Προκήρυξη για ΕΠΟΠ (2015-2016)

Πληροφορίες για όλες τις προκηρύξεις για πρόσληψη ΕΠΟΠ και ΟΒΑ, οι προϋποθέσεις, τα αθλήματα και η μοριοδότησή τους
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
pame_pali
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 78

Δημοσίευση από pame_pali »

Χωρις να θελω να στεναχωρησω κανεναν αλλα το οτι γραφτηκε ενα αρθρο και το οτι καποια σωματεια η υπυργεια η οποιος θελετε να πειτε ζητησε εκει προσωπικο δε σημαινει πως θα κατωχυρωθει και το αιτημα τους, διοτι περσυ πολλοι την πατησαμε ετσι και μας βγηκε Καρκινος απο Γεναρη σε Μαρτη και μετα σε Αυγουστο και Νοεμβρη να περιμενουμε κατι που εν τελει δεν εγινε.απλα με ρεγουλο και θετικη σκεψη παντα. Εικόνα

Άβαταρ μέλους
sword
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος
Posts in topic: 39

Δημοσίευση από sword »

Ναι αλλα το πέρυσι Με το φέτος είναι 2 τελείως διαφορετικά δεδομένα, πέρσι υπήρχε μια συγκυβέρνηση που δεν ήθελε Να κάνει προσλήψεις κανένα από τα 2 κόμματα, φέτος είναι μια συγκυβέρνηση που θέλουν να κάνουν προσλήψεις και τα 2 κόμματα, οποτε την μερίδα του λέοντος θα την πάρουν τα υπουργεία που στελεχώνουν βουλευτές του μεγαλυτερου κόμματος και φυσικά και ο καμμένος θα πάρει ένα μικρό ποσοστό.
Άβαταρ μέλους
dimitris mak
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος
Posts in topic: 145

Δημοσίευση από dimitris mak »

Η υγεια ειναι πανω απο ολα αλλα δεν χαλας τοο 1/3 των προσληψεων σε ενα υπουργειο. Οσο για το οτι δεν υπαρχουν γιατροι σε καποια μερη δεν φταιει το κρατος αλλα το οτι οι γιατροι δεν θελουν να πανε σε καποια μερη. Παραιατρικα σπουδαζω και εγω, ξερω πολυ καλα τι παιζει.
cuervo

Δημοσίευση από cuervo »

dimitris mak έγραψε:Η υγεια ειναι πανω απο ολα αλλα δεν χαλας τοο 1/3 των προσληψεων σε ενα υπουργειο. Οσο για το οτι δεν υπαρχουν γιατροι σε καποια μερη δεν φταιει το κρατος αλλα το οτι οι γιατροι δεν θελουν να πανε σε καποια μερη. Παραιατρικα σπουδαζω και εγω, ξερω πολυ καλα τι παιζει.

Τι σχέση έχει τι σπουδάζεις με το τι πραγματικά γίνεται στα νοσοκομεία.

Άβαταρ μέλους
george777
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης
Posts in topic: 230

Δημοσίευση από george777 »

*Θα κάνω μία ΣΟΎΜΑ τι έχουμε έως τώρα παιδιά...

1) παιδεία, υγεία, κοινωνική ασφάλιση η προτεραιότητες του σύριζα με βάση πληροφορίες τη σελίδα dikaiologitika...
2) μπορεί να είναι 36000 τα αιτήματα, όμως οι κενές οργανικές θέσεις είναι 27000 λόγο καταργήσεων τα προηγούμενα χρόνια...
3) στους 10000 (επαναπροσλήψεις+ΑΣΕΠ) θα γίνει κινητικότητα ή τοποθέτηση στα αιτήματα που έγιναν απο τα υπουργεία μόνο...
4) οι κλειδωμένες όπως φαίνεται προσλήψεις είναι 6300 υγεία+ασφάλιση άρα μένει να δούμε πόσες θέσεις θα εξαντληθούν και στο τρίτο υπουργείο της προτεραιότητας (παιδεία).

Συμπέρασμα: Μένει εμείς τώρα να δούμε άν θα εξαντλήσουν όλες τις προσλήψεις στις προτεραιότητες τους ή θα δώσουν και κάποιες θέσεις και στο ΥΠΕΘΑ που μας αφορά.
pame_pali
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης

sword έγραψε:Ναι αλλα το πέρυσι Με το φέτος είναι 2 τελείως διαφορετικά δεδομένα, πέρσι υπήρχε μια συγκυβέρνηση που δεν ήθελε Να κάνει προσλήψεις κανένα από τα 2 κόμματα, φέτος είναι μια συγκυβέρνηση που θέλουν να κάνουν προσλήψεις και τα 2 κόμματα, οποτε την μερίδα του λέοντος θα την πάρουν τα υπουργεία που στελεχώνουν βουλευτές του μεγαλυτερου κόμματος και φυσικά και ο καμμένος θα πάρει ένα μικρό ποσοστό.
ναι αλλα δε περναν λα απο τα χερια τους αλλα απο ΕΕ... Ειδωμεν.

Άβαταρ μέλους
glock
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος
Posts in topic: 10

Δημοσίευση από glock »

Εχει παρει καποιος τηλ στο υπεθα να ρωτησει;
Άβαταρ μέλους
sword
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος
Posts in topic: 39

Δημοσίευση από sword »

cuervo έγραψε:
dimitris mak έγραψε:Η υγεια ειναι πανω απο ολα αλλα δεν χαλας τοο 1/3 των προσληψεων σε ενα υπουργειο. Οσο για το οτι δεν υπαρχουν γιατροι σε καποια μερη δεν φταιει το κρατος αλλα το οτι οι γιατροι δεν θελουν να πανε σε καποια μερη. Παραιατρικα σπουδαζω και εγω, ξερω πολυ καλα τι παιζει.

Πάνω κάτω έχει ένα δίκιο ο πιο πάνω συνομιλητής, ξέρω προσωπική περίπτωση από δερματολόγο που είχε περάσει στο κέντρο υγείας της καρπάθου, και 6 μήνες μετά έβαλε μέσο ένα γνωστό λαμόγιο πολιτικο και μετά το έφεραν στο νοσοκομείο της ρόδου. Οποτε τρέχα γύρευε ποσα τέτοια περιστατικά γίνονται ανα την ελλάδα!
pame_pali
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης

sword έγραψε:
cuervo έγραψε:

Πάνω κάτω έχει ένα δίκιο ο πιο πάνω συνομιλητής, ξέρω προσωπική περίπτωση από δερματολόγο που είχε περάσει στο κέντρο υγείας της καρπάθου, και 6 μήνες μετά έβαλε μέσο ένα γνωστό λαμόγιο πολιτικο και μετά το έφεραν στο νοσοκομείο της ρόδου. Οποτε τρέχα γύρευε ποσα τέτοια περιστατικά γίνονται ανα την ελλάδα!

σωστος... Το θεμα θα ειναι να καταργηθουν τα ρουσφετια γενικα. Μου γιναν ολοι φαν της αστυφιλιας. Αν τους αρεσει ας αρχισουν να γεννανε ολοι να παμε στα 100εκατομ. Πληθ. Σαν χωρα να εχουμε αλλες 3 Αθηνες Θεσκη κλπ... Αυτοι που μενουν στα χωρια ειναι χαζοι;

pame_pali
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης

glock έγραψε:Εχει παρει καποιος τηλ στο υπεθα να ρωτησει;

μην παρεις οτι ξερεις εσυ εδω ξερουν και αυτοι. Πολλοι στρατιωτικοι παινουν εδω και αυτοι που δε μπαινουν απλα θα σε παραπληροφρησουν ισως αθελα τους.

D.Y.K
Α/ΓΕΝ
Α/ΓΕΝ
Posts in topic: 169

Δημοσίευση από D.Y.K »

glock έγραψε:Εχει παρει καποιος τηλ στο υπεθα να ρωτησει;

Καίγεσαι εσύ τώρα για την γυναίκα έτσι κομάντο; Εικόνα

Άβαταρ μέλους
dimitris mak
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος
Posts in topic: 145

Δημοσίευση από dimitris mak »

Εγω προσωπικα δεν ξερω κανεναν να θελει να παει σε νησια η παραμεθωριο. Ατομα που ειναι απο νησια η χωρια προτειμουν εξωτερικο. Γιατι η ειδικοτητα μου ειναι λιγο σπανια, μονο ενα τμημα ειναι σε ολη την ελλαδα.
pame_pali
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης

dimitris mak έγραψε:Εγω προσωπικα δεν ξερω κανεναν να θελει να παει σε νησια η παραμεθωριο. Ατομα που ειναι απο νησια η χωρια προτειμουν εξωτερικο. Γιατι η ειδικοτητα μου ειναι λιγο σπανια, μονο ενα τμημα ειναι σε ολη την ελλαδα.

αλλο αυτο σαφως... Αλλα δε γινεται να μαζευτουμε ολοι εδω... Εγω θα προτιμουσα σε νησι να ηρεμησω απο ολους και ολα.

D.Y.K
Α/ΓΕΝ
Α/ΓΕΝ
Posts in topic: 169

Δημοσίευση από D.Y.K »

Μάγκες ας μην το κουράζουμε άλλο. Είπαμε η υγεία προέχει και φυσικά πρέπει να γίνουν όσο πιο άμεσα γίνεται προσλήψεις εκεί. Θα δούμε το πόσες θέσεις θα μείνουν και φυσικά το αν θα διεκδικήσει ο ΥΕΘΑ κάποιες και για ΕΠΟΠ.
pame_pali
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης

D.Y.K έγραψε:Μάγκες ας μην το κουράζουμε άλλο. Είπαμε η υγεία προέχει και φυσικά πρέπει να γίνουν όσο πιο άμεσα γίνεται προσλήψεις εκεί. Θα δούμε το πόσες θέσεις θα μείνουν και φυσικά το αν θα διεκδικήσει ο ΥΕΘΑ κάποιες και για ΕΠΟΠ.

σωστα. Ας βγουνε οτι περιμενετε και συζηταμε μετα για τις μεταθεσεις σας... Εικόνα

Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 13 επισκέπτες