Προκήρυξη για ΕΠΟΠ (2015-2016)
- Iron_Skinhead
- Δεκανέας - ΕΠΟΠ
- Posts in topic: 24
- Ενδιαφέροντα: Μουσική, Γυμναστική
Βλέπω κομμένα κεφάλια στον ορίζοντα! Χαχα
Η ΨΥΧΗ ΤΟΥ ΛΥΚΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΑΓΕΛΗ!!!
Αυτό είναι το μονο σίγουρο, εγώ πιστεύω πρωτον ο αριθμός των υποψηφιων θα είναι 3 φορες μεγαλύτερος από την προηγουμενη προκήρυξη, και τα μόρια των επιτυχόντων τουλάχιστον τα διπλάσια από ότι ήταν στην τελευταία, αν βγει θα γίνει όπως είχε συμβεί και στην αεροπορία το 2010 που περνούσαν μονο όσοι είχαν από 500 μόρια και πάνω!ΜΑΡΙΑ έγραψε:Ευχαριστώ δυκ. Τα λέμε όταν με το καλό βγει αυτή η προκήρυξη και απ' οτι βλέπω θα γίνει σφαγή για το ποιος θα περάσει.
Μια παρατήρηση μόνο. Το 2010 υπήρξαν άτομα σε κάποιες ειδικότητες (λίγα βέβαια) που πέρασαν και με λιγότερα από 500 μόρια.
Υπήρξε μεγάλη άνοδος λόγω του ότι αρκετοί είχαν υπηρετήσει και ως ΟΒΑ στην Αεροπορία και αυτό τους έδινε +350 μόρια (αν δεν κάνω λάθος) όπως επίσης και η προϋπηρεσία στην ειδικότητα.
Κατά τα άλλα συμφωνώ μαζί σου.
Υπήρξε μεγάλη άνοδος λόγω του ότι αρκετοί είχαν υπηρετήσει και ως ΟΒΑ στην Αεροπορία και αυτό τους έδινε +350 μόρια (αν δεν κάνω λάθος) όπως επίσης και η προϋπηρεσία στην ειδικότητα.
Σίγουρα ναι, είχα 2 γνωστούς που ήταν ΟΒΑ και πέρασαν με πολλά μόρια, απλά είναι ανάλογο όσο ανεβαίνει η ζήτηση τόσο αυξάνονται και τα μόρια, γιαυτο αν βγει προκήρυξη πιστεύω Θα γίνει πανικός χαχαχα!D.Y.K έγραψε:Μια παρατήρηση μόνο.Το 2010 υπήρξαν άτομα σε κάποιες ειδικότητες (λίγα βέβαια) που πέρασαν και με λιγότερα από 500 μόρια.
Να ρωτήσω κάτι; Επειδή είδα τον πίνακα με τα μόρια που είχατε δημοσιεύσει εγώ που έχω προϋπηρεσία 1.5 χρόνο σύμφωνα με τον πίνακα έχω 250 μόρια έχω και τη βεβαίωση από το ιεκ ότι σπουδασα(χωρίς πιστοποίηση) κ αν κατάλαβα καλά έχω αλλά 250 μόρια και έχω και πτυχίο υπολογιστών που έλεγε 100 μόρια( βέβαια έχω κάνει χαρτί λυκείου απλά είναι χαμηλο )... αυτό ισχύει ή έκανα κάποιο λάθος με τη μέτρηση; Τι λέω επειδή είπατε για τα 500 μόρια και μου φάνηκε σχετικά εύκολο κάποιος να τα χει γι αυτό ρώτησα αν έκανα κάποιο λάθος
Ναι αρκεί η προϋπηρεσία που έχεις να είναι ακριβώς η ίδια ειδικότητα για την οποια ενδιαφέρεσαι και θες να δηλώσεις, επίσης πουθενά στην προκήρυξη δεν λέει 100 μόρια για πτυχίο υπολογιστών!Christina94 έγραψε:Να ρωτήσω κάτι; Επειδή είδα τον πίνακα με τα μόρια που είχατε δημοσιεύσει εγώ που έχω προϋπηρεσία 1.5 χρόνο σύμφωνα με τον πίνακα έχω 250 μόρια έχω και τη βεβαίωση από το ιεκ ότι σπουδασα (χωρίς πιστοποίηση) κ αν κατάλαβα καλά έχω αλλά 250 μόρια και έχω και πτυχίο υπολογιστών που έλεγε 100 μόρια (βέβαια έχω κάνει χαρτί λυκείου απλά είναι χαμηλο) ... Αυτό ισχύει ή έκανα κάποιο λάθος με τη μέτρηση; Τι λέω επειδή είπατε για τα 500 μόρια και μου φάνηκε σχετικά εύκολο κάποιος να τα χει γι αυτό ρώτησα αν έκανα κάποιο λάθος
Και φυσικά δεν είναι standard τα μόρια εικασίες κάνουμε, άλλωστε ποικίλλουν ανάλογα με τις θέσεις και τους υποψηφιους για κάθε ειδικότητα!
Νόμιζα ότι είδα στον πίνακα και για υπολογιστές ότι σ δίνει 100 μόρια αλλά μπορει να έκανα λάθος. Καλά σίγουρα θα αλλάξουν κάποια πράγματα απλά με βάση τα προηγούμενα δεδομένα το είπα πάντως ευχαριστώ 

- dimitris mak
- Ταξίαρχος
- Posts in topic: 145
Και εγω βγαζω 745 στην ειδικοτητα που ειχα στον στρατο αλλα σιγα μην κουβαλαω πολυβολο 25 χρονια. Ψαξτο πιο καλα! Δεν το υπολογιζεις καλα! Αν θελεις φτιαξε προφιλ και στειλε μου προσωπικο μηνυμα.
Μάλλον μπερδεύτηκες εκεί που λέει πτυχίο προγραμματιστη!Christina94 έγραψε:Νόμιζα ότι είδα στον πίνακα και για υπολογιστές ότι σ δίνει 100 μόρια αλλά μπορει να έκανα λάθος. Καλά σίγουρα θα αλλάξουν κάποια πράγματα απλά με βάση τα προηγούμενα δεδομένα το είπα πάντως ευχαριστώ
Επίσης τα κριτήρια και οι προϋποθέσεις εισαγωγής ενδέχεται να αλλάξουν ή να υπάρξουν τροποποιήσεις μετά από 6 ή 7 χρόνια (αν λέμε αν βγει τώρα η προκήρυξη) οπότε δεν είναι κάτι δεδομένο. Φυσικά το πιο φυσιολογικό είναι να υπολογίζετε τα μόρια σας με βάση τις προκηρύξεις του 2009 και ανάλογα με το ποιος κλάδος σας ενδιαφέρει γιατί η μοριοδότηση στην κάθε προκήρυξη αν θυμάμαι καλά ήταν αρκετά διαφορετική με βάση τις ειδικότητες. Υπενθυμίζω ότι όταν με το καλό και αν βγει προκήρυξη θα πρέπει να μελετήσετε πολύ προσεχτικά το τι ζητάει, να συγκεντρώσετε όλα τα απαραίτητα δικαιολογητικά και αν είναι εφικτό / δυνατόν πριν τα καταθέσετε να τα πάτε σε έναν δικηγόρο για να τσεκάρει ότι είναι όλα σωστά.
Το πήγα πολύ μακρυά αλλά δεν πειράζει. Με πετυχαίνετε στις καλές μου

- dimitris mak
- Ταξίαρχος
- Posts in topic: 145
Απο την στιγμη που εχεις προφιλ γιατι γραφεις χωρις να εισαι συνδεμενη;
-
- Δεκανέας - Έφεδρος
- Posts in topic: 45
- Επάγγελμα: πολεμικο ναυτικο
Καλησπερες! παιδια θα χρηματοδοτησει η ευρωπη την Ελλαδα; το λεω διοτι τη προταση μεταρυθμισεων που κατεθεσε ο τσιπρας το δντ την απαξιωνε σχολιαζοντας την ως εκθεση ιδεων κ οχι ουσιαστικη. συνεπως εχει κολησει το θεμα της χρηματοδοτησης. οποτε οτι κ οσες ελειψεις εχουν τα υπουργεια διχως λευτα πως θα προσλαβει κοσμο; μ αρεσει να γραφω γεγονοτα κ οχι σχολια του τυπου εχω ενα φιλο που εχει ενα γνωστο που ειναι στο γραφειο του καμενου κ ειναι καμμενος... κ μου ειπε οτι θα βγει προκηρυξη το καλοκαιρι κ πιο κατω να γραφω δε ξερω ποτε θα βγει για εποπ. και πριν με πειτε κακο σας λεω οτι εχω μεγαλο συμφερον να βγει προκυρηξη διοτι εδω κ 5 χρονια ειμαι η τελευταια σειρα εποπ κ για πεμπτο πασχα θα κανω βαρδεια οποτε με συμφερει να ρθει νεος κοσμος στο καραβι. μην το βαζετε κατω ρε παιδια! μακαρι ναβγει
ΜΕΓΑ ΤΟ ΤΗΣ ΘΑΛΑΣΣΗΣ ΚΡΑΤΟΣ!
stokairo έγραψε:Καλησπερες! Παιδια θα χρηματοδοτησει η ευρωπη την Ελλαδα; Το λεω διοτι τη προταση μεταρυθμισεων που κατεθεσε ο τσιπρας το δντ την απαξιωνε σχολιαζοντας την ως εκθεση ιδεων κ οχι ουσιαστικη. Συνεπως εχει κολησει το θεμα της χρηματοδοτησης. Οποτε οτι κ οσες ελειψεις εχουν τα υπουργεια διχως λευτα πως θα προσλαβει κοσμο; Μ αρεσει να γραφω γεγονοτα κ οχι σχολια του τυπου εχω ενα φιλο που εχει ενα γνωστο που ειναι στο γραφειο του καμενου κ ειναι καμμενος... Κ μου ειπε οτι θα βγει προκηρυξη το καλοκαιρι κ πιο κατω να γραφω δε ξερω ποτε θα βγει για εποπ. Και πριν με πειτε κακο σας λεω οτι εχω μεγαλο συμφερον να βγει προκυρηξη διοτι εδω κ 5 χρονια ειμαι η τελευταια σειρα εποπ κ για πεμπτο πασχα θα κανω βαρδεια οποτε με συμφερει να ρθει νεος κοσμος στο καραβι. Μην το βαζετε κατω ρε παιδια! Μακαρι ναβγει
Φυσικά και είναι έτσι φίλε μου, πολύ καλά τα λές, και άποψη μου ειναι ότι αν δεν τα καταφέρει ο τσίπρας να πέσει χρήμα στην ΕΛΛΑΔΑ μάλλον θα μας νοιάζει όλους πολύ λίγο για την προκήρυξη... Και θα μιλάμε για άλλα πράγματα για ένα μεγάλο διάστημα... Που δεν θέλω ούτε κάν να αναφερθώ...
D.Y.K έγραψε:Επίσης τα κριτήρια και οι προϋποθέσεις εισαγωγής ενδέχεται να αλλάξουν ή να υπάρξουν τροποποιήσεις μετά από 6 ή 7 χρόνια (αν λέμε αν βγει τώρα η προκήρυξη) οπότε δεν είναι κάτι δεδομένο. Φυσικά το πιο φυσιολογικό είναι να υπολογίζετε τα μόρια σας με βάση τις προκηρύξεις του 2009 και ανάλογα με το ποιος κλάδος σας ενδιαφέρει γιατί η μοριοδότηση στην κάθε προκήρυξη αν θυμάμαι καλά ήταν αρκετά διαφορετική με βάση τις ειδικότητες.Υπενθυμίζω ότι όταν με το καλό και αν βγει προκήρυξη θα πρέπει να μελετήσετε πολύ προσεχτικά το τι ζητάει, να συγκεντρώσετε όλα τα απαραίτητα δικαιολογητικά και αν είναι εφικτό / δυνατόν πριν τα καταθέσετε να τα πάτε σε έναν δικηγόρο για να τσεκάρει ότι είναι όλα σωστά.
ΔΥΚ έτσι κάνεις και μετά όταν είσαι στις μαύρες σου, υποφέρουμε...

-
- Υποδεκανέας
- Posts in topic: 8
φιλε μου stokairo έμαθα κάτι και απλά το είπα δεν υπήρχε λόγος να το σχολιάσεις μια ενημέρωση έκανα και χωρίς σιγουριά. τα σχόλια καλύτερα να τα κρατήσεις για τον εαυτό σου υπάρχει άλλωστε άτομο που μπορεί να κρίνει το τι λέμε και σίγουρα δεν είσαι εσυ
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες