Προκήρυξη για ΕΠΟΠ (2015-2016)
Ρε παιδια ολοι εδω και ενα μηνα ακουμε απο γνωστους ανωτατους αξιωματικους συζητιεται το θεμα γ εποπ να λενε ολοι ψεματα αποκλειετε
DEAPZGEO έγραψε:Ρε παιδια ολοι εδω και ενα μηνα ακουμε απο γνωστους ανωτατους αξιωματικους συζητιεται το θεμα γ εποπ να λενε ολοι ψεματα αποκλειετε
καλα μερικοι τα βλεπουν τας ομιλοας στον υπνο τους.
- Tasos2aMAL
- Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
- Posts in topic: 22
"Έχω ένα γνωστό", "άκουσα", "μου είπανε δικά μου άτομα απ' το στρατό", "λέγεται", "φημολογήται έντονα", "έχω ένα θείο αντιστράτηγο και μου είπε"
Μακάρι να βγει προκύρηξη. Έχω και μόρια απο ειδικές δυνάμεις. Ένας γνωστός μου υπαξιωματικός στην αεροπορία (απο ΣΤΥΑ), που τον ρώτησα σήμερα μου απάντησε επι λέξη: "Κάτι ακούγεται για προκύρηξη, αλλά πολύ αχνά. Μακάρι να γίνει γιατί όλες οι μονάδες είναι άδειες από κόσμο". Ας ελπίσουμε.
Πάντα αχνά ακούγεται προτού βγεί... Μέχρι να βγεί κάτι επίσημο, επομένως το θέμα είναι να υπάρχει απο πλευράς κυβέρνησης η θέληση για προκήρυξη...
Για τους 1000 οβα που λεγανε περσι δεν ακουγοταν τοσο εντονα! Τωρα οταν ο αλλος ειναι χρονια στον στρατο και μαλιστα ανωτατος αξιωματικος δεν μπορει να λεει αρλουμπες!
Καλά ακούγονται όλα αυτά που ακούγονται θετικότατα θα έλεγα είναι αλλά αυτό που με αγχώνει εμένα είναι ότι πολύ βαρύτητα έχει πέσει σε υγεία, παιδεία και ελεγκτικούς μηχανισμούς... Και τίποτα το ιδιαίτερο, πέρα απο εκείνη την επιθυμία του Καμμένου για 1000 εποπ... Μιλάω απο κυβέρνηση μεριά και όχι απο ότι νάνε... Ελπίζω να μήν επικεντρωθούν μόνο σε αυτούς τους 3 τομείς με τόσες πολλές θέσεις και γράψουν στα τέτοια τους την εθνική άμυνα... Ειδικά άν ισχύσει ότι οι επαναπροσλήψεις δεν θα γίνουν απο τις 15.000 θέσεις αλλά απο τους αιρετούς που θα μειώσουν, θα είναι πρώτης τάξεως ευκαιρία για έστω 1000 εποπ μετά απο πολλά χρόνια...
-
- Δεκανέας - Έφεδρος
- Posts in topic: 45
- Επάγγελμα: πολεμικο ναυτικο
φιλε γιωργο δυστυχως δεν εχει πει κανεις τιποτα για 100ο ατομα στη μομα ισα ισα που ο καμενος ειπε οτι για την συσταση της μομα δεν θα γινουν προσληψεις προσωπικου αλλα θα αποροφηθουν απο μοναδες μηχανικου. Το επισημο μεχρι στιγμης ειναι οτι ο υπουργος εχει δηλωσει την επιθυμια του σαν προγραμματικες δηλωσεις παντα οτι πρεπει να αυξηθει ο αριθμος των εποπ. Επαναλαμβανω μονο αυτη η φραση εχει δηλωθει επισημαgeorge777 έγραψε:Καλά ακούγονται όλα αυτά που ακούγονται θετικότατα θα έλεγα είναι αλλά αυτό που με αγχώνει εμένα είναι ότι πολύ βαρύτητα έχει πέσει σε υγεία, παιδεία και ελεγκτικούς μηχανισμούς... Και τίποτα το ιδιαίτερο, πέρα απο εκείνη την επιθυμία του Καμμένου για 1000 εποπ... Μιλάω απο κυβέρνηση μεριά και όχι απο ότι νάνε... Ελπίζω να μήν επικεντρωθούν μόνο σε αυτούς τους 3 τομείς με τόσες πολλές θέσεις και γράψουν στα τέτοια τους την εθνική άμυνα... Ειδικά άν ισχύσει ότι οι επαναπροσλήψεις δεν θα γίνουν απο τις 15.000 θέσεις αλλά απο τους αιρετούς που θα μειώσουν, θα είναι πρώτης τάξεως ευκαιρία για έστω 1000 εποπ μετά απο πολλά χρόνια...
ΜΕΓΑ ΤΟ ΤΗΣ ΘΑΛΑΣΣΗΣ ΚΡΑΤΟΣ!
1.2 δις για διμοσιο στα νεα που ειδα στο http://www.newsbeast.gr/financial/arthro/802779/kefalaia-12-dis-euro-tou-ths-gia-tin-hrimatodotiki-enishusi-tou-dimosiou/ μπορει και να γεμιζοθν σιγα σιγα τα ταμεια κα συντομα να βγουν και θεσεις...
Εσυ stokairo τι πιστευεις, εποπ ειπαμε εισαι?
-
- Δεκανέας - Έφεδρος
- Posts in topic: 45
- Επάγγελμα: πολεμικο ναυτικο
50-50DEAPZGEO έγραψε:Εσυ stokairo τι πιστευεις, εποπ ειπαμε εισαι?
ΜΕΓΑ ΤΟ ΤΗΣ ΘΑΛΑΣΣΗΣ ΚΡΑΤΟΣ!
- Diasostis31
- Στρατοπεδάρχης
- Posts in topic: 78
http://www.dikaiologitika.gr/eidhseis/dhmosio/55075/epipleon-dyo-xronia-thiteia-me-mistho-gia-tin-epanidrysi-tis-moma
Τα νομοσχεδια του υπουργείου αμυνης πανε στη βουλή τις επόμενες μέρες. Οι οβα για τη μομα είναι σχεδόν επισημο, για εποπ τίποτα ακόμα... Σε λίγο καιρό θα ξέρουμε
Τα νομοσχεδια του υπουργείου αμυνης πανε στη βουλή τις επόμενες μέρες. Οι οβα για τη μομα είναι σχεδόν επισημο, για εποπ τίποτα ακόμα... Σε λίγο καιρό θα ξέρουμε
Ευτυχως μιλαει καθαρα γ την μομα γ τις αλλες αναγκες τ στρατου ας ελπισουμε προσληψεις!
Οι Στρατευσιμοι ΟΒΑ που θα μπουν στην ΜΟΜΑ θα προσμετριθουν στις 15.000 πορσληψεις ; Ρητορικη Ερωτωση...
- Diasostis31
- Στρατοπεδάρχης
- Posts in topic: 78
Τακης έγραψε:Οι Στρατευσιμοι ΟΒΑ που θα μπουν στην ΜΟΜΑ θα προσμετριθουν στις 15.000 πορσληψεις ; Ρητορικη Ερωτωση...
Οχι, οι οβα είναι με σύμβαση, δεν είναι μονιμοι
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες