Προκήρυξη για ΕΠΟΠ (2015-2016)

Πληροφορίες για όλες τις προκηρύξεις για πρόσληψη ΕΠΟΠ και ΟΒΑ, οι προϋποθέσεις, τα αθλήματα και η μοριοδότησή τους
Κλειδωμένο
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
pame_pali
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 78

Δημοσίευση από pame_pali »

πολιτης έγραψε:Φιλε μου ακουσε με προσεκτηκα! Επειδη εσυ ισως να μην γουσταρεις να ακουσεις την αποψη μου... Ενταξει λογικο δν μπορουμε να αρεσουμε σε ολους απορρηψε την κ μν ασχολησε! Το να καθεσαι κ να με κρινεις εσυ εμενα που δν με ξερεις καν μεγαλο λαθος! Δεν πεταω στα συννεφα ουτε διαβαζω παραμυθια. Λεω πραγματα που γνωριζω κ οπου βιωνω καθημερινα στην δουλεια μου! Σε ευχαριστω πολυ για τον χρονο σου και δεν χρειαζεται να απαντησεις!

κανεις δε διαψευδει φανταζομαι κανεναν. Απλα εχουν φαει καποιοι 3-5χρ σε αλλους κλαδους πολυ χλαπατσα ως τωρα και το φως της ελπιδας τους φαινεται ετη φωτος... Μακρυα.

Άβαταρ μέλους
george777
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης
Posts in topic: 230

Δημοσίευση από george777 »

Καταρχήν χαλάρωσε αν δεν θέλεις να σου απαντάω μήν γράφεις ή μήν μου απαντάς εσύ... Είναι φόρουμ φίλε μου... Και όσο εγώ δεν σε ξέρω άλλο τόσο δεν με ξέρεις και εσύ, άρα κάνεις και εσύ λάθος μεγάλο βάση της λογικής σου... Και δεν κρίνω εσένα αλλά αυτά που λες... Χωρίς καμία ειρωνεία το τόνισα δεν το είδες; Αν θέλεις να μιλάς και να μήν σου απαντάει κανένας τι κάνεις στο φόρουμ; Σε ευχαριστώ και εγω...
Άβαταρ μέλους
george777
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης

ΔΥΚ αρκετή μηνάνε απ`έξω φίλε σίγουρα θα το ξέρεις αυτό είναι αρκετά άδικο θα έλεγα διότι μηνάνε για λόγους ηλικίας, δεν βγήκε η ειδικότητα, κτλ π κτλ π...

ναί τα 100 μόρια είναι πολύ καλά αλλά και αύξηση ορίου ηλικίας θα ήταν απαραίτητο θα έλεγα...
D.Y.K
Α/ΓΕΝ
Α/ΓΕΝ
Posts in topic: 169

Δημοσίευση από D.Y.K »

πολιτης έγραψε:Φιλε μου ακουσε με προσεκτηκα! Επειδη εσυ ισως να μην γουσταρεις να ακουσεις την αποψη μου... Ενταξει λογικο δν μπορουμε να αρεσουμε σε ολους απορρηψε την κ μν ασχολησε! Το να καθεσαι κ να με κρινεις εσυ εμενα που δν με ξερεις καν μεγαλο λαθος! Δεν πεταω στα συννεφα ουτε διαβαζω παραμυθια. Λεω πραγματα που γνωριζω κ οπου βιωνω καθημερινα στην δουλεια μου! Σε ευχαριστω πολυ για τον χρονο σου και δεν χρειαζεται να απαντησεις!

Και εγώ φίλε μου όμορφα και ωραία Σε ρώτησα από που αντλείς τις πηγές σου και τι σε κάνει να πιστεύεις ότι μετά το Πάσχα όπως ανέφερες θα βγάλουν προκήρυξη;

Σε ρωτάω πολύ φιλικά προς όφελος του διαλόγου και της εποικοδομητικής συζήτησης.

Αν έχεις πληροφορίες τις μοιράζεσαι.

Αν πάλι δεν έχεις και απλά θες κάτι να πεις καλά κάνεις, αλλά και εγώ σαν διαχειριστής έχω το δικαίωμα ειδικά όταν το ύφος και ο τόνος σου είναι επιθετικός να μην δημοσιεύω ή να διαγράφω μηνύματα που θεωρώ ότι δεν έχουν να προσφέρουν κάτι.

Φιλικά Εικόνα

D.Y.K
Α/ΓΕΝ
Α/ΓΕΝ

Δημοσίευση από D.Y.K »

Γιώργο ο κύριος λόγος αν αναφέρεσαι σε αυτούς που δεν είχαν την ευκαιρία από το 2009 και μετά είναι το ότι υπήρξε και υπάρχει ξηρασία και δεν δημοσιεύονται προκηρύξεις. Η ουσία αυτή είναι.

πολιτης

Δημοσίευση από πολιτης »

Καταρχας τον τονο μου πως τον ειδες οτι ειναι επιθετικος απ την στιγμη που δεν με ακους! Το να σ πω ας πουμε οτι ειμαι μονιμος αξιωματικος ΣΞ θα με δεις με αλλο ματι; Γι αυτο δεν παμε μπροστα σε αυτην την χωρα διοτι ο καθενας θελει το κακο του αλλου! Κ σου ξανα λεω πως τις πληροφοριες της αντλω απ την δουλεια μου... Ξεκινησα να πω κατι και ο καθενας με κρινει λες και ειμαστε φιλαρακια... Αν ειναι φορουμ για να μιλανε μονο οι γνωστοι παω πασσο δεν ξανα ασχολουμε και τελειωνει το θεμα!
D.Y.K
Α/ΓΕΝ
Α/ΓΕΝ

Δημοσίευση από D.Y.K »

Έχεις πρόβλημα επικοινωνίας και παρουσιάζεις έλλειψη συνεννόησης τελικά. Σκοπός του παρόντος τουλάχιστον φόρουμ είναι η ανταλλαγή έγκυρων πληροφοριών και απόψεων.

Δυστυχώς σε ρωτήσαμε με πολύ όμορφο τρόπο δύο φορές από που αντλείς τις πληροφορίες σου (λέμε τώρα) και αντ'αυτού τολμάς και μου απαντάς με ειρωνικό ύφος και παριστάνεις και τον ξύπνιο χωρίς να δώσεις καμία ουσιαστική απάντηση.

Το τι είσαι και το που δουλεύεις λίγο μας ενδιαφέρει. Το αν αυτά που λες όμως έχουν ουσιαστική υπόσταση μας ενδιαφέρει πολύ και δυστυχώς τα λεγόμενα σου δεν έχουν.

Στο καλό πιτσιρικά και να μην μας γράφεις.

Άβαταρ μέλους
george777
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης

Σωστά ΔΥΚ αυτή είναι η ουσία της αδικίας τον ΟΒΑ η μή έκδοση προκηρύξεων... Θα είχανε όλοι τις ευκαιρίες τους κάποια στιγμή... Τώρα με το όριο στα 28 (αν θα βγεί προκήρυξη) πολύ απλά σχεδόν όλοι απο τους τελευταίους ΟΒΑ την χάνουν την ευκαιρία... Αλλά τι λέμε τώρα εδώ δε θα μπορεί να κάνει κανένας αν δεν βγεί καθόλου...
Jimmy

Δημοσίευση από Jimmy »

Σωστός ο ΔΥΚ τελικα.

Jimmy

Δημοσίευση από Jimmy »

Ρε παιδια να πω και γω την άποψη μου.Πως δε χρειαζεται να κανουμε εμφύλιο. Θα δείξει ο καιρος αν γινει κατι.

Μακάρι κάποιοι να βγούνε ψεύτες. Καθήστε να φάμε το αρνί πρώτα και βλέπουμε!

Εξαλου ο υπουργος ειναι θετικός για εποπ. και γω σπάστηκα γιατι ηθελα να δοκιμάσω να γινω εποπ, επιδη δεν υπαρχει και σταθερή δουλεια. Αλλα πολυ άκυρο πέφτει τελευταία και δεν μου αρέσει, οπως το λιμενικο που πρεπει να ηταν καθαρά για. Να πιάσουν ψήφους απο ανέργους. Ισως και το εποπιλικι το ρίξανε για παρηγοριά για να κανουμε ονειρα εμεις.

Σπύρος

Δημοσίευση από Σπύρος »

Δυκ είσαι σίγουρος ότι θα βγει η προκήρυξη γιατί ξέρεις ότι πολλοί θέλουν να μπουν μέσα και αν είσαι σίγουρος μετά το Πάσχα θεωρείς...
Άβαταρ μέλους
george777
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης

; Απάντηση Καμμένου

Με τις ΜΟΜΑ τι θα γίνει;

«Πιστεύω ότι τον Ιούλιο θα είμαστε σε θέση να εγκαινιάσουμε την 1η ΜΟΜΑ. Θα δώσουμε τη δυνατότητα και σε παιδιά που δεν έχουν επαγγελματική εμπειρία να επεκτείνουν τη στρατιωτική τους θητεία παίρνοντας χρήματα ενός υπαξιωματικού ώστε να εργαστούν. Θα προσπαθήσουμε να απορροφήσουμε όσους περισσότερους μπορούμε».
D.Y.K
Α/ΓΕΝ
Α/ΓΕΝ

Δημοσίευση από D.Y.K »

Φίλε μου χωρίς παρεξήγηση αλλά έχω γράψει αναλυτικά την γνώμη μου αρκετές φορές. Ακόμη και σήμερα. Αν δεν σου κάνει κόπο τσέκαρε τα προηγούμενα μηνύματα για να τα διαβάσεις Εικόνα

Άβαταρ μέλους
DEAPZGEO
Επιλοχίας
Επιλοχίας
Posts in topic: 108

Δημοσίευση από DEAPZGEO »

Εγω γ ενα χρονο δεν προλαβα προκ ΕΠΟΠ εχει παιδια π δεν προλαβαν γ ενα μηνα λογω ηλικιας οι εφεδροι τι θα γινουν?
D.Y.K
Α/ΓΕΝ
Α/ΓΕΝ

Δημοσίευση από D.Y.K »

Απόσπασμα από το Βήμα σχετικά με τις προθέσεις του ΥΕΘΑ Πάνου Καμμένου για τους ΕΠΟΠ αλλά και το Υπουργείο γενικότερα (το επισημαίνω με bold).

Εστειλε περίπου 1.400 κληρωτούς που υπηρετούσαν σε αστικές μονάδες ή ήταν νεοσύλλεκτοι σε συνοριακές μονάδες και προετοιμάζει νέα εντολή να γίνει το ίδιο και για την επόμενη ΕΣΣΟ που θα καταταγεί. Παράλληλα, για να «διορθώσει κάποιες αδικίες», με νέα διαταγή του φέρνει πίσω τους στρατιώτες που έχουν συμπληρώσει εξάμηνη ή επτάμηνη θητεία στα σύνορα.Θέλει να προσλάβει περί τα 1.000 άτομα για ΕΠΟΠ, άλλους τόσους για να στελεχώσει τη ΜΟΜΑ, ενώ τον Μάρτιο πρόκειται να πραγματοποιήσει επίσημη επίσκεψη στην Ουάσιγκτον αλλά και στη Μόσχα.

ΠΗΓΗ

Ούτε λίγο ούτε πολύ αναφέρει ξεκάθαρα ότι επιθυμεί να προσλάβει περίπου 2.000 ΕΠΟΠ.

Το αν φυσικά θα γίνουν πράξη όσα οραματίζεται ο υπουργός θα φανεί στην πορεία.

Εμείς ας κρατήσουμε μικρό καλάθι για να είναι μεγαλύτερη η χαρά σε περίπτωση υλοποίησης των παραπάνω Εικόνα

Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 13 επισκέπτες