Προκήρυξη για ΕΠΟΠ (2015-2016)
Πολύ καλημέρα σε όλους, την βοηθεια σας θα ήθελα, ακουσα προσφατα για προκηρυξη εποπ, αλλα δεν έχω καμία ιδέα σχετικά με το που να ψαξω, γνωριζεται καποιο σχετικο link ; Επίσης πάνε χρόνια που τελειώσα ώς ΥΕΑ. Τα πραγματα δισκολεψαν στην εργασία μου και θέλω να γνωρίζω σχετικα με το τι εναλλακτικη θα μπορουσαν να μου προσφέρουν οι ενοπλες, παρακαλώ θα ήθελα τα φώτα σας, ευχαριστώ
15 χιλιαδες θα ειναι επαναπροσληψεις η 15 χιλιαδες νεες προσληψεις?
- dimitris mak
- Ταξίαρχος
- Posts in topic: 145
Κοβοντας τους συμβουλους κερδισαν 50.000.000ευρω. Το κοστος απο τις καθαριστριες ειναι 22.000.000. Εχουν και κερδος απο αυτο το μετρο. Για καθαρα καινουργειες προσληψεις μιλησε φιλε. Αυτο που κοιτανε ειναι να βρουν τροπους ετσι ωστε εξικονομοντας χρηματα να μην πειραχτουν οι 15.000 προσληψεις.
Ε τι στο καλό θεωρώ φέτος θα βγουν τα αστεία τελείωσαν...
Λεβέντη άλλο να πάρεις 1000 άτομα με σύμβαση έως και 3 ετών και άλλο να πάρεις 1000 με την δυνατότητα μετά το πέρας της τριετίας να παραμείνουν μόνιμοιPetrosGn έγραψε:Jimmy8 έγραψε:Γιατί τι εχουν τα παιδάκια που τελείωσαν μόλις το λυκειο;
Μη το κοιτάτε μονο για την πάρτυ σας!
Να βγάλει εποπ και να κανουν ολοι χαρτια.
Και οχι να σφαζόμαστε αν πάρει οβα θα πάρει νεαρούς. Το πάσι να πει αυτο; Θα ειναι άχρηστοι;
Ελα τωρα, μαθε μπαλίτσα που λεει και ο αλεφσς
Πρωτα απο ολα δεν ειπα οτι εχουνε κατι τα παιδακια... Απλα με αυτον τον τροπο δεν γινετε τπτ απολυτος... Αλλο να παρεις 18-28 ΕΠΟΠ και αλλο να παρεις ΟΒΑ για 2-3 και ιδικα ατομα σε νεαρη ηλικια... Για τους ΟΒΑ πως εχουνε λεφτα να τους δινουνε 800 ευρω το μηνα και δεν εχουνε για εναν ΕΠΟΠ... Εδω το πραγμα βρωμαει απο μονο του... Και δεν το κοιταω για την παρτι μου... Εκανα και εγω παλιοτερα τα χαρτια μου για ΟΒΑ και δεν με πειρανε γιατι τα ειχανε κοψει και τωρα ξαφνικα απο το πουθενα βγαζουνε ΟΒΑ και πετανε εξω ουσιαστικα τα ατομα που περιμεναν πως και πως για ΕΠΟΠ

- Jimmy8
- Υποψήφιος Βαθμοφόρος
- Posts in topic: 15
Κα ο οβα στην νεαρή ηλικια των 18-28 θα μπει. Σε αυτο που θα συμφωνήσουμε ειναι πως ενα παιδι οβα θα πει αντε να περάσει ο καιρος να τους εχω και γραμμένους στα μπαλάκια μου. ενω ενας ενας εποπ θα ειναι πιο συνεπής.PetrosGn έγραψε:Jimmy8 έγραψε:Γιατί τι εχουν τα παιδάκια που τελείωσαν μόλις το λυκειο;
Μη το κοιτάτε μονο για την πάρτυ σας!
Να βγάλει εποπ και να κανουν ολοι χαρτια.
Και οχι να σφαζόμαστε αν πάρει οβα θα πάρει νεαρούς. Το πάσι να πει αυτο; Θα ειναι άχρηστοι;
Ελα τωρα, μαθε μπαλίτσα που λεει και ο αλεφσς
Πρωτα απο ολα δεν ειπα οτι εχουνε κατι τα παιδακια... Απλα με αυτον τον τροπο δεν γινετε τπτ απολυτος... Αλλο να παρεις 18-28 ΕΠΟΠ και αλλο να παρεις ΟΒΑ για 2-3 και ιδικα ατομα σε νεαρη ηλικια... Για τους ΟΒΑ πως εχουνε λεφτα να τους δινουνε 800 ευρω το μηνα και δεν εχουνε για εναν ΕΠΟΠ... Εδω το πραγμα βρωμαει απο μονο του... Και δεν το κοιταω για την παρτι μου... Εκανα και εγω παλιοτερα τα χαρτια μου για ΟΒΑ και δεν με πειρανε γιατι τα ειχανε κοψει και τωρα ξαφνικα απο το πουθενα βγαζουνε ΟΒΑ και πετανε εξω ουσιαστικα τα ατομα που περιμεναν πως και πως για ΕΠΟΠ
Οπως ενας φανταρος ποτε δεν ηταν συνεπής 100% γιατι έλεγε , ελα μωρε δε πανε να κόψουν τον λαιμό τους εγω απολυομαι στραβάδια το κορμί μου θελει λάδια. ενω ο επαγγελματιας ειναι επαγγελματιας. ποναει αν τον διώξουν και δεν εχει ουτε για καφε.
Μιλάω γενικά και βαριέμαι απαντήσεις τυπου εγω Ειμουν στο στρατο κομμαντο συνεπής...
Αγνοώ...
Αν σου άρεσε τόσο πολύ να έδινες πανελλήνιες πες το ποιο απλά έξω πείνας και ΕΣΥ και εμείς και θέλεις να μπεις κάπου μόνιμος γιατί είναι δύσκολα εκεί έξω... άσε τα συνεπείς κτλ
Σπύρο γιατί κακό είναι να μην θέλει να περάσει με πανελλήνιες και να περάσει απο προκήρυξη; Μπορεί να μήν είναι του διαβάσματος ο jimmys και το κάθε άλλο παιδί... Το λές έτσι λές και θέλει να φάει κάποια θέση κάποιου παιδιού που το δικαιούται... Ποιά είναι η διαφορά στρατιωτικής σχολής απο πανελλήνιες και στρατό μέσω προκήρυξης, απλά με την προκήρυξη μπένεις με αντικειμενικά κριτήρια και απο πανελλήνιες μπαίνεις με μόρια... Προκηρύξεις είναι και οι 2... Και μήν θεοποιήσουμε τους γιαλαμπούκες που μπαίνουν πολλές φορές απο τις πανελλήνιες ΉΜΑΡΤΟΝ...
Φίλε πρόσεξε λίγο τους χαρακτηρισμούς σου για τα άτομα που έχουν πρόβλημα μυωπίας, μπορεί να μην ήθελες να εκφραστείς έτσι αλλά πρόσεχε.george777 έγραψε:Σπύρο γιατί κακό είναι να μην θέλει να περάσει με πανελλήνιες και να περάσει απο προκήρυξη; Μπορεί να μήν είναι του διαβάσματος ο jimmys και το κάθε άλλο παιδί... Το λές έτσι λές και θέλει να φάει κάποια θέση κάποιου παιδιού που το δικαιούται... Ποιά είναι η διαφορά στρατιωτικής σχολής απο πανελλήνιες και στρατό μέσω προκήρυξης, απλά με την προκήρυξη μπένεις με αντικειμενικά κριτήρια και απο πανελλήνιες μπαίνεις με μόρια... Προκηρύξεις είναι και οι 2... Και μήν θεοποιήσουμε τους γιαλαμπούκες που μπαίνουν πολλές φορές απο τις πανελλήνιες ΉΜΑΡΤΟΝ...
Παιδιά Γειά σας θα ήθελα να ρωτήσω κάτι αν σε περίπτωση που βγει προκήρυξη εγώ που έχω τελειώσει ιεκ ιατρικά εργαστήρια αλλά δεν έχω πάρει την πιστοποίηση έχω μόνο τη βεβαίωση της σχολής μπορώ να τη δηλώσω καν να πιάνει μόρια για το υγειονομικο ; και επίσης έκανα πρακτική στο 401 και έχω πάρει και από κει βεβαίωση θα μου δώσουν μόρια ξέρετε;
Εχει δικιο ο george777 ελεος δηλαδη με τις πανελληνιες ποια η διαφορα; Ωραια ρε μεγαλε εγραψες καλα σε 5 μαθηματα και; Ο αλλος μαζευει μορια 8χρονια θα παει στα αχρηστα; Ποιος ειπε οτι ειναι καλυτεροι στην δουλεια τους οι σμυ απο τους εποπ?
Φίλε μ είπε είναι άδικο κτλ και εγώ δεν ήμουν του διαβάσματος αλλά δεν λέω ούτε για οβα ούτε τπτ είμαι 22 χρόνων ήμουνα αλεξίπτωτα 316 σειρά Κρήτη αλλά δεν πάνε έξω καλά τα πράγματα και λέω για κάτι μόνιμος το παιδί έλεγε ότι πάνε άτομα που δεν είναι συνέπεις κτλ και του λέω μην τρελενεσε και ΕΣΥ για τα λεφτά πας γιατί πέφτει πείνα έξω και αν σου άρεσε τόσο πολύ όπως και εμένα θα διαβάζαμε και θα μπαίναμε με προκήρυξη.
- dimitris mak
- Ταξίαρχος
- Posts in topic: 145
Δεν ξερεις τι μπορει να εχει τυχει στον καθενα με το θεμα πανελληνιων. Μερικοι απο εδω μπορει να εχουμε ξαναπρισπαθησει. Στην τελικη γιατι να μην περιμενει μια προκηρυξη. Τοσοι εχουν μπει απο προκηρυξεις...
- Jimmy8
- Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Επιδη τυνχανει να ειμαι απόφοιτος ιεκ. αν δε βγάλεις πιστοποιηση ολα τα αλλα ειναι τιποτα.Christina έγραψε:Παιδιά Γειά σας θα ήθελα να ρωτήσω κάτι αν σε περίπτωση που βγει προκήρυξη εγώ που έχω τελειώσει ιεκ ιατρικά εργαστήρια αλλά δεν έχω πάρει την πιστοποίηση έχω μόνο τη βεβαίωση της σχολής μπορώ να τη δηλώσω καν να πιάνει μόρια για το υγειονομικο ; και επίσης έκανα πρακτική στο 401 και έχω πάρει και από κει βεβαίωση θα μου δώσουν μόρια ξέρετε;
Είτε που έκανες πρακτική είτε αν πηγές στα καλυτερα ιεκ. μονο το αποτελεσμα της πιστοποίησης μετράει.
- Jimmy8
- Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Ενω εσυ θα πας για να κανεις το κομματι σου.Σπύρος έγραψε:Αν σου άρεσε τόσο πολύ να έδινες πανελλήνιες πες το ποιο απλά έξω πείνας και ΕΣΥ και εμείς και θέλεις να μπεις κάπου μόνιμος γιατί είναι δύσκολα εκεί έξω... άσε τα συνεπείς κτλ
Rambo 1; εγω δε πεινάω φιλε εχω μια δουλεια αλλα δεν ειμαι ευχαριστημένος. γιατι περνώ 500.
Τωρα εσυ εισαι του τυπου κατηγορώ τους αλλους οτι δε κανουν για εποπ, αλλα εγω κανω.
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 6 επισκέπτες