Προκήρυξη για ΕΠΟΠ (2015-2016)

Πληροφορίες για όλες τις προκηρύξεις για πρόσληψη ΕΠΟΠ και ΟΒΑ, οι προϋποθέσεις, τα αθλήματα και η μοριοδότησή τους
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
Άβαταρ μέλους
DEAPZGEO
Επιλοχίας
Επιλοχίας
Posts in topic: 108

Δημοσίευση από DEAPZGEO »

Παιδια κι εγω αυτο π ξερω απο συγγενεις και γνωστους, αξιωματικους και υπαξιωματικους οτι ΘΑ και ΠΡΕΠΕΙ να βγει διοτι υπαρχουν πολλα κενα, διαβαζα και το περιοδικο στρατηγικη ενα τευχος του 2011 π ελεγε οτι το Υπουργειο Εθνικης Αμυνας απο τοτε μελετουσε πως θα καλυψει τα κενα, φανταστειτε τωρα.
epopdiopos
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Posts in topic: 17

Δημοσίευση από epopdiopos »

Ναι μεσα στο ναυτικο αυτο λενε... Οτι θαβγει περσι κ προπερσι δε λεγανε τιποτα... Φετος ολο αυτο λενε

Άβαταρ μέλους
PetrosGn
Λοχίας - ΕΠΟΠ
Λοχίας - ΕΠΟΠ
Posts in topic: 56

Δημοσίευση από PetrosGn »

Μαλιστα... Θα το δουμε αυτο
Άβαταρ μέλους
george777
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης
Posts in topic: 230

Δημοσίευση από george777 »

Ερώτηση : Αν δεν βγάλουν τελικά προκήρυξη τα επόμενα 2 χρόνια και οι δεκανοίς που θα έπαιρναν κανονικά αντικατασταθούν από κάτι άλλο και υπερισχύσει το άσχημο σενάριο για όλους αυτούς που περιμένουν την προκήρυξη τι εναλλακτικές υπάρχουν (αν υπάρχουν) ; Και ποια είναι η γνώμη σας φίλοι μου;
cuervo

Δημοσίευση από cuervo »

Μονο οι πανελληνιες η αλλη λυση ειναι να βρεις αλλου δουλεθα εκτος και αν θες να δοκιμασεις τις αντοχες σου στην λεγεωνα αλλα εκει δεν το παιζεις πατριωτης Εικόνα
Άβαταρ μέλους
george777
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης

Εσύ cuervo αγόρι μου, πρώτον ποιός σου είπε οτι εγώ θέλω συγκεκριμένα να μπώ ως εποπ, δεύτερον μην ειρωνεύεσαι δεν είναι καλό... Τρίτων αν δεν έχεις να απαντήσεις σε μία ερώτηση μου με στόχο να γίνει κουβέντα μεταξύ των φίλων που είναι σχετικό με το άν θα βγεί ή όχι προκήρυξη σε παρακαλώ κάνε καμιά άλλη δουλειά εκτός αν είσαι μικρός και πρέπει να αδιαφορήσω... Φιλικά...
Dimitris98
Πολίτης
Πολίτης
Posts in topic: 1

Δημοσίευση από Dimitris98 »

Παιδια ειμαι 16 και θέλω να μαθω οταν τελειωσω το 2017 αν θα υπάρχουν ακομα προκυρηξεις!
Άβαταρ μέλους
george777
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης

Φίλε ΔΗΜΗΤΡΗ να φανταστείς ότι δεν ξέρει ο κόσμος για το τι θα γίνει αύτα τα χρόνια που διανύουμε τώρα, οπότε μπορείς να καταλάβεις και απο μόνος σου πως είναι πολύ δύσκολο πάρεις κάποια απάντηση έως ότου ξεκαθαρίσει το τοπίο κάποια στιγμή για τόσο μετά όπως λές για το 2017.
D.Y.K
Α/ΓΕΝ
Α/ΓΕΝ
Posts in topic: 169

Δημοσίευση από D.Y.K »

Dimitris98 έγραψε:Παιδια ειμαι 16 και θέλω να μαθω οταν τελειωσω το 2017 αν θα υπάρχουν ακομα προκυρηξεις!

Αν είσαι 16 τότε έχεις όλο τον χρόνο και την δυνατότητα να δώσεις για να περάσεις σε κάποια Στρατιωτική Σχολή.

Πίστεψε με είναι πολύ πιο εύκολο.

Σε 2 χρόνια από τώρα δεν μπορούμε να γνωρίζουμε φυσικά το αν θα υπάρχει καν ακόμη σε ισχύ ο θεσμός, όχι αν θα βγουν και προκηρύξεις για Επαγγελματίες Οπλίτες.

Άβαταρ μέλους
dimitris mak
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος
Posts in topic: 145

Δημοσίευση από dimitris mak »

Εχουμε ξεσασει τους εμθ που νομιζω οτι εχουν δικαιωμα να κατεθεσουν χαρτια για να φυγουν. Αν κανω λαθος απαντηστε σας παρακαλω.
Άβαταρ μέλους
DEAPZGEO
Επιλοχίας
Επιλοχίας
Posts in topic: 108

Δημοσίευση από DEAPZGEO »

Απ οτι ακουω απο πολλους κουραστηκαν και θελουν να φυγουν!
Άβαταρ μέλους
george777
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης

dimitris πάντως ακόμα και να φύγουν δεν αλλάζει κάτι ουτο σι άλλος τα κενά ειναι πολλά απλά θα είναι ακόμα ποιο πολλά... Ήδη μαζί με τους ΕΜΘ... Το θέμα είναι τι θα κάνει ο Σύριζα (αν βγεί) γιατί λέει Όχι στον επαγγελματικό στρατό. Πηγή:(http://paspartoy.blogspot.gr/2014/02/blog-post_10.html)

Βέβαια θα μου πείς και για το νάτο ήταν αρνητικός αλλά ήρθε η κολοτούμπα...
κ. Δρίτσας Σεπτέμβριος 2014: Να φύγουμε από το ΝΑΤΟ.
Ιανουάριος 2015: «Μια ρήξη με το ΝΑΤΟ δεν είναι προς το συμφέρον της χώρας», δήλωσε ο κ. Τσίπρας

D.Y.K
Α/ΓΕΝ
Α/ΓΕΝ
Posts in topic: 169

Δημοσίευση από D.Y.K »

Μην λαμβάνετε υπόψη σχεδόν τίποτα από αυτά που εξαγγέλλει / λέει ο ΣΥΡΙΖΑ και σε κανένα επίπεδο.

Καταρχάς, αυτοί μέχρι στιγμής δεν έχουν καταφέρει να έχουν ομογένεια / ομοφωνία Μεταξύ τους με αποτέλεσμα να βγάζουν συνεχώς ανακοινώσεις τύπου αναίρεσης λεγόμενων δικών τους Στελεχών.

Μέχρι πριν λίγο καιρό οι ίδιοι που λένε πλέον ότι η Ευρώπη αλλάζει, έλεγαν ότι πρέπει οπωσδήποτε να βγούμε εκτός Ευρωζώνης και ότι πάση θυσία πρέπει να επιστρέψουμε στην δραχμή.

Πέρυσι όπως πολύ σωστά γράφει ο φίλος παραπάνω ονειρεύονταν (τουλάχιστον κάποια Στελέχη τους) να φύγουμε από το ΝΑΤΟ για να γίνουμε ο αποδιοπομπαίος τράγος και φέτος οι ίδιοι λένε ότι μία πιθανή έξοδος από την ασφάλεια και την αιγίδα του ΝΑΤΟ δεν είναι προς όφελος της Χώρας. Εντελώς παιδική χαρά δυστυχώς και τρελή διαπίστωση Εικόνα

Θέλω να καταλήξω στο ότι ακόμη δεν γνωρίζουμε πως θα χειριστεί το όλο θέμα η (πιθανότητα) νέα κυβέρνηση μιας και έχουν αποδείξει καλώς ή κακώς ότι είναι ήδη της... Κωλοτούμπας.

Όπως Είχα ξαναγράψει ένας οποιοσδήποτε Στρατός χρειάζεται ανανέωση τακτικά εκτός και αν επιθυμούν παππούδες με 25 χρόνια υπηρεσίας με τα Π να τους βαράνε... Σκοπέτα / περίπολα.

Λίγη ντροπή.

Άβαταρ μέλους
dimitris mak
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος
Posts in topic: 145

Δημοσίευση από dimitris mak »

Στις ειδικες δυναμεις δεν μπορουν να μεινουν πανω απο καποια ηλικια αυτοι που ειναι εμθ η εποπ, ετσι δεν ειναι;
Άβαταρ μέλους
beret
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Posts in topic: 13

Δημοσίευση από beret »

Παιδια καλησπερα και απο εμενα... Νομιζω οτι πρεπει να ''μαθουμε'' λιγο απο την Αμερικη. Εκει υπαρχει οριο ηλικιας μεχρι τα 32 για να μπεις στους navy seals! Το ειδα και τρελαθηκα. Δεν ειναι δυνατον να σου λεει μεχρι τα 24 στην Ελλαδα, δεν ειναι ολοι συνηδητοποιημενοι σε αυτην την ηλικια... Βεβαια στην Αμερικη εισαι και αναλωσιμος. Με τοσους πολεμους, χρειαζεται ανανεωση συνεχως.
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 5 επισκέπτες