Προκήρυξη για ΕΠΟΠ (2015-2016)

Πληροφορίες για όλες τις προκηρύξεις για πρόσληψη ΕΠΟΠ και ΟΒΑ, οι προϋποθέσεις, τα αθλήματα και η μοριοδότησή τους
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
Άβαταρ μέλους
lionslaw
Λοχίας - Έφεδρος
Λοχίας - Έφεδρος
Posts in topic: 4

Δημοσίευση από lionslaw »

dimitris mak έγραψε: http://policenet.gr/article/%CE%AD%CF%81%CF%87%CE%B5%CF%84%CE%B1%CE%B9-%CF%80%CF%81%CE%BF%CE%BA%CE%AE%CF%81%CF%85%CE%BE%CE%B7-%CE%B3%CE%B9%CE%B1-6500-%CF%87%CE%B9%CE%BB%CE%B9%CE%AC%CE%B4%CE%B5%CF%82-%CE%B5%CF%80%CE%BF%CF%80-0
Στο έθνος πάντως δεν δημοσιεύθηκε κατι τέτοιο. Το newsbomb γράφει ότι θέλει. Το policenet απλά αναδημοσίευσε
Άβαταρ μέλους
dimitris mak
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος
Posts in topic: 145

Δημοσίευση από dimitris mak »

Ναι δεν κραταμε τις λεπτομεριες αλλα το οτι βγηκε σε δυο ιστοσελιδες με λιγη ωρα διαφορα η ιδια πληροφορια.
theoden
Πολίτης
Πολίτης
Posts in topic: 1

Δημοσίευση από theoden »

Καλησπερα σας

Μολις διαβασα οτι πρόκειται να βγει προκήρυξη για εποπ. Ειχα λαβει μερος και παλιότερα σε αλλον διαγωνισμό και ΔΕΝ ειχα κοπεί

στις ιατρικες εξετάσεις. Θα ήθελα να σας κανω μια ερώτηση, προκειμένου να διασφαλισω οτι μπορω να λαβω μερος στον διαγωνισμο αφενως και αφετέρου να γλητώσω Το ολο μπλέξιμο 401 επανεξεταση (χωρις λογο... Εφ οσων υπάρχει και δερματολόγος στο νοσοκομείο που πρόκειται να μας εξετάσουν, εκτος και αν χρειάζονται και την γνωμάτευση αρχίατροι)

Εχω λευκη, απ οτι διαβασα στον ΦΕΚ η εκτεταμενη λευκη σε ακαλυπτα μερη του σωματος με ψυχοσωματικες εκδηλωσεις ειναι Ι4 -Ι 5

Η λευκη περιορισμενης εκτασης σε ακαλυπτα μερη του σωματος ειναι Ι1

Εχω λευκη σε ακρα και προσωπο και ειναι σταθερη. Με ποιο τροπο μπορω να μαθω εαν μπορω να συμμετάσχω στον διαγωνισμό και την κατηγορία του ΦΕΚ που κατατάσεται η λεύκη μου;

Θα χρειαστω ισος καποιο χαρτι ιατρου (Απο το Ανδρεας Συγγρος) που να μπορω να το δειξω και στους αρχιατρους του 401 με το ποσοστο της λεύκης μου;

Υπενθυμιζω οτι στην προκηρυξη αναγράφεται ξεκαθαρα ΜΟΝΟ Ι1 και Ι2.

ευχαριστω

Άβαταρ μέλους
papali
Υποδεκανέας
Υποδεκανέας
Posts in topic: 22

Δημοσίευση από papali »

Λογικα αναδημοσιευση εγινε. Το θεμα ομως ειναι οτι τα ατομα και τα κριτηρια μπορει να ειναι ακριβως τα ιδια. Ποτε δεν ξερεις.
Σπυρος

Δημοσίευση από Σπυρος »

καλησπερα Σε ολους Γνωριζει κανεις τιποτα σχετικα με την προκήρυξη Επισης δυκ εσυ Με τι ασχολησε και Και μπορεις να βοηθησεις εδω... Σορυ φιλικα παντα το λεω μην Παρεξηγηθω...
D.Y.K
Α/ΓΕΝ
Α/ΓΕΝ
Posts in topic: 169

Δημοσίευση από D.Y.K »

Με το τι ασχολούμαι εγώ λίγο αφορά το νήμα και πολύ περισσότερο τα μέλη που το διαβάζουν.

Εσύ κράτα απλά πως ότι σου γράφω εγώ εδώ είναι εγκυρότατο και άκρως ρεαλιστικό. Σκοπός μου άλλωστε ήταν και είναι πάντα ότι γράφεται στο forum να αποτελεί πληροφόρηση και όχι παραπληροφόρηση (όσο είναι δυνατόν).

Όσον αφορά τα περί της προκήρυξης κάτσε και διάβασε τα προηγούμενα μηνύματα. Δεν θα γράφουμε συνέχεια τα ίδια.

Χωρίς παρεξήγηση και από εμένα Εικόνα

dennis91

Δημοσίευση από dennis91 »

Καλημέρα, ήθελα να ρωτήσω, ειμαι γεννημένος 1987, μπορώ να κάνω τα χαρτιά μου στην προκήρυξη εάν βγεί με το καλό; Ευχαριστώ
pame_pali
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 78

Δημοσίευση από pame_pali »

dennis91 έγραψε:Καλημέρα, ήθελα να ρωτήσω, ειμαι γεννημένος 1987, μπορώ να κάνω τα χαρτιά μου στην προκήρυξη εάν βγεί με το καλό; Ευχαριστώ
ναι

Παρης

Δημοσίευση από Παρης »

Ενδιαφερομαι για την αεροπορια. Ειμαι 29 ετων με ενα παιδι, εχω πτυχιο τει τεχνολογιας αεροσκαφων, εχω 3,5 χρονια προυπηρεσια στα F16 στο αεροκατασκευαστικο τμημα της ΕΑB και στο εξωτερικο ALENIA στα ATR 42/72 με ειδικοτητα ελασματουργου. Εαν και εφοσον βγει προκηρυξη εχω δικαιωμα σημμετοχης στους ΕΠΟΠ;

Καποιος απο αεροπορια ισως να γνωριζει, ευχαριστω εκ τον προοτερων!
Άβαταρ μέλους
Giorgospcline
Υπολοχαγός
Υπολοχαγός
Posts in topic: 2

Δημοσίευση από Giorgospcline »

Υπάρχει κάποια επίσημη πληροφόρηση για το αν θα βγει προκήρυξη για ΕΠΟΠ, πέρα από εφημερίδες και ιστοσελίδες;
Άβαταρ μέλους
george777
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης
Posts in topic: 230

Δημοσίευση από george777 »

Για να ξεκουράσω τον φίλο ΔΥΚ θα το πω εγώ Giorgospcline Σχεδόν όλοι μας εδώ περιμένουμε να βγει κάποια στιγμή μακάρι να γίνει αυτό... Αλλά η απάντηση στο ερώτημα σου έχει απαντηθεί δεκάδες φορές ποιο πάνω, αν δε σου κάνει κόπος checkare...

τα site μαλακίζονται με λίγα λόγια πετάνε το ίδιο άρθρο του 2008 και δέν είναι η πρώτη φορά, και ενα πουλάκι μου λέει πως δε το κάνουνε κατά λάθος...
Άβαταρ μέλους
Giorgospcline
Υπολοχαγός
Υπολοχαγός
Posts in topic: 2

Δημοσίευση από Giorgospcline »

george777 έγραψε:Για να ξεκουράσω τον φίλο ΔΥΚ θα το πω εγώ Giorgospcline Σχεδόν όλοι μας εδώ περιμένουμε να βγει κάποια στιγμή μακάρι να γίνει αυτό... Αλλά η απάντηση στο ερώτημα σου έχει απαντηθεί δεκάδες φορές ποιο πάνω, αν δε σου κάνει κόπος checkare...

τα site μαλακίζονται με λίγα λόγια πετάνε το ίδιο άρθρο του 2008 και δέν είναι η πρώτη φορά, και ενα πουλάκι μου λέει πως δε το κάνουνε κατά λάθος...
Μάλιστα, ευχαριστώ για την απάντηση
Άβαταρ μέλους
george777
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης

Τίποτα... Εύχομαι να γίνει ότι επιθυμείς...
Άβαταρ μέλους
george777
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης

Καμμένος:

Εστειλε περίπου 1.400 κληρωτούς που υπηρετούσαν σε αστικές μονάδες ή ήταν νεοσύλλεκτοι σε συνοριακές μονάδες και προετοιμάζει νέα εντολή να γίνει το ίδιο και για την επόμενη ΕΣΣΟ που θα καταταγεί. Παράλληλα, για να «διορθώσει κάποιες αδικίες», με νέα διαταγή του φέρνει πίσω τους στρατιώτες που έχουν συμπληρώσει εξάμηνη ή επτάμηνη θητεία στα σύνορα. Θέλει να προσλάβει περί τα 1.000 άτομα για ΕΠΟΠ, άλλους τόσους για να στελεχώσει τη ΜΟΜΑ, ενώ τον Μάρτιο πρόκειται να πραγματοποιήσει επίσημη επίσκεψη στην Ουάσιγκτον αλλά και στη Μόσχα.

ΤΟ ΒΗΜΑ
Παιδιά τα 6500 εποπ υπήρχαν κάποτε όπως βλέπουμε απο το κείμενο της εφημερίδας το Βήμα οι απαιτήσεις του καμμένου αν εξαιρέσουμε την ΜΟΜΑ είναι 1000 ΕΠΟΠ και όχι 10000 που έλεγε το 2012...
cuervo

Δημοσίευση από cuervo »

theoden έγραψε:Καλησπερα σας

Μολις διαβασα οτι πρόκειται να βγει προκήρυξη για εποπ. Ειχα λαβει μερος και παλιότερα σε αλλον διαγωνισμό και ΔΕΝ ειχα κοπεί

στις ιατρικες εξετάσεις. Θα ήθελα να σας κανω μια ερώτηση, προκειμένου να διασφαλισω οτι μπορω να λαβω μερος στον διαγωνισμο αφενως και αφετέρου να γλητώσω Το ολο μπλέξιμο 401 επανεξεταση (χωρις λογο... Εφ οσων υπάρχει και δερματολόγος στο νοσοκομείο που πρόκειται να μας εξετάσουν, εκτος και αν χρειάζονται και την γνωμάτευση αρχίατροι)

Εχω λευκη, απ οτι διαβασα στον ΦΕΚ η εκτεταμενη λευκη σε ακαλυπτα μερη του σωματος με ψυχοσωματικες εκδηλωσεις ειναι Ι4 -Ι 5

Η λευκη περιορισμενης εκτασης σε ακαλυπτα μερη του σωματος ειναι Ι1

Εχω λευκη σε ακρα και προσωπο και ειναι σταθερη. Με ποιο τροπο μπορω να μαθω εαν μπορω να συμμετάσχω στον διαγωνισμό και την κατηγορία του ΦΕΚ που κατατάσεται η λεύκη μου;

Θα χρειαστω ισος καποιο χαρτι ιατρου (Απο το Ανδρεας Συγγρος) που να μπορω να το δειξω και στους αρχιατρους του 401 με το ποσοστο της λεύκης μου;

Υπενθυμιζω οτι στην προκηρυξη αναγράφεται ξεκαθαρα ΜΟΝΟ Ι1 και Ι2.

ευχαριστω

Μόλις διάβασες ένα άρθρο του 2008 Για αυτό μην τρελαίνεσαι.

Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Pao13 και 6 επισκέπτες