Προκήρυξη για ΕΠΟΠ (2015-2016)

Πληροφορίες για όλες τις προκηρύξεις για πρόσληψη ΕΠΟΠ και ΟΒΑ, οι προϋποθέσεις, τα αθλήματα και η μοριοδότησή τους
Κλειδωμένο
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
D.Y.K
Α/ΓΕΝ
Α/ΓΕΝ
Posts in topic: 169

Δημοσίευση από D.Y.K »

Κανείς δεν ξέρει αν και μάλλον το βλέπω από αρκετά έως εξαιρετικά δύσκολο αυτό.
ΦΙΛΙΩ

Δημοσίευση από ΦΙΛΙΩ »

Οκ! ευχαριστω!
ΦΙΛΙΩ

Δημοσίευση από ΦΙΛΙΩ »

Κατι ακομα... με απολυτηριο 15 και διπλωματα μηχανη και αμαξι εχω ελπιδες;
ΦΙΛΙΩ

Δημοσίευση από ΦΙΛΙΩ »

Τι εννοεις εξαιρετικων πραξεων;taekwondo 2 παγκοσμιο!
Άβαταρ μέλους
george777
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης
Posts in topic: 230

Δημοσίευση από george777 »

Καλημέρα παιδιά, καλημέρα ΔΥΚ, θέλω την άποψη σου στο εξής, αν εξαντληθεί ο αριθμός προσλήψεων (15000) του 2015 που υποστηρίζει ο σύριζα ότι θα κάνει και σε αυτή την περίπτωση υποστηρίζεις και πάλι ότι είναι δύσκολες έστω 1000 προσλήψεις εποπ... ; (η ερώτηση γίνεται ώς απορία και για να κάνουμε κουβέντα) και πλέον οι ανακοινώσεις προσλήψεων γίνονται κάθε μέρα που μάλλον θέλουν και θα καλύψουν και τις 15000 θέσεις για το 2015 κατα την άποψη μου...
D.Y.K
Α/ΓΕΝ
Α/ΓΕΝ

Δημοσίευση από D.Y.K »

george777 έγραψε:Καλημέρα παιδιά, καλημέρα ΔΥΚ, θέλω την άποψη σου στο εξής, αν εξαντληθεί ο αριθμός προσλήψεων (15000) του 2015 που υποστηρίζει ο σύριζα ότι θα κάνει και σε αυτή την περίπτωση υποστηρίζεις και πάλι ότι είναι δύσκολες έστω 1000 προσλήψεις εποπ... ;(η ερώτηση γίνεται ώς απορία και για να κάνουμε κουβέντα) και πλέον οι ανακοινώσεις προσλήψεων γίνονται κάθε μέρα που μάλλον θέλουν και θα καλύψουν και τις 15000 θέσεις για το 2015 κατα την άποψη μου...

Προσωπικά δεν θεωρώ τίποτα δύσκολο αλλά και τίποτα εύκολο.

Μιλάω πάντα με βάση τα δεδομένα του σήμερα και το ότι αυτή την στιγμή δεν υπάρχει ρευστό για πολλά πολλά (μην σου πω για τίποτα).

Μπορεί τα δεδομένα στην πορεία να αλλάξουν και να ζητήσει ο Καμμένος προσλήψεις για ΕΠΟΠ αν και προσωπικά το βρίσκω δύσκολο αυτό να γίνει φέτος για τους λόγους που έχω αναλύσει αρκετές φορές σε προηγούμενα μηνύματα μου.

Ήδη πάντως ο Τσίπρας ανακοίνωσε ότι θα γίνουν περίπου 4500 προσλήψεις στην υγεία σε ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό (αναμενόμενο).

ΦΙΛΙΩ έγραψε:Κατι ακομα... Με απολυτηριο 15 και διπλωματα μηχανη και αμαξι εχω ελπιδες;

Τα διπλώματα για να μην με ρωτάτε συνεχώς τα ίδια και τα ίδια ΔΕΝ δίνουν μόρια παρά μόνο η προϋπηρεσία με βεβαίωση από εργοδότη για το διάστημα που δούλεψες ώστε να λάβεις τα αντίστοιχα μόρια και ΜΟΝΟ στις ειδικότητες που ζητάνε πχ Οδηγούς.

Ξένες γλώσσες δεν έχεις; Πολυτεκνία; Παραμεθώριο; Προϋπηρεσία;

Γιατί μόνο με ένα απολυτήριο το βλέπω εξαιρετικά δύσκολο χωρίς όμως να αποκλείουμε τίποτα.

Μιλάμε ΠΑΝΤΑ με βάση τις προκηρύξεις του 2009.

ΦΙΛΙΩ έγραψε:Τι εννοεις εξαιρετικων πραξεων;taekwondo 2 παγκοσμιο!

Σου απάντησα ήδη. Μην το ξαναρωτήσεις σε παρακαλώ πολύ.

Σου είπα ότι οι διακρίσεις στον αθλητισμό σε οποιοδήποτε επίπεδο και για οποιονδήποτε λόγο ΔΕΝ σου δίνουν μόρια ούτε σε βάζουν αυτόματα σε ειδική κατηγορία. Διαγωνίζεσαι όπως ακριβώς και οι υπόλοιποι.

Για το ποιες είναι οι ειδικές κατηγορίες μπορείς να το ανακαλύψεις διαβάζοντας την προκήρυξη του 2009.

Να το ξαναπούμε;

Άβαταρ μέλους
george777
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης

DYK έκει ακριβός το πάω, αυτές τις ανακοινώσεις για προσλήψεις που κάνανε ήδη, ασχέτως αν είναι επείγουσες ή όχι εγώ ξέρω ότι αν δεν έχεις λεφτά δε μπορείς να τις κάνεις... Όπως αύριο αν εγώ δεν έχω χρήματα θα μείνω νηστικός, άρα λεφτά έχουν για προσλήψεις για να τις κάνουν στην πορεία, το κοντέρ γράφει για την ώρα: Πάνω απο 6000 έχουν ανακοινωθεί (υγεία+ταμεία) επίσης επαναπροσλήψεις (3600) +απο τον ΑΣΕΠ (κάπου 6000) +λιμενικό έρχεται +ΔΕΗ... Καλά σοβαρά τώρα οι 1000 εποπ είναι το πρόβλημα και για αυτούς μόνο δεν έχουν λεφτά;(ΔΥΚ δε τα βάζω μαζί σου, απλά εκφράζω μία μου απορία)
D.Y.K
Α/ΓΕΝ
Α/ΓΕΝ

Δημοσίευση από D.Y.K »

george777 έγραψε: Καλά σοβαρά τώρα οι 1000 εποπ είναι το πρόβλημα και για αυτούς μόνο δεν έχουν λεφτά;(ΔΥΚ δε τα βάζω μαζί σου, απλά εκφράζω μία μου απορία)

Προφανώς δεν θεωρούν ότι οι προσλήψεις για ΕΠΟΠ είναι μέσα σε αυτές που επείγουν οπότε ναι κατά μία έννοια.

Το συγκεκριμένο θέμα είναι της υπομονής. Δεν μπορείτε να κάνετε κάτι άλλο δυστυχώς.

cuervo

Δημοσίευση από cuervo »

Κλείστο βρε ΔΥΚ, ρωτάνε για μορια ενω τίποτα επίσημα δεν έχει ακουστεί , έχει γίνει το μυαλό τους μαρμελάδα , για το θεο.
Άβαταρ μέλους
dimitris mak
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος
Posts in topic: 145

Δημοσίευση από dimitris mak »

4500 προσληψεις στην υγεια και θα μας επιβαρυνουν με 3 ευρω τους λογαριασμους της δεη για να παρουν 2500 ατομα στην νεριτ. Βεβαια το βυσματικο προσωπικο της νεριτ αγωνιστηκε πολυ για να βγει ο συριζα. Εμενα η τον καθε ενα εδω μεσα που πληρωνουμε το 70% του λογαριασμου της δεη σε ασχετα πραγματα απο το ρευμα μας ρωτησε αν θελουμε να πληρωνουμε κι αλλα παραπανω χρηματα; Νταβατζιληκια του συριζα... Οπως με την αυξηση μισθων στην δεη, προσληψη καθαρηστριων κλπ!
Άβαταρ μέλους
DaMon
Ανθυπασπιστής
Ανθυπασπιστής
Posts in topic: 10

Δημοσίευση από DaMon »

Να συνδικαλιστουνε και οι στρατιωτικοι να κανουνε αγωνες στους δρομους με τους συντροφους.
stokairo
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος
Posts in topic: 45
Επάγγελμα: πολεμικο ναυτικο

Δημοσίευση από stokairo »

DaMon έγραψε:Να συνδικαλιστουνε και οι στρατιωτικοι να κανουνε αγωνες στους δρομους με τους συντροφους.
υπαρχει ηδη συνδικαλισμος ουτε νεκροι δε θα κατεβαιναν στους δρομους για να παρουν εποπ. Οι περισσοτεροι ειναι απο σχολη αυτο τα λεει ολαΕικόνα
ΜΕΓΑ ΤΟ ΤΗΣ ΘΑΛΑΣΣΗΣ ΚΡΑΤΟΣ!
Π.Μ.

Δημοσίευση από Π.Μ. »

Παιδιά μην παίρνουν τα μυαλά μας αέρα, στο λιμενικό μιλάμε για 155 προσλήψεις... Δηλαδή με το σταγονόμετρο. Που προφανώς θα ήταν απαραίτητες και αυτές οι προσλήψεις ήταν να γίνουν το 2014.

http://www.e-theseis.gr/2015/04/155.html
Άβαταρ μέλους
george777
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης

cuervo έγραψε:Κλείστο βρε ΔΥΚ, ρωτάνε για μορια ενω τίποτα επίσημα δεν έχει ακουστεί, έχει γίνει το μυαλό τους μαρμελάδα, για το θεο.

cuervo άμα σε κουράζει που το μυαλό μας έγινε μαρμελάδα όπως λές, γιατί διαβάζεις το θέμα; Ξέρεις μπορείς και να μήν το διαβάζεις καθόλου το θέμα δέν είναι κακό, απο το να κλείσει ο ΔΥΚ το θέμα την στιγμή που δε βγήκε κάτι αρνητικό επίσημα... Και άσε τα υπονοούμενα για τα μυαλά μας να μίλας ευθέως μικρέ, παίξε κανένα dota τώρα να πούμε...
Άβαταρ μέλους
Diasostis31
Στρατοπεδάρχης
Στρατοπεδάρχης
Posts in topic: 78

Δημοσίευση από Diasostis31 »

Π. Μ. έγραψε:Παιδιά μην παίρνουν τα μυαλά μας αέρα, στο λιμενικό μιλάμε για 155 προσλήψεις... Δηλαδή με το σταγονόμετρο. Που προφανώς θα ήταν απαραίτητες και αυτές οι προσλήψεις ήταν να γίνουν το 2014.

http://www.e-theseis.gr/2015/04/155.html

Δεν είναι 155, αλλά 355 γιατί θέλει να παρει επιλαχοντες παλαιοτερου διαγωνισμου και τους 49 λιμενοφυλακες (που λογικα θα αυξηθεί ο αριθμός αυτός).

Και δε καταλαβα, τι λογικη είναι αυτή;

Ας πάρει και 300 εποπ σε κάθε σώμα!

Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 6 επισκέπτες