Προκήρυξη για ΕΠΟΠ (2015-2016)

Πληροφορίες για όλες τις προκηρύξεις για πρόσληψη ΕΠΟΠ και ΟΒΑ, οι προϋποθέσεις, τα αθλήματα και η μοριοδότησή τους
Κλειδωμένο
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
stokairo
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος
Posts in topic: 45
Επάγγελμα: πολεμικο ναυτικο

Δημοσίευση από stokairo »

Μη μου τον πειραζετε γιατι μετα θα τρωγεστε σα τα κοκκορια!Εικόνα
ΜΕΓΑ ΤΟ ΤΗΣ ΘΑΛΑΣΣΗΣ ΚΡΑΤΟΣ!
stokairo
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος
Posts in topic: 45
Επάγγελμα: πολεμικο ναυτικο

Δημοσίευση από stokairo »

christina94 έγραψε:φιλε μου stokairo έμαθα κάτι και απλά το είπα δεν υπήρχε λόγος να το σχολιάσεις μια ενημέρωση έκανα και χωρίς σιγουριά. τα σχόλια καλύτερα να τα κρατήσεις για τον εαυτό σου υπάρχει άλλωστε άτομο που μπορεί να κρίνει το τι λέμε και σίγουρα δεν είσαι εσυ
οταν κανεις ενημερωσεις χωρις σιγουρια βεβαιως και θα σε σχολιαζω οσο για το αλλο που μου λες οτι σιγουρα δεν ειμαι αυτος που θα σε κρινει σου απαντω τα εξης:1)πολυ γρηγορα αρπαχτηκες οποτε παιζει να σαι κανενας χριστινος- πρωην τιγρης πρωην μπουλντογκ κ δε ξερω ποσα προφιλ εχει ανοιξει...2)οταν γραφουμε κατι σ ενα φορουμ κ δεν αρεσει σε καποιον υπαρχει μια περιπτωση να απαντησει.3)τα σχολια δε τα κραταμε για τον εαυτο μας φορουμ ειναι κ τα γραφουμε.4)αν δεν εισαι σιγουρη η σιγουρος μην παραπληροφορεις το κοσμο. γιατι παραπληροφορηση λεγεται αυτο που κανεις
ΜΕΓΑ ΤΟ ΤΗΣ ΘΑΛΑΣΣΗΣ ΚΡΑΤΟΣ!
Άβαταρ μέλους
dimitris mak
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος
Posts in topic: 145

Δημοσίευση από dimitris mak »

Σε περιπτωση που δηλωσεις την ειδικοτητα που ειχες στο ιεκ μαζι με την προυπηρεσια βγαζεις 400 μορια, αλλα και παλι ειναι δυσκολο γιατι η ειδικοτητα σου δεν υπηρχε το 09. Ακομα πιο δυσκολο να υπαρχει τωρα που ειναι και περιεργες οι εποχες. Οποτε το πολυ να βγαζεις 250 μορια σε ειδικοτητα που ζηταει απολυτηριο γυμνασιου, πρωτης, δευτερας η απολυτηριο λυκειου. Αν ζηταει ομως πιστοποιηση μια τετοια ειδικοτητα βγαζεις 122 μορια.
Σπυρος1 μαλ

Δημοσίευση από Σπυρος1 μαλ »

Οποίος μπορεί να απαντήσει δυκ και εσυ εγώ έχω ειδικές δυνάμεις όλα τα διπλώματα οδήγησης είμαι πολύτεκνος και υπολογιστές έχω ελπίδες επίσης κάτι άλλο ο αδερφός μ είναι 26 χρόνων μπορεί να κάνει τα χαρτιά του και αν ναι έως ποτέ μπορεί και έχει χρόνο έως 29 σορυ το ξέρω ειμαι εκτός θέματος λίγο...
Άβαταρ μέλους
sword
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος
Posts in topic: 39

Δημοσίευση από sword »

Σπυρος1 μαλ έγραψε:Οποίος μπορεί να απαντήσει δυκ και εσυ εγώ έχω ειδικές δυνάμεις όλα τα διπλώματα οδήγησης είμαι πολύτεκνος και υπολογιστές έχω ελπίδες επίσης κάτι άλλο ο αδερφός μ είναι 26 χρόνων μπορεί να κάνει τα χαρτιά του και αν ναι έως ποτέ μπορεί και έχει χρόνο έως 29 σορυ το ξέρω ειμαι εκτός θέματος λίγο...
Όταν λέτε υπολογιστές να το διευκρινίζεται, παράδειγμα ΑΕΙ, ΤΕΙ, ΙΕΚ,TEE
D.Y.K
Α/ΓΕΝ
Α/ΓΕΝ
Posts in topic: 169

Δημοσίευση από D.Y.K »

Σπυρος1 μαλ έγραψε:Οποίος μπορεί να απαντήσει δυκ και εσυ εγώ έχω ειδικές δυνάμεις όλα τα διπλώματα οδήγησης είμαι πολύτεκνος και υπολογιστές έχω ελπίδες επίσης κάτι άλλο ο αδερφός μ είναι 26 χρόνων μπορεί να κάνει τα χαρτιά του και αν ναι έως ποτέ μπορεί και έχει χρόνο έως 29 σορυ το ξέρω ειμαι εκτός θέματος λίγο...

Φυσικά και έχεις ελπίδες φίλε μου.

Αν ο αδερφός σου είναι 26 τότε μπορεί να κάνει τα χαρτιά του μέχρι να κλείσει και το 2016. Οπότε μέσα στην διετία θα πρέπει να βγει προκήρυξη για να μπορέσει να συμμετάσχει.

Αν για παράδειγμα βγει προκήρυξη το 2017 τότε δεν θα έχει δικαίωμα.

Σπυρος1μαλ

Δημοσίευση από Σπυρος1μαλ »

Acdl είναι αναγνωρισμένο μου είπαν...
Άβαταρ μέλους
george777
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης
Posts in topic: 230

Δημοσίευση από george777 »

1) εσύ είσαι σε πολύ καλή μοίρα...
2) ο αδελφός σου μπορεί να κάνει τα χαρτιά του αν και εφόσον βγεί και ειναι γεννημένος το 1988, έως και 31/12/16 με τα δεδομένα του 2009 πάντα...
christina94
Υποδεκανέας
Υποδεκανέας
Posts in topic: 8

Δημοσίευση από christina94 »

Stokairo 1) δεν ξέρω για τι τίγρη και μπουλντογκ λες και σ ξανά λέω είπα κάτι που έμαθα άλλωστε δεν νομίζω όλοι να είναι 100% σίγουροι ότι αυτά που ακούνε όντως θα γίνουν 2) έχεις δίκιο τελικά για αυτό σ απάντησα και εγώ και εμένα δεν μ άρεσε αυτό που είπες θα μπορούσες να μιλήσεις και καλύτερα 3) Οκ πες το πάρα πληροφόρηση. Εσύ για πες μας ο τρόπος που μιλάς πως λέγεται αγένεια; Τέλος πάντων δεν ασχολούμαι άλλο μαζί σου γιατί στ τέλος θα βγούμε εκτός θέματος και δεν υπάρχει λόγος
Άβαταρ μέλους
dimitris mak
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος
Posts in topic: 145

Δημοσίευση από dimitris mak »

Ολα καλα! Δεν χρειαζεται να τσακωνομαστε! Απλα εχουν υπαρξει πολλοι που εχουν μπει με 2πλα-3πλα προφιλ και για αυτο ο στοκαιρο ειπε αυτα που ειπε! Ζητω συγνωμη εγω για τον στοκαιρο χριστινα! Ολα καλα!
Άβαταρ μέλους
Iceman
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 2

Δημοσίευση από Iceman »

Δεν υπάρχει κάποιος λόγος να λέμε 100 φορές τα ίδια. Άμα δεν έχει κάποιος κάτι νέο να μας πει σχετικά με την προκήρυξη ας μην γράφει αερολογίες.
Σπύρος1μαλ

Δημοσίευση από Σπύρος1μαλ »

George777 συγνώμη πάλι και καλημέρα για ποιον λόγο ειμαι σε καλή μοίρα βγάζω αρκετά μόρια με αυτά που έχω και αν ναι ποσά αν μπορείς κάποιος να μ απαντήσει σε απλή ειδικότητα... δυκ και εσυ αν μπορείς απάντησε...
Άβαταρ μέλους
Diasostis31
Στρατοπεδάρχης
Στρατοπεδάρχης
Posts in topic: 78

Δημοσίευση από Diasostis31 »

Ερχεται προκηρυξη για λιμενικο.Πιστευω θα σκασει και το μπαμ απ το υπουργειο αμυνης!

Σπυρος1μαλ

Δημοσίευση από Σπυρος1μαλ »

Δυκ με όλα αυτά που σου είπα ποσά μόρια βγάζω; και πιστεύεις αν με το καλό βγει έχω ελπίδες...
cuervo

Δημοσίευση από cuervo »

Ναι για πρωταπριλιατικο ίσως σκάσει.
Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 4 επισκέπτες