Προκήρυξη για ΕΠΟΠ (2015-2016)

Πληροφορίες για όλες τις προκηρύξεις για πρόσληψη ΕΠΟΠ και ΟΒΑ, οι προϋποθέσεις, τα αθλήματα και η μοριοδότησή τους
Κλειδωμένο
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Άβαταρ μέλους
PetrosGn
Λοχίας - ΕΠΟΠ
Λοχίας - ΕΠΟΠ
Posts in topic: 56

Δημοσίευση από PetrosGn »

george777 έγραψε:petros όταν λές και νούμερα φίλε μου λογικό είναι να υπάρχει αντίδραση, εδώ δεν ξέρουμε άν θα βγεί γενικά θα μιλάμε και για νούμερα; (και φιλικά μιλούσα το τόνισα ποιος σε πείραξε... )

Γιωργο το ξερω οτι το λες φιλικα.. εγω ανεφερα ενα νουμερο που αφορα τον ΣΞ, ΑΕΡΟΠΟΡΙΑ, ΝΑΥΤΙΚΟ και ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ... τωρα αν θα 5.000 ,3.000,10.000 δεν το ξερω... εγω ειπα τι εχουν υποθη και ποσα ατομα ζητανε συνολο γιατι οι ελληψεις ειναι μεγαλες και το ξερουμε πολυ καλα αυτο..

Άβαταρ μέλους
dimitris mak
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος
Posts in topic: 145

Δημοσίευση από dimitris mak »

Φιλε πετρο εχεις πει το ιδιο πραγμα σε 10 μηνυματα. Χωρις παρεξηγηση αλλα μην στελνετε το ιδιο πραγμα 10 φορες. Και εμενα μου εχουν πει απο μεσα οτι θα βγει αλλα δεν σημαινει τπτ αυτο...
Άβαταρ μέλους
PetrosGn
Λοχίας - ΕΠΟΠ
Λοχίας - ΕΠΟΠ
Posts in topic: 56

Δημοσίευση από PetrosGn »

Τ κεω 10 φορες μπας και καταλαβει κανενας
Άβαταρ μέλους
george777
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης
Posts in topic: 230

Δημοσίευση από george777 »

Ναι το είδα ΔΥΚ το μήνυμα σου απλά σε ξανα ρώτησα γιατί οι 11000 του 2015 είναι πιστεύω αρκετές για παιδεία και υγεία μόνο... Που σαφώς είναι ποιό αναγκαίες και ίσως είχες κάποια άποψη άν θα υπάρξει μόνο για στρατό ξηράς προκήρυξη ή άν υπάρχει η δυνατότητα βάση τον θέσεων για κάτι τέτοιο το 2015... Μόνο την άποψη θα ήθελα περί αυτού συγκεκριμένα...
Άβαταρ μέλους
dimitris mak
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος

Αυτοι δεν κοιτανε που υπαρχει αναγκη! Κοιτανε που υπαρχουν ψηφοι... Γιατι πηραν πισω τις καθαριστριες και δεν εβγαλαν την προκηρυξη για το λιμενικο; Αυτο δεν ειναι αντισυνταγματικο; Οσο για τους σχολικους φυλακες, επερναν 1,5 χιλιαρικο πολυ περισσοτερα απο εναν εποπ-φρουρο κλπ. Τα χρηματα τα βρησκουν απο οπου θελουν. Απλα τωρα θελουν να κανουν εντιπωση και να μαζεψουν και αλλους ψηφους, αν τυχον παμε αμεσα σε εκλογες.
D.Y.K
Α/ΓΕΝ
Α/ΓΕΝ
Posts in topic: 169

Δημοσίευση από D.Y.K »

Γιώργο 11.000 θέσεις μόνο για το 2015 είναι πάαααρα πολλές ειδικά αν μιλάμε για μόνιμο προσωπικό και όπως καταλαβαίνεις δεν γίνεται να καλυφθούν ούτε σε βάθος πενταετίας στην παρούσα οικονομική φάση / επιτήρηση που βρίσκεται η χώρα.

Ωστόσο για να σου απαντήσω και πάλι μέσα στο 2015 είναι σχεδόν 100% ότι δεν πρόκειται να υπάρξει προκήρυξη για Επαγγελματίες Οπλίτες. Χρησιμοποιώ απλά μία ρεαλιστική προσέγγιση και σε καμία περίπτωση δεν θέλω ούτε προσπαθώ να αποθαρρύνω κανέναν.

Αν γίνουν προσλήψεις μέσα στο 2015 και μάλιστα για μόνιμο προσωπικό το ΥΕΘΑ δεν θα έχει την τιμητική του παιδιά δυστυχώς. Υπηρεσίες και φορείς που αφορούν την παιδεία Την υγεία και κάποιες του Υπουργείου Οικονομικών έχουν άμεση ανάγκη από στελέχωση και εξοπλισμό (βλέπε κυρίως υγεία). Και όταν λέω άμεση εννοώ άμεση χωρίς πλάκα.

Ότι είναι να γίνει αν γίνει θα γίνει σε βάθος διετίας και ίσως και λίγο παραπάνω.

Ίσως βέβαια να υπάρξουν κάποιες ελάχιστες θέσεις για ΟΒΑ αλλά και πάλι υποθέτω ότι τους πολλούς τα κριτήρια "δεν τους πιάνουν".

Επαναλαμβάνω ότι τα παραπάνω είναι η κατάθεση της προσωπικής μου άποψης χωρίς να είναι κάτι απόλυτο που στηρίζεται όμως σε ρεαλιστικά δεδομένα του σήμερα.

Άβαταρ μέλους
george777
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης

Ναι σύμφωνη τα λες πραγματικά πολύ σωστά... Και η άποψη μου είναι καλύτερα να στεναχωρηθεί κάποιος που το θέλει και τελικά δε θα μπεί ποτέ απο πρίν, παρά να περιμένει χρόνια και στο τέλος να μαθαίνει οτι τελικά η ηλικία του είναι μεγάλη για ΕΠΟΠ... Θα ήθελα όμως να ήξερα ότι άμα δεν τις αξιοποιήσουν τις 11.000 θέσεις τι τις ψηφίζουν και κρατάνε την ανεργία στα ύψη; Ας είχαν για φέτος 1000 θέσεις στον προϋπολογισμό όμορφα ωραία... Εδώ θα φανούν τα παλικάρια της νέας κυβέρνησης άν έχεις πρόβλημα σε μία υπηρεσία δεν κάνεις προσλήψεις επειδή σου το διατάζει ο υπάλληλος της τρόικας τότε δεν διαφέρεις και πολύ απο τους προηγούμενους... (για να μήν επαναλάβω τα λεγόμενα του καμμένου το 2012) και ποιά τρόικα δεν έφυγαν αυτοί ; Για να δούμε θα πιάσει τόπο η ψήφος του λαού ή τα ίδια παντελή μου... Και φυσικά δεν είναι μόνο το πρόβλημα τών εποπ είναι και αλλού που και εκεί όμως το βάλανε το χεράκι τους και δεν αφήνανε... Άρα ψηφίζουμε στην Ελλάδα αν θα έχουμε νταβατζή ή όχι τώρα ψηφίσαμε να μην έχουμε... Και δεν είναι το πρόβλημα φίλε ΔΥΚ οι 1000δες εποπ που δεν αφήνουν εδώ δεν αφήσανε ουτε 300 εποπ στις ειδικές δυνάμεις το 2012... Μήπως να σκύψουμε κιόλας;
D.Y.K
Α/ΓΕΝ
Α/ΓΕΝ
Posts in topic: 169

Δημοσίευση από D.Y.K »

Έχουμε σκύψει ήδη φίλε μου δυστυχώς αλλά αυτό είναι μία άλλη κουβέντα που σηκώνει πάρα πολύ συζήτηση και δεν αφορά το παρόν νήμα.Υπάρχουν σχετικά θέματα για την οικονομία και την πολιτική στο φόρουμ αν θες να τα αναπτύξουμε.

Όπως και να έχει σκέψου ότι υπήρχε συμφωνία επί ΠΑΣΟΚ ήδη για οροφή 10 σειρών ΕΠΟΠ στον ΣΞ και έχουν προσλάβει μόνο τις 8.

Αυτό μόνο για να κατανοήσουμε το μέγεθος της κρίσης σε υπηρεσίες όπως ο Στρατός που καλώς ή κακώς η ανανέωση σε προσωπικό είναι επιτακτική ανάγκη εκ φύσεως.

Ο Καμμένος πάντως για την ιστορία είναι υπέρ της πρόσληψης Επαγγελματιών Οπλιτών.

Θα δούμε...

Άβαταρ μέλους
george777
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης

Ok έχεις δίκαιο sorry αν ξεφεύγω καμιά φορά απο το θέμα καταλαβαίνω είναι κουραστικό, αλλά είναι ο θυμός μου... Όχι μόνο για τα νταβατζιλίκια στον στρατό που έχουμε, αλλά και γενικά που με κάνει και τρελαίνομαι...
Άβαταρ μέλους
Iron_Skinhead
Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Posts in topic: 24
Ενδιαφέροντα: Μουσική, Γυμναστική

Δημοσίευση από Iron_Skinhead »

Στο τέλος θα πάθω κανενα έμφραγμα με αυτές τις προκηρύξεις... -.-... Έτρεχα πόσο καιρό και έκανα κάθε μέρα 2ωρα και 4ωρα για να παρω τα χαρτιά για το λιμενικό και τώρα το πάγωσαν το θέμα. Υπάρχει και αυτό το ''μυστήριο'' με τη προκήρυξη ΕΠΟΠ. Στο τέλος δε γλιτώνω...
Η ΨΥΧΗ ΤΟΥ ΛΥΚΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΑΓΕΛΗ!!!
dn24
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 9
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από dn24 »

Iron_Skinhead έγραψε:Στο τέλος θα πάθω κανενα έμφραγμα με αυτές τις προκηρύξεις... -.-... Έτρεχα πόσο καιρό και έκανα κάθε μέρα 2ωρα και 4ωρα για να παρω τα χαρτιά για το λιμενικό και τώρα το πάγωσαν το θέμα. Υπάρχει και αυτό το ''μυστήριο'' με τη προκήρυξη ΕΠΟΠ. Στο τέλος δε γλιτώνω...

Να μην πάθεις τίποτα. Εκει έξω, με λίγη αποφασιστικότητα κ εξυπνάδα, τουλάχιστον δεν θα πεινάσεις. Μην ξεχνάς κ εσύ κ όλοι όσοι ενδιαφέρονται για τον τίτλο του topic, ότι ο στρατός απαιτεί συγκεκριμένα ψυχικά προσόντα (ενίοτε κ σωματικά). Οπότε πρόσεξε μην πάθεις όταν μπείς, κ όχι πρίν μπείς. Συμβουλή απο ένα επι σειρά ετών πρώην στέλεχος του εν λόγω θεσμού. Ψάξου καλά μέσα σου, κ ρώτα γύρω σου τι είναι αυτό που θες να κάνεις. Τέλος τα offtopic, συγνώμη από τους moderators. Στο δια τ'αύτα: Ο θεσμός είναι συγχρηματοδοτούμενος απο την Ε. Ε στα πλαίσια του Νατοϊκού Ευρωστρατού, κ έτσι όποτε κρίνουν τα κεφάλια στην Ευρώπη ότι απειλούνται τα σύνορα τους απο αθρόα εισροή παράνομων μεταναστών, τότε θα ανάψουν το πράσινο φως για κομματικές προσλήψεις στην χώρα τούτη. Βέβαια εδώ, εμπλέκεται κ το κομμάτι της κρίσης, κ έχουν λόγο περ. Ρο οι Ευρωπαίοι να μην επιτρέψουν να ανοίξουν οι στρόφιγγες της χρηματοδότησης κ για λόγους λιτότητας. Όμως η λιτότητα όπως προανέφερα είναι πλασματική, χρέος δεν υπάρχει σε πραγματικά λεφτά, οπότε κατα τα συμφέροντα τους θα ανοίξουν τις κάνουλες συγχρηματοδότησης του θεσμού. Όποιος έχει άκρες στην ΕΚΤ κ τον Ντράγκι, μόνο αυτός ξέρει. Τα υπόλοιπα που βλέπω εδώ, είναι αέναη απελπισία, κ ανέγκυρες πληροφορίες.

Άβαταρ μέλους
Iron_Skinhead
Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Δεκανέας - ΕΠΟΠ

Δεν θελω να παω ΕΠΟΠ μονο για τα λεφτά, όπως οι πιο πολλοί. Είναι κάτι που μου αρέσει, και το έχω πάρει απόφαση εδω και πολύ καιρό. Πήγα στρατό, πήγα και σε μάχιμη, μου άρεσε αυτό το πράγμα, μου άρεσε αυτή η ζωή, και γι αυτό θέλω να μπω. Όσο για τα ψυχικά και τα σωματικά προσόντα, τα κατέχω μια χαρά! Από τότε που απολύθηκα προετοιμάζομαι σε περίπτωση που βγει αυτή η ρημάδα η προκήρυξη... Τέλος παντον, ας μην ξεφεύγουμε απο το θέμα μας.
Άβαταρ μέλους
DEAPZGEO
Επιλοχίας
Επιλοχίας
Posts in topic: 108

Δημοσίευση από DEAPZGEO »

Εγω θελω να αλλαξουνε τα κριτηρια να δουμε ποιος πραγματικα θελει και ποιος μπαινει γ τον σιγουρο μισθο...
Άβαταρ μέλους
Iron_Skinhead
Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Δεκανέας - ΕΠΟΠ

Σωστός! Όσο όμως και να αλλάξουν τα κριτήρια, πάντα πιστεύω θα παίζει βύσμα. Άσχετα τι λέει ο Καμμενος
Άβαταρ μέλους
dimitris mak
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος

Τι κριτιρια μπορεις να αλλαξεις για να δεις αν ο αλλος το θελει πραγματικα; Τι ειναι αυτα που λετε; Θα τρελαθουμε εδω μεσα...
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 4 επισκέπτες