Προκήρυξη για ΕΠΟΠ (2015-2016)

Πληροφορίες για όλες τις προκηρύξεις για πρόσληψη ΕΠΟΠ και ΟΒΑ, οι προϋποθέσεις, τα αθλήματα και η μοριοδότησή τους
Κλειδωμένο
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Άβαταρ μέλους
panos2171
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης
Posts in topic: 18

Δημοσίευση από panos2171 »

Ο Καμμένος απ ότι άκουσα θα είναι υπουργός, δεν ξέρω βέβαια τις απόψεις του όσον αφορά το στρατό.
Άβαταρ μέλους
dimitris mak
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος
Posts in topic: 145

Δημοσίευση από dimitris mak »

Ειχα δει βιντεακι στο youtube με τον καμμενο που ελεγε οτι πρεπει να βγουν προκηρυξεις για εποπ. Δεν ειναι προσφατο αλλα ειναι η αποψη του. Αν το βρω το ανεβαζω.
Άβαταρ μέλους
george777
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης
Posts in topic: 230

Δημοσίευση από george777 »

Από εδώ είναι το βιντεάκι, παιδιά γνώμη μου είναι μήν πιστεύετε τίποτα αν δεν δούν τα μάτια σας πράγματα να γίνονται~ Ήταν γνώμη του το 2012 η ουσία όμως δέν είναι αυτή η ουσία είναι το τώρα~ Το λέω αυτό γιατί κάποιος που πραγματικά το περιμένει καιρό τώρα είναι κρίμα να παίζει με την ψυχολογία του~ Μακάρι όμως να βγεί! ~
ΔΗΜΗΤΡΗΣ

Δημοσίευση από ΔΗΜΗΤΡΗΣ »

ΓΙΩΡΓΟ ΠΑΝΟΣ ΚΑΙ ΜΠΕΡΕΤ πρεπει να εχεις ΣΥΜΦΕΡΟΝ για να εισαι εποπ η εμθ ή ντοπιος ή παντρεμενος ή ανικανος ή να φοβασαι το εξω-ανεγια αβεβαιωτητα! Ο στρατος επηρεαζει - αλλαζει την ζωη σου εχει πολλα στραβα χανεις φιλους συγγενεις γενικα τον πολιτικο βιο εχει πανω 15 στραβα δεν ειναι μονο παρε τον σιγουρο μισθο και δεν πειραζει. Καταλαβαινω οτι εξω γινεται χαμος. Παιδια κατι ασχετο δικοιγοροι λενε πως τα χρηματα στην εφταετια δεν ειναι μονο αποζημιωση και κρατησεις του ΕΛΟΑΣ αλλα και χρηματα απο το εκοεμς και αρκετα χρηματα ειναι αληθεια ξερεις κανενας κατι η προσπαθουν να κερδισουν χρηματα οι δικοιγοροι με ψευτοαναφορες
Άβαταρ μέλους
PetrosGn
Λοχίας - ΕΠΟΠ
Λοχίας - ΕΠΟΠ
Posts in topic: 56

Δημοσίευση από PetrosGn »

Παιδια εγω θελω να θεσω το εξης ερωτημα... Γενικα πιστευετε οτι με τον ΚΑΜΜΕΝΟ στην θεση του Υπουργου Αμυνας και τον ΤΣΙΠΡΑ να βγει προκυρηξη; Γιατι ο Τσιπρας εκανε κατι δηλωσεις πανω σε αυτο το θεμα και ειπε οτι θελει να το αλλαξει και να το κανει να μπαινει καποιος με Πανεληνιες...
Άβαταρ μέλους
beret
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Posts in topic: 13

Δημοσίευση από beret »

Αν ειναι να μπαινουν και οι εποπ με πανελληνιες, χαθηκαμε. Εγω εχω φιλο που ειναι του δημοτικου και ειναι τωρα επιλοχιας. Δεν λεω, καλο ειναι να υπαρχει στοιχειωδη μορφωση, αλλα οι διαβαστεροι ας πανε ευελπιδων!
Άβαταρ μέλους
george777
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης
Posts in topic: 230

Δημοσίευση από george777 »

petros συγκεκριμένα για εποπ μπορείς να μας δώσεις το δημοσίευμα που είπε ο τσίπρας οτι θα τους βάλει στις πανελλήνιες; Διότι ουτε το άκουσα και δυσκολεύομαι να το πιστέψω... Καλημέρα...
Άβαταρ μέλους
DEAPZGEO
Επιλοχίας
Επιλοχίας
Posts in topic: 108

Δημοσίευση από DEAPZGEO »

Δηλαδη θα ριχνουμε διαβασμα γ να μπουμε ΣΤΡ; Δε νομιζω αφου λεει να καταργησει τις πανελληνιες
Άβαταρ μέλους
papali
Υποδεκανέας
Υποδεκανέας
Posts in topic: 22

Δημοσίευση από papali »

Καλησπερα! Ηθελα να ρωτησω αν ξερεις κανεις τι θα γινει τωρα με την νεα κυβερνηση σχετικα με τους εποπ. Πιστευετε θα βγει καποια προκυρηξη?
cuervo

Δημοσίευση από cuervo »

Λογικά όχι, για το ταμείο είναι μείον, τώρα αν το δούμε από άλλη πλευρά, ο ΣΥΡΙΖΑ είναι υποχρεωμένος γενικά να κάνει προσλήψεις, τώρα αν μέσα σε αυτές θα είναι και για τους ΕΠΟΠ αυτό θα φανεί στο επόμενο διάστημα, πάντως με Καμμένο υπουργό μην περιμένετε αξιοκρατικά πράγματα Εικόνα
ΔΗΜΗΤΡΗΣ

Δημοσίευση από ΔΗΜΗΤΡΗΣ »

Παιδια εγω στην εφταετια θα δηλωσω παραιτηση εκτος απο την αποζημιωση παιρνω και τα π. δ. π. δ. =παγια δικαιωματα -παγιες διαταγες απο τον ελοας και μτς; εαν ειναι ετσι ειναι γυρο στα 8000 ευρω επιπλεον απο την αποζημιωση
epopdiopos
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Posts in topic: 17

Δημοσίευση από epopdiopos »

papali έγραψε:Καλησπερα! Ηθελα να ρωτησω αν ξερεις κανεις τι θα γινει τωρα με την νεα κυβερνηση σχετικα με τους εποπ. Πιστευετε θα βγει καποια προκυρηξη;
ναι τη παρασκευη!

D.Y.K
Α/ΓΕΝ
Α/ΓΕΝ
Posts in topic: 169

Δημοσίευση από D.Y.K »

ΔΗΜΗΤΡΗΣ έγραψε:Παιδια εγω στην εφταετια θα δηλωσω παραιτηση εκτος απο την αποζημιωση παιρνω και τα π. Δ. Π. Δ. =παγια δικαιωματα -παγιες διαταγες απο τον ελοας και μτς; Εαν ειναι ετσι ειναι γυρο στα 8000 ευρω επιπλεον απο την αποζημιωση

Καλύτερα να ρωτήσεις έναν δικηγόρο που ασχολείται με αυτά τα ζητήματα και που έχει εμπειρία από αντίστοιχες περιπτώσεις.

Επίσης εδώ το θέμα μας είναι το ενδεχόμενο προκήρυξης για Επαγγελματίες Οπλίτες και η ανταλλαγή απόψεων / πληροφοριών πάνω σε αυτό και τίποτα παραπέρα.

Αν θες να αναπτύξεις συζήτηση περί παραιτήσεως, αίτησης επιστροφής κρατήσεων, αποζημίωσης μη μονιμοποίησης ΕΠΟΠ κλπ υπάρχουν Τα αντίστοιχα θέματα για το καθένα ξεχωριστά.

Στο λέω με όλη την καλή διάθεση γιατί αν τα επόμενα μηνύματα που προέρχονται από εσένα συνεχίζουν να είναι εκτός θέματος τότε για αρχή πολύ απλά δεν θα δημοσιεύονται και βλέπουμε.

Σπυρος

Δημοσίευση από Σπυρος »

8Α βγει καμια Προκυρηξη ρε παιδεια δυκ αν μπορεις πες μ τι πυστευεις... ;
Άβαταρ μέλους
PetrosGn
Λοχίας - ΕΠΟΠ
Λοχίας - ΕΠΟΠ
Posts in topic: 56

Δημοσίευση από PetrosGn »

Καπου το ειχα ακουσει στην τηλεοραση και ειχε πει οτι τα σωματα ασφαλειας θα πρεπει να παιρνουνε ατομα απο πανεληνιες και οχι μεσω ΕΠΟΠ διοτι μπαινανε μεσω πολιτικις παρεμβασεις και οτι αυτο το θεμα θα πρεπει να αλλαξει... Εγω παντως πιστευω οτι εχουνε μπει ατομα ετσι και μαλιστα ειναι και αδικο διοτι πολλα πραγματα το κρατος τα κανει ακριβως αναποδα... Καπου ποιο πανω διαβασα οτι εχει μπει ατομο στον στρατο με απολυτηριο Δημοτικου, αλλοι εχουνε παει στα ΕΠΑΛ, ΤΕΕ και λοιπα και εχουνε παρει απολυτηριο λυκειου με 20 και βγαζουνε 2800 μορια για την πλακα και γινοντε ΕΠΟΠ... Για μενα αν θελουνε να μπουνε αξιοκρατικα καποια πραγματα θα πρεπει να τα βγαλουνε... Αποψη μου αυτη ειναι...
Στρατός και θητεία
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 3 επισκέπτες