Προκήρυξη για ΕΠΟΠ (2015-2016)

Πληροφορίες για όλες τις προκηρύξεις για πρόσληψη ΕΠΟΠ και ΟΒΑ, οι προϋποθέσεις, τα αθλήματα και η μοριοδότησή τους
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
Άβαταρ μέλους
george777
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης
Posts in topic: 230

Δημοσίευση από george777 »

ΕικόναΑ μπράβο αυτό έλεγα... Χμμμ...
pame_pali
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 78

Δημοσίευση από pame_pali »

D.Y.K έγραψε:Απόσπασμα από το Βήμα σχετικά με τις προθέσεις του ΥΕΘΑ Πάνου Καμμένου για τους ΕΠΟΠ αλλά και το Υπουργείο γενικότερα (το επισημαίνω με bold).

Εστειλε περίπου 1.400 κληρωτούς που υπηρετούσαν σε αστικές μονάδες ή ήταν νεοσύλλεκτοι σε συνοριακές μονάδες και προετοιμάζει νέα εντολή να γίνει το ίδιο και για την επόμενη ΕΣΣΟ που θα καταταγεί. Παράλληλα, για να «διορθώσει κάποιες αδικίες», με νέα διαταγή του φέρνει πίσω τους στρατιώτες που έχουν συμπληρώσει εξάμηνη ή επτάμηνη θητεία στα σύνορα.Θέλει να προσλάβει περί τα 1.000 άτομα για ΕΠΟΠ, άλλους τόσους για να στελεχώσει τη ΜΟΜΑ, ενώ τον Μάρτιο πρόκειται να πραγματοποιήσει επίσημη επίσκεψη στην Ουάσιγκτον αλλά και στη Μόσχα.

ΠΗΓΗ

Ούτε λίγο ούτε πολύ αναφέρει ξεκάθαρα ότι επιθυμεί να προσλάβει περίπου 2.000 ΕΠΟΠ.

Το αν φυσικά θα γίνουν πράξη όσα οραματίζεται ο υπουργός θα φανεί στην πορεία.

Εμείς ας κρατήσουμε μικρό καλάθι για να είναι μεγαλύτερη η χαρά σε περίπτωση υλοποίησης των παραπάνω Εικόνα

τι ειναι το μομα ρε παιδια;

pame_pali
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης

Δημοσίευση από pame_pali »

george777 έγραψε:ΕικόναΑ μπράβο αυτό έλεγα... Χμμμ...

απο το θελει ο καθε Καιμενος/Καμενος μεχρι να γινει υπαρχει μια αποσταση μικρη εως καταστροφικη... Εικόνα

Άβαταρ μέλους
papali
Υποδεκανέας
Υποδεκανέας
Posts in topic: 22

Δημοσίευση από papali »

Παιδια εγω θα ηθελα να ρωτησω κατι αλλο. Ειτε παρει 1000 ειτε 2000 ειτε παραπανω, εγω θα ηθελα να ρωτησω ποσες πιστευετε θα ειναι οι αιτησεις; Ποσοι θα κανουν τα χαρτια τους δηλαδη; Καθαρα στην κριση σας ειναι η απαντηση.
Άβαταρ μέλους
DEAPZGEO
Επιλοχίας
Επιλοχίας
Posts in topic: 108

Δημοσίευση από DEAPZGEO »

Εγω πιστευω οσες και στο εμπορικο ναυτικο και για ΕΦ το 2011 γυρω στις 5 χιλιαδες!
Σπύρος

Δημοσίευση από Σπύρος »

Πολλά άτομα αλλά αν τα έχεις όλα δεν σε νοιάζει εμένα δεν μ λείπει κάτι ελπίζω να είμαι μέσα
Άβαταρ μέλους
Diasostis31
Στρατοπεδάρχης
Στρατοπεδάρχης

Δημοσίευση από Diasostis31 »

papali έγραψε:Παιδια εγω θα ηθελα να ρωτησω κατι αλλο. Ειτε παρει 1000 ειτε 2000 ειτε παραπανω, εγω θα ηθελα να ρωτησω ποσες πιστευετε θα ειναι οι αιτησεις; Ποσοι θα κανουν τα χαρτια τους δηλαδη; Καθαρα στην κριση σας ειναι η απαντηση.

20.000 με 30.000 χαλαρα, μην περιμενεις να είναι ολοι μαχιμια ομως...

Οι ΜΟΜΑ φιλε ανηκαν στο μηχανικο, και φτιαχναν δρομους, εργα υποδομης γενικα και την καταργησαν για να φέρουν τους εργολαβους και την ανάπτυξη παναθεμα τους...

Κατι αντιστοιχο κάνει το 747 ΕΤΜΧ(που εντελώς τυχαία αποτελείται σχεδόν αποκλειστικά από ΕΠΟΠ).

Άβαταρ μέλους
DEAPZGEO
Επιλοχίας
Επιλοχίας
Posts in topic: 108

Δημοσίευση από DEAPZGEO »

Καλα οχι και τοσοι παντως ακουσα απο πολλα ατομα οτι δεν ενδιαφεροντε αλλα ακουσα και απο ατομα με απολυτηριο λυκειου π θα κανουν χαρτια!
Άβαταρ μέλους
Diasostis31
Στρατοπεδάρχης
Στρατοπεδάρχης

Τοσοι θα ναι, και οι περισσότεροι θα δηλωσουν για τον μισθό. Ουτε σχολεια, ουτε μετεκπαιδευσεις θα τους ενδιαφερουν...Στην τελευταία προκήρυξη δηλωναν και άτομα με απολυτηριο ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ!

Επίσης κοιτα ποσοι δηλωσαν τωρα για ΕΚΑΒ (2.500 ατομα για 250 θέσεις).

Άβαταρ μέλους
dimitris mak
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος
Posts in topic: 145

Δημοσίευση από dimitris mak »

Εγω πιστευω οτι μερικες ειδικοτητες δεν θα συμπηροθουν καθολου οπως εγινε και το 2009. Επισης το 2009 σε ειδικοτητες ειδικων δυναμεων ειχαν δηλωσει λιγα ατομα. Ετσι μας ειχα πει εποπ που μπηκαν το 2009.

Άβαταρ μέλους
dimitris mak
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος

Με το δεν θα συμπληρωθουν, θελω να πω οτι αν πχ μια ειδικοτητα ζηταει 30ατομα μπορει να την δηλωσουν 25.
Jimmy

Δημοσίευση από Jimmy »

Διασωστης31 έγραψε:Τοσοι θα ναι, και οι περισσότεροι θα δηλωσουν για τον μισθό. Ουτε σχολεια, ουτε μετεκπαιδευσεις θα τους ενδιαφερουν...Στην τελευταία προκήρυξη δηλωναν και άτομα με απολυτηριο ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ!

Ρε λεβεντακο μου ποιον να τον ενδιαφέρουν αυτα; εγω υπηρέτησα καταδρομέας 12μηνο και πραγματικά επιδη δε παιζει εργασια τωρα δε με ενδιαφέρουν αυτα. δουλεια ψάχνω δε θελω να γινω Ράμπο. θα κανω οτι προβλέπεται κανονικά και με το παραπάνω αλλα δε παω γιατι ειμαι κ@&&@?μενος. και πολλοι πιστευω για ενα ψωμι πανε. και πολλοι πήγανε για αυτο. αν είχε ο πατέρας μου ενα εργοστάσιο ουτε που θα ασχολιόμουν για εποπ η τα σχετικά. μεαυτα ασχολούνται παιδια που ειναι βολεμένο οικονομικά και κανουν το κομμάτι τους και ψάχνουν δράση γιατι νοιώθουν κλεισμένοι σε ενα κλουβι.

Ειμαι ο μοναδικός η ειναι κι αλλοι σαν εμενα?

cuervo

Δημοσίευση από cuervo »

Έχετε σαλτάρει έτσι; Εδώ δεν πρόκειται να βγει προκήρυξη και εσείς μιλάτε για τα κενά που θα έχει η κάθε ειδικότητα, έχετε ξεφύγει.
Άβαταρ μέλους
dimitris mak
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος

Οι φιλοι μιλησαν για τις αιτησεις και εγω τους ανεφερα τι εγινε στην τελευταια προκηρυξη. Μην νομιζετε οτι επειδη δεν υπαρχουν δουλειες θα τρεξουν ολοι να πανε στον στρατο. Ειδικα οι πιο νεοι που βλεπω οτι δεν ενδοιαφεροντε για τιποτα. Μην ξεχναμε οτι ο στρατος ειναι το πιο δυσκολο και συνηθως οι πιο πολλοι που ενδοιαφεροντε ειναι ατομα απο παραμεθωριο για να ειναι κοντα στο σπιτι τους.
Άβαταρ μέλους
Diasostis31
Στρατοπεδάρχης
Στρατοπεδάρχης

Jimmy έγραψε:
Διασωστης31 έγραψε:Τοσοι θα ναι, και οι περισσότεροι θα δηλωσουν για τον μισθό. Ουτε σχολεια, ουτε μετεκπαιδευσεις θα τους ενδιαφερουν...Στην τελευταία προκήρυξη δηλωναν και άτομα με απολυτηριο ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ!

Ρε λεβεντακο μου ποιον να τον ενδιαφέρουν αυτα; εγω υπηρέτησα καταδρομέας 12μηνο και πραγματικά επιδη δε παιζει εργασια τωρα δε με ενδιαφέρουν αυτα. δουλεια ψάχνω δε θελω να γινω Ράμπο. θα κανω οτι προβλέπεται κανονικά και με το παραπάνω αλλα δε παω γιατι ειμαι κ@&&@?μενος. και πολλοι πιστευω για ενα ψωμι πανε. και πολλοι πήγανε για αυτο. αν είχε ο πατέρας μου ενα εργοστάσιο ουτε που θα ασχολιόμουν για εποπ η τα σχετικά. μεαυτα ασχολούνται παιδια που ειναι βολεμένο οικονομικά και κανουν το κομμάτι τους και ψάχνουν δράση γιατι νοιώθουν κλεισμένοι σε ενα κλουβι.

Ειμαι ο μοναδικός η ειναι κι αλλοι σαν εμενα?

Δεν είναι έτσι, οι ΕΠΟΠ πρέπει να ναι κομαντα, παντου όχι μόνο ειδικες. Αν γίνει κάτι πιστεύω ξέρεις ποιοι θα ναι στην πρώτη γραμμή!

Και οποιος πάει ειδικες θα αναγκαστει να βγάλει σχολεια περα τον βασικων(σπεεποπεδ, σχαλ, ειδικοτητας) πχ πεζοναυτων αν πας βολο, αυτοδυτων για αμφιβιους κλπ

Αλλά επειδή πολλοι θα πανε για το μισθό βλέπω να γινετε σφαγη στο πεζικο.

Και δε γίνεται ολοι οι τουρκοι εποπ να χουν πουλαδες, και οι δικοι μας να ναι επαγγελματίες σκοπετων

Στρατός και θητεία
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 8 επισκέπτες