Προκήρυξη για ΕΠΟΠ (2015-2016)

Πληροφορίες για όλες τις προκηρύξεις για πρόσληψη ΕΠΟΠ και ΟΒΑ, οι προϋποθέσεις, τα αθλήματα και η μοριοδότησή τους
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
D.Y.K
Α/ΓΕΝ
Α/ΓΕΝ
Posts in topic: 169

Δημοσίευση από D.Y.K »

Άμα θέλετε να μιλάτε περί ανέμων και υδάτων υπάρχει ήδη ενεργό θέμα εδώ και μερικά χρόνια και λέγεται ΚΨΜ για Επαγγελματίες Οπλίτες . Επίσης το ξαναλέω για τελευταία φορά ότι εδώ μέσα θα λέγονται / γράφονται μόνο έγκυρες πληροφορίες και τίποτα παραπέρα.

Το ότι φυσικά είμαι ανεκτικός παρότι πολλές φορές γράφετε πράγματα που αντιστοιχούν σε άλλα (ενεργά) θέματα χωρίς να κάνω παρατηρήσεις μόνο ως αδυναμία δεν θα πρέπει να το εκλαμβάνεται ορισμένοι γιατί γυρίζει πολύ εύκολα το χαρτί για μένα.

Λοιπόν ας επανέλθουμε στο θέμα μας χωρίς περαιτέρω παρατράγουδα γιατί κάποιοι αναγκαστικά θα στεναχωρηθούν.

Άβαταρ μέλους
sword
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος
Posts in topic: 39

Δημοσίευση από sword »

george777 έγραψε:DYK έχουμε ιδέα πότε περίπου θα κατανεμηθούν οι θέσεις εργασίας δημοσίου που ζήταγε απο όλα τα υπουργία για το 2015 που έλεγε ο κατρούγκαλος; Νομίζω πώς αυτή είναι η ουσία πλέον και όχι οι χαζοφήμες περί ανέμων και υδάτων...

Όπως αναφέρεται στην εγκύκλιο, η παράταση αποφασίστηκε «κατόπιν υποβολής προφορικών και εγγράφων αιτημάτων πολλών φορέων για παράταση της προθεσμίας και προκειμένου η υπηρεσία μας να έχει ολοκληρωμένη και ασφαλή εικόνα των αιτημάτων για το σύνολο των φορέων»

Παρατείνεται έως και τις 24 Μαρτίου, από 19 Μαρτίου, όπως είχε οριστεί αρχικά, η προθεσμία για την αποστολή αιτημάτων κάλυψης άμεσων αναγκών σε προσωπικό, σε υπηρεσίες και φορείς του δημοσίου, σύμφωνα με σημερινή εγκύκλιο του αναπληρωτή υπουργού Διοικητικής Μεταρρύθμισης Γιώργου Κατρούγκαλου.

Όπως αναφέρεται στην εγκύκλιο, η παράταση αποφασίστηκε «κατόπιν υποβολής προφορικών και εγγράφων αιτημάτων πολλών φορέων για παράταση της προθεσμίας και προκειμένου η υπηρεσία μας να έχει ολοκληρωμένη και ασφαλή εικόνα των αιτημάτων για το σύνολο των φορέων».

Υπενθυμίζεται ότι η εγκύκλιος για την αποστολή αιτημάτων κάλυψης άμεσων λειτουργικών αναγκών σε προσωπικό, έχει αποσταλεί προς όλους τους φορείς του δημοσίου ενόψει της κατάθεσης σχεδίου νόμου (ήδη βρίσκεται σε δημόσια διαβούλευση) για την επαναπρόσληψη απολυμένων και διαθέσιμων του δημοσίου, καθώς και την απορρόφηση των επιτυχόντων του ΑΣΕΠ.

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

Άβαταρ μέλους
george777
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης
Posts in topic: 230

Δημοσίευση από george777 »

Ευχαριστώ SWORD, Χμμμ πώς μου διέφυγε εμένα... Εικόνα
cuervo

Δημοσίευση από cuervo »

pame_pali έγραψε:

στον κουερβο δε δινεις βαση ειναι απολυμενος δημοτικος που δε μπορεσε να ενσωματωθει στην ελας και σταζει χολη.

Εσύ είσαι μεγάλο τσακάλι χαραμίζεσαι εδώ μέσα, με τέτοιο ένστικτο να πας να παίξεις τζόκερ θα το πιάσεις σίγουρα! Εικόνα

george777 έγραψε:

cuervo τα χαλάμε τώρα φίλτατε! Μήν με πάς κόντρα έμμεσα ποιο πάνω γιατί θα σε πλαντάξω στο ξύλο!Εικόνα Εικόνα

stokairo έγραψε:Κουερβο γιατι τοση κακια;

Kαλησπέρα και στους δύο, θα σας απαντήσω σοβαρά, δεν είναι θέμα κακίας, μακάρι να βγει προκήρυξη αλλά μην περιμένετε τίποτα μέχρι το κρίσιμο συνέδριο της κυβέρνησης που θα γίνει τον Ιούνιο με το ΔΝΤ, εκεί άμα εγκριθεί το Δάνειο υπάρχει ελπίδα για κάτι, μέχρι τότε τσάμπα ασχολείστε.

Απλά με χαλάει να διαβάζω μηνύματα εδώ μέσα ειρωνικά περί φυτών, γυαλάκιδων κτλπ, η εκπαίδευση στις σχολές του στρατού δεν είναι της πλάκας, διαβάστε τα θέματα εδώ μέσα για την ζωή στις συγκεκριμένες σχολές θα καταλάβετε πως δεν την βγάζει κάποιος που πήγε μόνο και μόνο για το χρήμα και την σίγουρη λύση, θα πρέπει να το έχει έστω και λίγο μέσα του.

stokairo
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος
Posts in topic: 45
Επάγγελμα: πολεμικο ναυτικο

Δημοσίευση από stokairo »

D.Y.K έγραψε:
Jimmy8 έγραψε: Αποκλείεται φιλε σγορντ. Τα ιεκ αν δε βγάλεις την πιστοποιηση δεν μπορεις να τα καταθέσεις πουθενά. Εγω ειχα βγάλει το ιεκ με βαθμό 18,9 και πιστοποιηση έγραψα 13. Το δεκατρία πιάνει.Αν δεν εχεις βεβαιωση πιστοποίησης δε κανεις τιποτα. Αυτο ειναι στάνταρ. Τωρα αν κάποιοι λενε εχω εναν φίλο φίλη που έβαλε το να το αλλο ειναι οτι ναναι

1) Είσαι επικίνδυνα άσχετος.

2) Παραπληροφορείς τον κόσμο και αυτό από εμένα δεν είναι αποδεκτό.

3) Ψάξου καλύτερα σχετικά με το τι πραγματικά έγινε και πως εξελίχθηκε ο διαγωνισμός του 2009 και μετά άνοιξε το το ρημάδι.

4) Υπήρξα υποψήφιος το 2009 και τα έζησα από κοντά, λεπτό προς λεπτό με κάθε λεπτομέρεια και με γνωρίζουν μέχρι και οι πέτρες.

5) Εννοείται πως είσαι ο τελευταίος πιτσιρικάς που μπορεί να αμφισβητήσει τα λεγόμενα μου και μάλιστα να τολμήσει έστω να σκεφτεί ότι είμαι ότι να ναι. Όχι να το γράψει κιόλας και μάλιστα στο "χωράφι" μου.

6) Κοίτα να βάλεις μυαλό αν θες να γίνεις στρατιωτικός γιατί θα πέσει πολύ σφαλιάρα και αυτό σου το υπόσχομαι εγώ ο ίδιος.

7) Απενεργοποίηση λογαριασμού οριστικά για να μάθεις να σέβεσαι τους παλιότερους / εμπειρότερους από εσένα.

καλησπερα ΔΥΚ τι κανεις; Ειμαι στο φορουμ απο το 2009 τοτε που βγηκε η προκυρηξη μας θυμασε τι περασαμε τοτε που κοπηκε προσωρινα που αλλαξε η κυβερνηση; Τελικα περασα στο ναυτικο. Αναμνησεις που εχω απο δω... Το λεω σε ολους ησουν κ εισαι εγκυρος. Σε παρακαλω εχω μια ερωτηση. Δε μπορω να κανω το παλιο μου ονομα (ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΟΣ) ανακτηση εχω ξεχασει το πασγουορντ μπορεις να με βοηθησεισ?
Άβαταρ μέλους
dimitris mak
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος
Posts in topic: 145

Δημοσίευση από dimitris mak »

Εδω υπαρχουν ατομα που δεν γυρνανε 5 σελιδες πισω η δεν ψαχνουν σε αλλα θεματα και σε καθε 2 σελιδες βλεπουμε τα ιδια. Τι συζηταμε τωρα. Η λαθος πληροφορηση παντως ειναι κακο πραγμα, μπορει να καψει πολλα ατομα. Φιλε στειλε προσωπικο στον ΔΥΚ. Για πρωτη φορα μετα απο πολλα χρονια εχω μια πολυ καλη προαισθηση για το θεμα προκηρυξης εποπ.
D.Y.K
Α/ΓΕΝ
Α/ΓΕΝ
Posts in topic: 169

Δημοσίευση από D.Y.K »

stokairo έγραψε:καλησπερα ΔΥΚ τι κανεις; Ειμαι στο φορουμ απο το 2009 τοτε που βγηκε η προκυρηξη μας θυμασε τι περασαμε τοτε που κοπηκε προσωρινα που αλλαξε η κυβερνηση; Τελικα περασα στο ναυτικο. Αναμνησεις που εχω απο δω... Το λεω σε ολους ησουν κ εισαι εγκυρος. Σε παρακαλω εχω μια ερωτηση. Δε μπορω να κανω το παλιο μου ονομα (ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΟΣ) ανακτηση εχω ξεχασει το πασγουορντ μπορεις να με βοηθησεις;

Καλώς την παλιοσειρούλα!

Μια χαρά κομάντο μου όλα δόξα το θεό.

Θυμάμαι τα πάντα με πάσα λεπτομέρεια και σχεδόν όλα τα παιδιά με πολλά από τους οποίους έχω κρατήσει ακόμα επαφή με τον έναν ή τον άλλον τρόπο αν και δεν είναι ενεργά ως μέλη πλέον στο φόρουμ.

kostaslou,RANIA,nickthecooker μερικά από τα ναυτάκια και πάει λέγοντας ο κατάλογος.

Φυσικά και μπορώ να σε βοηθήσω να ανακτήσεις το παλιό σου nick.

Ας τα πούμε όμως μέσω ΠΜ για να μην ξεφεύγουμε και από το θέμα!

stokairo
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος

dimitri mak κ γω εχω μια καλη αισθηση περι του θεματος προκυρηξη αλλα οι εποχες ειναι λιγο δυσκολες παντως βλεπω το ενδιαφερον αυξημενο.
ΜΕΓΑ ΤΟ ΤΗΣ ΘΑΛΑΣΣΗΣ ΚΡΑΤΟΣ!
Άβαταρ μέλους
george777
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης
Posts in topic: 230

Δημοσίευση από george777 »

stokairo κανόνισε να είσαι γουρλής τώρα που γύρισες ΕικόναΕικόνα
stokairo
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος

Μακαρι παιδια!
Άβαταρ μέλους
PetrosGn
Λοχίας - ΕΠΟΠ
Λοχίας - ΕΠΟΠ
Posts in topic: 56

Δημοσίευση από PetrosGn »

Σπύρος έγραψε:Αν σου άρεσε τόσο πολύ να έδινες πανελλήνιες πες το ποιο απλά έξω πείνας και ΕΣΥ και εμείς και θέλεις να μπεις κάπου μόνιμος γιατί είναι δύσκολα εκεί έξω... Άσε τα συνεπείς κτλ

Πρωτα απο ολα δεν πειναω οπως και δεν πεινανε και πολυ αλλοι εδω μεσα... Καταρχας δικαιωμα για πανελληνιες δεν εχω και απλα περιμενω πως και πως να βγει η προκυρηξη και νακανω τα χαρτια μου και οτι γινει εγινε... Κα εξαλλου Μ... Σ ειμαι εγω και να μην κανω τα χαρτια μου απο την στιγμη που ειναι μεσα στα σωματα κουτσοι στραβοι και ηλιθιοι και μπαινανε με τα βυσματα και με αλλους πλαγιους αναξιοκρατικους τροπους και εχουνε αφυσει ποσα ατομα ανεργα... Αν νομιζεις οτι κανουμε τα χαρτια μας για να παιρνουμε τα λεφτα μονο και δουλεια να μην κανουμε συγνωμη κιολας αλλα πρεπει να εισαι λιγο τεμπελακος... Ολοι εδω μεσα περιμενουμε κατι καλο για να δουλεψουμε και να κανουμε καριερα και αν δεν σου αρεσει υπαρχει το Χ πανω δεξια...

stokairo
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος

PetrosGn έγραψε:
Σπύρος έγραψε:Αν σου άρεσε τόσο πολύ να έδινες πανελλήνιες πες το ποιο απλά έξω πείνας και ΕΣΥ και εμείς και θέλεις να μπεις κάπου μόνιμος γιατί είναι δύσκολα εκεί έξω... Άσε τα συνεπείς κτλ

Πρωτα απο ολα δεν πειναω οπως και δεν πεινανε και πολυ αλλοι εδω μεσα... Καταρχας δικαιωμα για πανελληνιες δεν εχω και απλα περιμενω πως και πως να βγει η προκυρηξη και νακανω τα χαρτια μου και οτι γινει εγινε... Κα εξαλλου Μ... Σ ειμαι εγω και να μην κανω τα χαρτια μου απο την στιγμη που ειναι μεσα στα σωματα κουτσοι στραβοι και ηλιθιοι και μπαινανε με τα βυσματα και με αλλους πλαγιους αναξιοκρατικους τροπους και εχουνε αφυσει ποσα ατομα ανεργα... Αν νομιζεις οτι κανουμε τα χαρτια μας για να παιρνουμε τα λεφτα μονο και δουλεια να μην κανουμε συγνωμη κιολας αλλα πρεπει να εισαι λιγο τεμπελακος... Ολοι εδω μεσα περιμενουμε κατι καλο για να δουλεψουμε και να κανουμε καριερα και αν δεν σου αρεσει υπαρχει το Χ πανω δεξια...

ειναι προσωπικος λογος του καθενος για ποιο λογο θελει να ακολουθησει την καριερα του εποπ. Προτεινω να ηρεμησεις λιγο εσυ κ ο σπυρος γιατι με το να τσακωνεστε δε καταφερνετε κατι. Κ δεν περασαν ολοι αναξιοκρατικα. Κ να σου πω κ κατι αλλο; Αν εσυ ειχες καποιο βυσμα δε θα το εβαζες για να εισαι εξασφαλισμενος στη ζωη σου; Μη κρινεις ετσι ευκολα αυτους που ειναι μεσα γιατι καποιοι ειναι μεσα 10 χρονια εποπ που πριν 10 χρονια ντρεποσουν να πεις οτι εισαι εποπ. Να μην ξεχναμε και να μην κρινουμε ευκολα. Ευχαριστω
stokairo
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος

Οι ειδησεις λενε 24 μαρτιου τα υπουργεια θα δηλωσουν ελλειψεις προσωπικου για να αξιολογηθουν απο την κυβερνηση. Μακαρι να προτιμησουν τις ελλειψεις του υπουργειου εθνικης αμυνης. Μακαρι μετα απο 5 χρονια να δω εναν νεο εποπ να ερχεται στη φρεγατα μου.Εικόνα
Άβαταρ μέλους
PetrosGn
Λοχίας - ΕΠΟΠ
Λοχίας - ΕΠΟΠ
Posts in topic: 56

Δημοσίευση από PetrosGn »

Να σου πω την αληθεια θα εβαζα γιατι τοσα χρονια ετσι μπαινανε και δεν ειμαι Μ... Σ εγω για να μην βαλω...
stokairo
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος

PetrosGn έγραψε:Να σου πω την αληθεια θα εβαζα γιατι τοσα χρονια ετσι μπαινανε και δεν ειμαι Μ... Σ εγω για να μην βαλω...
ετσι ειναι αν ειχα και γω θα επερνα καλυτερη ειδικοτητα. Γιαυτο σου λεω μην κρινεις και μην τσακωνεσαι γιατι την καρδια σου χαλας. Αυτο το φορουμ ειναι εγκυρο και δημιουργηθηκε και επιβλεπεται απο γνωστες του αντικειμενου αλλα θα διαβασεις και βλακειες ετσι ειναι δημοκρατια εχουμε κ ο καθενας λεει τα δικα του.

Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 7 επισκέπτες