Προκήρυξη για ΕΠΟΠ (2015-2016)

Πληροφορίες για όλες τις προκηρύξεις για πρόσληψη ΕΠΟΠ και ΟΒΑ, οι προϋποθέσεις, τα αθλήματα και η μοριοδότησή τους
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
Άβαταρ μέλους
george777
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης
Posts in topic: 230

Δημοσίευση από george777 »

Οι ΕΠΟΠ δεν είναι έως 24 αλλά έως και 28
Άβαταρ μέλους
beret
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Posts in topic: 13

Δημοσίευση από beret »

Και παλι λιγο ειναι νομιζω.
Άβαταρ μέλους
george777
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης

Η άποψη μου φίλε είναι ότι άν ήταν 30 ετών θα ήταν ακόμα ποιο σωστό, αλλά τόσο είχε καθιερωθεί τότε τόσο παρέμεινε έως και σήμερα που μιλάμε... Και αμφιβάλω ότι θα αλλάξει κάτι αν φυσικά συνεχιστεί ο θεσμός τών ΕΠΟΠ και δεν έχουμε τίποτα ριζικές αλλαγές τον επόμενο καιρό... Το σίγουρο είναι πως όλα μα όλα τα σενάρια παίζονται...
Άβαταρ μέλους
beret
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Posts in topic: 13

Δημοσίευση από beret »

Θα καταπολεμηθει η ανεργια, καταλαβαινεις. Χρειαζομαστε και στρατο, οπωσδηποτε... Καλο θα ηταν να ανεβουν τα ορια ηλικιας. Αλλα αν βγει ο συριζα δεν το βλεπω.
Άβαταρ μέλους
george777
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης

Για μένα δέν έχει να κάνει ποιό κόμμα θα κυβερνά μετά τις εκλογές για το ζήτημα του ορίου ηλικίας πιστεύω πώς αν συνεχιστεί κανονικά ο θεσμός του ΕΠΟΠ τότε δύσκολα θα αλλάξει το όριο ηλικίας θα είναι και πάλι έως και 28 ετών.
D.Y.K
Α/ΓΕΝ
Α/ΓΕΝ
Posts in topic: 169

Δημοσίευση από D.Y.K »

dimitris mak έγραψε:Στις ειδικες δυναμεις δεν μπορουν να μεινουν πανω απο καποια ηλικια αυτοι που ειναι εμθ η εποπ, ετσι δεν ειναι;

Όχι δεν είναι έτσι.

aeroporos

Δημοσίευση από aeroporos »

Καλησπέρα. Είμαι φαντάρος στην αεροπορία. Μίλαγα με τους ανωτέρους μου όσον αναφορά την προκήρυξη εποπ. Ρώτησα αν θα ζητήσουν μηχανικούς αεροσκαφών και μου είπαν ότι έχουν τεράστια έλλειψη. Όπως είχα πει πολύ πιο πριν, είμαι κάτοχος πτυχίου μηχανικού αεροσκαφών, έχω πτυχίο αγγλικών και έχω προυπηρεσία 1 χρόνου στα C-130 στην EΑΒ. Μου είπαν ότι υπάρχει έλλειψη σε αυτό τον τύπο αεροσκάφους και ότι υπάρχουν πάρα πολλές πιθανότητες να με πάρουν στην ελευσίνα. Ούτως η άλλως μόνο εκεί υπάρχουν συνεργία C-130. Μου έχουν πει επιπλέον ότι, δεν θα έχω μεταθέσεις διότι δεν ύπαρχουν αλλού συνεργία όπως ανεφέρα πιο πάνω και θα κάνω το 8ωράκι μου και μετά σπίτι μου. Θέλω να μου πει κάποιος αν ισχύουν όλα αυτά και να μου πει πως είναι όντως η ζωή ενός εποπ μηχανικού αεροσκαφών διότι θέλω να είμαι 1000% σίγουρος πριν δηλώσω συμμετοχή.
ΛΟΚ319
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος
Posts in topic: 3

Δημοσίευση από ΛΟΚ319 »

aeroporos έγραψε:Καλησπέρα. Είμαι φαντάρος στην αεροπορία. Μίλαγα με τους ανωτέρους μου όσον αναφορά την προκήρυξη εποπ. Ρώτησα αν θα ζητήσουν μηχανικούς αεροσκαφών και μου είπαν ότι έχουν τεράστια έλλειψη. Όπως είχα πει πολύ πιο πριν, είμαι κάτοχος πτυχίου μηχανικού αεροσκαφών, έχω πτυχίο αγγλικών και έχω προυπηρεσία 1 χρόνου στα C-130 στην EΑΒ. Μου είπαν ότι υπάρχει έλλειψη σε αυτό τον τύπο αεροσκάφους και ότι υπάρχουν πάρα πολλές πιθανότητες να με πάρουν στην ελευσίνα. Ούτως η άλλως μόνο εκεί υπάρχουν συνεργία C-130. Μου έχουν πει επιπλέον ότι, δεν θα έχω μεταθέσεις διότι δεν ύπαρχουν αλλού συνεργία όπως ανεφέρα πιο πάνω και θα κάνω το 8ωράκι μου και μετά σπίτι μου. Θέλω να μου πει κάποιος αν ισχύουν όλα αυτά και να μου πει πως είναι όντως η ζωή ενός εποπ μηχανικού αεροσκαφών διότι θέλω να είμαι 1000% σίγουρος πριν δηλώσω συμμετοχή.

φιλε, αναφερεσαι σαν να εισαι σιγουρος οτι θα βγει προκηρυξη. Το οτι συζητιεται μεσα στο στρατο δε σημαινει κ οτι θα βγει στα σιγουρα. Τις περισσοτερες φορες ειναι ραδιο αρβυλα
cuervo

Δημοσίευση από cuervo »

aeroporos έγραψε:Καλησπέρα. Είμαι φαντάρος στην αεροπορία. Μίλαγα με τους ανωτέρους μου όσον αναφορά την προκήρυξη εποπ. Ρώτησα αν θα ζητήσουν μηχανικούς αεροσκαφών και μου είπαν ότι έχουν τεράστια έλλειψη. Όπως είχα πει πολύ πιο πριν, είμαι κάτοχος πτυχίου μηχανικού αεροσκαφών, έχω πτυχίο αγγλικών και έχω προυπηρεσία 1 χρόνου στα C-130 στην EΑΒ. Μου είπαν ότι υπάρχει έλλειψη σε αυτό τον τύπο αεροσκάφους και ότι υπάρχουν πάρα πολλές πιθανότητες να με πάρουν στην ελευσίνα. Ούτως η άλλως μόνο εκεί υπάρχουν συνεργία C-130. Μου έχουν πει επιπλέον ότι, δεν θα έχω μεταθέσεις διότι δεν ύπαρχουν αλλού συνεργία όπως ανεφέρα πιο πάνω και θα κάνω το 8ωράκι μου και μετά σπίτι μου. Θέλω να μου πει κάποιος αν ισχύουν όλα αυτά και να μου πει πως είναι όντως η ζωή ενός εποπ μηχανικού αεροσκαφών διότι θέλω να είμαι 1000% σίγουρος πριν δηλώσω συμμετοχή.
Κοιταξε προκηρυξη δεν προκειται να βγει, οι ανωτεροι λενε οτι τους κατεβει στο κεφαλι, αυριο πχ θα σου πουνε για αυξηση θητειας μην στηριζεσαι στα λεγομενα τους, τωρα για ειδικοτητες τσεκαρε στο διαδικτυο να βρεις την προκηρυξη του 2009.
Άβαταρ μέλους
george777
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης

cuervo αυτό θα πει ότι ξέρεις από τώρα τι θα κάνει η νέα κυβέρνηση του μέλλοντος... Και με τι θα αντικαταστήσει τα κενά τών ΕΠΟΠ αφού ξέρεις σίγουρα πώς δε θα πάρει ΕΠΟΠ; Με αύξηση θητείας να φανταστώ ή κάτι άλλο;
Άβαταρ μέλους
dimitris mak
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος
Posts in topic: 145

Δημοσίευση από dimitris mak »

Ο τσιπρας θελει μειωση θυτειας και οχι αυξηση.
Άβαταρ μέλους
george777
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης

Φίλε dimitri ο τσίπρας ακόμα δεν καταστάλαξε τι θέλει να κάνει περί του στρατού η αλήθεια είναι... Απλά πιστεύω ότι δεν είναι δυνατό να βγάζουμε ακόμα συμπεράσματα σοβαρά, αλλά μόνο συμπεράσματα της φαντασίας μας...
Άβαταρ μέλους
DEAPZGEO
Επιλοχίας
Επιλοχίας
Posts in topic: 108

Δημοσίευση από DEAPZGEO »

Καλησπερα και σεις πως ειστε σιγουροι οτι θα βγει ο Τσιπρας?
cuervo

Δημοσίευση από cuervo »

george777 έγραψε:cuervo αυτό θα πει ότι ξέρεις από τώρα τι θα κάνει η νέα κυβέρνηση του μέλλοντος... Και με τι θα αντικαταστήσει τα κενά τών ΕΠΟΠ αφού ξέρεις σίγουρα πώς δε θα πάρει ΕΠΟΠ; Με αύξηση θητείας να φανταστώ ή κάτι άλλο;

Ποια κυβέρνηση βρε άνθρωπε, τα μνημόνια σε κάνουν κουμάντο, διάβασε τι είχανε συμφωνήσει για τις προσλήψεις στις ένοπλες δυνάμεις τα τελευταία 3 χρόνια, αυτό που έλεγε μέσα το μεσοπρόθεσμο τηρήθηκε.

Άβαταρ μέλους
george777
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης

DEAPZGEO επειδή αναφέρθηκε στον τσίπρα, φυσικά και τίποτα σίγουρο.

Cuervo φίλε τα τελευταία 3 χρόνια ξέρουμε οτι δεν βγήκε κάτι γιατί πολύ απλά υπήρχε μπλόκο απο μνημόνιο, τι θα κάνουν στο μέλλον είπα εγώ μία νέα κυβέρνηση, και όχι οτι θα πάρει ντε και καλά ΕΠΟΠ, ίσως να αυξήσει θητεία ή και κάτι άλλο... Το σίγουρο είναι πως θα κάνει κάτι διότι δεν μπορεί να λειτουργήσει αλλιώς ο στρατός... Με 9μηνο και προσλήψεις απο το 2009... Εσύ λές οτι δεν θα βγεί αυτό δεν μπορώ να το δεχτώ γιατι πολύ απλά δεν ξέρεις... Φιλικά...
Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 5 επισκέπτες