Προκήρυξη για ΕΠΟΠ (2015-2016)

Πληροφορίες για όλες τις προκηρύξεις για πρόσληψη ΕΠΟΠ και ΟΒΑ, οι προϋποθέσεις, τα αθλήματα και η μοριοδότησή τους
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
cuervo

Δημοσίευση από cuervo »

nikosboost έγραψε:Καλησπέρα σε όλους. Είμαι καινούργιος στο forum και δεν ξέρω αν παραθέτω την ερώτησή μου στο σωστό σημείο. Αν είμαι λάθος δείξτε κατανόηση!Είμαι απόφοιτος του τμήματος Επιχειρηματικού Σχεδιασμού &Πληροφοριακών Συστημάτων του ΤΕΙ Πάτρας. Θα μπορούσε να με ενημερώσει κάποιος (αν γνωρίζει βέβαια), αν το συγκεκριμένο πτυχίο δίνει μόρια σε κάποια ειδικότητα τυχόν μελλοντικής προκήρυξης; Σε οποιοδήποτε από τα 3 σώματα (Στρατό Ξηράς, Αεροπορία, Ναυτικό).

Ευχαριστώ εκ των προτέρων και καλή συνέχεια σε όλους!

Νίκος

Όλα τα πτυχία ΑΕΙ/ΤΕΙ μοριοδοτούνται, ψάξε στo google και βρες τις προκηρύξεις του 2009.

Άβαταρ μέλους
dimitris mak
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος
Posts in topic: 145

Δημοσίευση από dimitris mak »

Εσυ τσιμπα γιατι οταν εγω ειπα για φρουρους βγηκε το χαρτι του κικιλ! γιωτακο! οπως ειχα πει και για την αστυφυλακων πιο παλια. τωρα λεω αυτο που μου ειπαν! ανοιξτα ματια σου και τουμπεκι!
leonidas

Δημοσίευση από leonidas »

Καλησπέρα σε ολους
πριν λιγο μιλησα με εναν γνωστο μου ο οποιος μεχρι και προχθες ηταν Σχης αλλα με τις κρισεις πλεον απο εχθες ειναι αποστρατος. Μου ειπε να εχω μα ματια μου ανοιχτα γιατι υπηρετουσε μεχρι και εχθες στο ΓΕΣ και μου ειπε οτι ακουγεται πολυ εντονα οτι μεσα στο 2015 θα παρουνε ΕΠΟΠ σε Ναυτικο Αεροπορια και Στρατο Ξηρας. Μου ειπε οτι οι περισσοτερες θεσεις θα δοθουνε σε Ναυτικο και Αεροπορια ενω οι λιγοτερες στο στρατο ξηρας. Δεν θελω να δωσω ελπιδες αλλα ο ανθρωπος που μου το ειπε ειναι Σχης που υπηρετουσε μεχρι χθες στο ΓΕΣ. Άρα κατι θα εχει ακουσει. Εγω παλι δεν ξερω αν θα κανω αιτηση αν βγει η προκηρυξη γιατι ειμαι το 87 γεννημενος και δεν ξερω αν μπορω λογω ηλικιας. Ευχομαι καλη επιτυχια και καλη τυχη σε ολους που κυνηγανε τα ονειρα τους.
Άβαταρ μέλους
george777
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης
Posts in topic: 230

Δημοσίευση από george777 »

Μπορείς αν βγεί να κάνεις τα χαρτιά σου ακόμα φέτος... Πάντως αυτό που σου λέει λιγότερες θέσεις στον ΣΞ περισσότερες στα άλλα 2 σώματα μου φαίνεται πολύ δύσκολο έως και να μην στέκει... Μόνο και μόνο βάση λογικής ο στρατός έχει πολύ περισσότερα κενά (θέσεις) από τα άλλα 2 σώματα...
D.Y.K
Α/ΓΕΝ
Α/ΓΕΝ
Posts in topic: 169

Δημοσίευση από D.Y.K »

Κάνεις λάθος.Τα περισσότερα κενά αυτή την στιγμή τα παρουσιάζει το ΓΕΝ και μάλιστα ουκ ολίγες φορές έχει ζητήσει το επιτελείο προσλήψεις για ΕΠΟΠ αλλά έχει πάρει αρνητικές απαντήσεις.(μετά το 2009)

Αυτή την στιγμή καλώς ή κακώς ο ΣΞ θεωρείται υπεράριθμος σε σχέση με ΓΕΝ (κυρίως) και ΓΕΑ.

Επίσης να επισημάνω ότι αναλογικά το ΓΕΝ έχει τις περισσότερες παραιτήσεις ΕΠΟΠ σε σχέση με τους άλλους δύο κλάδους.

Άβαταρ μέλους
george777
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης

sorry τότε λάθος σκεπτικό έκανα... Απλά το βάσιζα στο σκεπτικό μου και σε τίποτα σίγουρο... Οκ λοιπόν...
D.Y.K
Α/ΓΕΝ
Α/ΓΕΝ

Δημοσίευση από D.Y.K »

Μην ζητάς συγγνώμη Γιώργο.Έκανες πολύ καλά που ξεδίπλωσες το σκεπτικό σου. Εικόνα

Άβαταρ μέλους
dimitris mak
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος

Δυκ εσυ το βρησκεις ευκολο να βγειβσε εναν μηνα; ασχετα με οτι μαθαινουμε-ακουμε.
D.Y.K
Α/ΓΕΝ
Α/ΓΕΝ

Δημοσίευση από D.Y.K »

Δεν βγαίνει σε έναν μήνα φίλε προκήρυξη. Θα πρέπει να συμφωνήσουν με το Eurogroup αρχικά και μετά να περάσει νομοσχέδιο από την Βουλή με τις προσλήψεις που θα γίνουν μέσα στο 15.

Όπως καταλαβαίνεις αυτά δεν γίνονται μέσα σε έναν μήνα.

Επίσης πρόσεξε τον τρόπο που απαντάς σε κακόβουλα μέλη όπως ο προηγούμενος γιατί θα στεναχωρηθούμε και δεν θα το ήθελε κανείς μας αυτό.

Τον ρόλο του διαιτητή / συντονιστή τον έχουν ΜΟΝΟ οι διαχειριστές και κανένας άλλος.

Φιλικά

Άβαταρ μέλους
dimitris mak
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος

Φιλε δυκ σου ζητω συγνωμη δημοσιος!
Άβαταρ μέλους
george777
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης

Πότε αναμένεται να περάσουν απο βουλή το νομοσχέδιο για προσλήψεις 2015; Ξέρει κανείς περίπου;
leonidas

Δημοσίευση από leonidas »

Σύμφωνα με δηλώσεις του κ. Κατρούγκαλου θα περάσουνε απο τη βουλή 9.500 θεσεις που θα αφορουν ΟΜΩΣ επαναπροσληψεις και παλαιους διοριστεους του ΑΣΕΠ. Αν ανοιξει ο δρομος ισως μεσα στους επομενους μηνες να εχουμε και για το στρατο καποιες εξελιξεις. Οσον αφορα τον αριθμο προσληψεων εποπ ο ανθρωπος που μιλησα μου ειπε οτι το ναυτικο και η αεροπορια εχουνε ΤΕΡΑΣΤΙΑ κενα σε προσωπικο και οχι προσπαθησανε πολλες φορες απο το 2009 και μετα να παρουνε εγκρισεις προσωπικου ΕΠΟΠ αλλα δεν δοθηκανε ποτε λογω παγωματος προσληψεων και εφαρμογη της αναλογιας 5 φευγουν 1 ερχεται. Μακαρι η νεα κυβερνηση να αλλάξει τα δεδομενα και να δωσει θεσεις στην αμυνα. Ας εχουμε συγκατιμενη αισιοδοξια και οταν βγει κατι επισημα εδω θα ειμαστε να το σχολιασουμε.
Άβαταρ μέλους
DAV01
Επιλοχίας
Επιλοχίας
Posts in topic: 1

Δημοσίευση από DAV01 »

george777 έγραψε:Πότε αναμένεται να περάσουν απο βουλή το νομοσχέδιο για προσλήψεις 2015; Ξέρει κανείς περίπου;
Μονο ουπουργος και η κυβερνηση το ξερουν αυτο φιλε μου και το νομοσχεδιο πρεπει να γινει νομος πρωτα για να εφαρμοσθει, δλδ πρεπει να παρει 151 ψηφους απτην κυβερνηση... Καταλαβαινεις πως πρεπει να περιμενεις παααρα πολυ ακομη για κατι τετοιο!

Άβαταρ μέλους
Diasostis31
Στρατοπεδάρχης
Στρατοπεδάρχης
Posts in topic: 78

Δημοσίευση από Diasostis31 »

Σύμφωνα με άρθρα μεσα στο Μάρτιο, μπορεί και αυτή τη βδομάδα

Άβαταρ μέλους
dimitris mak
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος

Νομιζω τωρα θα ψηφησουν στην βουλη για τις προσληψεις του 2015. Αυτο το μηνα δεν θα γινει;
Στρατός και θητεία
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες