Προκήρυξη για ΕΠΟΠ (2015-2016)
- Iron_Skinhead
- Δεκανέας - ΕΠΟΠ
- Posts in topic: 24
- Ενδιαφέροντα: Μουσική, Γυμναστική
Ρε παιδια να ρωτήσω κι εγώ κάτι που έχω απορία. ΑΝ λεμε τώρα βγει η προκήρυξη με το καλό, μπορεί κάποιος που έχει υπηρετήσει σαν στρατιώτης στο πεζικό, να δηλώσει ειδικές δυνάμεις; Να απαντήσουν ΜΟΝΟ όσοι ξέρουν σίγουρα 100%
Η ΨΥΧΗ ΤΟΥ ΛΥΚΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΑΓΕΛΗ!!!
; Θα μου ; επιτρέψετε; να ; διαφωνήσω; σε ; αρκετά; απο αυτα που ; λέτε; για ; πτυχιούχους; στο στρατο. Εγω ειμαι αποφυτος ; πληροφορικής; και ; πάντα; ; όνειρο; μου ; ήταν; ο ; στρατός.; ; Εκπαιδεύτηκα; στις ειδικές ; δυνάμεις (ως εφεδρος) ; και ; όνειρο; μου ; ακόμα; ειναι να μπω μόνιμος. Οχι για τα χρήματα αλλα ; γιατί; ; είναι; ; κάτι; που το ; θέλω; και το ήθελα πάντα αν και δεν ; ξέρω; αν προλαβαίνω ; γιατί; σε ; λίγους; ; μήνες; κλείνω τα 27. Οι απόφοιτοι τεχνικών σχολών ; είναι; απαρέτ; η; τοι για τον ; στρατό; ; κατά; τη γνώμη μου. ; Πραγματικά; ; είναι; κρίμα να μπαίνουν ; άτομα; ; μόνο; για τα χρήματα και ; άνθρωποι; που το ; αγαπάνε; ; πραγματικά; να μένουν έξω ειδικά για τον κλάδο των καταδρομών.
iron φυσικά και μπορείς να κάνεις τα χαρτιά σου σε ειδικές δυνάμεις απλά θα παιχτεί όλο το παιχνίδι αν θα σε πάρουν στα μόρια, ότι μπορείς μπορείς...
- Iron_Skinhead
- Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Όταν λες αν θα με πάρουν στα μόρια; Σόρρυ για τις ηλίθιες ερωτήσεις αλλά δεν ξέρω και τόσα πολλά σχετικά με το θέμα :(
Κανένα πρόβλημα φίλε, πρόσεχε εσύ στο πεζικό πές ότι είχες ειδικότητα μάγειρας, αν θα βγεί προκήρυξη και κάνεις τα χαρτιά σου για ΜΑΓΕΙΡΑΣ ΕΠΟΠ τότε πέρνεις αναλόγος πόσους μήνες θητείας έκανες και κάποια μόρια... Δηλαδή τι θέλω να πώ ναι μέν μπορείς να κάνεις τα χαρτιά σου στις ειδικές δυνάμεις ή και σε άλλες ειδικότητες που δέν έχεις προϋπηρεσία όμως είναι πολύ πιθανό αφου δεν έχεις προϋπηρεσία και ήσουν ΠΧ. Μάγειρας στη θητεία σου να χάσεις πολλά μόρια και να μπούνε παιδιά που την έχουν την προϋπηρεσία ή και άλλα προσόντα παρα πάνω απο εσένα. Τώρα άν θές ρίξε μία ματιά στην τελευταία προκήρυξη του ΣΞ να έχεις μία ποιο καλή ματιά περί του θέματος, αλλά ότι θές και ξέρουμε εδώ ευχαρίστως να απαντήσουμε...
προκήρυξη 2009 ΣΞ:
http://www.army.gr/dimosieuseis/anakoinwseis/downloads/epop_2009.pdf
προκήρυξη 2009 ΣΞ:
http://www.army.gr/dimosieuseis/anakoinwseis/downloads/epop_2009.pdf
Παιδιά καλησπέρα! Αν γίνει τελικά προκύρηξη,(υποθετικά πάντα) για Π. Ν ούτε λόγος; Στην αεροπορία τι παίζει με τους ΕΠ. ΟΠ;
- Iron_Skinhead
- Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Οοοκ ευχαριστώ!btw ΤΦ ήταν η ειδικότητα μου. Σάπια ειδικότητα, σιγά μην έχει μόρια :P
Παιδια μη ρωτάτε αυτονόητα. αν είστε υγιής σωματικά ψυχικά, ανεξάρτητα που υπηρετήσατε κανετε παντου για εποπ αν βγάλει βέβαια με το καλο.Τωρα για μορια απο λοκ ντοκ ουκ σχαλ νταλ δε ξερω αλλα δε νομίζω πια να υπάρχουν τετοια. στην αεροπορια είχε κάποιες θεσεις που βάζανε με παιδια απο ειδικες δυναμεις μπατζιδες στις τελευταίες κοπήκανε αυτα. αδικουσε γυναικες αυτο και κινήθηκαν.
Ελπίζω με το καλο να δούμε τι παιζει. Εγω που υπηρέτησα ε. δ ειμαι κατα των μορίων γιατι ειναι αδικια και ρίχνουμε τους αλλους που ηταν πεζικό η ειναι γυναικες. στις ε. δ πας επιδη σου άρεσε και για κανένα αλλο κίνητρο. το ίδιο ισχει και για τους δοκιμους
Ελπίζω με το καλο να δούμε τι παιζει. Εγω που υπηρέτησα ε. δ ειμαι κατα των μορίων γιατι ειναι αδικια και ρίχνουμε τους αλλους που ηταν πεζικό η ειναι γυναικες. στις ε. δ πας επιδη σου άρεσε και για κανένα αλλο κίνητρο. το ίδιο ισχει και για τους δοκιμους
Παιδια γνωρίζετε αν καποιος κανει χρηση μαριχουάνας αν υπαρχει επίπτωση να τον κόψουν. και αν ναι ποσο καιρο χρειαζεται για να το αποβάλει ο οργανισμός?
- dimitris mak
- Ταξίαρχος
- Posts in topic: 145
Λες να μας νοιαζουν οι πολεμοι; τι πραγματα ειναι αυτα; μονο ενα τρελος θα ηθελε πολεμους και θα εκανε σκεψεις για τετοια πραγματα.
- Iron_Skinhead
- Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Ποιος είπε για πολέμους ρε παιδια χαχαχα
Ακης έγραψε: ; Θα μου ; Επιτρέψετε; Να ; Διαφωνήσω; Σε ; Αρκετά; Απο αυτα που ; Λέτε; Για ; Πτυχιούχους; Στο στρατο. Εγω ειμαι αποφυτος ; Πληροφορικής; Και ; Πάντα;; Όνειρο; Μου ; Ήταν; Ο ; Στρατός.;; Εκπαιδεύτηκα; Στις ειδικές ; Δυνάμεις (ως εφεδρος) ; Και ; Όνειρο; Μου ; Ακόμα; Ειναι να μπω μόνιμος. Οχι για τα χρήματα αλλα ; Γιατί;; Είναι;; Κάτι; Που το ; Θέλω; Και το ήθελα πάντα αν και δεν ; Ξέρω; Αν προλαβαίνω ; Γιατί; Σε ; Λίγους;; Μήνες; Κλείνω τα 27. Οι απόφοιτοι τεχνικών σχολών ; Είναι; Απαρέτ; Η; Τοι για τον ; Στρατό;; Κατά; Τη γνώμη μου.; Πραγματικά;; Είναι; Κρίμα να μπαίνουν ; Άτομα;; Μόνο; Για τα χρήματα και ; Άνθρωποι; Που το ; Αγαπάνε;; Πραγματικά; Να μένουν έξω ειδικά για τον κλάδο των καταδρομών.
Αν είσαι 88ρης και βγει προκήρυξη μέχρι και να κλείσει το 2016 τότε μπορείς να συμμετάσχεις κανονικά.
Το όριο ηλικίας αν δεν αλλάξει κάτι είναι τα 28.
jimmy αν θα βγεί εποπ προσπαθούμε να δούμε εδώ όχι πότε θα αποβάλει ο οργανισμός σου την μαριχουάνα που έκανες εχθές... Κάνε λίγο πίσω και εσύ... 

Ανώνυμος έγραψε:Παιδιά καλησπέρα! Αν γίνει τελικά προκύρηξη,(υποθετικά πάντα) για Π. Ν ούτε λόγος; Στην αεροπορία τι παίζει με τους ΕΠ. ΟΠ;
Αυτό δεν μπορούμε να το γνωρίζουμε φίλε.
Δεν έχει ακουστεί πάντως κάτι για το ΠΝ αν και υπάρχουν τεράστιες ελλείψεις.
Σχετικά με την Αεροπορία τι εννοείς τι παίζει με τους ΕΠΟΠ;
Διάβασε το Επαγγελματίας Οπλίτης στην Αεροπορία για να καταλάβεις

Jimmy έγραψε:Παιδια γνωρίζετε αν καποιος κανει χρηση μαριχουάνας αν υπαρχει επίπτωση να τον κόψουν. Και αν ναι ποσο καιρο χρειαζεται για να το αποβάλει ο οργανισμός;
Ακατάλληλοι λόγω εξάρτησης σε ναρκωτικές ουσίες για περισσότερες πληροφορίες στο σχετικό θέμα

Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 13 επισκέπτες