stokairo έγραψε:Παντως το συγκεκριμενο αρθρο απο το εθνος εργασια βγηκε το 2008.
το 2009 βγηκε η προκυρηξη αλλα για ποιο λιγα ατομα.
απο το 2009 μεχρι σημερα καθε χρονο αναδημοσσιευεται και προκαλει στεναχωρια. Βαρεθηκα
μπλα μπλα μπλα μπλα σε 100 σελιδες βρισιδια ξεκατινιασματα και μετα ολοι πισω στη τρυπα για ενα ακομη χρονο μεχρι να αναδημοσιευθει ξανα και να βγει και καινουριο θεμα με τιτλο προκυρηξη εποπ 2050-2060 και ξανα μπλα μπλα και αλλεσ250 σελιδες θεμα κ ουσια 0
Προκήρυξη για ΕΠΟΠ (2015-2016)
-
- Δεκανέας - Έφεδρος
- Posts in topic: 45
- Επάγγελμα: πολεμικο ναυτικο
ΜΕΓΑ ΤΟ ΤΗΣ ΘΑΛΑΣΣΗΣ ΚΡΑΤΟΣ!
-
- Δεκανέας - Έφεδρος
- Posts in topic: 45
- Επάγγελμα: πολεμικο ναυτικο
ναι τους οποιους 1000 εποπ θα τους στειλουν στο φεγγαρι φημες ειναι και η μομα ειναι στα λογιαgeorge777 έγραψε:Καλά βλακείες όλα είναι συμφωνώ με stokairo περί 6500 ΌΛΑ όμως... Το μόνο νέο για φέτος είναι το δημοσίευμα του ΒΗΜΑΤΟΣ για 1000 άτομα ΜΟΜΑ και 1000 ΕΠΟΠ, για την ΜΟΜΑ ήδη έχει προαναγγελθεί τώρα για τους ΕΠΟΠ... Θα δείξει...
βαρεθηκα να ελπιζω
ΜΕΓΑ ΤΟ ΤΗΣ ΘΑΛΑΣΣΗΣ ΚΡΑΤΟΣ!
Λογικη Α=Α... Καποιος μεσα απο το στρατευμα μπορει να πει την αποψη του; , ειναι εφικτο ο Ελληνικος στρατος να πορευθει χωρις να προσλαβει κατωτερα στελεχη; Εγω δνε ανηκω στο Στρατευμα και λεω με το φτωχο μου το μυαλο οτι Δεν μπορει ! Για ποσα χρονια ακομα δεν θα παρει; Απο το 12' που χασαμε ελπιδες ακουγοταν οτι 15-16΄θα παρει. Το ναυτικο 'βούλιαξε΄! Στον Ε. Σ ψαχνεις στρατεύσιμο με το τουφεκι ! Αντε η ΠΑ να ειναι σε καλυτερη θεση.(Πηγη. Εδω στο Forum!)
stokairo 10000 ΕΠΟΠ είπε Καμμενος το 2012 και αυτό δεν είναι φήμη σίγουρα,
αλλά είναι εντός κυβέρνησης τώρα...
αλλά είναι εντός κυβέρνησης τώρα...

Τακη το τραγικό είναι αυτό που προανήγγειλε ο καμμένος στην νεα ΜΟΜΑ χρήματα στο νέο προσωπικό ίσα με έναν υπαξιωματικό, ερώτηση: Αυτά δεν είναι λεφτά; Εκτός και αν είναι στραγάλια...
-
- Ταγματάρχης
- Posts in topic: 20
Αν δεν κάνω λάθος το ΠΝ και η ΠΑ έχει πολύ περισσότερες ελλείψεις σε σχέση με τον ΣΞ.Τακης έγραψε:Λογικη Α=Α... Καποιος μεσα απο το στρατευμα μπορει να πει την αποψη του; Ειναι εφικτο ο Ελληνικος στρατος να πορευθει χωρις να προσλαβει κατωτερα στελεχη; Εγω δνε ανηκω στο Στρατευμα και λεω με το φτωχο μου το μυαλο οτι Δεν μπορει ! Για ποσα χρονια ακομα δεν θα παρει; Απο το 12' που χασαμε ελπιδες ακουγοταν οτι 15-16΄θα παρει. Το ναυτικο 'βούλιαξε΄! Στον Ε. Σ ψαχνεις στρατεύσιμο με το τουφεκι ! Αντε η ΠΑ να ειναι σε καλυτερη θεση.(Πηγη. Εδω στο Forum!)
Παιδιά αυτά τα έχουμε ξανα πεί ποιο πίσω σελίδες και δε μας ενδιαφέρουν που έχουν περισσότερες ελλείψεις όσο στο αν θα βγάλουν την ριμάδα την προκήρυξη για να καλύψουν τουλάχιστον τις ποιό απαραίτητες ειδικότητες σε όλα τα σώματα γιατί για κάποιες ειδικότητες μπορούνε κάλλιστα να καλυφθούν απο οπλίτες θητείας...
- _KOURSAROS_
- Συνταγματάρχης
- Posts in topic: 5
Αυτά τα περί αν γίνουν λοχίες οι της τελευταίας σειράς ΕΠ. ΟΠ. Δεν θα έχει δεκανείς το στράτευμα μην τα ακούτε, δεν είναι λόγος αυτός για προκήρυξη. Υπάρχουν και οι έφεδροι δεκανείς που μπορούν να αναλάβουν κάποια καθήκοντα, επίσης μπορεί σε αυτούς να ζητηθεί να μείνουν κάποιο καιρό με τον βαθμό τους αν υπάρξει έλλειψη ή κάτι σχετικό και σε καμιά 7-8 χρόνια που θα γίνουν οι εν λόγο λοχίες επιλοχίες, σας υπενθυμίζω ότι μπορεί να επανέλθει ο βαθμός του έφεδρου λοχία. Αυτά για να μην πετάτε στα σύννεφα και να μην είστε ευκολόπιστοι άλλωστε και εγώ μαζί σας περιμένω.
Είς οιωνός άριστος αμύνεσθαι περί πάτρης.
PrinCePanoss φίλε αυτή ακριβός είναι η λογική ΝΔ-ΠΑΣΟΚ αν είναι να συνεχίσουν και ο σύριζα έτσι τότε να κλείσουν και άλλα σχολεία, και άλλα νοσοκομεία για να μήν γίνει και εκεί καμία πρόσληψη... Εδώ έχουμε δήλωση ότι θα κάνουν πράξη τις 15000 προσλήψεις φέτος... Και ξεκινάνε με τις επαναπροσλήψεις + ΑΣΕΠ αδιόριστους...
-
- Ταγματάρχης
- Posts in topic: 20
Νομίζω ο βαθμός του Έφεδρου Λοχία υπάρχει ακόμα.Κάποιοι Δεκανείς από ΛΥΒ γίνονται τιμητικά Λοχίες προς το τέλος της θητείας τους.
Παιδεία το θέμα είναι απλό κουμάντο ακόμα κάνει το εξωτερικό αυτό δίνει χρήματα και δίνεις αναφορά στο που θα πάνε κτλ σίγουρα έχουν ανάγκες από άτομα χρειάζονται και ελπίζουμε να βγάλει να μπούμε κάπου μακάρι μετά το Πάσχα να το πιάσουν ποιο δυνατά αυτό το θέμα θεωρώ ότι φέτος είναι η χρόνια και για την νέα κυβέρνηση για να δείξει και αυτή στον λαό ότι προσπαθεί για τους νέους και να κρατήσει για αρκετά χρόνια την σκυτάλη...
- Nikos Chatzoglou
- Αρχιλοχίας
- Posts in topic: 22
Πάντως όλοι εσείς που επιμένετε ότι θα βγει προκήρυξη δεν μας έχετε διευκρινίσει αν οι προσληφθέντες θα πληρώνονται με ευρώ ή με δραχμές!
Νίκο αναλόγως τι θα δείνουν σε αυτους που θα μπούν με τις τελευταίες προκηρύξεις, ΔΕΗ, ΕΚΑΒ, ξανα ΔΕΗ δεύτερη και ΔΟΥ 450 άτομα σε λίγες μέρες...
- _KOURSAROS_
- Συνταγματάρχης
- Posts in topic: 5
george777 έγραψε:PrinCePanoss φίλε αυτή ακριβός είναι η λογική ΝΔ-ΠΑΣΟΚ αν είναι να συνεχίσουν και ο σύριζα έτσι τότε να κλείσουν και άλλα σχολεία, και άλλα νοσοκομεία για να μήν γίνει και εκεί καμία πρόσληψη... Εδώ έχουμε δήλωση ότι θα κάνουν πράξη τις 15000 προσλήψεις φέτος... Και ξεκινάνε με τις επαναπροσλήψεις + ΑΣΕΠ αδιόριστους...
Από το στόμα σου και στου Θεού τ' αυτί. Παρολα' αυτά χόρτασα με θα το ένα και θα το άλλο. Αν δεν δω, δεν πιστεύω.
Είς οιωνός άριστος αμύνεσθαι περί πάτρης.
Μαζί σου φίλε μου και εγώ χόρτασα, ποτέ δεν ήμουν σίγουρος για τίποτα όσο αναφορά αυτό το ζήτημα αλλά επίσης είμαι κατά στο να ισοπεδώνουμε τα πάντα χωρίς βάση και στοιχεία... Περιμένουμε και βλέπουμε... Γιατί άν και αυτοί είναι ίδιοι δεν γλυτώνουν στο να πέσει η κυβέρνηση τους, ο λαός τους εξέλεξε για να κάνουν το κάτι διαφορετικό, το τι είναι αυτό... Πραγματικά είναι πρόβλημά τους όπως πρόβλημά σου είναι εσένα να φέρεις εις πέρας αυτό που κάνεις στην δουλειά σου (άν έχεις). Παράδειγμα αν ζητήσει ΕΠΟΠ (έστω λίγους) ο καμμένος και δούμε τίτλους σε εφημερίδες όπως το 2012 πχ. ``ΜΠΛΟΚΟ ΑΠΟ ΤΡΟΙΚΑ ΓΙΑ 300 ΕΠΟΠ`` και κάνει πίσω τότε δεν άλλαξε κάτι και έχουμε ΝΔ-ΠΑΣΟΚ με άλλο όνομα... Και θα βιαστούν να πούν μερικοί έξυπνοι ``καλά τι περίμενες; `` επαναλαμβάνω πρόβλημά τους να βρουν λύση για το λαό... Είναι δουλειά τους... Δε μπορούν να έχουν άσυλο στο λαό όπως στα δικαστήρια... Όλα όμως θα τα δούμε...
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 3 επισκέπτες