραμματισμό των αναγκών τους σε τακτικό και έκτακτο προσωπικό σε ετήσια βάση στο Υπουργείο Εσωτερικών, Δημόσιας Διοίκησης και Αποκέντρωσης, το οποίο είναι αρμόδιο για τον προγραμματισμό προσλήψεων προσωπικού σε όλους τους φορείς του δημόσιου τομέα.
Απαραίτητη προϋπόθεση για την κίνηση της διαδικασίας πρόσληψης προσωπικού (τακτικού ή εκτάκτου) καθώς και με ανάθεση έργου, από οποιοδήποτε φορέα του δημόσιου τομέα, εκτός των ρητά προβλεπομένων εξαιρέσεων, είναι η έγκριση της Τριμελούς Επιτροπής της ΠΥΣ 33/2006.

Από ποιους Υπουργούς αποτελείται η τριμελής Επιτροπή;
Η τριμελής Επιτροπή συγκροτείται από τον Υπουργό Εσωτερικών, Δημόσιας Διοίκησης και Αποκέντρωσης, τον Υπουργό Οικονομίας και Οικονομικών, καθώς και από το Γενικό Γραμματέα της Κυβέρνησης.

Ποιοι επιλέγουν το προσωπικό τους σύμφωνα με το σύστημα προσλήψεων του ν.2190/1994;
Οι δημόσιες υπηρεσίες (Υπουργεία, Περιφέρειες, νομικά πρόσωπα δημοσίου δικαίου), οι Οργανισμοί Τοπικής Αυτοδιοίκησης α΄ και β΄ βαθμού (δήμοι, νομαρχιακές αυτοδιοικήσεις) και οι λοιποί φορείς του δημόσιου τομέα (νομικά πρόσωπα ιδιωτικού δικαίου που ανήκουν στο κράτος, κ. Λπ)

ΠΗΓΗ:http://amea.gspa.gr/default.aspx

Οποτε πρώτα υποβάλουν το προγραμματισμό με τις ελλείψεις όπως έκαναν όλα τα υπουργεία και δημοσιεύθηκε, μετά εγκρίνονται οι θέσεις από τις διαθέσιμες που υπάρχουν και μετά αφού εγκριθούν Από το υπουργείο οικονομικών και εσωτερικών, μετά προχωράνε σε επίσημα αιτηματα για επαγγελματίες οπλίτες με σφραγίδες όπως είπες!Εικόνα
Άβαταρ μέλους
george777
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης
Posts in topic: 230

Δημοσίευση από george777 »

Άψογα ευχαριστούμε τον φίλο που μας έδωσε το E-MAIL, έχω στείλει και εγώ και έλαβα αυτό το σαφές e-mail ώς απάντηση.

Ευχαριστούμε για την επικοινωνία με την εκπομπή "ΣTON ENIKO". Το μήνυμά σας έχει ήδη προωθηθεί στη δημοσιογραφική ομάδας της εκπομπής. Με εκτίμηση

Enikos.gr Team

Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 6 επισκέπτες