Προκήρυξη για ΕΠΟΠ (2015-2016)
- Iron_Skinhead
- Δεκανέας - ΕΠΟΠ
- Posts in topic: 24
- Ενδιαφέροντα: Μουσική, Γυμναστική
Εγώ με τα μαθήματα δεν το είχα ποτέ μα ποτέ. Δεν είναι όλοι οι άνθρωποι το ίδιο. Πάντος σχετικά με τις σχολές, οι περισσότεροι που μπαίνουν εκεί μπαίνουν γιατί το είπε ο μπαμπας και η μαμά. Λίγοι είναι που μπαίνουν επειδή γουστάρουν στρατό και έχουν κάποια ιδανικά.
Η ΨΥΧΗ ΤΟΥ ΛΥΚΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΑΓΕΛΗ!!!
- Jimmy8
- Υποψήφιος Βαθμοφόρος
- Posts in topic: 15
Ευχαριστω George. Εφ όσον η επιλογή γινεται με αντικειμενικά κριτηρια οπως λυκειο κλπ. Η επιλογή ειναι δίκαιη.george777 έγραψε:Σπύρο γιατί κακό είναι να μην θέλει να περάσει με πανελλήνιες και να περάσει απο προκήρυξη; Μπορεί να μήν είναι του διαβάσματος ο jimmys και το κάθε άλλο παιδί... Το λές έτσι λές και θέλει να φάει κάποια θέση κάποιου παιδιού που το δικαιούται... Ποιά είναι η διαφορά στρατιωτικής σχολής απο πανελλήνιες και στρατό μέσω προκήρυξης, απλά με την προκήρυξη μπένεις με αντικειμενικά κριτήρια και απο πανελλήνιες μπαίνεις με μόρια... Προκηρύξεις είναι και οι 2... Και μήν θεοποιήσουμε τους γιαλαμπούκες που μπαίνουν πολλές φορές απο τις πανελλήνιες ΉΜΑΡΤΟΝ...
Κα ζήτω απο τους διαχειριστές να σβηστούν μυνηματα του τυπου παραπάνω.
Εδω μπαίνουμε για να πληροφορηθούμε και να πληροφορούμε οχι για να κατακρίνουμε.

Καθιστε λιγο ρε παιδεια και εγς δουλεθς στιν ερμου και παιρνω 600 ευρω ο καθενας δουλευει γτ ειναι δυκολα τα πραγματα εξω και οσο για το παιδι που ειπε οτι απο Πανελληνιες Μπαινουνε Γιοταδες εχω δει πολλους ουκ Αξιωματικους γιαυτο αρχικα δεν χρειαζετε να σπαζομαστε και εγω οπως ολοι περιμενω την προκηρυξη δεν λεω ουτε για τους οβα ουτε για κανεναν, δουλευω βγαζω το ψωμι μ και περιμενω να βγει και οσο περιμενα εβγαλα και αλλα χαρτια να ειμαι ποιο σιγουρος... Δεν εχω με κανεναν προβλημα για να μην παρεξηγούμαι κιολας.
Σε ευχαριστώ πολύ για την πληροφορία είχες φτιάξει τα χαρτιά σου και εσύ σε πρπροηγούμενη προκήρυξη και δεν τα μέτρησαν; έχω κάτι φίλους που δεν είχαν πιστοποίηση και μπήκαν στρατιώτες στο 401 απλά με τη βεβαίωση. Αλλά να μ πεις σαν στρατιώτες μπήκαν αυτοί
Η μομα συμφωνα με αρθρα π διβασα ειναι γεγονος,1/2 λοιπον,800 ευρω μισθος γ την μομα λεφτα υπαρχουν και γ εποπ οχι τ ***** πια πιο αναγκαιο ειναι να παρει εποπ!
Καλησπερα παιδια. Ειμαι καινουρια στο φορουμ και θα ηθελα να σας κανω μια ερωτηση.. το ξερω οτι ειναι λιγο ακυρη με το θεμα απλα δεν ξερω που αλλου να την γραψω, οποιος μπορει να μου απαντησει με σιγουρια τον ευχαριστω πολυ. Εχω τελειωσει σε ιεκ για οδοντοτεχνικη και σε περιπτωση που βγει η προκυρηξη δηλωσω μια ειδικοτητα ασχετη με αυτο που εχω σπουδασει, για να παρω τα μορια ως αποφοιτη ιεκ πρεπει να εχω την πιστοποιηση η απλα το πτυχιο; η πιστοποιηση χρειαζεται μονο οταν καποιος δηλωσει την ειδικοτητα που εχει σπουδασει;

Με το πτυχίο κάνεις την δουλειά σου 100%.Τα περισσότερα παιδιά που έκαναν τα χαρτιά τους το 2009 σε ειδικότητες φυσικά αντίστοιχες με αυτό που είχαν τελειώσει ΔΕΝ είχαν πιστοποίηση.
Προσωπικά έχω και μία φίλη που πέρασε Αναλυτής - Προγραμματιστής (ΥΓ) το 2009 και υπηρετεί στο 401 ΧΩΡΙΣ πιστοποίηση αλλά με πτυχίο.
Προσωπικά έχω και μία φίλη που πέρασε Αναλυτής - Προγραμματιστής (ΥΓ) το 2009 και υπηρετεί στο 401 ΧΩΡΙΣ πιστοποίηση αλλά με πτυχίο.
Σε ευχαριστω παρα πολυ για την απαντηση να 'σαι καλα!

- Jimmy8
- Υποψήφιος Βαθμοφόρος
- Posts in topic: 15
Μπορεις να κανεις χαρτια σε μια ειδικότητα που ζητάει μονο λυκειο και να τζονταρεις και το ιεκ.margie έγραψε:Καλησπερα παιδια. Ειμαι καινουρια στο φορουμ και θα ηθελα να σας κανω μια ερωτηση.. το ξερω οτι ειναι λιγο ακυρη με το θεμα απλα δεν ξερω που αλλου να την γραψω, οποιος μπορει να μου απαντησει με σιγουρια τον ευχαριστω πολυ. Εχω τελειωσει σε ιεκ για οδοντοτεχνικη και σε περιπτωση που βγει η προκυρηξη δηλωσω μια ειδικοτητα ασχετη με αυτο που εχω σπουδασει, για να παρω τα μορια ως αποφοιτη ιεκ πρεπει να εχω την πιστοποιηση η απλα το πτυχιο; η πιστοποιηση χρειαζεται μονο οταν καποιος δηλωσει την ειδικοτητα που εχει σπουδασει;
Αλλα εκει να ξερεις παιζει ψηλά ο πήχης
Και το ΙΕΚ να τσοντάρεις σε ειδικότητες που ζητάνε λύκειο δεν θα πάρεις μόρια. Άσε που μπορεί να σε βγάλουν και ακατάλληλο λόγω γραμματικών γνώσεων εύκολα και χωρίς καμία επεξήγηση.
Έγινε με πολλά παιδιά το 2009.
Παιδιά ΑΝ βγει προκήρυξη θέλει πολύ προσοχή όταν θα φτιάχνετε τα χαρτιά σας.
Πολλοί την είχαν πατήσει στο παρελθόν.
Έγινε με πολλά παιδιά το 2009.
Παιδιά ΑΝ βγει προκήρυξη θέλει πολύ προσοχή όταν θα φτιάχνετε τα χαρτιά σας.
Πολλοί την είχαν πατήσει στο παρελθόν.
Ναι το ξερω για αυτο σκεφτηκα να εβαζα μια ειδικοτητα που ζηταει ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ απολυτηριο λυκειου για να εστελνα εκει το πτυχιο ιεκ, γι αυτο ρωτησα για τα μορια. Γιατι ειχα μπερδευτει λιγο με την πιστοποιηση, σε αλλα θεματα του φορουμ που ειχα διαβασει καποιοι ελεγαν οτι χρειαζεται, καποιοι οχι και ειπα ας ρωτησω καλυτερα να ειμαι σιγουρη.
Καλησπερα παιδια ειμαι καινουργιος στο forum ... Γνωριζετε μηπως εχει βγει η θ βγει καποια προκυρηξη για τα σωματα ασφαλειας. Αν καποιος γνωρισει να μου απαντησει αν μπορει... Ευχαριστω πολυ.
Αυτό είναι το πρόβλημα , επειδή έβγαιναν καποτε προκηρυξεις πιαστηκατε απο εκεί και περιμενετε απο το 2009 και μετα 6 χρόνια άδικα, θα μου πεις επιλογές είναι αυτές αλλά μην τα ισοπεδωνετε όλα και τα παιδιά που μπήκαν απο ΣΜΥ κσι ΣΣΕ πέρασαν μια επίπονη εκπαίδευση για αυτό οι χαρακτηρισμοί γιωταδες κτλπ να λείπουν γιατί κανέναν δεν τιμάει , ο καθενας επιλέγει το επάγγελμα που θέλει για δικούς του λόγους, άλλοι για τα λεφτά και άλλοι γιατι γουσταρουν, ο καθένας τον εαυτό του κοιτάει και αυτό είναι σεβαστο !
Ολοι μας το εχουμε ξεφτυλισει το θεμα λιγο, γ να παμε ξανα στο θεμα μας!
D.Y.K έγραψε:Με το πτυχίο κάνεις την δουλειά σου 100%.Τα περισσότερα παιδιά που έκαναν τα χαρτιά τους το 2009 σε ειδικότητες φυσικά αντίστοιχες με αυτό που είχαν τελειώσει ΔΕΝ είχαν πιστοποίηση.
Οταν λες πτυχειο εννοεις την βεβαιωση σωστα; Ρωταω γιατι και εγω δεν εχω πιστοποιηση, και ειναι ενα θεμα που με ενδιαφερει!
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 4 επισκέπτες